Alle sexverhalen van Thuis.nl

Alle sexverhalen op een rij! De meeste geschreven door onze echte nederlandse vrouwen van thuis.nl. Mocht een geil verhaal jou aandacht trekken schroom dan niet en neem contact op met onze thuis.nl vrouwen!

Sex in de bosjes

Geschreven door Ilse van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

We speelde de geilste spelletjes met elkaar,mijn vriend en ik..We dachten namelijk die vroege ochtend alleen te zijn in het “Geile Plasje”.

Net toen ik naar zijn pik dook bewoog het riet.Plotseling kwamen daaruit 6 personen te voorschijn : 3 stelletjes speelden met ons mee.Opeens dook een man naar een kut en een vrouw naar een clit.
Vervolgens zaten er 2 pikken in mijn kut ,1 in mijn ster en 1 in mijn mond.

Tenslotte stonden er 4 mannen spuitend klaar te komen in mijn mond.

En zo geilden we de hele dag door,dat het letterlijk een lieve lust was..

Geschreven door Ilse van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Heerlijks sex in de trein met een vreemde

Geplaatst door Julisha van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Hallo ik ben Julisha van thuis.nl en je kunt me vinden onder nummer 2725.

Het was echt zon dag dat alles mis ging en tegen zat, helemaal klaar om naar mijn werk te gaan start mijn auto niet, gelukkig is er vlak mij mijn huis een treinstation en besluit om dan maar met de trein te gaan.

Ik stap de trein in en ga zitten en pak mijn telefoon om een beetje op internet te snuffelen.

Ineens word er aan me gevraagd is deze stoel bezet? en ik kijk naast me en er staat een hele mooie man naast me, ik zeg meteen nee deze stoel is niet bezet en hij neemt plaats.

Ik kijk om me heen de trein rond en het is heel rustig dus er was nog plaats genoeg en voordat ik besefte dat het vreemd was dat de man vroeg of de plaats naast me vrij was voelde ik zijn hand op mijn bovenbeen, ik keek hem verschrikt aan en hij lachte na me, voordat ik iets kon zeggen voelde ik zijn lippen op de mijne en het voelde zo heerlijk warm en intens, dat ik geen woord meer kon uitbrengen.

De kus was heftig en onze tongen gingen wild met elkaar te keer,ik voelde hoe zijn hand verder omhoog ging en eindigde tussen mijn benen ik had een jurkje aan met daar onder alleen een string.

Zijn hand gleed onder mijn jurkje en deed mijn string opzij ,ik voelde zacht zijn vinger naar binnen glijden ooo wat voelde dat heerlijk aan en wat werd ik nat en opgewonden en het enige wat ik kon denken was alsjeblieft niet stoppen ,de man was ook niet van plan om te stoppen hij maakte zijn broek open en legde mijn hand op zijn naakte harde lul ,wat voelde die heerlijk aan en het enige wat ik toen dacht was ,wat wil ik die graag diep in me voelen en het was net of de man gedachten kon lezen en zei loop even met me mee.

Ik liep achter hem aan en we gingen het toilet binnen het was erg klein maar groot genoeg om daar heerlijk geneukt te worden ,de man deed mijn jurkje omhoog en duwde me tegen de muur aan beurde me op en ik gooide mijn benen om hem heen en voelde hoe hij wild bij mij naar binnen ging, ik werd heerlijk en hard geneukt net zolang tot we samen ons hoogtepunt bereikten de man zette me weer op de grond draaide zich om en liep het toilet uit ik fatsoeneerde mezelf en liep ook het toilet uit, ik keek ondertussen om me heen maar ik zag de man nergens mee, hij was verdwenen.

Wat was dat heerlijk

Geplaatst door Julisha van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Sex met de glazenwasser

Bericht geplaatst door Marieke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel!

