Ervaringen van webcam modellen

Behulpzame verpleegster

Geplaatst door Conchita van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Jij, de patient zit in de wachtkamer van het ziekenhuis, te wachten tot je wordt gehaald voor een totale lichaamsonderzoek.

Plotseling verschijn ik, de verpleegster: 1.65 m. Donker getint, bruine ogen met volle zoen lippen, grote d-cup, romige heupen met een vol, rond achterwerk.

Ik draag een kort en sexy verpleegsters jurkje, waar mijn d-cup uit puilt en de onderkant van mijn achterwerk is een zichtbaar.

Daar onder, draag ik hoge witte leren laarzen.

Je kijkt je ogen uit, als ik uitdagend voor je sta. U bent dus mr X, ik ben Cochita, het is tijd voor jouw behandeling….

Loop maar mee!

In de behandelkamer beveel ik jou een  schort aan te doen. Je staat iets voor over gebogen. Ik draag nu handschoenen en breng glijmiddel aan op mijn vingers.

Ik pak je vast met 1 hand en met de andere hand, glij ik met mijn vingers in en uit….Oei, Weten hoe dit verder gaat?

Dan mag je me altijd bellen!

xxx Conchita.

Geplaatst door Conchita van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

In vuur en vlam!

Geplaatst door Cate van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ha dit is zo fantastisch dat ik eindelijk mijn leuke spannende verhalen kan delen met jullie.

Vooropgesteld, mijn oproep op thuis.nl is bedoeld voor degenen die niet direct hun paal in het bosje willen planten of mijn bos hout voor de deur in vuur en vlam willen steken.

Mijn oproep is voor mannen die een smeulend vuur in zich hebben, maar niet meer weten hoe ze het aan moeten wakkeren, mannen die hun vuur niet meer geblust krijgen of mannen die hun vuur gewoonweg niet meer aankrijgen. Vuur, vuur vuur. Ik ben jouw brandweer of jouw pyromaan…. Of ik leg gewoon gezellig mijn ribbekes op jouw vuur en dan kijken we samen naar het sissen en branden en vlammen en heerlijke geuren.

Volg me op twitter: Cate 4608

Geplaatst door Cate van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

In bad met Jan

Ik had al heel vaak met Jan gechat zonder dat ik zijn echte naam wist. Ik kon hem alleen als Boyke. Hij was niet elke dag online, maar als hij er was dan was het ook echt feest. Meestal als ik hem online zag komen werd ik meteen behoorlijk geil. Hij riep me dan ook altijd op en altijd gingen we uit de kleren en kwamen we beiden heerlijk klaar. Ik maakte dan vaak gebruik van mijn vibrator, maar ook wel van een komkommer, kaars of leeg bierflesje.

