Buiten sex

Buitensex, of wel, sex in de buitenlucht, sex op een parkeerplaats of sex ergens in het openbaar.
Hier lees je een overzicht van de geilste verhalen over buitensex!

De sexbioscoop

Geplaatst door Famke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het begon op een mooie dag ergens in juni…ging al vaker naar de sexbioscoop. In begin altijd met iemand het was een soort minnaar van mij. Hadden er vele leuke en spannende momenten in een van de cabine’s die daar te huur waren voor een uurtje. Maar na een lange tijd kon jij niet meer. Vanwege prive reden en zijn werk en de grote afstand die hij naar mij toe moest rijden.

Nu Stond ik er alleen…toch de stoute schoenen aan gedaan en er heen gegaan. Was even wennen zo in me eentje tussen al die andere geile mensen. Maar al snel voelde ik me op me gemak. Zo eng en vreemd waren ze niet immers, zij kwamen precies voor het zelfde als ik. Een geil avontuurtje en lekkere sex. Daar is niks mis mee toch? Lees meer

Zaterdagochtend paardrijden.

Heerlijk, die zwoele geur van het hooi en de paarden, maken me altijd opgewonden.
Terwijl ik mijn paard sta te borstelen, om lekker buiten te gaan rijden, zie ik in mijn ooghoek een man langs mijn stalbox lopen. Ik moet hem nakijken en wat ik zie bevalt me.
Slanke heupen, in een spijkerbroek, daarboven een leren jasje met daarin de meest sexy brede schouders. Op dat moment raakte dat alles me zo, dat ik zeker wist, deze man moest ik beter leren kennen.
Als ik naar buiten rijd, voel ik dat ik word nagekeken. Als ik me omdraai, zie ik hem staan, hij glimlacht naar me. Ik lach terug en het opgewonden gevoel breidt zich uit van mijn onderbuik tot tussen mijn benen.
Dan geef ik mijn paard de sporen. Bij de bosgrens aangekomen, hoor ik een paard in volle galop aankomen. En ik weet dat het die ontzettend geile man is. Dan is hij naast me en als ik hem aankijk, zie ik in zijn ogen, dezelfde geilheid als die ik voel. We praten niet.
Ik draag mijn zelfgemaakte harembroek, waarvan ik het kruis zo makkelijk open heb gelaten. Een vrouw moet overal op voorbereidt zijn. We staan stil en terwijl hij me met zijn ogen gevangen houdt, steekt hij zijn handen uit , en tilt me voor zich op het zadel. Omgekeerd. We blijven elkaar aankijken en ondertussen vinden onze lippen elkaar. Hij kust zo lekker, dat ik mezelf helemaal nat voel worden. Zijn handen vinden mijn borsten moeiteloos. Vingers die met mijn tepels spelen en ik wil nog maar één ding. Mijn handen gaan naar zijn rits om zijn mannelijkheid te bevrijden. Hij pakt me bij mijn heupen en zet me op zijn stijve lul.
Op het ritmische bewegen van zijn paard, hoor aan onze ademhaling en voel ik al snel, dat we gelijk gaan klaarkomen. Het is zo heftig en zo lekker. Rustig nagenietend rijden we terug. Ik stap over op mijn paard.
We kijken elkaar nog één keer aan en die blik is een belofte voor de volgende keer. Lees meer

Op de fiets naar een feestje toe

Geplaatst door Jasmijn van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Af gelopen zomer heb ik een feestje gehad.

Het was een hete zomerdag. Ik was lekker sexy gekleed. Ik reed met de fiets door het bos heen. Op een afstand zag ik 2 mannen staan, die er lekker uit zagen. zo rond de 40 jaar oud. Toen ik aan kwam fietsen gingen de 2 mannen op het fietspad staan en vroeg of ik misschien een vuurtje had. Ik zei “Ja natuurlijk ” Dus ik pakte mijn aansteker. één van de mannen vroeg aan mij of ik ook een sigaretje mee wilde roken. En dat deed ik want ik was toch anders veel te vroeg op het feest. Dus we liepen iets verder het bos in om op een bankje te gaan zitten. ik zat in het midden. één van de mannen legde een hand op mijn been en zei ” wat ben je mooi ” Ik zei dank je, maar jij ziet er ook lekker uit. En die man begon mij in mijn nek te kussen. En ik voelde mijn kutje al wat nat worden. toen werd ik door die man op de tafel neer gezet die er bij stond. hij deed mijn rokje ophoog en begon mij te vingeren en te likken. De andere man pakte uit zijn tas die hij mee had genomen een blinddoek, touw en een zweep. Lees meer

