Buiten sex

Buitensex, of wel, sex in de buitenlucht, sex op een parkeerplaats of sex ergens in het openbaar.
Hier lees je een overzicht van de geilste verhalen over buitensex!

Spanning in het kleedhokje.

Geplaatst door Natalie van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Om een beetje sportief te blijven en mijn mooie strakke lichaam te houden, ga ik af en toe zwemmen. Heerlijk baantjes trekken. En even bubbelen in het bubbelbad. Heerlijk relaxed. Het zwembad waar ik kom is vaak lekker rustig. Soms zelfs het hele zwembad voor mijn eigen alleen. Dat is dan helemaal genieten. Ook zo op deze dag. Ik kwam aan bij het zwembad en zag nog geen leven. En inderdaad, toen ik mijn eigen had omgekleed en naar het zwembad liep, niemand te bekennen. Maar eens even lekker veel baantjes trekken. Lag net even op mijn rug te dobberen, toen ik ineens iemand zijn keel hoorde schrapen, en toen ik opkeek stond er een jongeman aan de rand van het zwembad.

Lees meer

Heet sauna avontuur

Het was een van die zeldzame dagen dat ik vrij was van mijn werk en ik had zin om eens lekker te relaxen, dus ik besloot om naar de sauna te gaan. Het was er lekker rustig en ik had de Finse sauna voor mij alleen. In plaats van op de bank te gaan zitten, spreidde ik mijn grote handdoek uit over de bank en ging op mijn rug liggen, lekker met mijn ogen dicht om mijn hoofd leeg te maken. Na een minuut of twee ging de deur open en er kwam een knappe, gespierde man de cabine binnen. Hij ging dichter bij mij zitten dan noodzakelijk was, er was namelijk ruimte zat in de saunacabine. Ik voelde dat hij zijn ogen niet van mij af kon houden.

Lees meer

Een hete dag

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het was hartje zomer en een van de weinige bloedhete dagen. Ik ging de hond uitlaten en had alleen een kort jurkje aan. Ik had door de warmte geen puf om iets eronder aan te trekken. Veel mensen zou ik toch niet tegen komen. Bij ons in de buurt is een parkje waar ik besloot naartoe te gaan. Ik liet de hond los en die trok zich niets van de warmte aan.

Opeens hoorde ik hem tekeergaan. Hij stond te blaffen en te grommen, ik liep er zo snel mogelijk naartoe en zag hem toen kwispelstaartend voor een bankje staan. Daarop zat een man in korte broek. Ik lachte een beetje en verontschuldigde me voor de hond. Ik wilde weer doorlopen maar iets hield me tegen. Ik draaide me nog een keer om en zag dat hij nu met zijn lul in zijn hand zat. Hij had eerst niet door dat ik keek, hij ging helemaal in zichzelf op. Als ik een lul zie word ik altijd meteen bloedgeil, ik zette de hond met zijn riem vast aan een boom en liep langzaam terug naar het bankje. De man keek me lachend aan. Ik ging naast hem zitten en nam langzaamaan van hem over waar hij zelf mee bezig was.

Lees meer

Spontane sex op het strand met een vreemde

Geplaatst door Julisha van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Hi ik ben Julisha,ben een blonde slanke meid van 32 jaar en ben op thuis.nl onder nummer 2725.

Ik heb een geweldige sexervaring gehad en wil deze graag met jullie delen!

Het was een warme zonnige dag nog niet zolang geleden,ik ging met een vriendin naar het strand om daar heerlijk van de zon te genieten.

Onder het genot van een heerlijk glas rose lagen we daar,op een gegeven moment begon de rose aan te slaan en de zon te branden en kreeg het behoorlijk warmen en dacht ik ga het water in,toen ik het water inliep stond er een stukje verderop in het water een man naar me te kijken ,hij zag er goed uit en lachte naar me ik lachte terug en begon alleen van zijn lach al opgewonden te raken.

Lees meer

Geile fantasie

Helemaal vergeten was ik, dat ze zouden komen om de verwarming op te meten. Haastig stopte ik met douchen en liet ze binnen. Totdat we in mijn slaapkamer stonden. Wat er toen gebeurde, doet me nu nog tintelen van opwinding.
Beoordeel dit sprookje

Vandaag had ik vrij genomen en voor mijn doen was ik redelijk vroeg opgestaan. Een half uur geleden had ik me gemasturbeerd. Nu stond ik te douchen en mezelf te scheren. Het scheermesje streek langs mijn schaamlippen. Ik was bijna klaar, toen plotseling de deurbel ging. Snel droogde ik me af en deed mijn grote herenbloes aan, die nog over de verwarming hing. Het was nog geen 9:00 uur. Wie kon dat nou zijn? Ik verwachtte een Jehova getuige, die kwamen vaker langs de laatste maanden. Geen probleem, die kon ik wel even snel wegwimpelen. Met mijn natte haren, mijn bloes half dichtgeknoopt en nog natte gezicht, deed ik de deur open. Er stonden twee mannen in een blauw overal voor de deur. Shit ja, het drong ineens tot me door. De brief van de woningbouwvereniging.

