Gangbang verhalen

Op deze pagina lees je heel veel heerlijke gangbang verhalen geschreven door dames van Thuis.nl.

Een gangbang is een situatie waarin één individu, een man of een vrouw, gelijktijdig of achtereenvolgens seksuele betrekkingen met meerdere mannen of vrouwen heeft. In deze gangbang verhalen lees je de wildste verhalen van de dames van Thuis.nl.

Annelieke’s gangbang

Geplaatst door Annelieke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Vrijdagavond negen uur. Ik parkeer de auto aan het einde van het bospaadje en stap uit. Het is donker en in de verte zie ik boven een deur een lampje branden. Ik loop er naar toe en sta even later op een winderige en regenachtige avond voor een blokhut die verscholen in de bossen ligt. Wat bezielt me? Zou het te vertrouwen zijn zoals de man in het mailtje me verzekerd had? Er zou een sexparty aan de gang zijn met een tiental stellen en ruim 20 mannen. Ik verlangde er al een tijd naar om me weer eens helemaal te laten gaan en mezelf over te geven aan de geile verlangens van de mannen. Thuis wilde ik ze niet ontvangen en dit was de kans om een avond lang te genieten van meer dan één lul!

Ik belde aan en de deur ging open. Een vrij gezette en kale man deed open met een vriendelijke lach op zijn gezicht en begroette me hartelijk! ‘Hallo Annelieke, welkom! Kom binnen en geef me je jas maar.’ Ik gaf hem mijn zwartleren jas en hij deed de volgende deur open. Ik liep naar binnen en we kwamen in een gezellig ingerichte ruimte met gedempt licht.

Er waren al heel wat mensen en alle ogen werden op mij gericht. Ik was vreemd voor ze want de meesten kenden elkaar hoorde ik later. Ik bestelde een glas wijn aan de bar en stak een sigaret op. Na ongeveer tien minuten kroop het eerste stel de grote matras op en de vrouw begon haar partner te pijpen. Iedereen keek geamuseerd toe en niet lang daarna voegde zich een tweede stel erbij. De vrouw ging wijdbeens liggen en terwijl haar partner meteen begon te neuken kropen er twee mannen bij die met haar grote borsten begonnen te spelen. Af en toe werd er door de mannen een blik naar mij geworpen. Ik wilde me echter eerst wat meer op mijn gemak gaan voelen en bestelde nog een wijntje. Midden in de ruimte werd een vrouw die topless aan een tafel stond door alle voorbijgangers aan haar borsten gepakt. Ik raakte in de stemming en besloot na mijn tweede sigaret op de mat te gaan zitten. Voorover, in mijn lievelingshouding, zodat iedereen mijn geringde kutje kon zien.

Het duurde niet lang voordat ik iemand naast me voelde komen zitten. Mijn kut werd geïnspecteerd en betast. De ringen in mijn schaamlippen werden gepakt en mijn lippen werden strak naar achteren getrokken. Ik kreunde en er gleed een vinger bij me naar binnen. Ik was nat want ik hoorde een soppend geluid toen ik stevig gevingerd werd. Dat was het eken voor de man om zijn lul bij me naar binnen te laten glijden. Jeetje, wat een lul zeg! Groot maar vooral dik! Hij neukte me op de gewone manier maar dat is nu net iets waar ik niet echt van geniet. Ik drukte mijn kont dan ook een paar keer stevig naar achteren om aan te geven hoe ik het wilde. Met kracht en in hoog tempo begon hij nu in me te rammen. Dat is neuken!!! Maar om dat lange tijd vol te houden heb je de conditie nodig van een topatleet.

Bezweet en uitgeput gaf hij het dan ook na een tijdje op en vroeg of hij later op de avond nog eens met me mocht neuken. Dat vond ik prima en we besloten wat te gaan drinken. Inmiddels lagen er meerdere mannen en vrouwen op de matrassen en overal werd er flink gepijpt en geneukt. Je hoorde naast de muziek het gekreun vooral het kletsen van naakte lijven p elkaar.

Na de pauze ging ik weer terug naar de matras en het duurde niet lang voordat er een aantal mannen om me heen kwamen zitten en liggen. Trekkend aan hun lullen bekeken ze mij en betasten ze mijn tieten, kont en kut. De organisator van de avond wilde zijn nieuwe gast ook wel eens proberen en hij begon me als eerste te neuken. Met kracht kletste zijn onderbuik tegen mijn kont aan en na een sprintje schreeuwde hij het uit en ging hij van me af. Ook de man met de grote lul was weer van de partij en al snel voelde ik hem binnenkomen. Dit keer werd ik platgedrukt op de matras en neukte hij me diep van achteren. Wild en stevig en nu ook hard trekkend aan mijn tepels. In eerste instantie had hij me lief en teder behandeld maar ook mijn borsten genieten van een harde en stevige aanpak. Ik demonstreerde hem en de omstanders dan ook hoe ik het wilde hebben en pakte mijn borst met beide handen vast. Kneep erin, trok eraan en verraste de omstanders op een paar lekkere zoete druppels melk.!

Dit spoorde de man aan om nog harder tekeer te gaan. Hij likte mijn tepels schoon en neukte in hoog tempo door.

Na een tijdje liet hij zich van me afglijden en gaf het over aan de volgende die klaar zat achter me. Ook nu werd er meteen stevig en flink doorgeneukt en ik genoot van het beuken in mijn drijfnatte kutje. Handen gleden over mijn lichaam. Mijn borsten werden nu echt gemolken en ik voelde er iemand aan zuigen. Mijn kont werd stevig vastgepakt en ik deinde in een hoog tempo op en neer. Mijn borsten schudden wild en mijn hoofd werd op een lul gedrukt. Ik zoog en werd nu echt helemaal genomen zoals mannen het graag zien en ik graag voel: als een heerlijke gebruiksteef die maar geschikt is voor één ding!

Een lul in mijn mond, eentje in mijn kut en om me heen trekkende mannen die hijgend hun beurt afwachtten. Wat kon ik me nog meer wensen? Het was zoals me beloofd was en ik genoot van de geluiden, de aanblik en het gevoel.

Ver na middernacht en moe geneukt nam ik bij de deur afscheid van de man die me had binnengelaten. Het regende en waaide hard. Bah! Ik startte de auto en reed het terrein af op weg naar de snelweg. Eenmaal op de A28 haalde ik de vibrator uit het dashboardkastje en begon mezelf heerlijk te verwennen. Toen ik de straat inreed en de parkeerplaats opdraaide voor mijn huis voelde ik net het zoveelste orgasme wegglijden.

Voldaan, tevreden en met een gloeiend onderlijf gleed ik tussen de lakens om pas uuuuuuuren later wakker te worden!

Wil je meer weten over mijn ervaringen log dan eens in bij me , dan kan je ik ook intiemere details blootgeven.

Geplaatst door Annelieke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.