Het is een warme zomerse dinsdag ochtend ik ben al vroeg wakker en zoals altijd rond 9 uur komen de glazenwassers langs om alle huizen in de straat te doen. Ik zeg zoals altijd “ hoi “ en in eens trekt iets mijn aandacht, er is een nieuwe collega aan het team toegevoegd. We bekijken elkaar van top tot teen en ik voel een hete gloed tussen mijn benen. Een half uurtje later sta ik in mijn keuken om een lekker glas koud water te pakken en zie ik hem in eens de tuin in lopen. Ze zijn blijkbaar aan mijn huis toe. Ik begroet hem vriendelijk en bied hem ook een koud glas drinken aan. We praten en we lachen wat, als we onze glazen leeg hebben gaat hij aan het werk en ik ga in de tuin verder zonnen. Als hij klaar is zegt hij me nog even gedag en een dikke knipoog.

Een week later lig ik nog lekker te slapen als de glazenwassers langskomen het is me ook totaal ontschoten, ik lig lekker in alleen mijn string te slapen als ik in eens twee handen op mijn billen voel en een hete adem in mijn nek. Een zware stem zegt in mijn oor “ ik had vorige week al zin in je” ik draai me slaperig om en zie de knappe glazenwasser boven me hangen. “ Hoe ben jij binnen gekomen?” vraag ik enigszins geschrokken en enigszins blij verrast. Hij kleurt een beetje rood en zegt: “ De gordijnen van je slaapkamer zijn door het openstaande raam een stuk open gewaaid en ik zag je zo liggen en ik kon mezelf niet bedwingen”. Ik beantwoord zijn bekentenis met een geile tongzoen en trek hem boven op me. Hij laat mijn kus niet onbeantwoord en grijpt me stevig vast en glijd af naar mijn heerlijke stevige borsten hij likt en bijt in mijn tepels en gaat met zijn vingers over mijn buik als hij voelt hoe nat ik ben kreunt hij zacht.

Ik duw hem op zijn rug en maak zijn broek los zijn grote harde paal spring uit zijn boxershort en nu kan ik mezelf niet bedwingen ik laat mijn tong over zijn eikel glijden om daarna met mijn tong eerst zijn hele pik en ballen te verkennen. Daarna doe ik mijn lippen over zijn eikel en neem hem heel voorzichtig diep in me mondje. Dit houdt hij niet lang vol hij grijpt me vast en duwt me ruw op het bed hij pakt me benen en met 1 stevige stoot voel ik zijn harde lul bij me naar binnen gaan. Hij is ruw maar lief tegelijk, oh wat is dit lekker wakker worden en dan genomen worden door een totaal vreemde man. Hij zegt “ik wil dat je me zuigt “dus ik ga op me knieën zitten en neem zijn lul weer heerlijk diep in mijn mondje. “Jij weet echt hoe je een pik moet zuigen” kreunt hij en niet veel later spuit hij zijn heerlijke zaad diep in mijn keeltje. We kijken elkaar aan glimlachen nog een keer en terwijl ik richting de douche loop loopt hij naar het raam.

Maar geloof me mijn raam stond nog vaak open na die ochtend…

Bericht geplaatst door Marieke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel!

Trio met de buren

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik loop al weer heel wat maanden hard met m’n buurvrouw Brenda. Tijdens een buurtfeestje vertelde ze dat ze wat aan haar conditie wilde doen en dat ze af wilde vallen. Van het een kwam het ander en een paar weken later kochten we samen onze eerste hardloopschoenen en wat eerste kleding voor onze nieuwe hobby.

Vandaag hebben we al ruim een uur gelopen en voor ons gevoel ging het heerlijk. De zomerzon met af en toe een wolkje maakte het aangenaam weer om te sporten. Onderweg kletsten we volop en spraken we af om later op de middag nog een wijntje te drinken in hun tuin. Mijn man Rob is voor werk al maanden van huis en ik was eigenlijk wel blij dat ze me uitnodigden. Het is inmiddels een uur of vier als ik achter in de hoek van de tuin over de heg stap en naar het terras loop. Op een ligbed zie ik Brenda liggen in een mooi strak zomerjurkje. Ze glimlacht naar me en gebaart dat ik moet gaan zitten.

