Cuckold verhalen

Cuckold verhalen zijn verhalen gebaseerd op een term uit de wereld van het sadomasochisme, die is komen overwaaien uit de Verenigde Staten. Het woord wordt gebruikt voor een spel, voor velen ook een levenswijze, waarin van een (echt)paar de vrouw allerlei seksuele vrijheden heeft, die de man niet heeft. De man heeft in een dergelijke relatie weet van zijn vrouws vreemdgaan.

In het algemeen is de vrouw in zo’n relatie dominant aan haar partner.

Cuckoldverhalen kent vele variëteiten. Sommige daarvan zijn relatief zachtaardige cuckoldverhalen; er zijn er ook die buitengewoon vergaand zijn. Zo zijn er stellen die hun plezier beleven in een parenclub en feitelijk niet verder gaan dan een eenzijdig soort swingen. Aan de andere kant van het spectrum zijn stellen die zover gaan dat de vrouw volledige controle heeft over haar partner. Het komt voor dat zij in zo’n geval een nieuwe partner heeft gekozen, die feitelijk haar (chronologisch) eerste partner heeft verdrongen. Niet zelden rest de cuckold in een dergelijke relatie de rol van slaaf of huisdier. Het komt voor dat de vrouw kinderen krijgt van haar nieuwe partner.

Het woord is afgeleid van koekoek (cuckoo), die na de bevruchting hun eieren door een andere vogel laten uitbroeden. Vroeger dacht men daarom dat het koekoeksvrouwtje zich door andere vogelmannetjes liet bevruchten.

Cuckolding verhaal

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik had mn man een paar dagen bedenktijd gegeven en hij had aangegeven dat hij eerst eens een parenclub wilde proberen. Ik kon het hier wel mee eens zijn. Zo met een vreemde via internet afspreken vond ik zelf ook wel een beetje eng. Ik had gelezen dat cuckolding ook wel met sm te maken had. Ik zocht dus een club op die daarin gespecialiseerd was. Of die in ieder geval die mogelijkheid had. Ik kwam terecht bij club “Larissa”. Ik zag op de website staan dat die een aparte sm ruimte hadden die ook heel geschikt was voor beginners. Dat waren we toch wel.

Ik liet mijn man daar verder niets over lezen en zien. Ik was de baas en ik vond deze club geschikt voor ons. Het eerstvolgende weekend nam ik hem daar mee naar toe.  Ik vond het zelf ook best spannend. Ik was nog nooit in een parenclub geweest en sm was ook behoorlijk nieuw voor me. Erover fantaseren deed ik wel geregeld, maar nu zou het dus echt gaan gebeuren.

We gingen binnen eerst aan de bar zitten. Ik had me lekker hoerig aangekleed. Een kort leren rokje, een strak shirtje, zware netkousen, laarzen met een hoge hak en daaronder een geil setje. Een opengewerkte beha waar mn tepels doorheen kwamen, een string met opengewerkt kruis. Ik voelde me echt supergeil en hoerig alleen al door die kleren.

Aan de bar zaten een paar stelletjes en een man alleen. Die zag er wel lekker uit. Mijn man zei niet veel, ik kon merken dat hij dit wel heel spannend vond. Ik gedroeg me of ik daar kind aan huis was en plofte meteen naast die man alleen neer. Ik begon een afgezaagd gesprekje of hij er al vaker was geweest en zo. Zijn naam was Piet kwam ik al snel achter en hij kwam daar 1 keer per maand. Het was echt mijn geluksdag, hij kwam daar het meest voor de sm ruimte. Ik vond Piet er niet verkeerd uitzien en zijn stem klonk ook lekker geil.