Jan had al verschillende keren gevraagd of hij eens bij me mocht komen. Het was voor hem 2 uren rijden, maar dat had hij er graag voor over. Ik had telkens nee gezegd, met als reden dat ik getrouwd was. Dit vond hij geen reden, hij was zelf ook gelukkig getrouwd. Het leek hem gewoon heerlijk om het eens met mij te doen.
Vorige week had hij me dan eindelijk zover dat ik ja tegen hem zei. Hij kon me wel aardig en stelde voor dat hij meteen de volgende dag zou komen zodat ik niet terug kon krabbelen. Ik was dit op dat moment ook zeker niet van plan. Ik verlangde nu ook heel erg naar hem. Ik was die dag wel een beetje zenuwachtig, maar het lukte me om niets aan mijn man te laten merken.
Eindelijk was het dan zover dat Jan zou komen. Mijn man was naar zijn werk en de kinderen waren naar school. Ik zat vanaf half 9 al te wachten met de zenuwen. Hij moest een eind rijden en we hadden geen tijd afgesproken. Ik verwachtte hem zelf niet voor 10 uur en begon maar wat af te stoffen. Toen dat klaar was waren er nog maar een paar minuutjes om. Ik besloot om dan ook nog maar even de stofzuiger te pakken. Dan was dat ook maar weer klaar. Ik had hem net aangezet en was bezig toen ik me rot schrok. Ik had niemand binnen horen komen door het lawaai en ineens werd ik van achter beet gepakt. Ik draaide me om en dat was Jan dus al. Hij had gezien dat ik de stofzuiger pakte toen hij aan zou bellen. Toen kwam hij op het idee om achterom te komen in de hoop dat de deur niet op slot zou zitten. Normaal heb ik dat wel als ik alleen thuis ben, maar deze keer was ik dat vergeten. Jan duwde met zijn voet de stofzuiger uit en zei dat ik dat later wel kon doen. Hij pakte me beet en gaf me een heerlijke lange hete tongzoen. Ik duwde mijn lichaam dicht tegen hem aan, dit voelde zo heerlijk. Eindelijk Jan eens echt zien en voelen. Jan liet me nog even los en vroeg of de gordijnen ook dicht konden. Ik kreeg een kleur en bekende dat ik niet eens aan de buren had gedacht. Ik sloot ze en in die tijd kleedde Jan zich voor me uit. Ik had wel op de cam gezien dat hij behoorlijk geschapen was, maar in het echt was hij nog groter. Die was deze ochtend helemaal voor mij alleen.
Toen de gordijnen dicht waren trok Jan me naast zich op de bank waar hij inmiddels op was gaan zitten. We begonnen heerlijk te zoenen en elkaar te strelen. We kreunden beiden om het hardst. Jan had al snel mijn kleren ook uitgetrokken en hij verkende elk stukje van mijn lichaam. Ik deed hetzelfde bij hem. Toen ik te lang zijn lul en ballen streelde trok Jan zich terug. Ik keek hem vragend aan en vroeg hem waarom ik niet door mocht gaan. Jan kleurde even en bekende toen dat het hem zo geil leek om samen met mij in bad te gaan. Hij had zelf geen bad thuis en dit was echt een wens van hem.
Voor mij was dit geen probleem, we gingen naar boven en ook daar deed ik eerst alle gordijnen dicht. Ik zette de kraan van het bad aan en nam Jan eerst nog mee naar de slaapkamer. Het duurde toch wel even voor het bad vol was en ik besloot Jan in tussentijd een lekkere massage te geven. Ik had de week ervoor net een massageolie gekocht die tijdens gebruik lekker warm werd. Als ik dan ook nog met mijn tong erover heen zou gaan werd het nog heter. Dit vertelde ik Jan niet. Daar kwam hij wel achter. Ik liet hem eerst op zijn rug liggen en ging op knieën tussen zijn benen inzitten. Ik dacht dat hij gek werd toen ik begon met de massage. Hij lag te kronkelen van genot. Toen ik er met mijn tong overheen ging kwam hij overeind en smeekte me eerst op te houden hiermee. Hij had zo lang geen sex gehad en als ik door zou gaan zou hij meteen klaarkomen. Dat was zijn bedoeling niet. Die van mij uiteraard ook niet.
Ik vroeg hem of hij mij wel even wilde masseren en likken. Ik was wel benieuwd naar het gevoel. Jan vond dat prima. Hij wilde dat ik op mijn rug ging liggen en spoot wat van de olie op mijn borsten. Hij wreef het uit en meteen voelde ik een heerlijke warmte. Vooral toen hij het bij mijn tepels deed dacht ik dat ik gek werd van genot. Toen hij mijn tepels ook nog in mijn mond nam hield ik het niet meer. Ik smeekte hem om me ondertussen ook te gaan vingeren. Ik wilde nu klaar komen. Jan wist wel dat ik vaak klaar kon komen en deed wat ik vroeg. Hij raakte mijn klit amper aan toen ik al een heerlijk orgasme op voelde komen. Hij had dat door en zoog daarom nog harder aan mijn tepels. Ik kwam echt superlekker klaar.
Jan moest me eraan herinneren dat het bad nog aanstond. Ik wist niet hoe snel ik erbij moest komen, maar we waren gelukkig net op tijd.
Ik stelde voor dat Jan er eerst in ging zitten en ik tussen zijn benen. Toen ik ging zitten zorgde ik dat ik zijn harde lul tegen mijn klit aan kon voelen. Als ik met mijn man in bad zat lukte dat niet, maar Jan zijn pik was dan ook veel groter. Dit voelde super. Voor Jan ook, ik voelde dat zijn lul met kleine schokjes nog groter werd. Jan pakte me bij mijn tepels vast en begon er zacht in te knijpen. Ik draaide mijn hoofd een stukje om zodat ik bij zijn mond kon. We begonnen weer even heerlijk te tongen.
Na een tijdje wilde ik zijn tong tegen mijn klit aanvoelen. Ik kwam overeind en ging over hem heen staan. Mijn natte grot kwam ter hoogte van zijn mond en langzaam liet ik me zakken. Hij deed zijn tong een stukje uit zijn mond en ik zorgde dat mijn klit daarop terechtkwam. Hij liet zijn tong eruit en ik begon heerlijk erop te rijden. Wat een zalig gevoel, vooral ook omdat ik niet klaar wilde komen. Zodra ik een orgasme op voelde komen stopte ik even, liet het wegebben en zakte dan weer. Ik hield dit niet echt lang vol op deze manier, ik was zo geil en kon met moeite mijn orgasme meer tegenhouden. Ik kon merken dat Jan het jammer vond, hij vond dit ook supergeil.

