Geen categorie

Picknick met de muziekleraar

Soms droom ik dat ik niet alleen in bed lig…. dat ik de warmte van een zwoele minnaar bij me voel… een minnaar die mij aandacht geeft, mij lekker masseert, heel mijn lichaam kust….. mmmm….. mij met passie neukt….

Terwijl ik lig te dromen stel ik me voor dat ik mijn minnaar ook verwen….. dat hij mijn energie voelt….. terwijl ik met mijn warme handen zijn lichaam streel…. zachtjes of met stevige hand…. of zelfs met heel mijn lichaam.….

Sensueel beweeg ik over mijn minnaar terwijl hij mij met zijn warme handen stevig vasthoudt… mijn lekkere billen… mijn slanke taille… overal houdt hij me vast zodat ik niet kan ontsnappen…. mijn minnaar wil me niet kwijt…..

Lees meer

Fysiotherapie

Tijdens het tennissen verdraaide ik me knie. Ach dacht ik, dat zal wel mee vallen. Een beetje koelen en dan gaat het vanzelf wel weer over. Zoals het eigenlijk altijd wel gaat.
Maar deze keer was het anders,2 weken later had ik nog steeds last en voelde me er niet prettig bij. Het belemmerde mij toch in mijn dagelijkse dingen.
Ik besloot om even langs de huisarts te gaan om te vragen wat ik hier nu mee moest doen. Deze kwam met een verwijsbrief voor de Fysiotherapeut. Oei deze had ik niet zien aankomen.

Lees meer

Foto’s aan de waterkant

Daar kom je langzaam uit het water, je witte T-shirt nat en doorschijnend, je tepels en tepelhoven duidelijk zichtbaar. Onder je T-shirt een klein zwart bikini broekje. Terwijl je naar de kant loopt trek je langzaam je T-shirt uit. En dan sta je daar met alleen dat kleine broekje nog aan.
Behalve de fotograaf en mij, heb je nog wat meer publiek.
Je speelt en spettert wat in het water voor de fotograaf, maar ook om je publiek de kans te geven je goed te bekijken.
Dan ga je weer dieper het water in. Je bukt en even later gooi je je broekje op de kant.
Iedereen weet nu dat je helemaal bloot in het water staat. Langzaam loop je weer richting de kant, stukje bij beetje je lijf onthullend voor iedereen die staat te kijken.
Je klimt op de kant en neemt op verzoek van de fotograaf allerlei poses aan. Iedereen krijgt goed zicht op je meest intieme plekjes.
Schaamte heb je al niet meer, je ogen hebben een geile glans. Het feit dat bij alle mannen die op de kant staan te kijken er een duidelijke bult in hun broek te zien is wind je waarschijnlijk nog meer op.
Ik geef je een handdoek en je begint je omzichtig af te drogen. Eerst je haar, de bewegingen die je hierbij maakt laten je volle borsten schommelen.
Die borsten, waarop je harde tepels als tum tummetjes vooruit steken, neem je als volgende uitvoerig onder handen. Dan je buik en je billen. Je neemt er ruim de tijd voor deze af te drogen. Ongegeneerd trek je ze van elkaar terwijl je bukt, ons een blik gunnend op je sterretje en je kut.
Om mij heen zie ik mannen over het kruis van hun broek wrijven, zelfs de vrouw van een koppel dat staat te kijken wrijft over haar kruisje, terwijl haar man over haar rokje heen haar billen streelt.
Nu laat je alle schijn varen. Je legt de handdoek neer en gaat er met je benen wijd en opgetrokken knieën op liggen.
Met één hand speel je met je kut, een vinger er in, een andere op je klitje.
Je andere hand streelt je borsten, je knijpt in je tepels.
Zo geil heb ik je nog nooit gezien.
Daar lig je, masturberend aan de waterkant met een publiek dat bestaat uit drie vreemde mannen, een stelletje, de fotograaf en mij.
En met je show heb je ervoor gezorgd dat iedereen opgewonden is.
Alle mannen, ook ik, staan nu met hun pik in hun hand. De vrouw heeft haar rok omhoog gestroopt zodat haar partner nu met zijn hand in haar slip har kan vingeren terwijl zij hem aftrekt.
Ik heb bewondering voor de fotograaf, met volle overtuiging kwijt hij zich van zijn taak.
Hij schiet nu niet alleen maar foto’s van jou, maar ook van iedereen om je heen.
Dit alles gaat aan jou voorbij, zo ga je op in je genot.
Iedereen kan nu het soppende geluid horen dat je vingers maken wanneer je ze in en uit je kut beweegt.
Aan je bewegingen en geluiden kan ik zien dat je bijna klaar komt.
En daar kom je. Je komt enorm luidruchtig en spuitend klaar.
Maar je bent blijkbaar nog niet verzadigd. Snel ga je op je handen en knieën zitten, je kont omhoog en je kut uitnodigend open. Je kijkt me aan. Ik begrijp wat je wilt. Snel kom ik achter je zitten en zonder omhaal stoot ik mijn harde pik bij je naar binnen.
De anderen komen dichter bij. Iedereen staat nu om je heen. Dan gebeurt alles heel snel. Door al het gebeuren heb ik ook niet veel meer nodig, het zaad borrelt uit mijn ballen omhoog en binnen een paar stoten spuit ik vol. Dan komen ook de anderen klaar. Ze spuiten over je heen. Ik weet dat je dat niet echt lekker vindt. Maar nu lijkt het je niet te deren.
De vrouw komt als laatste, en tot onze verassing komt ook zij spuitend klaar.
Nu zit je niet alleen onder het zaad van een aantal mannen, maar ook nog eens onder het geil van een vrouw.
De mannen trekken allemaal snel hun broeken weer goed, en gaan er snel vandoor. Alleen het stel blijft nog achter. Zij bukt zich voorover en kust je op je mond. Tot mijn verbazing beantwoord je deze passie vol. Na deze kus vertrekken ook zij, maar niet voordat de man mij snel een visite kaartje in mijn hand duwt.
Nu zijn alleen jij, ik en de fotograaf nog over. De fotograaf die dit alles heeft gefotografeerd, en die als enige niet is klaar gekomen.
Je kruipt nu naar hem toe, trek zijn broek los en neemt hem in je mond. Vanavond overwin je heel veel drempels.
Snel vis ik een condoom uit mijn broekzak. Met tegenzin lat je hem los, en neemt hem zodra het condoom er om heen zit weer in je mond. Met lange halen pijp je hem. Het duurt dan ook niet lang voordat ook hij klaar komt.
Dan sta je op en stapt het water in om alle lichaamssappen van je af te spoelen.
Je trekt je kleren aan en zwijgend lopen we naar de auto.

