Erotische date

Erotische dating verhalen, of ook wel sex dates? de spanning opzoeken dat is wat onze dames graag doen. Lees hier alle sexverhalen waarin onze dames van thuis.nl jou alles vertellen over hun ervaringen met Erotische/Sex dating

Spanning in het kleedhokje.

Geplaatst door Natalie van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Om een beetje sportief te blijven en mijn mooie strakke lichaam te houden, ga ik af en toe zwemmen. Heerlijk baantjes trekken. En even bubbelen in het bubbelbad. Heerlijk relaxed. Het zwembad waar ik kom is vaak lekker rustig. Soms zelfs het hele zwembad voor mijn eigen alleen. Dat is dan helemaal genieten. Ook zo op deze dag. Ik kwam aan bij het zwembad en zag nog geen leven. En inderdaad, toen ik mijn eigen had omgekleed en naar het zwembad liep, niemand te bekennen. Maar eens even lekker veel baantjes trekken. Lag net even op mijn rug te dobberen, toen ik ineens iemand zijn keel hoorde schrapen, en toen ik opkeek stond er een jongeman aan de rand van het zwembad.

Mag ik erbij komen vroeg hij?

Ja maar natuurlijk, en hij sprong er meteen in.

Lekker rustig vandaag hé zei hij. Ja zeg dat wel zei ik terug. Kom je hier vaak, vroeg hij. Wel regelmatig ja. Nou gezellig, en naast elkaar zwommen we wat baantjes. Hij stelde zich voor, Peter heette hij. Na de nodige baantjes gezwommen te hebben vroeg hij of ik mee ging naar het bubbelbad, konden we daar even gezellig verder kletsen. Helemaal goed , leuk. En daar zaten we dan naast elkaar in het bubbelbad, er was nog steeds niemand te bekennen in het zwembad. We praatte over van alles en nog wat en het bleek dat  hij ook single was. Hij kwam steeds iets dichter bij zitten, en op een gegeven moment voelde ik zijn hand op mijn been. Mmmmm dat voelde wel goed. Voorzichtig ging zijn hand steeds hoger via de binnenkant van mijn been. Ik voelde mezelf blozen, het was al zo warm hier, maar nu kreeg ik het toch echt heet.

Zijn hoofd was vlak bij de mijne, en hij begon me te zoenen in mijn nek. Hij merkte dat ik niet tegensputterde en ging door, met zijn hand trok hij mijn bikini slip aan de kant en begon me te vingeren. Heel zachtjes langs mijn lipjes, die al begonnen op te zwellen. Mijn klitje klopte en ik wou dat hij me daar aanraakte. Tegen mijn heup voelde ik zijn harde lid.  Het lijkt me zo geil als jij me pijpt zei hij. Dat wou ik wel, maar niet hier, stel dat er intussen wel iemand komt. Dus we gingen het bubbelbad uit naar een kleedhokje. Daar ging ik zitten op het bankje en hij ging voor me staan en drukte zijn keiharde grote pik in mijn mond. En ik zoog hard aan zijn lul, en speelde ermee, en stak hem diep in mijn mondje.

Mmmmmm wat doe je dat lekker  kreunde hij. Zou ik in je mond mogen klaarkomen? Dat is goed zei ik, en pijpte hem gretig. Met 1 hand trok ik hem af en met de andere hand verwende ik zijn ballen. Ik ging zo even door en toen kreunde hij dat hij ging komen. Hij spoot in mijn mondje, maar het was zoveel zaad dat de rest in mijn gezicht kwam. Ik zat er helemaal onder, en likte mijn lippen af, mmmmmmm. Zal ik jou ook nog even verwennen vroeg hij. Dat sla ik niet af en hij zakte door zijn knieeën en deed mijn bikinislip uit en trok mijn benen uit elkaar. En zijn gezicht verdween tussen mijn benen en hij likte eerst in een kringetje om mijn klit , langs mijn lipjes en toen snel met zijn tong door mijn natte spleet. Oh ja daar……zei ik, en hij verwende mijn klitje oh zo lekker.

