Buiten sex

Buitensex, of wel, sex in de buitenlucht, sex op een parkeerplaats of sex ergens in het openbaar.
Hier lees je een overzicht van de geilste verhalen over buitensex!

Sex in de bosjes

Geschreven door Ilse van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

We speelde de geilste spelletjes met elkaar,mijn vriend en ik..We dachten namelijk die vroege ochtend alleen te zijn in het “Geile Plasje”.

Net toen ik naar zijn pik dook bewoog het riet.Plotseling kwamen daaruit 6 personen te voorschijn : 3 stelletjes speelden met ons mee.Opeens dook een man naar een kut en een vrouw naar een clit.
Vervolgens zaten er 2 pikken in mijn kut ,1 in mijn ster en 1 in mijn mond.

Tenslotte stonden er 4 mannen spuitend klaar te komen in mijn mond.

En zo geilden we de hele dag door,dat het letterlijk een lieve lust was..

Geschreven door Ilse van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Spanning in het kleedhokje.

Geplaatst door Natalie van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Om een beetje sportief te blijven en mijn mooie strakke lichaam te houden, ga ik af en toe zwemmen. Heerlijk baantjes trekken. En even bubbelen in het bubbelbad. Heerlijk relaxed. Het zwembad waar ik kom is vaak lekker rustig. Soms zelfs het hele zwembad voor mijn eigen alleen. Dat is dan helemaal genieten. Ook zo op deze dag. Ik kwam aan bij het zwembad en zag nog geen leven. En inderdaad, toen ik mijn eigen had omgekleed en naar het zwembad liep, niemand te bekennen. Maar eens even lekker veel baantjes trekken. Lag net even op mijn rug te dobberen, toen ik ineens iemand zijn keel hoorde schrapen, en toen ik opkeek stond er een jongeman aan de rand van het zwembad.

Mag ik erbij komen vroeg hij?

Ja maar natuurlijk, en hij sprong er meteen in.

Lekker rustig vandaag hé zei hij. Ja zeg dat wel zei ik terug. Kom je hier vaak, vroeg hij. Wel regelmatig ja. Nou gezellig, en naast elkaar zwommen we wat baantjes. Hij stelde zich voor, Peter heette hij. Na de nodige baantjes gezwommen te hebben vroeg hij of ik mee ging naar het bubbelbad, konden we daar even gezellig verder kletsen. Helemaal goed , leuk. En daar zaten we dan naast elkaar in het bubbelbad, er was nog steeds niemand te bekennen in het zwembad. We praatte over van alles en nog wat en het bleek dat  hij ook single was. Hij kwam steeds iets dichter bij zitten, en op een gegeven moment voelde ik zijn hand op mijn been. Mmmmm dat voelde wel goed. Voorzichtig ging zijn hand steeds hoger via de binnenkant van mijn been. Ik voelde mezelf blozen, het was al zo warm hier, maar nu kreeg ik het toch echt heet.

Zijn hoofd was vlak bij de mijne, en hij begon me te zoenen in mijn nek. Hij merkte dat ik niet tegensputterde en ging door, met zijn hand trok hij mijn bikini slip aan de kant en begon me te vingeren. Heel zachtjes langs mijn lipjes, die al begonnen op te zwellen. Mijn klitje klopte en ik wou dat hij me daar aanraakte. Tegen mijn heup voelde ik zijn harde lid.  Het lijkt me zo geil als jij me pijpt zei hij. Dat wou ik wel, maar niet hier, stel dat er intussen wel iemand komt. Dus we gingen het bubbelbad uit naar een kleedhokje. Daar ging ik zitten op het bankje en hij ging voor me staan en drukte zijn keiharde grote pik in mijn mond. En ik zoog hard aan zijn lul, en speelde ermee, en stak hem diep in mijn mondje.