Mijn eigen man kwam naast me zitten en wist zich niet goed een houding te geven. Ik negeerde hem ook bewust. Misschien wel gemeen, maar ik vond het lekker voelen. Ik nam Piet een beetje beter in me op en zag dat hij een lekker gespierd lichaam had en zo te zien ook lekker wat in zn broek. Ik had het idee dat Piet mij ook wel zag zitten. Eigenlijk duurde dit me allemaal veel te lang. Ik was geil en wilde weten hoe het was om door een andere man gepakt te worden terwijl mijn eigen man toekeek. We kregen het over cuckolding. Ik begon erover, voor Piet was dit ook iets nieuws. Ik legde hem in het kort uit wat ik erover had gelezen op internet. Ik zag dat het hem wel aanstond. Toen ik uitgepraat was pakte hij mn hand beet en trok me mee. Mijn man zag en hoorde alles aan en kwam achter ons aanlopen. Ik kon merken dat Piet hier wel thuis was. Hij nam me mee een vrij donkere ruimte in. Wat ik daar allemaal zag, jee, ik was helemaal sprakeloos. Touwen aan het plafond, tafels met touw!

en, touwen met handboeien aan de muren, zweepjes. Echt teveel om op te noemen. Ik werd er nog geiler van dan ik al was. Toch besloot ik dat ik zelf wel de touwtjes in handen wilde houden. Mijn man en ik wilden weten wat cuckolding was en het uitproberen, ik liet dus niet helemaal door een ander bepalen wat er ging gebeuren. Mijn man trok me naar zich toe en begon me te strelen. Hoo, dit was de bedoeling dus niet ervan. Ik wilde door Piet verwent worden, mijn eigen man Jaap mocht alleen toekijken. De handboeien en touwen brachten me wel op een idee. Piet bleef eerst netjes op afstand staan en wachtte af wat ik allemaal ging doen. Ik pakte Jaap zonder woorden bij zn arm, kleedde hem uit en legde hem op een tafel. Zijn armen en benen maakte ik vast met de handboeien die eraan vast zaten. Hmmm, zo liggend zag hij niets natuurlijk. Mijn oog viel op een voetpedaal onder de tafel. Ik zetten mn voet erop en ja hoor, de tafel kwam omhoog zodat Jaap precies kon zien wat we deden. Tot m’n verbazing had hij al een lekkere stijve lul. Dat zag er wel heel geil uit. Ik zag aan zijn ogen dat hij het ook lekker vond.

Toen liep ik naar Piet toe. ik keek hem geil aan en zei dat hij nu met me mocht doen wat hij wilde. Dat hoefde ik maar een keer te zeggen. Hij pakte me hardhandig beet en begon me te zoenen. Ondertussen kleedde hij me uit. Ik stond in mn lingerie voor hem toen hij even stopte om me te bekijken. Mm dat ziet er geil uit Pieta, kijk eens wat je met me doet? In een ruk trok hij zn broek naar beneden. Wat ik al een beetje verwacht had zag ik toen. Een heerlijke grote lul met een dikke paarse eikel erop, het voorvocht lag er al op.  Dit maakte me nog geiler. Pijp me, zei hij met een lage stem. Op dat moment hoorde ik Jaap zachtjes kreunen. Ik zag dat zijn lul iets kleiner was geworden, dit was toch wel moeilijk voor hem. Ik genoot ervan om dat te zien. Het maakte me alleen maar geiler. Ik vroeg of Piet condooms had. Hij trok een laatje open en haalde er een paar uit. Zoek maar een smaakje uit geilerd, zei hij. Ik koos natuurlijk chocola. Ik moest hem zelf omdoen. Toen ging ik op knieen voor hem zitten en begon hem diep te pijpen. Ohhh Pieta, hoorde ik hem zeggen, dat doe je goed. Ik zat zo dat ik Jaap ook kon zien. Ik zag dat zijn lul ook weer op volle grootte was. Ik liet Piet’s lul even los en zei tegen Jaap dat ie niet zonder mijn toestemming mocht komen. Piet begon hem ook even te plagen. Je vrouwtje kan er wat van Jaap, dit doet ze echt lekker. Ik zag aan Jaap zn ogen dat hij behoorlijk jaloers was. Ik genoot daarvan. Ik zag de druppels voorvocht ondanks alles ook op zijn lul zitten.

