Ervaringen van webcam modellen

Sexy beller

Geschreven door Dahlia van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Denk je dat je alles gehad hebt, heb je dit! Ik kijk naar de man in het beeldscherm naast de mijne. Zoals gewoonlijk ben ik gekleed en laat ik mijn gezicht niet zien. Deze man komt echter helemaal in beeld. Gelukkig wel gekleed. Sexy verschijning…. hmmm. 3

Manlief is aan het werk, kids en studenten naar school. Ik zit op kantoor en heb een leuk chatgesprek met deze man. Hij is getrouwd en op zoek naar spanning. Beter hier, dan in real live is zijn mening. Het is de eerste keer dat ik een goed uitziende chatter op de lijn heb. We praten over koetjes en kalfjes en als hij na een uur ophangt heeft het hele gesprek geen seksuele lading gehad. Hij zocht toch spanning? Lees meer

De kledingzaak

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Tijdens mijn werk op thuis.nl werd ik op een gegeven moment gebeld door een man die een eigen kledingzaak had. De eerste dag dat hij me had gevonden belde hij me wel 4 keer. Als er geen klanten waren nam hij alle tijd voor me. Die eerste dag was het echt van dat druilerige weer dus druk had hij het niet in zijn winkel. Hij belde die ochtend 2 keer en beiden kwamen we klaar. Dit was echt genieten. Jaap was zijn naam. Ik begon er echt naar uit te kijken dat hij me weer zou bellen. Inderdaad kreeg ik hem die middag nog 2 keer aan de lijn. We begonnen toen over van alles en nog wat maar al snel begonnen we weer heerlijk te geilen en te fantaseren. Lees meer

De buurjongen

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik werk nu al een jaar of 6 voor Thuis.nl en nog altijd met heel veel plezier. Ik kom zelf gelukkig ook meerdere keren op een dag klaar en niet een dag is hetzelfde. De ene dag heb je veel leuke bellers, de andere dag zitten er meer eikels bij, hoort er allemaal bij toch?

Meestal zit ik gewoon achterin de kamer, luxaflex dicht, niemand die me kan zien. Soms komt het voor dat een van mijn kinderen thuis is. Dan ga ik naar boven en zeg dat ze me niet mogen storen omdat ik aan het werk moet. Dit gaat al die jaren al goed, dus geen probleem. Lees meer

Ijsblokjes

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

’s Morgens om een uur of 8 ging ik lekker met m’n autootje een tochtje maken.

Ik wist echt wel waarheen, maar het was voor mij toch een spannende vreemde plek.

Het was een chat vriend van me, die ik heel erg geil vind, diverse malen hebben we elkaar bekeken op het internet. M’n hart klopte helemaal, trouwens mijn kutje ook.

Waar kom ik terecht? Hoe zou het echt zijn?

Eenmaal aangekomen maakten we kennis met een heftige zoen, gevolgd door een lange tongzoen. We stonden heerlijk tegen elkaar aan, en zijn pik stond al heerlijk stijf, dat gaf me een zalig gevoel Jeetje we konden elkaar al bijna niet meer loslaten. Lees meer

Dagje als webcammodel

Geschreven door Lea van Thuis.nl – Bekijk haar profiel! Klik hier.

ik was de hele dag al opgewonden , overdag nog heerlijk gebabbeld en gecamt.maar mijn gevoel was om heerlijk lekker geneukt te worden.ik ging die avond nog even met een vriendin stappen in de stad.lekker wat gedronken en bijgekletst.

maar mijn slipje werd steeds natter en natter omdat ik heerlijk geil was, en flirten was met de mannen.nog wat gedronken en toen toch maar naar huis gegaan.op mijn fiets reed ik naar huis .het was toch vrij donker waar ik langs moest totdat ik iemand voor men fiets kreeg , geschrokken stapte ik op die persoon af. Lees meer

Klaarkomen voor een webcam model

Hmmm, heerlijk die zomerdagen. Overdag lekker luchtig gekleed en flirten met mooie mannen op straat en op kantoor, ik ben er gek op! Ik word er zelf ook altijd behoorlijk opgewonden en lekker geil van, jij ook? Ik stel me dan voor hoe ik lekker stevig door die kanjers geneukt word of hoe ik ze lekker afzuig, want pijpen vind ik ook geweldig om te doen! Soms moet ik echt even naar het toilet op kantoor om mezelf dan even lekker te verwennen en alles eruit te gooien, anders kom ik gewoon de dag niet door. Als ik dan ’s middags of ’s avonds thuis kom vind ik het heerlijk om na het douchen lekker op bed te liggen en een geil gesprek te hebben met leuke mannen en dan weer heerlijk uitgebreid te spelen. Ik vind het geweldig om te horen hoe een man klaarkomt, daardoor kom ik zelf ook lekker tot een spetterend orgasme. Hmmm, heb jij zin om dit samen met mij te beleven? Mijn nummer is 7127, ik wacht op jou! Lees meer

Mijn nicht

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Eindelijk kon ik na de vakantie de telefoon en cam weer eens doorschakelen. Ik geloof dat ik 6 weken niets had kunnen doen, was de een niet thuis dan was de ander er wel. Ik verheugde me er dan ook echt op om weer eens lekker te kunnen geilen met hete kerels op de lijn.

Ik stond nog niet eens 5 minuten aan toen de eerste beller zich al meldde. Ja hoor, het was een bekende die me gemist had. Zo ging dat het eerste uur door. De meesten dachten dat ik ermee gestopt was, ik kon ze geruststellen, ik was er weer.  Dat eerste uur ben ik geloof ik wel 4 keer klaar gekomen. Ik moest dan ook echt even bijkomen. Niet te lang, want mn kut bleef behoorlijk nat en ik voelde mn tepels bijna door mn shirt heen prikken. Lees meer