Mmmmmm wat doe je dat lekker  kreunde hij. Zou ik in je mond mogen klaarkomen? Dat is goed zei ik, en pijpte hem gretig. Met 1 hand trok ik hem af en met de andere hand verwende ik zijn ballen. Ik ging zo even door en toen kreunde hij dat hij ging komen. Hij spoot in mijn mondje, maar het was zoveel zaad dat de rest in mijn gezicht kwam. Ik zat er helemaal onder, en likte mijn lippen af, mmmmmmm. Zal ik jou ook nog even verwennen vroeg hij. Dat sla ik niet af en hij zakte door zijn knieeën en deed mijn bikinislip uit en trok mijn benen uit elkaar. En zijn gezicht verdween tussen mijn benen en hij likte eerst in een kringetje om mijn klit , langs mijn lipjes en toen snel met zijn tong door mijn natte spleet. Oh ja daar……zei ik, en hij verwende mijn klitje oh zo lekker.

Hij beet er zachtjes in en daarna weer met zijn tong erlangs en ook met zijn tong tussen mijn lippen door mijn kutje in. Zijn harde paal was ook weer overeind gekomen, en die had wel zin in een sappig kutje vertelde hij me. Nu ging hij op het bankje zitten en ik bovenop hem. Zijn harde paal schoof als vanzelf naar binnen. Ik draaide met mijn heupen en ging steeds sneller op en neer. Hij pakte mij stevig vast en hielp zo mee op het ritme. Ondertussen zoende we mekaar , waarna we weer hard verder neukte. Zo diep als je kan kreunde ik. Van mijn gekreun werdt hij zo ontzettend geil, dat hij ook begon te kreunen. Zodat we uiteindelijk tegelijk klaar kwamen. Dit was echt super. We spraken af dat we de week erna elkaar weer zouden ontmoeten in het zwembad, en daar neuken we nu wekelijks.

Geplaatst door Natalie van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Heet sauna avontuur

Het was een van die zeldzame dagen dat ik vrij was van mijn werk en ik had zin om eens lekker te relaxen, dus ik besloot om naar de sauna te gaan. Het was er lekker rustig en ik had de Finse sauna voor mij alleen. In plaats van op de bank te gaan zitten, spreidde ik mijn grote handdoek uit over de bank en ging op mijn rug liggen, lekker met mijn ogen dicht om mijn hoofd leeg te maken. Na een minuut of twee ging de deur open en er kwam een knappe, gespierde man de cabine binnen. Hij ging dichter bij mij zitten dan noodzakelijk was, er was namelijk ruimte zat in de saunacabine. Ik voelde dat hij zijn ogen niet van mij af kon houden.

Plotseling voelde ik zijn hand mijn voet strelen en ik kreunde zachtjes. Het viel hem blijkbaar op, want zijn hand ging via mijn enkel en mijn kuit langzaam naar boven, tot hij tussen mijn dijbenen bleef rusten. Ik deed mijn ogen open, keek hem aan en gaf hem een bemoedigend knikje. Ik voelde mezelf enorm geil worden en deed mijn benen een beetje uit elkaar. Zijn hand gleed verder richting mijn klitje en mijn kaalgeschoren kutje en ik voelde zijn vinger bij me naar binnen glijden.

Ik wenkte hem en hij ging naast me staan, zodat ik zijn pik kon pakken. Ik begon er langzaam op te zuigen en voelde dat zijn grote paal al keihard was, hij was net zo opgewonden als ik! Ik kon mezelf niet meer inhouden, ik wilde die pik in mijn kut voelen! Toen ging hij bovenop mij liggen, duwde mijn benen uit elkaar, stootte zijn pik in me en begon me hard te neuken. In de zengende hitte van de sauna hadden we bloedhete seks. Het duurde niet lang, of we kwamen gelijktijdig klaar. Ik kreunde het uit toen ik zijn hete sperma diep in mijn kutje voelde spuiten.

Toen stond hij op en liep de saunacabine uit, mij in extase achterlatend. Ik besloot dat het tijd werd om mezelf onder te dompelen in het koude bad om maar even goed af te koelen na deze hete ervaring.

Geplaatst door Tatjana van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Een hete dag

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het was hartje zomer en een van de weinige bloedhete dagen. Ik ging de hond uitlaten en had alleen een kort jurkje aan. Ik had door de warmte geen puf om iets eronder aan te trekken. Veel mensen zou ik toch niet tegen komen. Bij ons in de buurt is een parkje waar ik besloot naartoe te gaan. Ik liet de hond los en die trok zich niets van de warmte aan.