Ik stelde voor dat ik nu ging liggen en hij met zijn harde paal boven mijn mond kon komen. Hij deed wat ik zei en al snel zag ik zijn lul en ballen voor mijn gezicht heen en weer bewegen. Ik tilde mijn hoofd een beetje op en nam zijn lul in mijn mond. Mijn tong bewoog zacht over zijn eikel heen en met mijn hand pakte ik zacht zijn ballen beet. Ik had wel door dat ik niet lang door kon gaan. Anders zou ik zijn zaad in mijn mond krijgen en mijn kutje vroeg erom. Ik wilde geneukt worden door hem. Ik had nog nooit zo’n heerlijk grote paal in me gehad en wilde dat echt meemaken.
Al snel bleek dat ik gelijk had. Jan trok zich terug en zei dat hij het niet meer hield. Hij wilde me neuken. Ik vroeg waar hij dat wilde, in bad of in bed. Die keuze was niet moeilijk voor hem. Hij had al bedacht hoe we het zouden doen. Hij wilde weer in bad liggen en ik zou boven op hem komen zitten. Ik liet me langzaam over hem heenzakken en plaagde eerst even door terug te gaan zodra zijn eikel mijn lipjes raakten. Hij smeekte me nu om hem te gaan neuken. Ik liet me nu diep over zijn lul heenzakken en begon hem zacht te neuken. Ik voelde zijn paal heerlijk diep in me en begon harder en harder te bewegen. Af en toe liet ik hem er helemaal uitglijden om er dan meteen weer diep overheen te gaan.

Ik voelde alweer een heerlijk orgasme aankomen en zei dat tegen Jan. Hij ging toen met zijn hand naar mijn klit toe en begon die heerlijk te masseren. Ik deed mijn hand naar achter en bewoog zacht over zijn ballen heen. Jan begon nu mee te bewegen, het water klotste over de rand heen zo gingen we tekeer. Bijna tegelijk kwamen we klaar. Ik voelde zijn zaad diep in me komen en ik kwam zelf ook spuitend klaar.
We bleven nog even zitten en liggen en besloten toen dat het wel tijd was voor een bakje koffie en een lekkere sigaret. Jan had het zeker de moeite gevonden om zo lang te rijden voor een lekkere geile wip. Ik hoop zeker dat hij nog een keer langs gaat komen.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Mijn geile gedachtes

Geplaatst door Candy van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

De meeste mannen op thuis.nl willen graag mijn naakte lichaam, lekkere borsten, lekkere kontje, of geile kutje zien. Ik speel graag met mezelf, dus ik vind dat niet erg. Maar eens in de zoveel tijd had ik een ander soort man op bezoek.

Hij kwam een keer in de zoveel tijd op bezoek, en hij wilde alles van me weten. Ik vertelde hem dan ook alles, wat ik deed in het dagelijks leven, maar vooral, mijn kijk op de wereld. Ik ben een jonge vrouw en heb vaak wel een mening, dus ik ratelde ronduit tegen hem.

Al mijn frustraties, mijn meningen, mijn fantasien en gedachten stopte ik in de gesprekken met hem. Hij vond het heerlijk om met mij te klagen over de maatschappij, de regering, en vooral het gedrag van mensen. Hij klaagde over alle vrouwen die hem negeerden, en dat intrigeerde me. Ik werd nieuwsgierig naar hem, we waren allebei anoniem, dus ik begon hem met vragen te bestoken.