Hij beet er zachtjes in en daarna weer met zijn tong erlangs en ook met zijn tong tussen mijn lippen door mijn kutje in. Zijn harde paal was ook weer overeind gekomen, en die had wel zin in een sappig kutje vertelde hij me. Nu ging hij op het bankje zitten en ik bovenop hem. Zijn harde paal schoof als vanzelf naar binnen. Ik draaide met mijn heupen en ging steeds sneller op en neer. Hij pakte mij stevig vast en hielp zo mee op het ritme. Ondertussen zoende we mekaar , waarna we weer hard verder neukte. Zo diep als je kan kreunde ik. Van mijn gekreun werdt hij zo ontzettend geil, dat hij ook begon te kreunen. Zodat we uiteindelijk tegelijk klaar kwamen. Dit was echt super. We spraken af dat we de week erna elkaar weer zouden ontmoeten in het zwembad, en daar neuken we nu wekelijks.

Geplaatst door Natalie van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Spannende date

Verhaal geschreven door Summer, van Thuis.nl. Bekijk haar profiel! Klik hier.

Op een avond kwam ik thuis van m,n werk, maar omdat mijn vriend voor een lang weekend weg was voor zijn werk miste ik wat aanspraak en begon een of ander blad te lezen, waarin ik opeens een 0900 nummer tegen kwam dat gratis te bellen was door dames om in gesprek te komen met leuke mannen. Eerst dacht ik nog dit zal vast niet echt zijn, maar zo nieuwsgierig als ik ben begon ik het nummer in te toetsen en kreeg ik een korte intro te horen hoe het verder in zijn werk ging. Toets een 1 om een bericht in te spreken daar voelde ik niet veel voor dus toetste ik een 2 om verder te gaan en daar hoorde ik plots een warme mannenstem aan de andere kant van de lijn.

Hallo zei hij, en een beetje verlegen zei ik ook Hallo.. na een kort moment vroeg hij hoe ik hete en ik zei: Ik ben Sylvia en hoe heet jij? Carlos zei de warme mannen stem en hij vroeg me hoe ik er verder uitzag en hoe oud ik was. Ben 37 en zie er verzorgd en leuk uit ben 173 lang heb blauw groene ogen en ben wat volslank.. mmm zei hij dat klinkt goed. Wil je ook weten hoe ik eruit zie vroeg hij me.. Door zijn warme stem was ik ook heel nieuwsgierig geworden om te weten hoe hij eruit zag dus antwoordde ik met een vlugge ja.. Hij vertelde dat hij veel aan diverse sporten deed en hierdoor een lekker getraind lijf had.. stilletjes liet hij me al wegdromen, toen hij zei dat hij 29 was wat langer haar had en groenige ogen en zo,n 190 lang was kreeg ik een beetje een kriebel in m,n buik. Want hoe hij zichzelf omschreef dat zou best wel een man kunnen zijn waar ik op zou kunnen vallen. Hij was ook wel wat jonger, maar geen van beide had daar een probleem mee. Na een tijdje elkaar zo heen en weer wat vragen te hebben gesteld, Zei hij plots van: waar woon je ergens? Ik zei dat ik uit Den Haag kwam, dat was niet zover bij hem vandaan. Toen vroeg hij ben je vanavond verder vrij? Ik begon toen wat te stotteren, omdat ik me realiseerde dat ik wel een relatie had en eigenlijk alleen maar op zoek was naar wat aanspraak. Maar omdat we zo’n fijn en relaxt gesprek hadden waarvan ik een goed gevoel kreeg hebben we besloten elkaar onze nummers te geven.