Opeens hoorde ik hem tekeergaan. Hij stond te blaffen en te grommen, ik liep er zo snel mogelijk naartoe en zag hem toen kwispelstaartend voor een bankje staan. Daarop zat een man in korte broek. Ik lachte een beetje en verontschuldigde me voor de hond. Ik wilde weer doorlopen maar iets hield me tegen. Ik draaide me nog een keer om en zag dat hij nu met zijn lul in zijn hand zat. Hij had eerst niet door dat ik keek, hij ging helemaal in zichzelf op. Als ik een lul zie word ik altijd meteen bloedgeil, ik zette de hond met zijn riem vast aan een boom en liep langzaam terug naar het bankje. De man keek me lachend aan. Ik ging naast hem zitten en nam langzaamaan van hem over waar hij zelf mee bezig was.

Hij begon zachtjes te kreunen en al snel voelde ik zijn hand op mijn dijen. Ik was inmiddels lekker nat geworden en ik voelde bij de man ook al druppels voorvocht op zijn eikel.

We zeiden verder niets tegen elkaar. We genoten alleen. Zijn handen waren nu overal. Hij kneep zacht in mijn tepels en al snel kwam hij erachter dat ik geen slip aanhad. Toen hij dat voelde stond hij op van de bank en knielde voor me neer. Hij legde voorzichtig mijn jurk op mijn knieën en begon uitgebreid tussen mijn benen te kijken. Langzaam gleed zijn vinger bij me naar binnen en zijn duim vond mijn klit. Het geil drupte bij mijn benen langs naar beneden. Toen hij dit zag, liet hij zijn gezicht tussen mijn benen verdwijnen en begon me heerlijk te likken.

Ik gaf me er helemaal aan over en kwam al vrij snel heftig schokkend klaar. Hij kwam weer naast me zitten en we zoenden elkaar nog een keer. Toen was het mijn beurt om af te zakken. Ik zocht met mijn gezicht zijn harde lul op en begon zijn eikel te likken. Daarna ging mijn tong bij de hele lengte van zijn paal langs en weer terug. Hij zat hevig te kreunen. Daarna waren zijn ballen aan de beurt. Ik vroeg hem zijn been omhoog te zetten zodat ik er makkelijk bij zou kunnen. Ik begon eerst zijn ballen zacht te strelen, wat hij heerlijk vond.

Toen vond ik het tijd voor meer actie. Ik nam zijn ballen een voor een in mijn mond en zoog ze lekker ver naar binnen. Nu zat hij echt te kreunen van genot. Ik lette goed op dat hij nog niet klaar zou komen want ik wilde zijn pik wel in me voelen.

Nadat ik zijn ballen had verwend nam ik nog even zijn hele paal in mijn mond en zoog er aan. Hij begon vreemd te schokken, ik had het idee dat jij klaar ging komen, maar dat wilde ik nog niet. Ik stopte meteen en hij keek me even teleurgesteld aan. Ik lachte naar hem en ging met mijn benen wijd voor hem staan. Ik zette mijn knieën op het bankje aan weerskanten van zijn benen en liet me langzaam over die lekkere harde paal heen zakken. Ik bleef eerst stil zitten om van het gevoel te genieten. Al snel begon ik hem lekker te berijden. Ik liet zijn lul er helemaal uit gaan en dan zakte ik er weer helemaal overheen, zodat ik zijn ballen tegen mijn kont voelde.

Dit hielden we allebei niet lang vol. Ik voelde als eerste een heerlijk orgasme opkomen. Ik liet me helemaal gaan en bereed hem nu als een gek. Ik kwam spuitend klaar. Mijn geil stroomde over zijn ballen en al snel kwam hij ook klaar. Ik voelde zijn zaad diep in me spuiten.

We knapten ons allebei weer wat op en ik ging weer naar de hond toe.