Ik werd van alles ook heerlijk geil. Opeens trok Piet zn lul terug, liep naar een hoek toe en kwam met een zweepje terug. Zoo, zei hij, nu eens zien hoe lekker je dit vind. Hij draaide me om, duwde me voorover en begon me zonder warschuwing met het zweepje te slaan. Ik schrok er eerst even van, maar genoot toen van de combinatie pijn en genot. Jaap kon er niet goed tegen. Ik zag dat zn pik weer kleiner begon te worden. PIET, zei hij, stop daarmee. Ik wil niet dat je Pieta pijn doet. Ik keek hem met een geile blik aan en zei dat hij zich er niet mee moest bemoeien. Hij mocht alleen toekijken. Verder zn mond houden. Hij deed wat ik zei. Ik genoot van het zweepje op mn billen, had het idee dat mn reet al goed rood was. Ondertussen bleef ik Jaap in de gaten houden. Hij hield zich stil, zelfs zijn lul begon weer te groeien.

Word vervolgd.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Cuckolding 3

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Piet was nog lekker met me aan de gang. Hij sloeg me met het zweepje maar wisselde dat af en toe ook al met tedere strelingen over mn hele lichaam. Ik genoot echt hiervan. Het geilste vond ik toch wel dat mijn eigen man Jaap toekeek terwijl een ander me liet verwennen. Heerlijk die jaloerse blik in zijn ogen te zien.

Piet kreeg nu een beetje genoeg hiervan. Hij gooide het zweepje naar Jaap toe, die er toch niets mee kon omdat ie nog steeds helemaal vast stond. Hij duwde mij op mn rug, trok mn benen uit elkaar, verschoof me nog een stukje zodat Jaap recht in mn kut kon kijken en begon me op een heerlijke manier te beffen. Hij zoog mn klit naar binnen, trok m een stukje uit mn schaamlippen en liet dan weer los. Weer was het de sensatie van pijn en genot die me bloedgeil maakte. En natuurlijk het feit dat Jaap alles kon zien hielp ook goed mee.

Ik zag dat Jaap er steeds meer van begon te genieten. Zijn harde neukstaaf was een goede meter daarvoor. Hij stond recht vooruit. De druppels geil hingen eraan. Ik gaf hem voor de zekerheid nog een waarschuwing dat hij niet klaar mocht komen voor ik het zei. Hij gromde een beetje als antwoord.

Ik gaf me nu helemaal over aan het gevoel dat Piet me gaf. Hij had zijn tong nu diep in mn kut en likte al mn geile sappen op. Met zijn hand ging hij onder mn kont, begon me te strelen en zocht mn grotje op. Voorzichtig ging hij met zn vinger erbij langs, maakte die vinger een beetje nat door m in mn kut te stoppen en dan meteen terug naar mn anus te gaan. Ik werd nu helemaal gek, dit was goddelijk. Ik wilde dan ook niets liever dan keihard klaarkomen. Ik lag te kronkelen onder Piet’s tong en hand en smeekte hem om door te gaan en me klaar te laten komen. Piet was door dit alles ook bloedgeil geworden, hij liet me even liggen, pakte een nieuw concoom uit het laatje, deed hem er zelf om en kwam bovenop me liggen. In een beweging duwde hij zijn harde staaf diep in mn natte kut. Ik gilde het nu echt uit van genot. Hij duwde zn lul helemaal tot zn ballen erin, trok m dan weer helemaal terug om m vervolgens weer diep naar binnen te stoten. Op deze manier hield ik t echt niet la!

ng vol. Ik hield een scheef ook op Jaap gericht en zag die ook genieten. Piet trok nog een keer zich terug. Draaide me om zodat ik op handen en knieen voor hem kwam te zitten met mn gezicht naar Jaap toe. Pakte me hard bij mn tieten beet, kneep in mn tepels en stootte nog een keer zn paal diep in me. Toen hield ik het echt niet meer. Ik kwam met een rauwe kreet klaar tegelijk met Piet. Terwijl hij spoot kneep hij nog een keer hard in mn tepels en stootte m superdiep naar binnen.

Terwijl ik zo lekker kwam had ik even mn ogen dicht gehad. Ik deed ze weer open en zag dat Jaap ook klaar was gekomen. Dit zou afgestraft moeten worden. Ik had al iets in gedachten, maar we moesten eerst fatsoenlijk afscheid van Piet nemen. Hier nam ik niet echt lang de tijd voor. Piet vond dat ook wel best, die vermaakte zich toch wel.