Vakantie sex

Ben net terug van een vakantie uit Turkije en heb daar een heerlijke seks ervaring gehad.
Ik ben hardloper en ging iedere ochtend aan het strand hardlopen anders is het te warm.
Op de eerste ochtend kwam ik een stevige hardloopster tegen en zoals het bij hardlopers gaat zeggen wij elkaar goedendag nu ook .
Ik keek haar recht in de ogen en zij glimlachte.
Die dag ging verder maar tijdens het zonnen dacht ik aan deze dame en hoopte haar de andere dag weer te zien.
Dus op de dinsdag weer om 7 uur op pad en ik zag de dame voor mij lopen ik ging wat harder lopen en kwam naast haar zei goedemorgen….de dame keek mij aan en lachte ..hallo wat leuk dat je er weer bent ik hoopte er al op.
Hoezo gaf ik als antwoordt…nou ik zie zie graag oudere sportieve mannen met een bruin lijf..en ben benieuwd of alles zo bruin is ? haha je bedoeld of ik ook een bruine lul hebt …zij lachte spontaan ..inderdaad.
En nu ik ….zijn die heerlijke borsten ook bruin…zij keek mij opgewonden aan…stopte bij een aantal bomen en gras trok haar shirtje uit en tilde haar sport bh omhoog 2 grote tieten kwamen te voorschijn…zo die zijn echt bruin…de dame trok mij naar de bomen en sloeg haar armen om mij heen en zoende mij vol op de mond en ik voelde haar hand in mijn korte loopbroekje waar mij lul al recht in stond.
Neuk me riep zij opgewonden en in no time lag de dame spiernaakt en wijdbeens op het gras.
Ook ik kleede mij snel uit en ging bovenop de dame liggen waarbij mijn stijve lul zo in haar natte kut gleed zij kreunde hard en riep neuk me neuk me hard Lees meer

Sex in de auto

Geplaatst door Nicky van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het begon allemaal op het strand…

Mijn vriend en ik waren naar het strand geweest bij scheveningen. We hadden zonsondergang samen gekeken onder het genot van een fles malibu. Ondertussen zat hij mij op de geilen door kusjes in mijn nek te geven en in mijn oor te hijgen. Hij weet dat ik daar heel geil van wordt. Tot hij ineens zei: zo en nu ga je het water in! Ik had mijn bikini topje al aan en besloot dus niet tegen te stribbelen tot zijn verbazing. Ik had een Roze bikini topje aan met een wit t-shirt erover. Het water was erg koud waardoor mijn tepels stijf werden, dat wond hem duidelijk op, want hij hield me steeds steviger vast en ik voelde zijn hand richting mijn kutje gaan. Lees meer

In het bos

Geschreven door Sandra van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Op een warme zomeravond,reed ik na een bezoek aan vrienden,naar huis. Nou,mooie? Zeg maar gewoon benauwde avond! Mijn auto heeft nog geen airco,en ik had het behoorlijk warm. Al rijdend kwam ik langs een stuk bos,waar op een parkeerplaats best nog wat auto’s stonden. Nieuwsgierig parkeerde ik mijn auto. Ik zag nog al wat hondenrekken in de auto’s,en hoorde in de verte ook hier en daar geblaf. Begrijpelijk na zo’n warme dag willen jij en je honden,nog wel lekker even lopen en ’s avonds is het in het bos een stuk aangenamer. Zo overpeinzend,hoorde ik ineens geritsel. Ik zag even verderop,een niet onknappe man staan. Hij keek wat spiedend om zich heen,en keek toen naar mijn auto. En voor het goed en wel tot mij doordrong,zag ik dat hij zijn broek openmaakte en z’n penis eruit haalde,en begon te trekken. Ik kreeg het nog warmer,ergens was ik geshockeerd,maar aan de andere kant ook nieuwsgierig. Gefasineerd bleef ik kijken,terwijl het klamme zweet,zich een weg baande tussen mijn borsten. ik hoorde niks door mijn afgesloten auto,maar aan zijn gezicht te zien,kon het niet meer lang duren. Plotseling gaf hij een paar ferme rukken,en spoot zijn zaad op de droge bosgrond. hij knoopte zijn broek dicht,en liep weg. Ik bleef verward in de auto achter. Het voorval hield mij toch bezig en ik kon de drang niet onderdrukken,’s avonds nog een paar keer naar de plek te rijden. Een paar dagen was hij niet te bekennen en nét toen ik besloten had,dat ik hier voor gek kwam zag ik hem weer. Hij kwam dichter bij de auto nu. Zó dicht,dat hij ín de auto kon kijken. Hij maakte weer zijn broek los,haalde er een ferme jongen uit,en begon zich weer in mijn zicht te bevredigen. Terwijl hij in de auto bleef kijken,stroopte ik mijn rokje op,zodat hij zicht had op mijn string,en mooie gebruinde benen. Hij keek verlekkerd,en spoot zijn stralen opzij,en op de motorkap van mijn auto. Lees meer

Sex bij het hardlopen

Ik doe al jaren aan hardlopen dan kom je met veel mensen in aanraking.De mannen die hardlopen vind ik wel aardig maar daar heb ik verder niets mee,dan de vrouwen tegenwoordig wordt er veel hardgelopen door deze lekkere wezens,afgelopen zondag was er een bosloop en er waren zo rond de 100 lopers en ik had al een paar lekkere vrouwen gezien. Na drie kilometer kwam ik met een lekkere dame te lopen en vroeg haar welke afstand zij liep, zij antwoorde ik loop de 15km,oke dan loop ik met jou mee.Zij vroeg wat mijn tijd was..en of ik haar zou willen begeleiden, maar natuurlijk.Wij hebben heerlijk gelopen en de nodige informatie met elkaar gewisseld.Toen wij over de finish gingen was zij heel opgewonden zij had de 15km nog nooit zo snel gelopen en kuste mij op de wangen ik voelde haar stevige tieten tegen mijn borst…dat had Petra in de gaten…en fluisterde in mijn oren…lekker he.Zullen wij even wat gaan drinken..oke antwoorde ik, tijdens het drankje liet Petra los dat zij zo opgewonden was over de tijd en dat zij hierdoor best wel zin had in sex . Lees meer