Alle sexverhalen van Thuis.nl

Alle sexverhalen op een rij! De meeste geschreven door onze echte nederlandse vrouwen van thuis.nl. Mocht een geil verhaal jou aandacht trekken schroom dan niet en neem contact op met onze thuis.nl vrouwen!

Pussy power

Geplaatst door Manuela van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Eigenlijk klikte alles vanaf het begin. We hebben afgesproken dat ik haar bij het station zou ophalen. We hadden elkaar al vaker gezien en verteld.

Even later zaten we in de woonkamer samen wat te drinken. Ze zag er altijd geil uit. Ze had een lekker gezicht met sprekende licht blauwe ogen met een lekker lijf met cup DD en een kaal kutje en klein strak kontje en benen waar geen eind aan leek te komen. 30 minuten gaan er voorbij voordat we naar boven lopen. Op de slaapkamer laat ik haar in laarzen met hoge naald hakken, leren string en een leren bh staan met haar handen op haar rug. Ik ga op me bed zitten en me blik begint bij haar laarzen en loopt via haar benen door tot ik me blik op haar string heb. Lees meer

Erotiek op Kreta

Geplaatst door Angel van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik deed mijn ogen dicht en liet de heerlijke warme Griekse zon lekker op mijn lichaam branden, ik lag naakt en dat maakte me bloed geil, de warme wind bespeelde mijn lichaam en in mijn gedachte was het een man die mij streelde, plots deed ik mijn ogen open en keek ik recht in de mooie ogen van een jongeman die daar nog in zijn korte broek en t-shirt stond en me verlegen aankeek.

Hij vroeg beleefd in het Engels of hij bij mij mocht zitten, ik vond hem spannend en vond het goed, mits zich ook bloot gaf. Lees meer

Politieagent

Geplaatst door Sandy van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ongeveer 5 jaar geleden was ik verhuist van een stad naar een dorp, ik woonde in een gezellig buurtje, en tijdens het behangen en schilderen van mijn huisje keek ik even door mijn raam, en zag daar een heerlijke jonge man staan. ik gluurde om het hoekje omdat ik bang was dat hij me anders zag. ik kreeg spontaan een warm gevoel, en kon het niet laten om naar hem te blijven kijken. hij was zijn auto aan het schoonmaken, het was behoorlijk warm die dag. en tot mijn verbazing zag ik dat hij zijn t-shirt uit trok. wouw!!!  wat een heerlijk lichaam kwam daar te voorschijn. ik voelde me  kutje langzame knijpjes makenen, ik begon er langzaam met me kontje  van te draaien. wat een heerlijk gevoel was dat. stiekum wou ik weten of me kutje nat was geworden en gleed langzaam met met hand naar mijn onderbroek. ohhh mijn natte kutlipjes waren helemaal opgezwollen van een totaal onbekend man uit de straat. zachtjes draaide ik met mijn vingertopjes over mijn natte zachte warme klitje en mijn hele lichaam begon er van te trillen, dat ik geen eens meer in de gaten had dat ik voor mijn raam stond terwijl die leuke man mij had gezien, en met een glimlach naar me keek. Lees meer

Geile werkdag

Geplaatst door Lisa van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Half zeven,mijn wekker gaat.Pffff geen zin vandaag..lig naakt onder de dekens,heb zin om nog even met mezelf te spelen.ik steel mijn borsten.Mijn tepels reageren meteen.Hmmmm.Mijn hand glijd over mn buik naar beneden.ik spreid mijn benen.Laat een vinger in mn kutje glijden.hmmm wat voelt dat goed zeg.Nog een vinger er bij..Dan begin ik rondjes te draaien om mn klitje.Al snel ben ik kletsnat en kom met een zachte kreun klaar.En nu opschieten voordat ik nog te laat op het werk kom. Lees meer

Sexy beller

Geschreven door Dahlia van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Denk je dat je alles gehad hebt, heb je dit! Ik kijk naar de man in het beeldscherm naast de mijne. Zoals gewoonlijk ben ik gekleed en laat ik mijn gezicht niet zien. Deze man komt echter helemaal in beeld. Gelukkig wel gekleed. Sexy verschijning…. hmmm. 3