Het speciale aan dit verhaal was dat we geen woord hebben gewisseld en we niet eens elkaars namen wisten.

Ik ben nog vaak met de hond het parkje ingegaan, maar ik heb hem nooit weer gezien.J

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Spontane sex op het strand met een vreemde

Geplaatst door Julisha van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Hi ik ben Julisha,ben een blonde slanke meid van 32 jaar en ben op thuis.nl onder nummer 2725.

Ik heb een geweldige sexervaring gehad en wil deze graag met jullie delen!

Het was een warme zonnige dag nog niet zolang geleden,ik ging met een vriendin naar het strand om daar heerlijk van de zon te genieten.

Onder het genot van een heerlijk glas rose lagen we daar,op een gegeven moment begon de rose aan te slaan en de zon te branden en kreeg het behoorlijk warmen en dacht ik ga het water in,toen ik het water inliep stond er een stukje verderop in het water een man naar me te kijken ,hij zag er goed uit en lachte naar me ik lachte terug en begon alleen van zijn lach al opgewonden te raken.

Ik ging verder het water in en ineens zag ik hem niet meer en dacht jammer en toen voelde ik ineens 2 lippen in mijn nek en 2 handen op mijn borsten ik draaide mijn hoofd iets om en toen zag ik dat het die leuke man was,hij was van dichtbij nog veel leuker en ik begon behoorlijk opgewonden te raken hij deed mijn bikini top uit en begon mijn naakte borsten te strelen ik voelde iets hards prikken in mijn rug dus hij genoot ook ik draaide me om en kuste hem vurig binnen een paar seconden was mijn broekje ook uit en beurde hij mij op en voelde ik hoe zijn lul langzaam bij mij naar binnen gleed oooo wat was dat lekker we gingen hevig tekeer in het water totdat we beiden aan een heerlijk hoogtepunt kwamen en elkaar aankeken van was dit echt Ja het was echt en zoooooo heerlijk, ik hoop hem snel weer een keer tegen te komen.

Geplaatst door Julisha van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Geile fantasie

Helemaal vergeten was ik, dat ze zouden komen om de verwarming op te meten. Haastig stopte ik met douchen en liet ze binnen. Totdat we in mijn slaapkamer stonden. Wat er toen gebeurde, doet me nu nog tintelen van opwinding.
Beoordeel dit sprookje

Vandaag had ik vrij genomen en voor mijn doen was ik redelijk vroeg opgestaan. Een half uur geleden had ik me gemasturbeerd. Nu stond ik te douchen en mezelf te scheren. Het scheermesje streek langs mijn schaamlippen. Ik was bijna klaar, toen plotseling de deurbel ging. Snel droogde ik me af en deed mijn grote herenbloes aan, die nog over de verwarming hing. Het was nog geen 9:00 uur. Wie kon dat nou zijn? Ik verwachtte een Jehova getuige, die kwamen vaker langs de laatste maanden. Geen probleem, die kon ik wel even snel wegwimpelen. Met mijn natte haren, mijn bloes half dichtgeknoopt en nog natte gezicht, deed ik de deur open. Er stonden twee mannen in een blauw overal voor de deur. Shit ja, het drong ineens tot me door. De brief van de woningbouwvereniging.

‘Goedemorgen mevrouw,’ zei de oudste van de twee. Hij droeg een naamkaartje op zijn borst. Ik las Leo. De andere jongen, wat zou hij zijn, een jaar of 18? Alex stond er op zijn kaartje. Ik zag zijn ogen glijden van mijn te grote bloes naar mijn naakte benen.

‘We komen bij u de meters van de verwarming controleren. Stadsverwarming heeft u, als het goed is?’ vroeg Leo.

‘Oh ja, sorry, helemaal vergeten,’ antwoordde ik.

‘Geen probleem mevrouw. U komt net onder de douche vandaan zie ik,’ zei hij met een glimlach. Ik knikte verlegen en deed de deur voor ze open. Op dat moment besefte ik me, dat ik in de haast nog geen slipje had aangetrokken. Ik knoopte snel nog een knoopje onderaan mijn bloes dicht. Het waren aantrekkelijke mannen. Leo had een hele mannelijke, sterke bouw. Licht grijs haar en staalblauwe ogen. Alex was een stuk jonger dan Leo en ik, maar het was een mooie jongen. Donkerblond, lichtgroene ogen en hij had een hele mooie glimlach. Beetje verlegen, maar toch verleidelijk.