Eenmaal in de stoel complimenteer ik haar met haar uiterlijk. Met haar 50 jaar ziet ze er echt geweldig uit. Lange blonde haren en een krachtige kop met daaronder een goed gevormd lijf. Even kijk ik naar me zelf. Ik ben amper 30 en schaam me misschien wel een beetje voor de goedkope kleding die ik draag. Een kort wit rokje met een rood shirtje en instapslippers doen me voorkomen alsof ik nog een student ben. Soms, als ik voor de spiegel sta, kan ik genieten van mijn mooie goed gevormde borsten, maar dan houdt het ook al weer snel op. Brenda zegt altijd dat ze me heerlijk vindt om te zien omdat ik volgens haar een geweldig lijf heb. Maar hoe ik ook naar me zelf kijk, ik zie het niet.

Brenda loopt naar de keuken en haalt twee glazen en een fles rosé. We kletsen heerlijk met elkaar over van alles en nog wat. De bodem van de fles komt eerder in het zicht dan verwacht. We lachen en schateren het uit. Soms fluisteren we naar elkaar als we het over “gevoelige” kwesties hebben. Ze vertelt over haar relatie met haar man Erik. Ze geniet elke dag van hem en straalt van oor tot oor als ze het over hun gezamenlijke uitspattingen heeft. Af en toe merk ik op dat ze het over feestjes en partijtjes heeft die een besloten karakter hebben. Ik weet niet of ik haar goed begrijp, maar heeft ze het over clubs waar ze naar toe gaan? Ik schrik van mijn eigen woorden als ik vraag of ze naar seksclubs gaat. Brenda glimlacht en knikt zonder wat te zeggen.

Ze staat op en zegt “kom help me even om nog een flesje open te trekken, dan pak ik wat hapjes”. Samen lopen we naar de keuken waar ze me een kurkentrekker en fles rosé in handen duwt. Als ik de kurk voorzichtig uit de fles haal houdt ze een olijf voor mijn mond en vraagt “wil je er één”. Ik knik instemmend en open mijn mond. Ik voel haar vingers tegen mijn lippen en voel hoe de olijf over mijn tong rolt. Een druppel olijfolie valt op mijn shirt en Brenda roept “shit, een vetvlek op je shirt”. Even later heeft ze een doekje gepakt met wat schoonmaakmiddel om de vlek te verwijderen. Haar lange vingers met stak gelakte nagels maken een knoopje los zodat ze haar hand achter de stof van mijn shirt kan doen. De andere hand met het doekje dept op de vetvlek. Ik voel hoe haar zachte handen tegen mijn blote borst duwen. Ik baal er van dat ik geen BH aan heb getrokken. Mijn harde tepels tekenen zich nu zo af in mijn blouse dat ik me schaam.

Het duurt even voordat ik het door heb, maar dan voel ik het echt. Ze streelt bewust even langs mijn tepels. Het zweet breekt me uit en ik weet niet wat ik moet doen. Haar provocerende strelingen brengen me in de war. Ik verraad me zelf een beetje door even tegen haar aan te duwen met mijn heup. Ze glimlacht en gooit het doekje op het aanrecht. Haar nu vrije hand pakt mijn borst beet door de stof van mijn shirt. De geur van haar parfum prikkelt in mijn neus. Mijn hart gaat als een razende te keer als ik afvraag waar ik in godsnaam mee bezig ben. Ik laat me zomaar aanraken door een vrouw en ik lijk het nog fijn te vinden ook. Als ze me in mijn ogen kijkt zie ik twee heerlijke blauwe glinsterende ogen en een brede glimlach. Ze fluistert “jemig Annemiek, wat heb jij een heerlijk lijf”.