Manlief is aan het werk, kids en studenten naar school. Ik zit op kantoor en heb een leuk chatgesprek met deze man. Hij is getrouwd en op zoek naar spanning. Beter hier, dan in real live is zijn mening. Het is de eerste keer dat ik een goed uitziende chatter op de lijn heb. We praten over koetjes en kalfjes en als hij na een uur ophangt heeft het hele gesprek geen seksuele lading gehad. Hij zocht toch spanning? Lees meer

Middagflirt

Geplaatst door Sylva van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Op een heerlijke zonnige dag zat ik op een terrasje te genieten van het middagzonnetje. Ik keek een beetje om me heen naar de mensen die voorbij liepen en ook op het terras zaten. Mijn blik viel op een tafeltje waar een heel interessante jongeman zat, alleen. Hij zat een beetje op zn stoel te wiebelen, net of hij op iemand zat te wachten. Ik besloot nog even te blijven zitten en te kijken wat hij ging doen. De aantrekkingskracht was te groot om weg te gaan en ik zag hem ook af en toe mijn kant op kijken. Het werd later en ik bestelde mn zoveelste wijntje en zag dat hij aanstalte maakte om weg te gaan. Zachtjes zij ik: Ga je weg? het word nu pas gezellig. Hij zei sorry mn afspraak komt niet en ik vroeg of hij bij mij kwam zitten en hij nam plaats. Een kort praatje volgde en hij vertelde dat hij zat te wachten op een meisje dat hij net die dag dr voor had leren kennen, maar helaas was ze niet gekomen. Ik zei dat we het samen ook wel gezellig konden maken en vroeg of we een rondje gingen wandelen langs het meer. Eerst onwennig wandelen we een beetje naast elkaar, mn handen langs mn lichaam, en ik voelde steeds meer zijn vingers de mijne raken. Zachtjes vielen onze handen in elkaar en liepen we hand in hand. We zagen een bankje en hij vroeg of ik met hem even wilde zitten daar. En we gingen zitten. Beetje onwennig en met kriebeltjes in mn buik schuiften we steeds dichter naar elkaar toe. Tot we beiden helemaal in elkaars armen lagen en hevig begonnen te zoenen daar op het bankje bij het meer. Zijn handen gingen over mn hele lichaam en ik begon zachtjes te kreunen zo lekker dat het was. Mijn handen gingen over zijn lichaam zoekende naar iets lekkers wat ik al snel had gevonden. Er was niemand meer in de buurt en zijn handen raakten langzaam onder mijn dunne zomerjurkje tussen mijn benen. Mijn handen maakten zijn broek los en mn handjes gingen op zoek. Hij voelde bij mij met zn vingers en ik voelde hem zachtjes op en neer gaan, ik werd steeds natter en natter. Ik haalde zijn enorme jongen uit zn broek en begon er zachtjes kusjes op te geven en kleine likjes. Hij kreunden en duwde met zn hand mn hoofd een beetje naar voren, en zo liet ik zijn penis mijn mondje in glijden. Mn lippen sloten om zn pik heen en ik begon hem heerlijk te pijpen terwijl hij al met drie vingertjes in mn kutje zat. Ik kwam met een harde kreun klaar en hij voelde dat goed aan. Ik voelde zn pik zwellen en keek hem aan, en ging op zn schoot zitten. Mn kutje over zn harde pik heen. Zachtjes bewoog ik mn heupen heen en weer steeds sneller en harder. Zijn handen hielden mn heupen vast en bewogen mee. Krachtige handen, stevige handen. Mijn spieren omklemden zn harde pik en hij zei dat hij bijna kwam. Lees meer

De kledingzaak

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Tijdens mijn werk op thuis.nl werd ik op een gegeven moment gebeld door een man die een eigen kledingzaak had. De eerste dag dat hij me had gevonden belde hij me wel 4 keer. Als er geen klanten waren nam hij alle tijd voor me. Die eerste dag was het echt van dat druilerige weer dus druk had hij het niet in zijn winkel. Hij belde die ochtend 2 keer en beiden kwamen we klaar. Dit was echt genieten. Jaap was zijn naam. Ik begon er echt naar uit te kijken dat hij me weer zou bellen. Inderdaad kreeg ik hem die middag nog 2 keer aan de lijn. We begonnen toen over van alles en nog wat maar al snel begonnen we weer heerlijk te geilen en te fantaseren. Lees meer