Lees meer

Hoe ik met mezelf speel

Heerlijk..zoals ik in gedachte aan jou denk.. De tintelingen voel ik al heerlijk in me natte poesje, hoe jij me aankijkt.. Ik zoen je in je nek, daarna steel ik met me tong je tepels, ik ga met me tong naar je tafel, draai heerlijk rondjes… Terwijl ik heerlijk met me tong over jou lichaam ga, zit ik me me andere hand heerlijk me poesje te verwennen, draai heerlijk rondjes over me clitoris en kreun er zachtjes bij, ik zie hoe stijf je pik word, van me gekreun, ik ga met me tong naar beneden, lik zachtjes over je pik en streel met me hand je ballen, je kreunt.. je wilt me.. ik neem langzaam je pik in me mond, pijp je heel teder…mmmm…heerlijk.. Ik word enorm opgewonden waardoor ik mezelf harder en harder begin te vingeren, ik ben enorm nat, ik kreun..ik neem je pik dieper in me mond en pijp je sneller en sneller, je shockt van genot en pakt met je handen me haren vast, heerlijk zoals jij mij laat voelen hoe je gepijpt wilt worden.. Ik ga op je zitten, met me gezicht naar jou gezicht, ik vinger mezelf voor jou, lekker hard en diep.. Je mag naar me kijken, maar aanraken nog niet..terwijl ik met me andere hand weer heerlijk met jou pik speel.. je kreunt, je schreeuwt dat je me wilt…ik speel nu lekker met me borsten en vinger me met me andere hand.. jij kijkt toe… je wilt me.. langzaam ga ik met me kutje op jou pik zitten, ik laat je voelen hoe nat ik ben…. daarna, neem ik je pik weer in me mondje en pijp je langzaam….. wil je weten wat ik nog meer met je doe? BEL me kanjer….

