Masturbatie

Masturbatie ook wel zelfbevrediging, geile vrouwen vertellen jou over hun masturbatie ervaringen.

De schilder

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het was kutweer en ik besloot die dag lekker in bed te blijven. Ik haalde een boek van beneden en was er snel in verdiept. Ik had alles bij de hand liggen. Sigaretjes, koffie en natuurlijk mijn vibrator in het nachtkastje voor als ik al geil werd. Ik lag er zoals altijd naakt in. Het boek was te spannend om echt geil van te worden, maar daar ging het me die morgen ook eens een keer niet om.

Ik had een paar uren liggen lezen toen ik bijna in slaap dommelde. Ik schrok op van een geluid buiten. Ik bleef eerst nog even liggen, maar mijn nieuwsgierigheid won het toch van me. Ik schoof het gordijn een stukje aan de kant en zag dat ze waren begonnen met schilderwerk buitenom. Toen ik naar buiten keek zag ik recht in het gezicht van een schilder. Hij zag er wel lekker uit. Hij glimlachte naar me en ik stak mijn hand op. Ik vergat helemaal dat ik niets aan had. Ik kreeg het pas door toen de schilder wel erg gretig naar me keek. Ik schrok er even van, maar trok me er verder weinig van aan.

De schilder maakte een beweging die ik eerst niet begreep. Al snel had ik door dat hij wilde dat ik het gordijn open deed. Het kon me op dat moment niets schelen, hij zag er echt zo lekker uit. Ik opende de gordijnen en ging weer op bed liggen lezen. Deze keer op het dekbed in plaats van eronder. Ik zag wel dat de schilder in de war raakte hierdoor. Ik genoot ervan. Ik zag dat hij weer iets gebaarde en moest nu even goed nadenken. Ik begreep niet wat hij bedoelde. Ik liep naar het raam toe, deed het een stukje open en vroeg wat hij bedoelde. Hij kreeg eerst een kleur, maar zei toen dat hij wel naast me wilde liggen.

Ik was zelf door deze onderbreking heerlijk geil geworden, dus ik nodigde hem uit om via het balkon binnen te komen. We moesten wel opletten dat niemand ons zag, maar we hadden geluk.

Binnen aangekomen stelde de schilder zich voor als Ruud. Hij had een wijde overal aan waar ik eerst even aan moest voelen of er lekker wat zat. Ruud kreunde zachtjes en ik begon door zijn kleren heen zijn ballen te strelen. Ruud pakte me beet en trok me tegen zich aan. Hij liep eerst naar het raam toe om de gordijnen dicht te doen. Ik vroeg of zijn collega’s hem niet zouden missen, maar hij zij dat het vaak genoeg gebeurde dat iemand bij een klant koffie dronk. Ik begon te giechelen en stelde voor om dan maar naar benenden te gaan en koffie te gaan drinken. Ik maakte aanstalten om naar beneden te gaan, voor de grap natuurlijk, maar Ruud vatte dat anders op. Hij pakte me beet en gooide me op mijn eigen bed. Hij knoopte zijn overal los en ging boven op me liggen. Vuile slet, geile hoer zij hij tegen me, eerst me gek maken en dan terugkrabbelen? Ik zal je laten voelen hoe geil en hard je me hebt gemaakt.

Ik genoot echt hiervan. Hij bleef me hoer en slet noemen. Hoe meer hij zei hoe harder hij me neukte en hoe meer ik onder hem lag te kronkelen. We gingen zo tekeer dat het bed ervan begon te kraken.

Ruud stootte nog een paar keer superhard en gaf toen een oerkreet. Ik spuit je vol geile teef, ik maak je zwanger zij hij.  Meteen daarna voelde ik zijn geile zaad in me spuiten. Hij bleef me nog hard neuken daarna tot ook ik met een schreeuw klaarkwam. Dit was echt het einde, zo hard geneukt te worden.

We trokken onze kleren aan en gingen toen inderdaad koffie drinken. We waren allebei behoorlijk buiten adem. Toen dat iets was bijgekomen spraken we af dat Ruud de komende weken een vast koffieadresje had.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Masturberen op de rand van het bed

Hij staat daar naakt, water druipt van hem af. Hij komt uit de douche. Waarom heeft hij geen handdoek gebruikt?