Ik maakte Jaap los, zei alleen tegen hem dat dit de bedoeling niet was geweest en zei dat we naar huis gingen. We kleedden ons weer aan. Verder kreeg hij niet een woord van me. Het voelde goed voor me om op deze manier de baas over hem te zijn. Ik had geen idee of dit helemaal de bedoeling van “cuckolding” was, maar ik genoot en Jaap volgens mij ook wel.

Thuis aangekomen beval ik hem zijn kleren weer uit te trekken op zijn boxer na. Hij moest naast me komen zitten bij de computer. Ik logde in op thuis.nl, veranderde mijn profieltekst en schakelde in. Jaap stribbelde even tegen, je weet toch dat ik daar niet tegen kan Pieta? Die ene keer dat ik erbij zat, werd ik echt zo jaloers. Ik keek hem even aan, en zei, dit is dus je straf dat je weer klaarkwam zonder mijn toestemming. Misschien leer je hier nu van. Meteen hield hij zich stil.

Ik had nog steeds die geile kleding aan, voelde me nog echt lekker hoerig. Na 10 minuten ging de telefoon. Het was Willem, een vaste beller van me. Hij had mijn advertentie gelezen, was eerst op zoek gegaan naar “cuckolding” en had toen mij gebelt. De cam stond ook aan. Waar is die kerel van je dan? Vroeg hij al snel. Ik draaide de cam een stukje en liet hem zien. Ik noemde hem met zin lieverd en schat om Jaap een beetje te plagen. Ik zag aan zijn ogen dat hij alweer goed jaloers aan het worden was. Willem zag het ook en speelde daar lekker op in. Hij behandelde me net als anders als een lekkere geile slet. Ik moest alles doen wat hij zei. Uitkleden, met mn tepels spelen, mezelf vingeren, plassen in een bakje. Al die tijd negeerden we Jaap.  Toen ik mn dildo moest pakken keek ik toch even met een scheef oog naar Jaap. Ik zag dat hij ondanks alles toch een stijve lul had gekregen. Ik kon het niet laten om dat tegen Willem te zeggen. Ik moest het aan hem laten zien. Jaap v!

ond dat vreselijk maar liet me toch gaan. Deze keer zei Willem tegen hem dat hij niet klaar mocht komen tot wij het zeiden. Jaap knikte alleen maar. Ik had het idee dat hij het wel lekker begon te vinden. Willem wilde nu mij weer zien. Ik moest mezelf keihard neuken met mn dildo, nu deed Willem zijn cam ook aan en liet me zien hoe hij zat te trekken. Op zijn commando moest ik klaarkomen. Dat was niet echt moeilijk, ik was alweer bloedgeil geworden van die alles. Ik duwde mn dildo diep in mn kut, mocht mn vibrator erbij pakken en zette die tegen mn klit aan. Zo mocht ik even doorgaan. Op het moment dat ik  Willem zag spuiten riep hij dat ik ook moest komen. Met een schreeuw kwam ik meteen op dat moment klaar. Heerlijk was het. Ik keek meteen naast me en ja hoor, Jaap had het begrepen. Hij had zich ingehouden, zat nog wel met een stijve lul maar was niet klaargekomen. Ik nam afscheid van Willem, hij had het ook heel geil gevonden.

Wordt vervolgd.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Cuckolding 4

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Tijdens de feestdagen waren Jaap en ik niet zo met seks bezig geweest. Het nieuwe “cuckolding” was dus ook op een heel laag pitje komen te staan. Natuurlijk hadden we wel geneukt, maar meer de vluggertjes dan echt van elkaar genieten. Nu alles weer normaal was wilde ik wel weer eens wat meer. Ik was erachter gekomen dat ik het heerlijk vond om Jaap een beetje te vernederen en te negeren. Hij vond het zelf nog wel een beetje moeilijk maar toch ook lekker. Ik begon na te denken wat ik zou doen om weer eens een lekker avontuurtje te beleven. Jaap hoefde natuurlijk niet te weten waar ik mee bezig was. Hij zou het vanzelf wel merken als ik iets had.

