BDSM verhalen

Op deze BDSM verhalen pagina lees je alle BDSM verhalen geschreven door de dames van Thuis.nl.

BDSM is een seksuele voorkeur en een vorm van seksuele expressie die met wederzijdse toestemming gebruik maakt van fysiek opgelegde beperkingen, intense zenuwprikkels en het fantaseren van een machtsrollenspel. Het Engelstalige acroniem BDSM staat voor Bondage and Discipline (BD), Dominance and Submission (DS) en Sadism and Masochism (S&M or S/M).

Op de fiets naar een feestje toe

Geplaatst door Jasmijn van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Af gelopen zomer heb ik een feestje gehad.

Het was een hete zomerdag. Ik was lekker sexy gekleed. Ik reed met de fiets door het bos heen. Op een afstand zag ik 2 mannen staan, die er lekker uit zagen. zo rond de 40 jaar oud. Toen ik aan kwam fietsen gingen de 2 mannen op het fietspad staan en vroeg of ik misschien een vuurtje had. Ik zei “Ja natuurlijk ” Dus ik pakte mijn aansteker. één van de mannen vroeg aan mij of ik ook een sigaretje mee wilde roken. En dat deed ik want ik was toch anders veel te vroeg op het feest. Dus we liepen iets verder het bos in om op een bankje te gaan zitten. ik zat in het midden. één van de mannen legde een hand op mijn been en zei ” wat ben je mooi ” Ik zei dank je, maar jij ziet er ook lekker uit. En die man begon mij in mijn nek te kussen. En ik voelde mijn kutje al wat nat worden. toen werd ik door die man op de tafel neer gezet die er bij stond. hij deed mijn rokje ophoog en begon mij te vingeren en te likken. De andere man pakte uit zijn tas die hij mee had genomen een blinddoek, touw en een zweep.

Lees meer

Dominant vrouwtje

Geplaatst door Moontje van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik had een camgesprek… een heerlijke man aan de andere kant hij bekijkt me wat ik op zich al erg geil vind om bekeken te worden het gesprek verliep lekker en de spanning werd al snel voelbaar ik voelde zijn ogen prikken en zijn blik was smachtend en hongerig al snel melde de heer in kwestie dat hij het heerlijk vond om gedomineerd te worden… Aangezien ik erg dominant kan zijn beveelde ik hem zich uit te kleden… Dit gedaan hebbende beval ik hem wasknijpers te pakken een stukje touw een kaars en vuur ik liet hem op iedere tepel een knijper plaatsen en de andere 2 op zijn lekkere geile zak hij vond het heerlijk daarna moest hij zijn zak en harde paal afbinden lekker strak ondertussen had ik hem de kaars aan laten steken deze was al goed gesmolten en ik beval hem het vet over beide tepels te gieten en over zijn paal en zak hij kreunde het uit en wilde meer ik vroeg of hij een dildo had ja die had hij wel ik zei draai je kont na me toe schuif die dildo er hard in giet vet over je slettebillen hij luisterde gewillig zoals een goede slaaf betaamd te doen daarna moest hij zich omdraaien en zich binnen een minuut klaar trekken ook dit deed hij gewillig… en spoot alles geil onder hij had genoten als nooit tevoren… en bedankte zijn nieuwe meesteres hartelijk. En zou spoedig terug komen.

Lees meer

Zeer intense beleving van mijn slaafje cb

Geplaatst door Karin van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Goedemorgen Meesteres Karin,

Had U smsje gezonden over mijn internet, super irritant. Nogmaals mijn excuus.

Als donderslag bij heldere hemel een felle reactie van U tot vier uur slavepik stijf houden.

Dacht nog even een geintje van U, maar dat werd me door U al snel duidelijk gemaakt. Heerlijk U zo te voelen, die macht die U heeft over mij, wat U ook laat merken. Die opmerking over uw pink is ook de hele dag blijven hangen.

Dat zorgde dat ik maar even hoefde te trekken en was stijf Dit voor U te doen, denkende aan uw blikken en woorden, uw lachje. Eerste uur ging best snel, maar ben wat olie gaan gebruiken. Mijn gedachten waren continue bij U. Mijn overgave aan U, U die precies weet, hoe U mij kunt raken.

Lees meer

Slaafs…

Geschreven door Dahlia van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Zij is zijn slaaf. Zonder een eigen wil.

Hij is haar meester en geeft haar bevelen.

Hij schuift het gordijn van het pashokje net iets te ver opzij. Haar lange zwarte lokken en haar sprekende blauwe ogen met lange wimpers trekken de aandacht van het winkelend publiek. Ze is lang en slank en laat menig mannenhart sneller slaan.  Slechts gehuld in een hipster en een net iets te klein bhtje kijkt ze flirtend naar de winkelmedewerker. Haar meester is not amused en beveelt haar om haar ogen neer te slaan. Met zijn wijsvinger wijst hij naar de grond. ‘Op je knieën!’ gebied hij haar. Gehoorzaam doet ze wat hij haar opdraagt en knielt neer op de met stofwolken bedekte grond van het pashokje.

Lees meer

Tepelklemmen – vast aan een boom

Dit verhaal over tepelklemmen werd geschreven door Wenda, een van de webcammodellen van Thuis.nl.

Is een man die vaker belt als hij op een hotel kamer zit en tussen door moet hij nog wel even naar kantoor toe, maar iedere keer wil die even lekker van veel pijn genieten.

Op een dag belt hij en zegt het is eigenlijks wel eens een keer lekker om naar het bos te gaan. Ik zeg dat is prima, neem je klemmen en die sterke poppers maar mee want die ben je wel nodig.

Hij belt na ongeveer een half uur later terug met de melding dat hij in het bos is en hij heeft zijn kleren uit gedaan.I k vond het nog al een beetje koud het was die dag -7 graden maar goed we gaan er voor.

Lees meer

Spannende avond met Sandra en Eric

Geplaatst door Kim van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Eric is een klant via thuis.nl. Eric heeft altijd hele spannende fantasieën waar we samen lekker geil van worden.

Eric is een beetje stout en houdt ervan gebruikt te worden. Misschien dat andere lezers dit ook spannend vinden.

We kwamen elkaar tegen op vakantie. Ik lag met mijn vriendin, Sandra, op het strand en Eric sprak ons aan. Hij zag er goed uit, een spontane man. Die avond gingen we wat drinken in de bar van het hotel. Al snel waren we een beetje aangeschoten en daagden we Eric uit. We hadden wel zin in een trio.

Lees meer

Verjaardag

Geplaatst door Veronique van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Verjaardag 28/10/2012

Afgelopen zondag was ik jarig en dat heb ik geweten! Nu nog, eerlijk gezegd.

Na eerst mijn lieve subs/slaven de nodige aandacht en opdrachten gegeven te hebben ben ik me gaan voorbereiden op mijn verjaardagskado. Ik werd nl door mijn Stud en een vriend en vriendin meegenomen naar een heerlijke parenclub om me in de watten te laten leggen. Zij wisten dat ik dat zeker had verdient…..

Na eerst ingecheckt te zijn in het hotel, werd een flesje prosecco opgetrokken en geklonken op het heugelijke feit dat ik weer een jaartje ouder ben.

Lees meer