Na afscheid van elkaar te hebben genomen dacht ik dat het wel even zou duren voordat ik hem weer zou horen, maar tot mijn grote verbazing ging na zo,n 10 minuten m,n mobiel over en hoorde ik zijn warme stem weer. Hij vertelde me dat hij het zo,n fijn gesprek vond dat hij nog even m,n stem wilde horen. En zo waren we alweer bijna een uur verder met kletsen.. Toen vroeg hij opeens zou jij het aandurven om iets heel spontaanst te doen? Ik zei: wat bedoel je, hij zei: Misschien is het snel, maar ik zou je nu al heel graag willen zien, jij mij ook? Haast durfde ik niet te antwoorden, maar iets in mij vond zijn vraag zo spannend dat ik na even nadenken tegen hem zei dat ik hem nu ook heel graag zou willen zien. We spraken af dat hij bij mij zou langskomen. Snel trok ik een andere mooi jurkje aan en voor ik het wist stond hij bij me voor de deur. Zachtjes opende ik de deur en zag daar de lange man waarmee ik zowat de hele avond had gesproken. Maar nu stond hij daar en ik vroeg hem binnen te komen, nog voordat de deur achter hem sloot greep hij me bij m,n pols en begon me hevig te kussen. Ik was niet echt verbaasd en zoende hem hevig terug.. iets had ons al de hele avond naar elkaar toe gedreven en alle remmen gingen los. Hij kleden me al zoenend uit en keek naar m,n ontblote borsten nog steviger drukte hij me tegen zich aan en ik liet m,n handen onder zijn shirt verdwijnen. Zijn heerlijk strakke lijf wilde ik zoenen en trok zijn shirt omhoog. Al snel waren we beide helemaal naakt en leide ik hem naar een groot hemelbed in de slaapkamer. Daar legde hij me op m,n rug en begon alles te strelen en met zijn mond raakte hij al mijn gevoelige plekjes zo maakte hij me heel lang helemaal gek. Totdat ik me over hem heen kon brengen toen was het mijn beurt.. zacht voelde ik over heel zijn lijf en liet me sensueel tegen hem aanduwen, mijn heupen draaide terwijl ik boven hem hing en ik voelde hoe zijn hardheid mij wilde begeren. Niet lang kon hij het zo aanzien en voelen hij trok me over zijn harde paal heen en ik kwam zo enorm klaar dat het geil langs zijn paal gleed.. Met zijn vingers voelde ik het hem langs mijn billen smeren en steeds heviger voelde ik zijn paal zich in mij stoten.. Hij ging zitten en liet mij achterover hangen en streelde met zijn hand ferm mijn grote borsten het leek haast wel of hij me liet zweven zo heerlijk geil liet hij me voelen. Heel lang nam hij me op diverse manieren totdat hij me zijn warme zaad liet voelen het stroomde over m,n borsten en ik keek er gulzig naar…

Na lekker te zijn bijgekomen zijn we samen in een heerlijk warm bad gestapt. Lief kuste hij me en fluisterde dat hij heerlijk had genoten van deze nacht.

Daarna kleden hij zich aan en verdween in het schemer van de nacht.

Nog nooit had ik zo,n wilde hete nacht met een vreemde…

Verhaal geschreven door Summer, van Thuis.nl. Bekijk haar profiel! Klik hier.

De schilder

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het was kutweer en ik besloot die dag lekker in bed te blijven. Ik haalde een boek van beneden en was er snel in verdiept. Ik had alles bij de hand liggen. Sigaretjes, koffie en natuurlijk mijn vibrator in het nachtkastje voor als ik al geil werd. Ik lag er zoals altijd naakt in. Het boek was te spannend om echt geil van te worden, maar daar ging het me die morgen ook eens een keer niet om.

Ik had een paar uren liggen lezen toen ik bijna in slaap dommelde. Ik schrok op van een geluid buiten. Ik bleef eerst nog even liggen, maar mijn nieuwsgierigheid won het toch van me. Ik schoof het gordijn een stukje aan de kant en zag dat ze waren begonnen met schilderwerk buitenom. Toen ik naar buiten keek zag ik recht in het gezicht van een schilder. Hij zag er wel lekker uit. Hij glimlachte naar me en ik stak mijn hand op. Ik vergat helemaal dat ik niets aan had. Ik kreeg het pas door toen de schilder wel erg gretig naar me keek. Ik schrok er even van, maar trok me er verder weinig van aan.

De schilder maakte een beweging die ik eerst niet begreep. Al snel had ik door dat hij wilde dat ik het gordijn open deed. Het kon me op dat moment niets schelen, hij zag er echt zo lekker uit. Ik opende de gordijnen en ging weer op bed liggen lezen. Deze keer op het dekbed in plaats van eronder. Ik zag wel dat de schilder in de war raakte hierdoor. Ik genoot ervan. Ik zag dat hij weer iets gebaarde en moest nu even goed nadenken. Ik begreep niet wat hij bedoelde. Ik liep naar het raam toe, deed het een stukje open en vroeg wat hij bedoelde. Hij kreeg eerst een kleur, maar zei toen dat hij wel naast me wilde liggen.