Overdag zat ik zoals altijd op de lijn, kreeg de meest hete mannen aan de lijn en genoot met volle teugen. Een van de eerste bellers na de vakantie was Willem, waar we toen mee hadden zitten geilen. Hij begon meteen over ons geile avontuur, hij had het heerlijk gevonden, vooral het idee dat mn man naast me zat en niets mocht. Ik had er ook van genoten en had van Jaap gehoord dat ook hij het lekker vond. Mij zo zien genieten terwijl hij zelf niets mocht doen.

Willem en ik kletsten wat verder erover door wat nog meer mogelijk zou zijn. Hij vond het jammer dat hij zover weg woonde, anders was hij graag eens echt langs gekomen. Dit bracht me wel op een idee. Ik ging via internet op zoek naar iemand wat meer in de buurt. Je komt als je echt zoekt genoeg sites tegen waar je mensen vind met allerlei interesses. Cuckolding is nog wel niet zo bekend, maar toch waren er liefhebbers te vinden. Op een gegeven moment had ik contact met Kees. Hij woonde een kilometer of 30 bij ons vandaan en wilde graag eens afspreken. Jaap wist nog steeds van niets. Dat wilde ik tot het laatst toe zo houden.ik zei op een dag gewoon tegen hem dat ik uit zou gaan met Kees. Ik liet hem op internet een foto van hem zien en zei dat ik met hem ging daten. Dat gezicht van Jaap was echt goud waard. Hij had het idee dat ik dat hele cuckolding gedoe was vergeten. Niet dus!!!

Ik kleedde me die avond van de date lekker hoerig aan, liet me keuren door Jaap en ging weg. Jaap was echt zo jaloers, heerlijk gewoon. Ik vond het zelf wel een beetje eng. Ik kon Kees verder helemaal niet. Gelukkig hadden we in een druk kroegje afgesproken. Het klikte wel meteen. Kees maakte me ook meteen goed geil. We zaten nog maar net tegenover elkaar toen ik al voelde dat hij zijn schoen uit had gedaan en met zijn voet bij mijn been langs ging. Heerlijk voelde dat zo over mn been met netkous. Ik keek hem dan ook geil aan en liet merken dat hij wel door mocht gaan. Vooral het idee dat Jaap thuis zat en wist dat ik een date had wond me behoorlijk op. Ik trok onder de tafel mijn schoenen ook uit en ging ook met mn voeten op onderzoek uit. Al snel kwam ik een harde bult tegen. Dat voelde zeker niet verkeerd. Kees kreunde zacht en fluisterde dat ik hem behoorlijk geil maakte. Ik vond het het lekkerst dat er allemaal mensen om ons heen zaten en niemand doorhad wat we deden.

We werden beiden geiler en geiler, mijn gedachten bleven ook maar bij Jaap. Ik zei dat ook tegen Kees, hij wist er uiteraard van dat Jaap van ons wist. Kees stelde dan ook op een gegeven moment voor om Jaap maar eens op te gaan zoeken. Ik was het er meteen mee eens. We betaalden onze drankjes en gingen naar buiten. Kees zag er echt goed uit. Ik kon bijna niet van hem afblijven. Zelfs in zijn auto bleef ik mijn hand op zijn been houden zodat zijn paal goed hard bleef. Bij ons in de straat aangekomen zag ik dat Jaap al voor het raam op de uitkijk stond. Ik liet Kees de auto voor de deur parkeren en begon hem daar te tongen. Met een scheef oog kon ik Jaap voor het raam zien staan, zijn mond stond een stukje open van verbazing dat ik dit deed. Kees genoot er ook van. Ik zag dat hij ook af en toe naar Jaap keek. Terwijl we zo heerlijk tongden maakte ik Kees zijn broek open en liet zijn lul vrij. Mm die was lekker groot. Ik vond het wel een beetje jammer dat als ik hem zou pijpen Jaap dat niet zou kunnen zien. Toch won de geiligheid het. Terwijl ik Kees zo lekker pijpte trok hij mijn rokje omhoog zodat ik met mijn blote kont naar Jaap toe zat. Het drong net tot me door wat hij deed toen zijn hand met een keiharde klap op mijn billen terecht kwam. Ik gaf een klein gilletje. Ik schrok er even van, had het niet verwacht, maar al snel vond ik het lekker en smeekte om meer. Zo gingen we een tijdje door. Ik pijpte Kees met overgave terwijl mijn billen in brand stonden van de klappen. Ik kon Jaap op deze manier helaas niet zien, maar ik voelde zijn blikken op mn lichaam.