Ik ben verstomd en kan niet antwoorden. Ik glimlach ongemakkelijk en voel hoe haar handen van mijn borsten naar mijn heupen glijden. Onze lichamen zijn net magneten. We duwen ongemerkt tegen elkaar. Ik voel de rondingen van haar lijf en voel hoe haar handen langzaam hun weg vervolgen naar mijn billen. Haar lippen raken de mijne en ik beantwoord haar zoen zonder dat ik het door heb. Onze tongen raken elkaar en het lijkt wel alsof ze onderling een gevecht aangaan. Ik kreun van elke streling van haar zachte handen en duw hard tegen haar bekken. Mijn handen heb ik inmiddels op haar billen en ik laat mijn vingers over de dunne stof glijden. Ik voel de rondingen van haar billen, de stof van haar string en wrijf hard door haar bilnaad. In tussentijd heeft ze mijn shirt los gemaakt en zoent ze mijn borsten.

Plagend bijt ze in mijn tepels en streelt ze mijn rug. Even later voel ik haar warme adem in mijn hals. Ze zoent me daar en laat haar vingers door mijn haar glijden. We staan minuten lang te tongen en te strelen. Ik stroop brutaalweg haar jurkje op zodat ik haar blote billen kan voelen. Zelf vind ik het heerlijk als mijn man Rob dat bij me doet. Brenda wiegt wat met haar kont en duwt tegen mijn handen. Ze fluistert “oooohhh…. lieverd… wat lekker”. Ik bloos van schaamte en kreun een beetje onder haar strelingen. Ze doet een stap terug en steekt haar handen naar me uit. Ik glimlach en pak haar handen in de mijne. Ik hoor haar zeggen “pak jij de fles, dan haal ik de glazen”. Ik ben zo onder de indruk dat ik niets kan zeggen en alleen maar knik. Even later loop ik aan haar hand door de woonkamer naar de trap. Eenmaal boven aan de trap voel ik haar hand op mijn onderrug. Voorzichtig leidt ze me naar een slaapkamer.

Als ze de deur achter ons sluit sta ik haar wat onnozel aan te kijken met de fles rosé in mijn hand. Ze lacht weer en houdt de glazen voor me. Als ik ze beide gevuld heb zet ze die op het nachtkastje. Dan pakt ze me de fles af en zet deze er naast. Weer zie ik haar heerlijke glimlach. Ze tuit haar lippen naar me en stapt op me af. Haar handen pakken mijn hoofd. Met haar duim streelt ze mijn wang terwijl haar lange vingers op mijn achterhoofd duwen. Haar warme adem en haar volle lippen voel ik op mijn mond. Een zoen volgt, haar tong graaft diep in mijn mond en we staan weer minuten lang te tongen en te strelen. Haar handen worden steeds brutaler. Mijn shirt glijdt van mijn schouders en opnieuw schaam ik me een beetje dat ik geen BH heb aangetrokken.

Ze zuigt aan mijn tepels terwijl haar handen mijn blote billen kneden. Met haar handen onder mijn rokje heeft ze het zachte vlees van mijn billen gevonden. Mijn string zit diep in mijn bilnaad en ik voel haar vingertoppen tegen mijn gezwollen schaamlippen duwen. Het zweet gutst van mijn lijf en ik kreun het uit. Mijn god, dit had ik nooit van me zelf verwacht. Ik laat me zomaar verleiden door een vrouw. Als onze lippen elkaar weer vinden beantwoord ik haar warme zoenen. Mijn handen kneden haar rug en ik duw me hard tegen haar warme lijf. Mijn rokje is inmiddels op de grond gevallen en ik stap er voorzichtig uit. Brenda duwt me op het bed en kijkt me geil aan. In één ruk trekt ze mijn string aan flarden en gooit ze het op de grond.