Zijn natte lichaam glinsterend benaderd het bed. Ik voel dat warmte stroomt in mijn lichaam. Ik hen zin in HET.

Hij pakt zijn geslacht en begint de geijkte bewegingen te maken. Ik voel het nat te worden tussen mij benen.. Mijn handen glijden als vanzelf over mijn dijen en borsten. Ik probeer me te concentreren op zijn gespierde lichaam en zijn intussen kennelijke staat van opwinding. Hij heeft enorm pik. Wat verrassend  Hij stapt in de richting van het bed. Zijn lid trots voor zich uit dragend. Ik duw mijn middelvinger bij mezelf naar binnen. Ik kan bijna niet wachten dat zijn pik  bij mijn binnen glijd.

Hij  maakt met zijn rechte hand steeds snellere en kortere bewegingen en met linkerhand knijpt in zijn ballen.

Op zijn knieën zit hij op de rand van het bed.  Hij blijf zich aftrekken boven mijn gezicht. Af en toe raakt het puntje van zijn pik mijn mond. Ik lik er even aan het voorvocht van het topje van zijn lid. Ik ga met mijn tong langs mijn lippen en sluit mijn ogen. Ik duw mijn vinger bij me weer binnen.

Dan druipt er iets over mijn gezicht en nek. Wij zijn klaar gekomen!!!

De postbode en ik…(deel 1)

Geplaatst door Nikki van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het was een mooie warme dag, ik had me luchtig gekleed voor die dag…..lekker kort rokje… lekker open kruisje… en een topje. Me haar mooi gekampt, make-up op en me hakjes aan. Jah, daar hou ik van…maar stiekem ook van de postbode. Ik weet namelijk dat iedere dag die lekkere postbode langs komt. En steeds  ben ik te verlegen, ik zag hem wel kijken en zijn ogen wilde meer….maar ik wist niet wat ik moest doen!!! Ik raak zo opgewonden van die lekkere postbode, en hij zag het ook wel aan mij. Maar ook hij was heel erg verlegen. We voelden de aantrekkings kracht van elkaar, maar er gebeurde steeds niks. Alleen een geile blik…en ik dacht ooooohhh…wat wil ik je graag lekker neuken…aanraken…strelen…dat hij mij lekker zou likken, me borsten lekker streel. Dat hij me lekker neemt in de achtertuin..overal

Me fantasie sloeg op hol, en liep ik naar boven toe en ging ik heerlijk op bed liggen. In mijn gedachte dacht ik steeds aan hem, langzaam gingen mijn vingers naar mijn natte kutje en ohh…ik schokte helemaal. Maar ik wilde er van genieten en toen pakte ik lekker mijn borsten vast en dacht aan zijn handen. Het was zo’n fijn gevoel…ik verbeelde me het hoe hij het bij mij zou doen. Ik raakte steeds meer opgewonden en pakte mijn dildo erbij…ik deed hem zachtjes in mijn kutje en dan weer harder en dat herhaalde ik een paar keer. En steeds zag ik hem voor me, die lekkere postbode. Ik kreunde zachtjes, was bang dat de buren mij zouden horen. De ramen stonden open vanwege de warmte…maar ik werd zo geil, en ik kreunde al snel wat harder. Maar al snel had ik van: ze mogen me lekker horen, want ohh wat vond ik dat opwindend.

Ik ging lekker verder met mezelf, me kutje werd zo nat!! Ik hield het bijna niet meer, maar ik wilde niet klaarkomen. Ik wilde genieten….ik wilde aan mijn lekkere postbode denken…..zijn lichaam, hoe hij het zal doen met mij. Die gedachtes al…..ik kon niet meer. Ik ben daarna naar de badkamer gegaan, zette de douche aan en smeerde me heerlijk in met badschuim. Mijn handen gleden langs mijn lichaam, het voelde allemaal zo lekker glad en zacht. Ondertussen had ik een andere dildo die ik aan de muur kon plakken. En daar ging ik zachtjes  met mijn natte kutje tegen aan schuren….ohhh… wat is dit lekker, ik zag steeds de postbode voor me staan…achter me staan. Langzaam ging ik met mijn natte kutje tegen de dildo aan staan. En….ohh….hij moest niet gelijk te diep. Maar naar een paar keer op een neer te gaan…mmmm…ik werd steeds geiler.