‘Kunnen jullie je redden?’ vroeg ik. Ik kon dan even een slipje aantrekken in de badkamer.

‘Ja hoor mevrouw, douchet u gerust verder,’ Leo liep voor me uit, draaide zich om en gaf me een knipoog. Dat knipoogje kwam erg dubbelzinnig over. Hoe zou hij vrijen? Teder of ruw? Mijn gedachte verbaasde me, maar tegelijkertijd tintelde er iets in me. Ze kenden deze flats blijkbaar goed, want doelgericht liepen ze de gang door op weg naar mijn slaapkamer. Ik liep toch nog eventjes achter hun aan, daarna zou ik het slipje aantrekken en misschien wat koffie voor ze zetten. Ik zou het ze zo voorstellen.

‘Ja mevrouw…’ begon Leo.

‘Naomi’ verbeterde ik hem.

‘Leo is nu even met me mee, omdat hij nieuw is bij ons, Naomi.’ Bij het zeggen van mijn naam glimlachte hij naar me.

Oei, wat was hij aantrekkelijk. Alex liep recht op de verwarming af en begon te schrijven wat het metertje aangaf. Ik stond achter hem, naast mijn bed en zag hem wat getallen noteren. Leo stond naast me. Hij had grote handen. Ineens schoot me iets te binnen, naast het niet dragen van mijn slip. Er lag nog iets op mijn bed, tussen de niet opgemaakte lakens. Shit! Helemaal niet meer aan gedacht. Als ze het maar niet zien. Alex was in ieder geval nog met zijn aantekeningen bezig, maar Leo keek de kamer door.

Plotseling liep hij naar mijn bed. Zag hij het? Zag hij mijn verwendingetje waarmee ik me vanochtend had… En zo ja, dan, waarom zou hij het pakken? Mijn blik volgde Leo’s passen, hij liep er recht op af, pakte tussen mijn lakens, mijn grijsblauwe durex apparaatje.

‘Wat is dit?’ vroeg hij plagend.

Waar was hij mee bezig? Ik wist niet of ik me moest generen, of gewoon boos moest worden. Ik was even met stomheid geslagen en keek hoe hij mijn speeltje omhoog hief, terwijl hij het bestudeerde. Achter me, hoorde ik Alex zich omdraaien. Hij zag het en grinnikte.

‘Ja hoor es,’ stamelde ik uit.

Leo keek naar mijn speeltje, dat nog glinsterde van mijn vocht. Toen tintelde ik ineens van onderen en wond dit alles me bijzonder op. Twee onbekende, maar buitengewoon aantrekkelijke mannen in mijn slaapkamer, waarvan er eentje mijn vibrator vasthield. Het kriebelde nog harder, toen Leo zomaar uit het niets zijn vinger langs het natte plekje van mijn durex verwenner liet glijden en daarna zijn vinger aflikte. Jezus wat geil!

Ik liet spontaan een lichte kreun los, maar dempte meteen mijn stem. Wat was hier aan de hand? Alex liep op me af, benaderde me van achteren. Voor ik wist wat hij deed, voelde ik zijn handen over mijn borsten glijden. Hij masseerde mijn borsten heel teder. Hij was teder, paste dat wel bij zijn leeftijd? Mijn jeuk, veranderde in vochtigheid en jeukte daarna nog meer. Wat had ik zin in ze. Die handen, zijn jonge handen drukkend, strelend, masserend op mijn borsten. Zijn handen glipten in mijn bloes, masseerden toen mijn tepels en daarna streelde hij mijn buik. Leo kwam naar me toe met in zijn hand nog mijn speeltje. Hij knielde voor me, terwijl ik stond te trillen op mijn benen. Met zijn handen gleed hij langs mijn knieën naar boven en zag mijn kale kutje. Hij kreunde even, ging met zijn gezicht naar mijn schaamlippen en hemel hij begon me te likken. Heel teder, heel zachtjes. Hij kreunde, toen hij me proefde. Zijn lippen en tong gleden langs en op mijn clitoris.