Lees meer

Foto’s aan de waterkant

Daar kom je langzaam uit het water, je witte T-shirt nat en doorschijnend, je tepels en tepelhoven duidelijk zichtbaar. Onder je T-shirt een klein zwart bikini broekje. Terwijl je naar de kant loopt trek je langzaam je T-shirt uit. En dan sta je daar met alleen dat kleine broekje nog aan.
Behalve de fotograaf en mij, heb je nog wat meer publiek.
Je speelt en spettert wat in het water voor de fotograaf, maar ook om je publiek de kans te geven je goed te bekijken.
Dan ga je weer dieper het water in. Je bukt en even later gooi je je broekje op de kant.
Iedereen weet nu dat je helemaal bloot in het water staat. Langzaam loop je weer richting de kant, stukje bij beetje je lijf onthullend voor iedereen die staat te kijken.
Je klimt op de kant en neemt op verzoek van de fotograaf allerlei poses aan. Iedereen krijgt goed zicht op je meest intieme plekjes.
Schaamte heb je al niet meer, je ogen hebben een geile glans. Het feit dat bij alle mannen die op de kant staan te kijken er een duidelijke bult in hun broek te zien is wind je waarschijnlijk nog meer op.
Ik geef je een handdoek en je begint je omzichtig af te drogen. Eerst je haar, de bewegingen die je hierbij maakt laten je volle borsten schommelen.
Die borsten, waarop je harde tepels als tum tummetjes vooruit steken, neem je als volgende uitvoerig onder handen. Dan je buik en je billen. Je neemt er ruim de tijd voor deze af te drogen. Ongegeneerd trek je ze van elkaar terwijl je bukt, ons een blik gunnend op je sterretje en je kut.
Om mij heen zie ik mannen over het kruis van hun broek wrijven, zelfs de vrouw van een koppel dat staat te kijken wrijft over haar kruisje, terwijl haar man over haar rokje heen haar billen streelt.
Nu laat je alle schijn varen. Je legt de handdoek neer en gaat er met je benen wijd en opgetrokken knieën op liggen.
Met één hand speel je met je kut, een vinger er in, een andere op je klitje.
Je andere hand streelt je borsten, je knijpt in je tepels.
Zo geil heb ik je nog nooit gezien.
Daar lig je, masturberend aan de waterkant met een publiek dat bestaat uit drie vreemde mannen, een stelletje, de fotograaf en mij.
En met je show heb je ervoor gezorgd dat iedereen opgewonden is.
Alle mannen, ook ik, staan nu met hun pik in hun hand. De vrouw heeft haar rok omhoog gestroopt zodat haar partner nu met zijn hand in haar slip har kan vingeren terwijl zij hem aftrekt.
Ik heb bewondering voor de fotograaf, met volle overtuiging kwijt hij zich van zijn taak.
Hij schiet nu niet alleen maar foto’s van jou, maar ook van iedereen om je heen.
Dit alles gaat aan jou voorbij, zo ga je op in je genot.
Iedereen kan nu het soppende geluid horen dat je vingers maken wanneer je ze in en uit je kut beweegt.
Aan je bewegingen en geluiden kan ik zien dat je bijna klaar komt.
En daar kom je. Je komt enorm luidruchtig en spuitend klaar.
Maar je bent blijkbaar nog niet verzadigd. Snel ga je op je handen en knieën zitten, je kont omhoog en je kut uitnodigend open. Je kijkt me aan. Ik begrijp wat je wilt. Snel kom ik achter je zitten en zonder omhaal stoot ik mijn harde pik bij je naar binnen.
De anderen komen dichter bij. Iedereen staat nu om je heen. Dan gebeurt alles heel snel. Door al het gebeuren heb ik ook niet veel meer nodig, het zaad borrelt uit mijn ballen omhoog en binnen een paar stoten spuit ik vol. Dan komen ook de anderen klaar. Ze spuiten over je heen. Ik weet dat je dat niet echt lekker vindt. Maar nu lijkt het je niet te deren.
De vrouw komt als laatste, en tot onze verassing komt ook zij spuitend klaar.
Nu zit je niet alleen onder het zaad van een aantal mannen, maar ook nog eens onder het geil van een vrouw.
De mannen trekken allemaal snel hun broeken weer goed, en gaan er snel vandoor. Alleen het stel blijft nog achter. Zij bukt zich voorover en kust je op je mond. Tot mijn verbazing beantwoord je deze passie vol. Na deze kus vertrekken ook zij, maar niet voordat de man mij snel een visite kaartje in mijn hand duwt.
Nu zijn alleen jij, ik en de fotograaf nog over. De fotograaf die dit alles heeft gefotografeerd, en die als enige niet is klaar gekomen.
Je kruipt nu naar hem toe, trek zijn broek los en neemt hem in je mond. Vanavond overwin je heel veel drempels.
Snel vis ik een condoom uit mijn broekzak. Met tegenzin lat je hem los, en neemt hem zodra het condoom er om heen zit weer in je mond. Met lange halen pijp je hem. Het duurt dan ook niet lang voordat ook hij klaar komt.
Dan sta je op en stapt het water in om alle lichaamssappen van je af te spoelen.
Je trekt je kleren aan en zwijgend lopen we naar de auto.

Lees meer

Alleen thuis

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik was de hele dag al alleen thuis geweest en begon er stevig van te balen. De enige aanspraak die ik even had gehad was die van mijn tienerdochter. Ze was thuisgekomen om te zeggen dat ze bij een vriendin zou eten en er ook zou slapen. Ik probeerde haar niet te laten merken dat ik teleurgesteld was omdat zij haar eigen leven had.

Ik had alleen zitten eten en zat daarna de krant te lezen. Ik keek altijd bij de contactadvertenties en deze keer stond er een bij die me wel aansprak. Het ging als volgt. “Reu van 33 zoekt een lekker teefje om samen te spelen.” Er stond een 06 nummerbij ipv het eeuwige onder nummer. Ik pakte meteen de telefoon en bleef daar even mee in mijn handen zitten. Ik wilde dolgraag bellen maar wilde niet te gretig overkomen. Ik wist ook niet goed wat ik dan moest zeggen.

Lees meer