Ze neemt een slok rosé en komt naast me op het bed zitten. Als haar lippen de mijne rake open ik mijn mond en voel ik hoe de koude vloeistof in mijn mond loopt. Ik geniet met volle teugen van dit geile spel. Haar handen zijn weer op mijn hele lichaam en ik verlang steeds meer naar haar strelingen. Opnieuw neemt ze een slok rosé. Als ik mijn mond al open om het van haar te ontvangen lacht ze naar me. Ze schuift nu tussen mijn benen en ik voel hoe haar lippen zich op mijn kutje vast zuigen. De rosé prikkelt aan mijn schaamlippen. Ik kerm het uit, ik schreeuw en roep “Ooooohhh, jaaaahhh Bren… lekker, lekker…”. Haar tong glijdt soepel langs mijn schaamlippen en ze zuigt er hard op. Ik pak haar hoofd beet om haar even te laten stopen. Ze kijkt me weer aan en lacht opnieuw naar me. Dan zegt ze “als je me nog één keer weg duwt, dan bind ik je vast”. Ik knik instemmend en laat haar hoofd los. Minuten lang gaat ze door met een heerlijke marteling. De koude rosé, het zuigen en trekken aan mijn gevoelige schaamlippen. Ik hou het bijna niet meer en duw haar opnieuw naar achteren.

Brenda gaat op haar knieën tussen mijn benen zitten en kijkt me streng aan en zegt “zo, nu ben ik er klaar mee”. Dan staat ze op en pakt vier brede leren riemen uit de een lade van de commode. Als ik haar verbaasd aankijk zit de eerste al strak om mijn linker pols. De riem wordt vastgemaakt aan een oog die aan een poot van het bed zit. Ik ben verlamd van opwinding en spanning. Even later zit ook mijn rechter pols vast. Brenda kijkt me weer aan en zegt “zo, nu je benen nog… en dan ben je er klaar voor”. Ik laat me gewillig meeslepen in haar spel. Ik lig nu gefixeerd op het bed en kijk naar Brenda en zie hoe ze opnieuw een slok rosé neemt. Dan loopt ze naar de kast en pakt een zwarte doek. Het blijkt een blinddoek te zijn die ze me voor doet.

Ik voel een tepel tegen mijn lippen duwen en hoor Brenda fluisteren “toe, lik mijn tepel en zoem me”. Haar knie duwt hard tegen mijn kutje en haar warme borsten rollen over mijn gezicht. Ik lik en zoen haat tepels en voel haar warme lijs steeds harder tegen me aan duwen. Dan schuift ze van het bed en laat ze me even met rust. Vanwege de blinddoek heb ik geen idee wat ze aan het doen is. Opeens hoor ik haar kreunen. Wat is ze aan het doen, is ze zich zelf aan het bevredigen? Haar gekreun stopt even later en ik voel hoe ze naast me op het bed gaat zitten. Haar zachte handen strelen mijn borsten. Opnieuw raken onze lippen elkaar. Daarna voelt het alsof ze op haar knieën tussen mijn benen gaat zitten. Haar vingers strelen mijn schaamlippen en een intens verlangen gaat door mijn lichaam. Ik verlang naar dat heerlijke gevoel van het klaarkomen en ik kan het niet meer uithouden en smeek haar “toe Bren alsjeblieft, alsjeblieft… laat me klaar komen”.

Brenda fluistert “ssssttt… stil maar lieverd, stil maar”. Even ontgaat me wat er gebeurt, ik hoor haar stem naast me, maar wie zit er dan tussen mijn benen? Voordat ik er op verdacht ben voel ik een enorme paal in mijn natte kutje schuiven. Ik schreeuw het uit “aaaaahhhh… aaaaahhh… ooooowww….jjah… jahhh…toe… toe…. doe het met met.. doe het…”. De enorme penis stoot in een hoog tempo diep in me. Twee sterke mannenhanden pakken mijn heupen beet en tillen mijn kont iets op zodat hij met zijn knieën onder mijn kontje schuift. Nu zit hij nog dieper in. Ik voel zijn pik bijna in mijn buik. Zo hard en diep ben ik nog nooit genomen. Brenda fluistert in mijn oor en vraagt “lekker liefje”. Ik probeer te knikken maar ben alle controle over mijn lichaam kwijt.