Lees meer

Met 2 collegas op kantoor

Toen ik bij het copierapparaat stond voelde ik een hand onder mijn rokje. Ik keek m’n mannelijke collega aan. Maar hij deed als of het heel normaal was om mij te betasten. Ik daag het ook een beetje uit. Ik draag een heel kort rokje sexy kousen, hoge naaldhakken en een topje zonder bandjes en lekker zonder bh-tje. M’n tepeltjes priemen door ’t stofje heen. Z’n hand ging aldoor hoger hij voelde aan de binnenkant van m’n dijen en ohh pakte m’n kontje aan. M’n blote billen want ik had een sexy stringetje aan. Hij ging nu vlak achter me staan en greep m’n grote tieten vast. Hij kneedde in m’n vlees speelde met m’n harde tepeltjes. Trok m’n topje in een ruk omlaag. en legde m’n volle borsten in zijn handen. Met z’n heupen bewoog hij tegen me aan en duwde me nu tegen de machine aan. Ik zat klem toen er een andere collega binnen kwam. Toen de man achter me m’n rokje omhoog trok, pakte die andere man mijn naakte borsten. Oh tussen twee mannen in wat voelde ik me een slet. M’n stringe tje deden ze uit. Omdebeurd likte en zogen ze op m’n tepels. Een van de collegas deed de deur op slot en die ander duwde me nu op m’n knieen “We gaan een geile hoer van jou maken” zei die tegen me Hij trok me aan m’n lange haren naar z’n harde lul toe Ik opende m’n mondje een stukje en hij stak zo z’n kei harde pik naar binnen. Ik zoog op z’n eikel, heel diep die lekkere lul naar binnen tegen me keelgaatje aan. De ander kwam achter me. Ik voelde z’n pik zoeken naar m’n kutje z’n eikel gleed zo m’n spleetje binnen. want ik was kleder nat. Hij pestte m’n schaamlipjes, stak z’n lul elke keer een stukje er in en er uit. Ik moest van hem zeggen dat ik een geile hoer was anders kreeg ik die lul niet helemaal. Z’n collega trok z’n pik uit m’n mond en beveelde ook “Zeg het slet” Ik wilde neuken ja ja “Ik ben een geile hoer” en stak toen z’n harde penis naar binnen zo men natte kutje in. Groot geschapen pik pompte me van achteren Terwijl ik op m’n knieen zat en pijpte ik zoog z’n lul steeds maar dieper want ik werd zo door en door lekker geil. Ik voelde me die hoer en liet me gebruiken Ik voelde die lul in m’n mond komen, schokjes geil op m’n tong dropen langs m’n mondhoeken. Oh ik werd zo boter geil. Ik ging klaarkomen. Ik likte al ’t zaad van z’n eikel Die collega achter neukte nu heel wild, diepe stoten met z’n grote pik. Met z’n handen op m’n heupen trok hij me naar zich toe. Oh ohh ik ga komen” “Zeg het zeiden die twee mannen” “Zeg het” Oh en terwijl ik kwam riep ik het uit. “Ik ben een geile hoer”

Lees meer

Webcamsex

Webcamsex, waarom? hoe en wanneer?

Webcamsex met echte nederlandse vrouwen, heb jij er wel eens aan gedacht? er zijn veel mannen in nederland die wel al aan webcamsex doen. Sex via de webcam is een veilige manier om verder te kunnen gaan met een mooie vrouw. De vrouwen die achter de webcam zitten zullen jou gegarandeerd tot een hoogte punt laten komen. De meeste geile vrouwen werken al een tijd achter de webcam dus kunnen zij jou met gemak verleiden en ontspannen laten voelen. Webcamsex is daarom ook het ultieme middel om legaal vreemd te kunnen gaan!

