BDSM verhalen

Op deze BDSM verhalen pagina lees je alle BDSM verhalen geschreven door de dames van Thuis.nl.

BDSM is een seksuele voorkeur en een vorm van seksuele expressie die met wederzijdse toestemming gebruik maakt van fysiek opgelegde beperkingen, intense zenuwprikkels en het fantaseren van een machtsrollenspel. Het Engelstalige acroniem BDSM staat voor Bondage and Discipline (BD), Dominance and Submission (DS) en Sadism and Masochism (S&M or S/M).

Tepelklemmen – vast aan een boom

Dit verhaal over tepelklemmen werd geschreven door Wenda, een van de webcammodellen van Thuis.nl.

Is een man die vaker belt als hij op een hotel kamer zit en tussen door moet hij nog wel even naar kantoor toe, maar iedere keer wil die even lekker van veel pijn genieten.

Op een dag belt hij en zegt het is eigenlijks wel eens een keer lekker om naar het bos te gaan. Ik zeg dat is prima, neem je klemmen en die sterke poppers maar mee want die ben je wel nodig.

Hij belt na ongeveer een half uur later terug met de melding dat hij in het bos is en hij heeft zijn kleren uit gedaan.I k vond het nog al een beetje koud het was die dag -7 graden maar goed we gaan er voor.

Lees meer

download icon Tepelklemmen   vast aan een boom

Zeer intense beleving van mijn slaafje cb

Geplaatst door Karin van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Goedemorgen Meesteres Karin,

Had U smsje gezonden over mijn internet, super irritant. Nogmaals mijn excuus.

Als donderslag bij heldere hemel een felle reactie van U tot vier uur slavepik stijf houden.

Dacht nog even een geintje van U, maar dat werd me door U al snel duidelijk gemaakt. Heerlijk U zo te voelen, die macht die U heeft over mij, wat U ook laat merken. Die opmerking over uw pink is ook de hele dag blijven hangen.

Dat zorgde dat ik maar even hoefde te trekken en was stijf Dit voor U te doen, denkende aan uw blikken en woorden, uw lachje. Eerste uur ging best snel, maar ben wat olie gaan gebruiken. Mijn gedachten waren continue bij U. Mijn overgave aan U, U die precies weet, hoe U mij kunt raken.

Lees meer

download icon Zeer intense beleving van mijn slaafje cb

Dominant vrouwtje

Geplaatst door Moontje van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik had een camgesprek… een heerlijke man aan de andere kant hij bekijkt me wat ik op zich al erg vind om bekeken te worden het gesprek verliep lekker en de spanning werd al snel voelbaar ik voelde zijn ogen prikken en zijn blik was smachtend en hongerig al snel melde de heer in kwestie dat hij het heerlijk vond om gedomineerd te worden… Aangezien ik erg dominant kan zijn beveelde ik hem zich uit te kleden… Dit gedaan hebbende beval ik hem wasknijpers te pakken een stukje touw een kaars en vuur ik liet hem op iedere tepel een knijper plaatsen en de andere 2 op zijn lekkere geile zak hij vond het heerlijk daarna moest hij zijn zak en harde paal afbinden lekker strak ondertussen had ik hem de kaars aan laten steken deze was al goed gesmolten en ik beval hem het vet over beide tepels te gieten en over zijn paal en zak hij kreunde het uit en wilde meer ik vroeg of hij een dildo had ja die had hij wel ik zei draai je kont na me toe schuif die dildo er hard in giet vet over je slettebillen hij luisterde gewillig zoals een goede slaaf betaamd te doen daarna moest hij zich omdraaien en zich binnen een minuut klaar trekken ook dit deed hij gewillig… en spoot alles onder hij had genoten als nooit tevoren… en bedankte zijn nieuwe meesteres hartelijk. En zou spoedig terug komen.

Lees meer

download icon Dominant vrouwtje

Spannende avond met Sandra en Eric

Geplaatst door Kim van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Eric is een klant via thuis.nl. Eric heeft altijd hele spannende fantasieën waar we samen lekker van worden.

Eric is een beetje stout en houdt ervan gebruikt te worden. Misschien dat andere lezers dit ook spannend vinden.

We kwamen elkaar tegen op vakantie. Ik lag met mijn vriendin, Sandra, op het strand en Eric sprak ons aan. Hij zag er goed uit, een spontane man. Die avond gingen we wat drinken in de bar van het hotel. Al snel waren we een beetje aangeschoten en daagden we Eric uit. We hadden wel zin in een.

Lees meer

download icon Spannende avond met Sandra en Eric

Verjaardag

Geplaatst door Veronique van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Verjaardag 28/10/2012

Afgelopen zondag was ik jarig en dat heb ik geweten! Nu nog, eerlijk gezegd.

Na eerst mijn lieve subs/slaven de nodige aandacht en opdrachten gegeven te hebben ben ik me gaan voorbereiden op mijn verjaardagskado. Ik werd nl door mijn Stud en een vriend en vriendin meegenomen naar een heerlijke parenclub om me in de watten te laten leggen. Zij wisten dat ik dat zeker had verdient…..

Na eerst ingecheckt te zijn in het hotel, werd een flesje prosecco opgetrokken en geklonken op het heugelijke feit dat ik weer een jaartje ouder ben.

Lees meer

download icon Verjaardag

De Reus

Geplaatst door Dahlia van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Met moeite houdt ze zich staande. Haar linkerborst hangt half uit haar te dure rood satijnen bhtje. Ze is geblinddoekt met een zwarte blinddoek.  Mannenhanden graaien naar de blote roze tepel. Betasten haar op de meest intieme plekken van haar lichaam. Ze voelt een knie achterlangs tussen haar benen drukken en ze moet haar benen spreiden om niet te vallen. Mannentongen likken haar slip, ze voelt de warmte van hun tongen door de stof heen. Ze geeft zich over als één van de tongen haar kontje verwarmt en een stukje naar binnen glijdt. Met een plof laat ze zich in de zachte kussens van de sofa vallen en strekt haar armen boven zich, haar benen gespreid. Mannenhanden maken van dit gebaar gretig gebruik en slaan haar in de boeien die ze vast maken aan de rugleuning en de poten van de sofa. Warm vocht sijpelt langs haar schaamlippen naar haar dijen. Ze kronkelt van genot als een vinger haar buitenste schaamlippen betast. Haar heupen duwt ze naar boven in de hoop dat ze de vinger mag ontvangen. Mannenhanden omvatten haar borsten, andere handen strelen haar buik, stemmen overal. Ze geeft geen idee met hoeveel ze zijn, waar ze is en wat er staat te gebeuren. Dan voelt ze hoe haar string met een ruk wordt stukgetrokken. Haar volle schaamlippen staan iets open. Ze wil zo graag gevuld worden…

Lees meer

download icon De Reus

Jouw sletje

Geplaatst door Jessica van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

De deur ging open..

Hallo? Ik ben Jessica zei ik blozend.

“Kom binnen Jessica, maar onthoudt  je bent van mij zolang je binnen bent!”

“Ik weet het meneer” zei ik en ik stapte de drempel over.

“staan blijven en benen een beetje uit elkaar” beveelde hij en zijn hand tastte mijn benen af.

Met zijn andere hand pakte hij mijn haar beet en hij zei ” nu ben je mijn sletje en ik voel al hoe heerlijk nat je bent! Ga naar de slaapkamer!!”

Lees meer

download icon Jouw sletje
css.php