Dan hoor ik ze samen praten. Ik herken zijn stem, het is de man van Brenda, het is Erik die me ligt te neuken. Hij zegt tegen Brenda “ze komt klaar lieverd.. ze komt klaar”. Hij heeft gelijk, ik kom met een enorme ontlading klaar. Het was de eerste keer dat ik zo’n enorm orgasme had, maar zeker niet de laatste keer. Ik ben nog een paar keer bij ze langs geweest en binnenkort ben ik ook van plan om een keer naar een sexclub te gaan.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Spanning in het kleedhokje.

Geplaatst door Natalie van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Om een beetje sportief te blijven en mijn mooie strakke lichaam te houden, ga ik af en toe zwemmen. Heerlijk baantjes trekken. En even bubbelen in het bubbelbad. Heerlijk relaxed. Het zwembad waar ik kom is vaak lekker rustig. Soms zelfs het hele zwembad voor mijn eigen alleen. Dat is dan helemaal genieten. Ook zo op deze dag. Ik kwam aan bij het zwembad en zag nog geen leven. En inderdaad, toen ik mijn eigen had omgekleed en naar het zwembad liep, niemand te bekennen. Maar eens even lekker veel baantjes trekken. Lag net even op mijn rug te dobberen, toen ik ineens iemand zijn keel hoorde schrapen, en toen ik opkeek stond er een jongeman aan de rand van het zwembad.

Mag ik erbij komen vroeg hij?

Ja maar natuurlijk, en hij sprong er meteen in.

Lekker rustig vandaag hé zei hij. Ja zeg dat wel zei ik terug. Kom je hier vaak, vroeg hij. Wel regelmatig ja. Nou gezellig, en naast elkaar zwommen we wat baantjes. Hij stelde zich voor, Peter heette hij. Na de nodige baantjes gezwommen te hebben vroeg hij of ik mee ging naar het bubbelbad, konden we daar even gezellig verder kletsen. Helemaal goed , leuk. En daar zaten we dan naast elkaar in het bubbelbad, er was nog steeds niemand te bekennen in het zwembad. We praatte over van alles en nog wat en het bleek dat  hij ook single was. Hij kwam steeds iets dichter bij zitten, en op een gegeven moment voelde ik zijn hand op mijn been. Mmmmm dat voelde wel goed. Voorzichtig ging zijn hand steeds hoger via de binnenkant van mijn been. Ik voelde mezelf blozen, het was al zo warm hier, maar nu kreeg ik het toch echt heet.

Zijn hoofd was vlak bij de mijne, en hij begon me te zoenen in mijn nek. Hij merkte dat ik niet tegensputterde en ging door, met zijn hand trok hij mijn bikini slip aan de kant en begon me te vingeren. Heel zachtjes langs mijn lipjes, die al begonnen op te zwellen. Mijn klitje klopte en ik wou dat hij me daar aanraakte. Tegen mijn heup voelde ik zijn harde lid.  Het lijkt me zo geil als jij me pijpt zei hij. Dat wou ik wel, maar niet hier, stel dat er intussen wel iemand komt. Dus we gingen het bubbelbad uit naar een kleedhokje. Daar ging ik zitten op het bankje en hij ging voor me staan en drukte zijn keiharde grote pik in mijn mond. En ik zoog hard aan zijn lul, en speelde ermee, en stak hem diep in mijn mondje.