Ik was zelf door deze onderbreking heerlijk geil geworden, dus ik nodigde hem uit om via het balkon binnen te komen. We moesten wel opletten dat niemand ons zag, maar we hadden geluk.

Binnen aangekomen stelde de schilder zich voor als Ruud. Hij had een wijde overal aan waar ik eerst even aan moest voelen of er lekker wat zat. Ruud kreunde zachtjes en ik begon door zijn kleren heen zijn ballen te strelen. Ruud pakte me beet en trok me tegen zich aan. Hij liep eerst naar het raam toe om de gordijnen dicht te doen. Ik vroeg of zijn collega’s hem niet zouden missen, maar hij zij dat het vaak genoeg gebeurde dat iemand bij een klant koffie dronk. Ik begon te giechelen en stelde voor om dan maar naar benenden te gaan en koffie te gaan drinken. Ik maakte aanstalten om naar beneden te gaan, voor de grap natuurlijk, maar Ruud vatte dat anders op. Hij pakte me beet en gooide me op mijn eigen bed. Hij knoopte zijn overal los en ging boven op me liggen. Vuile slet, geile hoer zij hij tegen me, eerst me gek maken en dan terugkrabbelen? Ik zal je laten voelen hoe geil en hard je me hebt gemaakt.

Ik genoot echt hiervan. Hij bleef me hoer en slet noemen. Hoe meer hij zei hoe harder hij me neukte en hoe meer ik onder hem lag te kronkelen. We gingen zo tekeer dat het bed ervan begon te kraken.

Ruud stootte nog een paar keer superhard en gaf toen een oerkreet. Ik spuit je vol geile teef, ik maak je zwanger zij hij.  Meteen daarna voelde ik zijn geile zaad in me spuiten. Hij bleef me nog hard neuken daarna tot ook ik met een schreeuw klaarkwam. Dit was echt het einde, zo hard geneukt te worden.

We trokken onze kleren aan en gingen toen inderdaad koffie drinken. We waren allebei behoorlijk buiten adem. Toen dat iets was bijgekomen spraken we af dat Ruud de komende weken een vast koffieadresje had.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Lekkere sex in de sportschool

Ik ben vrijwilliger op een sportschool daar doe ik de technische zaken. Natuurlijk lopen er daar leuke vrouwen rond en veelal van de middelbare leeftijd.Deze zijn zeer ontvankelijk voor complimentjes maar ook een lach volstaat.

Maar 1 dame valt op en dat is zeker geen dame van 50 maar een jonge moeder die iets te zwaar was geworden ik volg haar al een paar weken en had wat adviezen gegeven hoe zij kon afvallen.Ook deze ochtend was zij aanwezig ik gaf aan dat zij goed bezig was zij lachte en ik bespeurde dat zij licht opgewonden was.Na het sporten zat zij aan de bar voor een bakje koffie en vroeg aan mij of ik nog meer adviezen had.Natuurlijk (ben zelf hardloper vandaar) antwoorde ik en gaf haar wat ideeën  De dame gaf mij de nodige complimenten hoe mijn lijf eruit zag ik zei tegen haar maar je weet mijn leeftijd nog niet….66 jaar ! zij was onder de indruk en gaf haar mening nou de leeftijd vind ik niet zo belangrijk want ik val al jaren op oudere mannen.Aha dit is mijn kans dus gooide ik het in de groep heb ik nog een kans bij jou…zij glimlachte je bedoeld dat je mij wilt neuken…zooooo ik schrok ervan eh als dat zou kunnen ! De jonge dame stond op en gaf mij een zoen en zei zacht heb je hier een stille hoekje ,maar natuurlijk, kom maar mee. Ik nam Saskia mee haar zachte borsten schudden op en neer en ik wist dat die straks in mijn handen zaten.Wij kwamen in een klein kamertje waar ook een bank stond Saskia keek mij aan en kleede haar geil uit geheel naakt lag zij op de bank met haar sporschoenen nog aan zij spreide haar benen zij riep geil kom maar met die dikke pik neuk me diep. Ik glee met mijn pik diep in haar tilde haar benen hoogop en begon met lange halen haar te neuken, Saskia was geen vrouwtje die dat zacht kon en liet zich duidelijk horen en kreunde hijgde en riep geile woorden naai me Ruud naai me vast aan de bank oh jesus wat een lekkere pik. Ik stoote door pakte haar zachte grote tieten vast en gaf aan Saskia ik ga jou volspuiten ik ga komen oh oh ik ga spuiten en wij kwamen beide gillend klaar.Oh wat lekker Ruud hoor dit ook bij jou adviezen haha dit wil ik wel iedere dag doen ! nou ik weet niet of ik dat voor elkaar krijg antwoorde ik. Maar ja als oudere man een lekker jong ding van achterin de 20 neuken kom je niet iedere dag tegen. Zij lachte geil pakte mijn druipende pik en begon die te pijpen godallemachtig wat kon zij pijpen zij nam mijn pik helemaal in hat kleine mondje het was zalig spuiten kon ik nog lang niet dus zocht ik haar natte kut op en begon die lekker langzaam te likken ik zag direct een reactie zij stoote haar onderlichaam tegen mijn gezicht aan , even liet zij mijn pik los en zei lik mij heel diep in mijn kut dat vind ik heerlijk en ga dan zeker klaarkomen. Wij gingen allebei verder ik hoorde haar na een tijdje grommen en toen kwam Saskia hijgend en steunend klaar!! mijn pik werd heel erg verwend maar klaarkomen zat er niet meer in. Dat klaarkomen komt vanavond ik ga haar thuis opzoeken en wij maken er een heerlijke sex avond van…Saskia is een lekker molig ding met ondeugende ogen en een geile lach….