Over zijn leven, zijn liefdesperikelen, en uiteindelijk zijn seksleven. Hij was eerst schuw, maar vertelde me even later al zijn fantasien. Ik vertelde hem ook mijn fantasien. Dat ik graag nog eens seks wil hebben met een man en een vrouw, dat ik het nog eens op het strand  wilde doen. En uiteraard wat ik geil vond… Hij kon mij zien, en was geil geworden zei hij.  Zodoende, wilde ik hem ook zien. En ik kreeg hem te zien… Een goddelijke oudere man. Zijn blauwe ogen straalden van mijn scherm. Zijn grijze haren lachten me toe. En daarnaast, een heerlijk lichaam, met een heerlijke keiharde pik.

Spontaan werd mijn kutje er nat van. Mijn fantasie nam een loopje met me.

Mijn gedachten zweefden weg… weg naar hem, naar zijn stijve pik, mijn kutje, heerlijk verwend wordend door hem. Hij trok me uit mijn gedachten, door met zichzelf te gaan spelen. Alsof hij wist waar ik aan dacht. Hij zag aan mij dat ik genoot, en ik begon met mezelf te spelen. Uitgebreid streelde ik mijn borsten, voelde mijn tepels hard worden, en speels kneep ik er in. Ik zag dat hij harder aan zijn pik trok. We hoefden niks te zeggen, ik wist wat hij wilde, en hij wat ik wilde…

langzaam gleden mijn vingers naar beneden, ik liet hem zien wat ik deed. Ik genoot, alsof ik bij hem was. Mijn vingers gleden over mijn clitje, en daarna diep naar binnen. Ik sloot mijn ogen, en vingerde mezelf lang en heftig. Totdat mijn lichaam begon te schokken. Schokkend en kreunend kwam ik klaar. “hmmmm” typte hij nog… En hij spoot zijn zaad over zijn heerlijke lichaam. hij lachte, en zei “nu moet ik me weer schoonmaken…” We babbelden nog wat na, en toen zei hij me: “Tot de volgende keer, meisje met al die geile gedachtes…”

Nu ik dit schrijf, word ik weer geil. Ik zal blij zijn als ik hem weer zie. Voor nu, moet ik genoegen nemen met mijn eigen geile gedachtes.

Geplaatst door Candy van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Pepperspray en vacuumpomp – Een verhaal van een webcam dame

Geschreven door Wenda, een van de webcammodellen van Thuis.nl.

Komt een man in de chat, helemaal bond en blauw in zijn gezicht. Ik vraag hem hoe kom jij zo blauw
In je gezicht ? Zegt de man tegen mij: Ohh dat heb ik zelf gedaan hoor met een vacuümpomp van
Wijn flessen,ik vindt dat leuk om te doen zegt hij.

Hmm ik denk er toch wat anders over maar goed klant is koning en hij laat mij nog een flesje peperspray
Zien. En zegt daarbij: jij mag weten wat je er mee doet ik wil wel veel pijn voelen. Tja wat doe je dan,
Ik even denken, en zeg ach je mag het lekkere peperspray wel in je pisbuis spuiten en wel zo dat het
Lekker diep komt hoor! De man pakt het flesje en een dun pipetje en spuit zo het peperspray in zijn
Pisbuis. Hij riep nog auww dat doet heel veel pijn en begon te springen en te kruipen door de kamer heen
Wel vijf minuten lang.

Geschreven door Wenda, een van de webcammodellen van Thuis.nl.

Slaafje op de chat

Geplaatst door Tracey van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

ik zat een paar weken geleden te chatten, en kreeg klant piemeltje erin. een extreme slaaf, met een rood gelakt jurkje aan en hoge hakken. Ook had hij een riem om zijn nek heen gebonden, ik was zelf nog niet echt bekend met slaafjes, dus drukte hem weg omdat ik er geen raad mee wist, toen belde hij weer, en zij dat hij er enorm op kickte dat ik hem weg drukte zodat hij het gevoel had dat ik de macht had en het te druk had om met hem te chatten! makkelijk geld verdiend dacht ik ,en dat bleek ook want hij wou dat ik hem als geld slaafje ging gebruiken!! lovley dacht ik, het leuke is hij doet alles voor me!! heerlijk! Als ik dat eerder had geweten! Heb nu het liefst alleen nog slaafjes in mijn chat. Puur omdat ze zo heerlijk braaf zijn 😉 natuurlijk zal ik piemeltje ook vertellen dat ik dit heb geplaatst, want hij vind het ontzettend geil als ik hem chanteer.