Mmmmmm wat doe je dat lekker  kreunde hij. Zou ik in je mond mogen klaarkomen? Dat is goed zei ik, en pijpte hem gretig. Met 1 hand trok ik hem af en met de andere hand verwende ik zijn ballen. Ik ging zo even door en toen kreunde hij dat hij ging komen. Hij spoot in mijn mondje, maar het was zoveel zaad dat de rest in mijn gezicht kwam. Ik zat er helemaal onder, en likte mijn lippen af, mmmmmmm. Zal ik jou ook nog even verwennen vroeg hij. Dat sla ik niet af en hij zakte door zijn knieeën en deed mijn bikinislip uit en trok mijn benen uit elkaar. En zijn gezicht verdween tussen mijn benen en hij likte eerst in een kringetje om mijn klit , langs mijn lipjes en toen snel met zijn tong door mijn natte spleet. Oh ja daar……zei ik, en hij verwende mijn klitje oh zo lekker.

Hij beet er zachtjes in en daarna weer met zijn tong erlangs en ook met zijn tong tussen mijn lippen door mijn kutje in. Zijn harde paal was ook weer overeind gekomen, en die had wel zin in een sappig kutje vertelde hij me. Nu ging hij op het bankje zitten en ik bovenop hem. Zijn harde paal schoof als vanzelf naar binnen. Ik draaide met mijn heupen en ging steeds sneller op en neer. Hij pakte mij stevig vast en hielp zo mee op het ritme. Ondertussen zoende we mekaar , waarna we weer hard verder neukte. Zo diep als je kan kreunde ik. Van mijn gekreun werdt hij zo ontzettend geil, dat hij ook begon te kreunen. Zodat we uiteindelijk tegelijk klaar kwamen. Dit was echt super. We spraken af dat we de week erna elkaar weer zouden ontmoeten in het zwembad, en daar neuken we nu wekelijks.

Geplaatst door Natalie van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Jouw sletje

Geplaatst door Jessica van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

De deur ging open..

Hallo? Ik ben Jessica zei ik blozend.

“Kom binnen Jessica, maar onthoudt  je bent van mij zolang je binnen bent!”

“Ik weet het meneer” zei ik en ik stapte de drempel over.

“staan blijven en benen een beetje uit elkaar” beveelde hij en zijn hand tastte mijn benen af.

Met zijn andere hand pakte hij mijn haar beet en hij zei ” nu ben je mijn sletje en ik voel al hoe heerlijk nat je bent! Ga naar de slaapkamer!!”

Ik ging op het bed zitten en hij bind mijn handen bij elkaar hij beval me op mijn rug te gaan liggen en zijn vinger ging over mijn natte kale kutje..

“ooh meneer dat voelt zo fijn”

“ja ik weet wel wat echte sletjes willen ”

En hij klapte me hard op mijn volle lekkere kont.

Hij kwam voor mij zittten knoopte zijn broek los en beval me hem achter diep in mijn keel te nemen!

Geplaatst door Jessica van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Behulpzame verpleegster

Geplaatst door Conchita van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Jij, de patient zit in de wachtkamer van het ziekenhuis, te wachten tot je wordt gehaald voor een totale lichaamsonderzoek.

Plotseling verschijn ik, de verpleegster: 1.65 m. Donker getint, bruine ogen met volle zoen lippen, grote d-cup, romige heupen met een vol, rond achterwerk.

Ik draag een kort en sexy verpleegsters jurkje, waar mijn d-cup uit puilt en de onderkant van mijn achterwerk is een zichtbaar.

Daar onder, draag ik hoge witte leren laarzen.

Je kijkt je ogen uit, als ik uitdagend voor je sta. U bent dus mr X, ik ben Cochita, het is tijd voor jouw behandeling….

Loop maar mee!

In de behandelkamer beveel ik jou een  schort aan te doen. Je staat iets voor over gebogen. Ik draag nu handschoenen en breng glijmiddel aan op mijn vingers.

Ik pak je vast met 1 hand en met de andere hand, glij ik met mijn vingers in en uit….Oei, Weten hoe dit verder gaat?

Dan mag je me altijd bellen!

xxx Conchita.

Geplaatst door Conchita van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.