ik kan niet wachten op vanavond   ruud

Stout

Geplaatst door Manuela van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

File… getsie. heb ik weer. gauw een blik in de spiegel werpen. Ik zie m’n glanzend rode lippen… en lach even naar mijn spiegelbeeld.

Ik trek m’n rokje wat recht en wrijf over mijn kous terwijl ik dat doe.

In eens voel ik… een kriebeltje op m’n been… Oeiiii lekker gevoel… ik streel mijn been nog een keer… zacht en snel… en voel weer hetzelfde… tintelingen tussen mijn dijen….

De auto’s staan stil. Ik lik mijn lippen met mijn tong en stiekem verdwijnt mijn hand tussen mijn benen…. Tegen mijn slip aan…. Het voelt heet… Vochtig… Geil.

Ik kreun een beetje en de auto’s gaan langzaam rijden…. ik hoor sissen naast me…. een vrachtauto laat lucht los… ik kijk op en voel ogen op m’n benen gericht.

Ik schrik..mijn hand is nog steeds daar…waar ie net was..tussen mijn benen en tegen mijn slip…  Ogen vanuit de cabine naast me kijken hongerig en het geilt me op….

Hmmmmm… een parking paar honderd meter verderop….. jullie mogen het zeggen… draai ik de parking op????

Geplaatst door Manuela van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Strippoker

Geplaatst door Amanda van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik was alleen thuis, het was een zwoele zomeravond en ik had een sexy jurkje aan met een bh en string eronder. De bel ging en John (mijn buurman) staat er met Ray (een maat van ons), die ik wel zie zitten. Ze komen binnen. John heeft een hemdje aan en Ray heeft een strak shirtje aan waarbij ik zijn harde tepels kan zien. Beide mannen dragen een korte broek. We drinken gezellig wat alcohol en kletsen wat totdat ik voorstel om strippoker te gaan doen. De mannen vinden het goed dus ik haal de kaarten tevoorschijn.

De regel is wie de slechtste kaarten heeft, moet een kledingstuk uittrekken. Als degene met de slechtste kaarten naakt is, moet degene iets bij degene met de beste kaarten doen. Ray heeft de slechtste kaarten, hij trekt zijn shirt uit, ik zie zijn prachtige borst. Ik merk dat mijn tepels al stijf gaan worden, ik zit hem al van boven naar beneden te keuren en dat heeft ie in de gaten. John is de volgende, hij trekt zijn hemd uit, weer een lekkere borst. Nu heb ik de slechtste kaarten en ik trek mijn jurkje uit, zodat ik alleen mijn bh en string nog aanheb. Ik zie een goedkeurende blik van boven naar beneden van de heren, ze vinden het een genot om naar me te kijken.