Het warmer water gleed lekker langs mijn lichaam, en alles was zo zacht. Ik zag steeds flitsen van de postbode voor me. Ik ging voorover staan en mijn handen tegen de muur en ging steeds lekker op en neer harder en zachter….ohh…lekker dit! Ik hield  het niet meer…ik ging steeds sneller, ik voelde de geilheid, me kutje werd zo nat. En na zoveel keer gestoten te hebben…ohhhh…heerlijk ik kom!!!

Geplaatst door Nikki van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Mastrubatie verhaal van een webcam dame

Geplaatst door Anita van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Een niet te stoppen heetheid zorgt ervoor dat ik mezelf weer installeer voor de camera en inlog.

Vandaag ben ik met mijn laptop op de slaapkamer. In een mijn mooie lingerie wacht ik op wat komen gaat en af en toe dwaalt mijn blik naar de doos met speeltjes die ik altijd bij me heb als ik voor de camera ben. Het is helaas heel stil en ik denk erover om maar te stoppen. Dan bedenk ik me dat ik maar beter net zo goed wat aan mijn geilheid kan doen. Ik laat mijn webcam aan en pak mijn vibrator. Op het scherm zie ik hoe de vibrator over mijn slipje gaat en ik voel het zoemen over mijn klit. Langzaam schuif ik mijn slipje opzij en laat de trillende kop even naar binnen gaan, oh, wat voelt dat lekker. Dan zet ik hem op een andere stand en buig hem zo dat ik het ook op mijn klit voel trillen. Het bolle kopje gaat in en uit mijn kut en het sprietje aan het eind zwiept steeds tegen dat speciale plekje binnen in me aan. Ik kreun zacht en voel dat ik bijna ga klaarkomen. Vlak voor ik niet meer kan stoppen zet ik de vibrator uit. Ik kronkel over het bed van de geiligheid en kijk verlangend naar mijn superdildo.

Zonder de vibrator aan te zetten duw ik hem nog wat verder naar binnen, hij kan niet verder en ik zet hem weer even aan. Mijn buik trekt zich samen en ik moet moeite doen om mezelf nog een keer te beheersen, net op tijd stop ik weer. Als er nu iemand binnen zou komen zou ik er zo op springen, maakt niet uit wie. Ik wil alleen nog maar geneukt worden.

Ik pak de superdildo en pomp die op tot het maximum, ik wil gevuld worden en ik ben zo nat dat ik hem echt wel in één keer kan hebben. Normaal moet ik hem eerst half oppompen en er dan naartoe werken maar ik kan mezelf niet meer inhouden.

Ik leg de vibrator weg en ga op mijn knieën voor de webcam zitten, na wat gemanouvreer kan ik precies op het scherm zien wat ik doe.

Langzaam breng ik de dildo naar mijn natte kut en ik duw de kop naar binnen, bijna past hij niet maar ik zet door en haal hem langzaam in en uit tot ik voel dat hij goed nat is van mijn sappen. Dan duw ik hem in één keer zover mogelijk in me en ik kreun van genot. Dit is wat ik wil, het voelt zo goed en het ziet er zo geil uit op het scherm. Hard begin ik mezelf te neuken en al gauw voel ik een mega orgasme opkomen. Ik bijt in het kussen om het niet uit te schreeuwen en neuk mezelf met de dildo tot een hoogtepunt. Vermoeid en trillend zak ik in elkaar, de neplul nog diep in mijn natte kut. Ik kijk weer naar het scherm….. 2 oproepen gemist.