‘Hmm,’ fluisterde ik. Ik hijgde. Mijn benen trilden nog heftiger. Het verlangen werd heftiger. Hoe zou hij in me voelen? Ik wilde hem voelen in mij. Zijn lichaam, zijn penis. Ik wilde meer. Meer. Achter me hoorde ik nu Alex hijgen. Hij drukte zijn lichaam tegen mijn rug en ik voelde zijn erectie priemen tegen mijn billen. Hij wreef zijn erectie over mijn billen. Zijn handen gleden nu verder langs mijn buik naar beneden en reikten Leo’s gezicht. Ik hijgde het uit. Leo stopte met likken. Ik was gruwelijk nat. Alex hand lag nu op mijn schaamlippen en hij nam Leo’s taak over. Hij masseerde mijn clitoris. Leo deed mijn speeltje aan en duwde voorzichtig mijn benen uit elkaar. Mijn lichaam tintelde, mijn rug rilde. Ik vergat alles. Ik smolt met deze mannen samen en voelde alleen nog maar het genot van mijn lijf. Mijn benen stonden iets verder uit elkaar, toen nam mij mijn linkerbeen en legde deze over zijn rug. Hij keek recht mijn natte opening in en duwde langzaam het grijz e staafje naar binnen. Ik kreunde, ik beefde bij het voelen van die intrede.

‘Oh ja,’ kreunde ik uit. Alex knoopte zijn broek los en nu voelde ik zijn warme, harde penis drukken tussen mijn billen. Hij wreef ermee en bleef tegelijkertijd mijn borsten en clitoris strelen. Hij had precies het juiste plekje te pakken. Het staafje ging bij me naar binnen en verliet mijn schede weer. Wat voelde dit heerlijk. Leo legde het speeltje opzij en knoopte zijn overal los. Eronder verscheen een heerlijk breed lichaam. Ik wilde hem voelen, ik wilde hem aanraken, pakken en in me hebben. Onder zijn broek kwam zijn boxer tevoorschijn, die een enorme erectie liet zien. Ik hijgde. Achter me kreunde Alex. Ik pakte Alex’ harde penis van achteren vast en begon hem te strelen en zachtjes te trekken. Leo ging voor me staan en sloeg zijn armen om mijn rug. Zijn gezicht was dichtbij me, ik hoorde zijn snelle, diepe ademhaling en we keken elkaar voor het eerst echt aan. Die diepblauwe ogen. Ik kuste hem. Mijn tong speelde met de zijne. Dit voelde fantastisch. Zijn natte mo
nd gulzig op de mijne. Alex bleef mijn clitoris strelen en masseren. Nu voelde ik er nog een hand bijkomen. Het was Leo’s hand. Hij pakte zijn penis en duwde hem in mijn zeiknatte, warme schede. Langzaam schoof hij dieper in me. Zijn ogen werden wazig van opwinding, maar we bleven elkaar aankijken, toen hij nog dieper in me verdween. We kreunden. Hij was geheel in me verdwenen en verliet toen langzaam mijn holletje om weer in hetzelfde ritme in me te verdwijnen. Zijn ritme maakte me helemaal wild. Hij kwam in me, verliet me, en boorde weer in me. Jezus wat was ik geil! Alex’ penis hield ik nog steviger vast. Dat Leo en ik met elkaar vrijden, wond hem blijkbaar nog meer op, want hij hijgde harder in mijn oor.

‘Ik wil je ook,’ fluisterde hij in mijn oor. Ik wilde hem ook. Ik wilde meer, dit was nog niet genoeg. Ik genoot, ik spatte zowat uit elkaar, maar smolt ook met ze ineen. Leo’s lid in me voelde zo goed.