Na een paar potjes heeft Ray niets meer aan en zit ik alvast te fantaseren wat ik ga doen met zijn goddelijke lichaam. John heeft alleen nog zijn boxer aan en ik nog steeds een string en bh. De volgende ronde heb ik de slechtste kaarten en ik trek mijn bh uit. Ik zie de mannen staren naar mijn prachtige rondingen. De ronde erna heeft Ray de slechtste kaarten, ik heb de beste kaarten, dus ik mag bepalen wat ie moet doen.

In gedachten weet ik het al helemaal, maar ik wacht een momentje met antwoorden. Wil je mijn nek en mijn borsten gaan strelen en zoenen. Ray vind het goed. Hij streelde me in mijn nek, waarna ie mijn nek ging zoenen. Toen ging ie met zijn handen mijn borsten masseren, kneep af en toe zachtjes in mijn tepels. Toen ie met zijn tong over mijn borsten en tepels ging werd ik zo ontzettend geil, ik zou hem het liefste al willen nemen.

Na een paar rondes waren we alle 3 naakt. We spraken af dat degene die de volgende ronde de beste kaarten had, de touwtjes in handen zou hebben. Dat was ik, dus mijn fantasie zou uitkomen alleen dan veel uitgebreider.

Ik ging liggen, ik gebaarde John dat ie mij moest zoenen en Ray mocht mijn borsten nog lekker zoenen om mij daarna heerlijk te gaan verwennen.

Ray begon aan mijn harde tepels te likken en te bijten terwijl ik John zoende. Ray ging langzaam naar beneden met zijn tong, bij mijn navel draaide hij even een rondje. Om me nog extra te plagen zoende hij mijn dijen. Ik werd helemaal gek en dat zag ie.

Toen begon Ray met zijn tong heerlijk aan mijn klitje te likken. Intussen had ik John zijn harde lul in mijn mond gestopt en begon hem heerlijk tot aan mijn keel te pijpen. Ray stak eerst 1 vinger in mijn kutje, daarna nog 1 erbij en begon me te vingeren. Ik begon zachtjes te kreunen.

Ik vroeg aan Ray of ie zin had in 69, zodat ik hem ook kon gaan verwennen. Dat wilde hij heel erg graag. Dus ik nam zijn heerlijke lul in mijn mond, hij was al behoorlijk stijf. Ray was mij intussen weer aan het likken, er gingen weer 2 vingers in mijn kutje.

Ik kwam al, maar Ray wilde mij vaker laten komen. Dus we gingen nog lekker door met 69. Na een tijdje vroeg ik of ik Ray mocht berijden. Dat vond ie goed, zo kon ik John nog heerlijk gaan pijpen. Ik ging langzaam om hem zitten, steeds dieper. Het tempo werd ook steeds sneller, harder en dieper. Ray zei dat het niet lang duurde voordat ie zou komen, maar dat ie het uit zou stellen totdat ik was gekomen. Vlak nadat ik was gekomen, spoot ie me helemaal vol.

Bij John duurde het ook niet lang meer om klaar te komen, dus ik besloot hem verder af te gaan trekken, zodat ie tussen mijn borsten kon komen. John kwam ook heerlijk klaar, er spoot enorm veel zaad uit zijn harde lul.

We zijn gaan liggen, ik in het midden en hebben heerlijk liggen nagenieten van onze spannende avond.

Geplaatst door Amanda van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Fuckbudy

Geplaatst door RomyLee, klik hier voor haar profiel.

Na een heleboel geile gesprekken op thuis.nl was ik gister heet en ik besloot om eens een lekkere jongen uit te nodigen voor een spannend avondje kaarsjes aan en voor ik het wist had ik mezelf omgetoverd in een pornomodel om van te snoepen!

Even later ging de deurbel.

Ik deed open en kreeg gelijk kusjes en een tongzoen.

Tijd voor een drankje was er niet…

Wat waren we geil!

Ik viel achterover op de trap en hij ging bovenop me liggen

Voor ik het wist waren er handen overal en kon ik het niet laten om even aan die grote harde neukpaal te trekken.

Hij scheurde de kleren van mijn lijf en begon me wild te likken en te vingeren.

Toen we helemaal naakt waren pakte ik zijn paal en duwde hem diep in me.

Hij neukte me keihard en ik werd steeds natter.

Hij draaide me om en ik zat nu op handen en knieen op de trap met mezelf te spelen terwijl hij zijn lul diep in me duwde….

En toen…

Geplaatst door RomyLee, klik hier voor haar profiel.