Geplaatst door Tracey van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Telefoonseks…

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik verveelde me de hele dag al. Het regende, bleef de hele dag donker en niets lukte. Ik besloot om de telefoon maar eens door te schakelen, Misschien dat er een lekkere geile kerel belde. Zelfs op de lijn was het het  eerste uur rustig.

Ik begon nu echt te balen en was van plan de telefoon dan maar weer uit te zetten en een boek te pakken. Ik had mijn hand al bij de hoorn toen de telefoon toch eindelijk overging. Ik nam op, noemde mijn naam en het enige wat ik hoorde was een klaarkomende man. Die ging echt te keer, niet  normaal meer, ik dacht al dat ook dit niets was, ik hoefde immers niets te zeggen. Maar tot mijn verbazing hing hij niet meteen op maar hadden we toch een leuk gesprek.

Het klikte echt heerlijk tussen David en mij. David was 25 en ik 30. Na een half uurtje over van alles gekletst te hebben ging het toch de seks kant op. David zei toen dat mijn stem zo geil was en dat hij er een stijve van kreeg. Daar moest hij natuurlijk vanaf geholpen. Dat was geen probleem.

We begonnen echt lekker geil tegen elkaar te praten. Ik wilde hem pijpen, hij mij beffen en zo ging dat door. Al snel zat ik zelf op een natte stoel, zo geil werd ik ervan. David vroeg me op een gegeven moment of ik ook moest plassen. Ik vroeg verbaast waarom hij dat vroeg. Hij wilde me graag horen plassen op het toilet. Ik was geil genoeg om dat voor hem te doen. Het was voor mij ook een geil idee dat David dat kon horen.

Nadat ik had geplast en dat had laten horen, wilde David dat ik me op de wc ging vingeren. Lang hoefde ik dat niet te doen, want al heel snel hoorde ik David weer klaarkomen met een heerlijk gekreun. Daardoor kwam ik ook echt superlekker klaar.

Meestal word er dan snel opgehangen, maar dat deed David dus niet. We bleven allebei zo heerlijk geil. We kletsten nog wat verder en vroegen naar elkaars fantasieën. David had altijd al eens buiten willen neuken en mijn fantasie was iemand die bij me aan de deur kwam te verleiden zodat we lekker in bed eindigden. We gingen hier wat op door. Davids fantasie was niet zo moeilijk uit te voeren. Die van mij was moeilijker, stel je voor ik probeer iemand te verleiden en die wil helemaal niet. Dan zou ik mooi voor gek staan.

David stelde voor dat we dan eens mijn fantasie na moesten spelen samen, hij zou dan bij me aan de deur komen met een enquête of zoiets en ik zou hem binnen laten. Ik zag dit helemaal wel zitten en vroeg waar David dan woonde. Ik schrok me echt suf toen hij de plaats noemde waar ikzelf ook woon. Toen waren we snel uitgepraat. David zou langskomen bij me.

Ik gaf mijn adres en wachtte met spanning af. Ik was al lekker sexy gekleed dus daar hoefde ik niets aan te veranderen. Ik zat nog een beetje te fantaseren over hoe het zou worden toen de bel al ging. Ik schrok wel even, zo snel had ik hem niet verwacht. Ik trok mijn kleren een beetje recht en ging de deur open doen. Daar stond inderdaad een heerlijk stuk met papieren in zijn hand. David begon een heel verhaal waarvoor hij kwam enquêteren en wat de bedoeling was.