‘Dan neem je me toch,’ antwoordde ik fluisterend terug. Alex nam het vocht van mijn kutje en gleed ermee in mijn achterste holletje. Mijn god! Ik deed mijn best om niet in Leo’s tong te bijten, wat was dat gruwelijk lekker. Alex genoot, nam nog meer vocht van mij, en toen voelde ik iets groots tegen mijn anus drukken. Misschien lukte het niet, dacht ik. Misschien was hij te groot voor me. Maar door zijn voorvocht en mijn geilheid gleed hij langzaam bij me naar binnen. Leo hield even op met stoten, maar bleef in me. Hij hijgde, kreunde nog harder. Alex gleed nog dieper. Ze zaten nu allebei in me. Wat voelde dit hemels. Ik kreunde het uit tussen deze twee mannen. Ze hielden me allebei vast, Alex streelde mijn clitoris en gleed langzaam in mijn kontje naar binnen en buiten.

‘Hmm,’ hijgde hij.

‘Ja… zo,’ hijgde ik. Daarna gleed hij sneller in me. Leo begon weer met stoten. Hij sloot zijn ogen en hield me nog steviger vast. Ik probeerde me te realiseren wat er nu eigenlijk aan het gebeuren was. Allebei zaten ze in me! Dit was super, ik hield het niet meer uit. Ik perste mijn lippen op elkaar. Mijn benen schokten, mijn buik beefde. Als antwoord op mijn lichaam, stootte Leo nu nog dieper in me. Wat voelde dat lekker. Mijn rug rilde. Hij opende weer zijn ogen vol verrukking.

‘Ja,’ hijgde hij, ‘ohja.’

Achter me hijgde Alex nog feller, terwijl hij in me stootte. Mijn lippen kon ik niet meer op elkaar houden, wat voelde dit heftig en intens.

‘Ja!,’ schreeuwde ik uit, ‘hmm ja!’

Mijn hele lichaam tintelde, mijn binnenste schaamlippen en kringspier spanden samen. Op hetzelfde moment werd ik nog zeiknatter en ik besefte dat het ook Leo’s ontlading was. Hij floepte uit me en keek me aan. Een beetje verdwaasd gaf hij me een kus. Langs mijn benen liep ons geil naar beneden. Ik rilde nog na, toen Alex zijn stijve uit me haalde en klaarkwam tegen mijn billen. Warme slierten vocht spoten tegen mijn kont. Hij kreunde en kuste me in mijn nek. Ik pakte hem van achteren vast en daarna streelde ik Leo. Even bleven we zo staan.

‘Euhm, zal ik de rest maar opmeten,’ onderbrak Alex de stilte. We moesten grinniken.

‘Koffie?’ zei ik daarna.

Alex raapte zijn kleren weer bij elkaar en ging verder met meten. Ik ging naar de badkamer en depte het geil van mijn lichaam af. Leo stond zich weer aan te kleden. Mijn koffieverzoek wezen ze af en verlieten vijf minuten later mijn appartement.

Geplaatst door Naomi van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Foto’s aan de waterkant