Wordt vervolgd.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Cuckolding

Geplaatst door Dahlia van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

‘Je weet toch wel wat cuckolding is?’ Snel open ik google en tik in: cuckolding

Ik begrijp uit de informatie van het internet dat het een term betreft uit de wereld van het sadomasochisme. Een wereld waarin ik niet thuis ben. Ik lees verder: Cuckolding is een spel, voor velen ook een levenswijze, waarbij de vrouw van een koppel allerlei seksuele vrijheden krijgt, die de man niet heeft. De man heeft weet van het vreemdgaan van zijn vrouw en moet soms zelfs toekijken hoe een ander haar ‘neemt.’ In sommige gevallen gaat het zelfs zover dat de vrouw de volledige controle heeft over haar partner. Het komt voor dat zij in zo’n geval een nieuwe partner heeft gekozen, die feitelijk haar eerste partner heeft verdrongen. Niet zelden rest de cuckold in een dergelijke relatie de rol van slaaf of huisdier. Het komt voor dat de vrouw kinderen krijgt van haar nieuwe partner. Mijn tong is aan mijn gehemelte vastgeplakt. Dit is niet mijn ding, bedenk ik mij.

Niet geheel naar waarheid beantwoord ik de vraag van mijn chatter. ’Ja hoor, ik weet wat cuckolding is. Hoezo?’

‘Ik zoek een vrouw die mij wil vernederen. Een vrouw die er verscheidene mannen op nahoudt. Iemand die mij niet belangrijk vindt en dat duidelijk laat weten. Ik vind het wel belangrijk dat ze uit de omgeving van Assen komt zodat ze kan controleren of ik haar opdrachten wel uitvoer.’

Mijn hoofd tolt. Er is iets wat me tegenhoud, iets wat me in een lichte paniektoestand brengt, maar ik kan het niet verklaren. Ach, ik moet me niet zo aanstellen. Het is gewoon het onbekende wat me angst aanjaagt, zeg ik tegen mezelf en ik type: ‘Ik woon niet in Assen, maar ging er wel naar school. Ik ken de weg en woon er niet ver vandaan. Ik zal je meerdere zijn.’

En zo deed ik mijn eerste ervaring op met Cuckolding. Dat er naast deze man, nog velen zouden volgen had ik nooit gedacht. Momenteel zijn er negen mannen die me regelmatig bellen om hun fantasieën vorm te geven. Hun eigen vrouw weet niets van hun stille fantasie of wil er niets van weten. Persoonlijk zou ik tot de laatste groep behoren als mijn eigen vriend ermee zou aankomen.
Ik heb lang moeten zoeken hoe ik Cuckolding vorm moest geven in een virtuele relatie, maar ik heb mijn weg gevonden.

Soms laat ik ze midden in een gesprek weten dat we gaan afbreken omdat ik ze zat ben. Ik laat ze dan drie uur later terugbellen zodat ik lekker kan geilen met andere, leukere, mannen waarvan ik uitgebreid verslag doe als zij me weer bellen. De chatter uit de buurt wil extreem vernederd worden. Ik laat hem naar de hoeren gaan en betalen zonder dat hij seks mag hebben met de hoer. Hij mag alleen maar naar haar kijken tot hij zijn tijd heeft uitgezeten. Ik liet hem neuken door een transseksueel op zijn eigen kosten en vernederde hem door hem met haarband op met bunny oortjes over het koopmansplein in Assen te laten lopen waarna hij in zijn auto naar de anreperstraat moest rijden omdat daar een spannend avontuur op hem stond te wachten. Bij aankomst was er dan niets omdat ik ‘vergeten’ was om de beloning te regelen. Soms laat ik ze elkaar ontmoeten en moet de één de ander bevredigen. Ik ben er nooit om te controleren of ze hun opdrachten wel uitvoeren. Ik laat hen elkaar controleren en ik heb er zowaar lol in!

Geplaatst door Dahlia van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.