Lees meer

Dancefeest

Jij nodigde mij uit om naar een dancefeest te gaan, en ik kreeg meteen het spannende idee om daar eens lekker stout te doen. Van die muziek alleen al krijg ik het warm, en dan al die mensen die zo van de beats genieten en helemaal opgaan erin en heerlijk dansen. Het was zover, eindelijk de dag dat we erheen gingen. En een mooie dag was het, 33 graden, en aan het water. Wat wilden we nog meer. We gingen met de trein en de bus, en daar was het al gezellig. Hele bus vol met dance mensen. Die er allemaal helemaal zin in hebben. Ik had een kort rokje aangedaan met een ieniemienie topje erop, dat weinig meer te verbergen had. Maar dat mag, ben al heerlijk gebruind door de zon, en mijn lange benen waren nog langer door de hoge hakken die ik aan heb. Daar hou jij van. En jou wil ik opgeilen vandaag. Het was druk in de bus en wij moesten staan, dicht tegen elkaar aan. Helemaal niet erg, want ik voelde jou paal al groeien, heerlijk tegen mijn kontje aan. Ik heb zin in je fluisterde je in mijn oor. En daar wordt ik nou supergeil van. Ik wist dat ik geen slipje aan had, en zou zo willen dat je je paal in mijn kutje stopte, maar toen stopte de bus. We waren er. Gauw uitstappen en naar het dance event gelopen. In de rij stond je alweer achter me, mmmmmmmmm. Stiekem streelde je mijn billen. Wat een lekker kontje heb je toch fluisterde je je weer in mijn oor. Eerst nog door de poortjes heen, en jawel ik werd gefouileerd. Door een hele lekker vent. Kon zien dat jij dat geil vondt. Al deed je het liever zelf. Eerst maar eens wat lekkers te drinken halen, om een beetje af te koelen, want het was al erg warm. We wandelden met ons drankje tussen de mensen door op zoek naar een lekker muziekje. Er waren overal podiums. Heerlijke opzwepende muziek. Al snel kregen we de smaak te pakken en danste er op los. Gezellige mensen om ons heen. Later die dag maar eens heerlijk aan het water gezeten en een lekker patatje gegeten. We smeerde mekaar nog maar eens lekker in tegen de zon en gingen weer verder dansen. Voor we het wisten was het al avond, en viel de schemer in. De laatste dj was begonnen en dat was zo opzwepend, we dansten dicht tegen mekaar aan. Je handen over mijn lichaam en over mijn kontje. Die trok je iets omhoog, en ging er met je hand onder. Toen kwam je erachter dat ik de hele dag zonder slipje had gelopen, mmmmmmm wat ben je toch een lekker geil wijf zei je. Dat was ik zeker ja, van jou. En dat was ook te voelen, want het kutvocht droop langs mijn benen. Je vingerde me, niemand zag het, bijna iedereen was high, en met zichzelf bezig. Ik streelde je bobbel in je broek, die stond op barsten. Haal hem eruit zei je, niemand ziet het. We stonden strak tegen mekaar aan en ik deed je broek los. Mmmmmmm hij was zoooo hard en heet. Ik trok er zachtjes aan en je kreunde in mijn oor. Wil met je neuken……. Om dat nou hier te doen ging een beetje ver, dus zochten we op het lange strand een plekje waar we alleen waren. Het was ondertussen donker geworden, en hier en daar hoorde we gekreun van andere stelletjes die ook op het idee waren gekomen. Dat maakte ons nog geiler. Ik ging op mijn knieën voor je zitten en begon je te pijpen. Eerst zachtjes , met mijn tong erlangs, langs je eikel, en daarna di ep in mijn mondje , je kreunde mmmmmmm ga door. En dat deed ik, kon er geen genoeg van krijgen. Je streelde en kneep me in mijn tieten die al ontbloot waren. En keek me geil aan. Ik wil je likken nu…… Ik ging liggen en je zocht met je mond mijn natte kutje, en likte me helemaal van boven naar beneden richting mijn kontje, met mijn benen in je nek. We waren zo geil geworden dat we ons niet langer in konden houden. En met mijn benen in jou nek stootte je je harde grote paal in mijn natte kutje. Mmmmmmm dat was zo lekker, ik kreunde het uit. Het interesseerde me niet meer als iemand ons zou zien of horen. En we gingen helemaal los. Harder riep ik, harder en dat deed je , je stootte diep en hard in me, tot we kreunend klaarkwamen, tegelijk. Nog even na liggen genieten daar, en geluisterd hoe anderen ook tot hun hoogtepunt kwamen. Wat was dit spannend. Kan niet wachten tot de volgende keer dat we weer naar een dancefeest gaan.

Lees meer