Daar kom je langzaam uit het water, je witte T-shirt nat en doorschijnend, je tepels en tepelhoven duidelijk zichtbaar. Onder je T-shirt een klein zwart bikini broekje. Terwijl je naar de kant loopt trek je langzaam je T-shirt uit. En dan sta je daar met alleen dat kleine broekje nog aan.
Behalve de fotograaf en mij, heb je nog wat meer publiek.
Je speelt en spettert wat in het water voor de fotograaf, maar ook om je publiek de kans te geven je goed te bekijken.
Dan ga je weer dieper het water in. Je bukt en even later gooi je je broekje op de kant.
Iedereen weet nu dat je helemaal bloot in het water staat. Langzaam loop je weer richting de kant, stukje bij beetje je lijf onthullend voor iedereen die staat te kijken.
Je klimt op de kant en neemt op verzoek van de fotograaf allerlei poses aan. Iedereen krijgt goed zicht op je meest intieme plekjes.
Schaamte heb je al niet meer, je ogen hebben een geile glans. Het feit dat bij alle mannen die op de kant staan te kijken er een duidelijke bult in hun broek te zien is wind je waarschijnlijk nog meer op.
Ik geef je een handdoek en je begint je omzichtig af te drogen. Eerst je haar, de bewegingen die je hierbij maakt laten je volle borsten schommelen.
Die borsten, waarop je harde tepels als tum tummetjes vooruit steken, neem je als volgende uitvoerig onder handen. Dan je buik en je billen. Je neemt er ruim de tijd voor deze af te drogen. Ongegeneerd trek je ze van elkaar terwijl je bukt, ons een blik gunnend op je sterretje en je kut.
Om mij heen zie ik mannen over het kruis van hun broek wrijven, zelfs de vrouw van een koppel dat staat te kijken wrijft over haar kruisje, terwijl haar man over haar rokje heen haar billen streelt.
Nu laat je alle schijn varen. Je legt de handdoek neer en gaat er met je benen wijd en opgetrokken knieën op liggen.
Met één hand speel je met je kut, een vinger er in, een andere op je klitje.
Je andere hand streelt je borsten, je knijpt in je tepels.
Zo geil heb ik je nog nooit gezien.
Daar lig je, masturberend aan de waterkant met een publiek dat bestaat uit drie vreemde mannen, een stelletje, de fotograaf en mij.
En met je show heb je ervoor gezorgd dat iedereen opgewonden is.
Alle mannen, ook ik, staan nu met hun pik in hun hand. De vrouw heeft haar rok omhoog gestroopt zodat haar partner nu met zijn hand in haar slip har kan vingeren terwijl zij hem aftrekt.
Ik heb bewondering voor de fotograaf, met volle overtuiging kwijt hij zich van zijn taak.
Hij schiet nu niet alleen maar foto’s van jou, maar ook van iedereen om je heen.
Dit alles gaat aan jou voorbij, zo ga je op in je genot.
Iedereen kan nu het soppende geluid horen dat je vingers maken wanneer je ze in en uit je kut beweegt.
Aan je bewegingen en geluiden kan ik zien dat je bijna klaar komt.
En daar kom je. Je komt enorm luidruchtig en spuitend klaar.
Maar je bent blijkbaar nog niet verzadigd. Snel ga je op je handen en knieën zitten, je kont omhoog en je kut uitnodigend open. Je kijkt me aan. Ik begrijp wat je wilt. Snel kom ik achter je zitten en zonder omhaal stoot ik mijn harde pik bij je naar binnen.
De anderen komen dichter bij. Iedereen staat nu om je heen. Dan gebeurt alles heel snel. Door al het gebeuren heb ik ook niet veel meer nodig, het zaad borrelt uit mijn ballen omhoog en binnen een paar stoten spuit ik vol. Dan komen ook de anderen klaar. Ze spuiten over je heen. Ik weet dat je dat niet echt lekker vindt. Maar nu lijkt het je niet te deren.
De vrouw komt als laatste, en tot onze verassing komt ook zij spuitend klaar.
Nu zit je niet alleen onder het zaad van een aantal mannen, maar ook nog eens onder het geil van een vrouw.
De mannen trekken allemaal snel hun broeken weer goed, en gaan er snel vandoor. Alleen het stel blijft nog achter. Zij bukt zich voorover en kust je op je mond. Tot mijn verbazing beantwoord je deze passie vol. Na deze kus vertrekken ook zij, maar niet voordat de man mij snel een visite kaartje in mijn hand duwt.
Nu zijn alleen jij, ik en de fotograaf nog over. De fotograaf die dit alles heeft gefotografeerd, en die als enige niet is klaar gekomen.
Je kruipt nu naar hem toe, trek zijn broek los en neemt hem in je mond. Vanavond overwin je heel veel drempels.
Snel vis ik een condoom uit mijn broekzak. Met tegenzin lat je hem los, en neemt hem zodra het condoom er om heen zit weer in je mond. Met lange halen pijp je hem. Het duurt dan ook niet lang voordat ook hij klaar komt.
Dan sta je op en stapt het water in om alle lichaamssappen van je af te spoelen.
Je trekt je kleren aan en zwijgend lopen we naar de auto.

Geplaatst door Sanne van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.