Ervaringen van webcam modellen

Mijn geile gedachtes

Geplaatst door Candy van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

De meeste mannen op thuis.nl willen graag mijn naakte lichaam, lekkere borsten, lekkere kontje, of geile kutje zien. Ik speel graag met mezelf, dus ik vind dat niet erg. Maar eens in de zoveel tijd had ik een ander soort man op bezoek.

Hij kwam een keer in de zoveel tijd op bezoek, en hij wilde alles van me weten. Ik vertelde hem dan ook alles, wat ik deed in het dagelijks leven, maar vooral, mijn kijk op de wereld. Ik ben een jonge vrouw en heb vaak wel een mening, dus ik ratelde ronduit tegen hem.

Lees meer

Pepperspray en vacuumpomp – Een verhaal van een webcam dame

Geschreven door Wenda, een van de webcammodellen van Thuis.nl.

Komt een man in de chat, helemaal bond en blauw in zijn gezicht. Ik vraag hem hoe kom jij zo blauw
In je gezicht ? Zegt de man tegen mij: Ohh dat heb ik zelf gedaan hoor met een vacuümpomp van
Wijn flessen,ik vindt dat leuk om te doen zegt hij.

Hmm ik denk er toch wat anders over maar goed klant is koning en hij laat mij nog een flesje peperspray
Zien. En zegt daarbij: jij mag weten wat je er mee doet ik wil wel veel pijn voelen. Tja wat doe je dan,
Ik even denken, en zeg ach je mag het lekkere peperspray wel in je pisbuis spuiten en wel zo dat het
Lekker diep komt hoor! De man pakt het flesje en een dun pipetje en spuit zo het peperspray in zijn
Pisbuis. Hij riep nog auww dat doet heel veel pijn en begon te springen en te kruipen door de kamer heen
Wel vijf minuten lang.

Lees meer

Slaafje op de chat

Geplaatst door Tracey van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

ik zat een paar weken geleden te chatten, en kreeg klant piemeltje erin. een extreme slaaf, met een rood gelakt jurkje aan en hoge hakken. Ook had hij een riem om zijn nek heen gebonden, ik was zelf nog niet echt bekend met slaafjes, dus drukte hem weg omdat ik er geen raad mee wist, toen belde hij weer, en zij dat hij er enorm op kickte dat ik hem weg drukte zodat hij het gevoel had dat ik de macht had en het te druk had om met hem te chatten! makkelijk geld verdiend dacht ik ,en dat bleek ook want hij wou dat ik hem als geld slaafje ging gebruiken!! lovley dacht ik, het leuke is hij doet alles voor me!! heerlijk! Als ik dat eerder had geweten! Heb nu het liefst alleen nog slaafjes in mijn chat. Puur omdat ze zo heerlijk braaf zijn 😉 natuurlijk zal ik piemeltje ook vertellen dat ik dit heb geplaatst, want hij vind het ontzettend geil als ik hem chanteer.

Lees meer

Telefoonseks…

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik verveelde me de hele dag al. Het regende, bleef de hele dag donker en niets lukte. Ik besloot om de telefoon maar eens door te schakelen, Misschien dat er een lekkere geile kerel belde. Zelfs op de lijn was het het  eerste uur rustig.

Ik begon nu echt te balen en was van plan de telefoon dan maar weer uit te zetten en een boek te pakken. Ik had mijn hand al bij de hoorn toen de telefoon toch eindelijk overging. Ik nam op, noemde mijn naam en het enige wat ik hoorde was een klaarkomende man. Die ging echt te keer, niet  normaal meer, ik dacht al dat ook dit niets was, ik hoefde immers niets te zeggen. Maar tot mijn verbazing hing hij niet meteen op maar hadden we toch een leuk gesprek.

Lees meer

Kaasfetisch

Een ervaring van Bibi van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Kaasboef: ‘Hallo schoonheid.’

Bibi: ‘Hai Kaasboefje, hoe kom je aan de naam Kaasboef?’

Kaasboef: ‘Ik hou van kaas, ben gek op kaas. Om te eten, om naar te kijken en om mee te vrijen. Ik heb een kaasfetisj.’

Bibi: ‘Wat moet ik me daarbij voorstellen? Smeerkaas?’

Kaasboef: ‘Ja, maar ook plakjes. Ik vind het heerlijk om te zien hoe je de kaas schaaft, met de plakjes wrijf ik dan over mijn tepels. Heb je kaas in huis?’

Lees meer

Mijn eerste dag als webcam model

Geplaatst door Davina van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Toen ik begon bij thuis.nl had ik de naam Ashley. Ik was nog vrij blue op het gebied van internet en telefoon seks, maar ik vond het wel reuze spanned. Ik had al een poosje alleen met de telefoon gebeld, en na een tijd raakte ik eraan gewend natuurlijk. Na een paar maanden begon het toch te kriebelen, helemaal omdat ik wel benieuwd was of ik wel zover zou durfen gaan. Goed en wel, op een avond in oktober, besloot ik de gok te wagen, wel met vriendje op de bank, want toen was ik toegegeven, maar een bange poeperd op dat gebied, ook al wist ik dat mij niets kon gebeuren.

Lees meer

Kubus

Geplaatst door Dahlia van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Kubus is aan de chat toegevoegd.
Juna zegt: Hey Kubus!
Kubus zegt: Hey camgirl.
Juna zegt: Heb je gemist!
Kubus zegt: Echt?

Ja, echt! Maar dat gelooft hij toch niet. Kubus is één van mijn vaste chatters. Hij is mooi, hij is lief, hij is attent en… hij is getrouwd.

Maar kubus heeft ook een minder mooie kant. Een kant waar ik als persoon veel moeite mee heb.
kubus heeft zijn best gedaan om het goed te praten, maar dat gaat er bij mij niet in.
Ik vind het fout. Als een zwarte schaduw hangt het over onze relatie. Ik stop het weg. In het donkerste hoekje van mijn geweten, maar zo af en toe dan borrelt het toch weer op.

Lees meer