Ik liet hem binnen en we gingen tegenover elkaar zitten aan de grote tafel. Tot mijn verbazing begon David echt vragen te stellen van dat papier. Hij had zich goed voorbereid in die korte tijd. Al snel werd ik weer supergeil en was klaar voor wat actie. Ik begon met mijn voet langs Davids been te wrijven. David keek me even vragend aan en toen zag ik aan zijn ogen dat hij genoot. Ik bewoog mijn been langzaam omhoog en bleef bij zijn lies extra lang hangen. Ik duwde mijn tenen een beetje in zijn lies en bewoog toen naar zijn kruis. Tot dan toe was hij doorgegaan met vragen stellen, maar nu haperde zijn stem. Ik begon lekker stevig over zijn pik te wrijven met mijn voet. Ik zag aan zijn ogen dat hij lekker geil werd.

Opeens ging de bel. David keek me vragend aan, maar ik had geen zin om open te doen. Er werd nog een paar keer hard gebeld maar ik liet het zo. Het bellen hield op en ik ging door David gek te maken. David deed verder niets terug dus ik besloot zelf het initiatief maar te nemen. Ik ging staan en liep naar David toe. Ik opende mijn bloesje en hield uitdagend een tepel voor zijn mond. Gretig hapte hij toe en begon lekker stevig eraan te zuigen. Ik liet ondertussen mijn handen op onderzoek uitgaan. Ik begon bij zijn overhemd, die knoopte ik los en zocht en vond zijn tepels. Ze waren lekker hard. Ik kneep er zachtjes in en David begon steviger te zuigen. Ik trok me een beetje los van David en ging op knieën voor hem zitten. Ik opende de gulp van zijn broek en tot mijn verbazing droeg hij geen slip. Ik kon dus zo die lekkere paal van hem tevoorschijn halen en begon er lekker aan te likken. David zat zacht te kreunen dat  was voor mij het teken om door te gaan. Ik zoog steeds steviger aan die harde paal, tot David zich terug trok. Hij trok me overeind en liet mij in zijn stoel zitten. Nu knielde hij voor me neer en begon me op een zalige manier te likken en aan mijn klit te zuigen. Hij trok me een beetje onderuit, zodat mijn kontgatje ook zichtbaar werd. Ook daar begon hij me te likken. Hij had nu zijn tong in mijn anus en met zijn vingers vingerde hij me stevig. Ik hield het niet meer en kwam kreunend en kronkelend klaar.

David liet me even uitpuffen en kwam zelf overeind. Hij kwam naast me staan en duwde nog even zijn pik in tussen mijn lippen. Ik mocht er nog even aan zuigen en het voorvocht eraf likken. Toen trok David me overeind uit de stoel en legde me op de tafel. Hij spreidde mijn benen en keek eerst heel geil naar mijn natte kut. David kwam voor me staan en zette een been op een stoel, toen trok hij de rest van zijn lichaam wat op en stootte zijn lul diep in me. Hij begon me heerlijk hard te neuken. Ik voelde zijn ballen tegen mijn kont slaan. Dit was echt zo geil. Hij hield het nog lekker lang vol, maar toen hij dan ook kwam, kwam hij echt met een oerkreet klaar. Ik voelde zijn hete zaad diep in me spuiten. Hij stootte nog een paar keer totdat hij zijn zak tot de laatste druppel had geleegd.

We waren het erover eens dat het echt heerlijk was geweest. Toen we weer tegenover elkaar zaten zei ik tegen hem, : David:nu moet je me toch eens vertellen hoe je zo snel aan die enquête papieren kwam.” Hij keek me verbaasd aan en zei:”Ik heet Jaap, wie is David dan?”

Ik begon als een gek te blozen en vertelde hem het verhaal. We konden er samen hartelijk om lachen. Nu begreep ik dus ook wie er aanbelde, maar ik schaamde me vreselijk. Jaap heeft zijn vragen afgemaakt en ging weer verder. Hij hoopte niet teveel klanten als ik te krijgen.

Toen Jaap weg was schakelde ik de telefoon weer door in de hoop dat David nog een keer belde. Inderdaad na een kwartiertje ging de telefoon en ik kreeg een boze David aan de lijn. Hij begon me uit te schelden en te zeggen dat ik hem voor gek had gehouden. Toen ik er eindelijk tussen kwam om wat terug te zeggen heb ik hem alles uitgelegd. Nu kon hij er gelukkig ook om lachen, we spraken af snel een nieuwe afspraak te maken.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.