Geplaatst door Anita van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Hoe ik met mezelf speel

Heerlijk..zoals ik in gedachte aan jou denk.. De tintelingen voel ik al heerlijk in me natte poesje, hoe jij me aankijkt.. Ik zoen je in je nek, daarna steel ik met me tong je tepels, ik ga met me tong naar je tafel, draai heerlijk rondjes… Terwijl ik heerlijk met me tong over jou lichaam ga, zit ik me me andere hand heerlijk me poesje te verwennen, draai heerlijk rondjes over me clitoris en kreun er zachtjes bij, ik zie hoe stijf je pik word, van me gekreun, ik ga met me tong naar beneden, lik zachtjes over je pik en streel met me hand je ballen, je kreunt.. je wilt me.. ik neem langzaam je pik in me mond, pijp je heel teder…mmmm…heerlijk.. Ik word enorm opgewonden waardoor ik mezelf harder en harder begin te vingeren, ik ben enorm nat, ik kreun..ik neem je pik dieper in me mond en pijp je sneller en sneller, je shockt van genot en pakt met je handen me haren vast, heerlijk zoals jij mij laat voelen hoe je gepijpt wilt worden.. Ik ga op je zitten, met me gezicht naar jou gezicht, ik vinger mezelf voor jou, lekker hard en diep.. Je mag naar me kijken, maar aanraken nog niet..terwijl ik met me andere hand weer heerlijk met jou pik speel.. je kreunt, je schreeuwt dat je me wilt…ik speel nu lekker met me borsten en vinger me met me andere hand.. jij kijkt toe… je wilt me.. langzaam ga ik met me kutje op jou pik zitten, ik laat je voelen hoe nat ik ben…. daarna, neem ik je pik weer in me mondje en pijp je langzaam….. wil je weten wat ik nog meer met je doe? BEL me kanjer….

Geplaatst door Claudia van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Lekker geil spuiten

Geplaatst door Eva van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Wauw wat was het heerlijk!! Mijn eerste spuit ervaring nu weer een aantal jaren geleden… Ik wist niet wat me overkwam.

Hij en ik… Het was zo mooi en lekker, maar zeker verrassend, ik wist niet dat ik dit kon.

Hij wist me spuitend te laten klaarkomen door met zijn vingers lekker diep in mijn kutje te gaan, en met de juiste bewegingen me naar de zevende hemel te brengen… Intussen ben ik heel wat liters vocht en ervaringen rijker, elke keer krijgt hij het weer voor elkaar… Niet 1 keer… Maar soms wel 10 keer achterelkaar… Steeds meer en meer.

Ik heb geleerd dat ik het zelf ook kan, en dit maakt het extra leuk en spannend, want zo kan ik hem ook eens verrassen…en wie weet jou ook wel !!

Geplaatst door Eva van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Een avondje voor mezelf…

Geplaatst door Tina van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Afgelopen Zaterdag na een behoorlijk drukke week, had ik besloten dat ik wel een lekker ontspannen avondje voor mezelf kon gebruiken. Eerder op die dag was ik in de winkel en had ik een lekker flesje wijn meegenomen, en bij de coffeeshop een lekker jointje.

’s Avonds ben ik eerst lekker uitgebreid onder de douche gaan staan. Nu stond ik er alleen, maar de dag ervoor stond ik samen met mijn neukertje onder die hete straal water. Zijn natte sterke lichaam voel ik langs de mijne glijden, zijn handen strelen me overal en af en toe geil langs mijn kutje. Hij zoent me heftig en ik voel zijn pik groeien in mijn hand. Voor ik het wist stond ik omgedraaid met mijn handen tegen de muur en voel ik zijn harde pik diep in mijn natte kut glijden. Meteen kreun ik van genot en laat me lekker door hem nemen. Vlak voordat hij klaarkomt neem ik zijn pik nog even lekker in mijn mondje. Het water van de douche loopt langs zijn lijf. Ik lik met mijn tong langs zijn eikel en kijk hem heel geil aan. Ik neem zijn harde pik heel diep en hij neukt me in mijn mond tot hij klaarkomt. Dan begint hij me weer heftig te zoenen en stopt twee vingers diep in mijn kutje. Hij houdt me vast en vingert me spuitend klaar. Toen ik daaraan terug moest denken kon ik het niet laten om toch even met mijn klitje te spelen…

In mijn nachtjaponnetje liep ik naar beneden en zette ik een muziekje op, pakte een glas wijn en stak ik mijn jointje aan. Wat een heerlijk avond had ik al tot zover. Bijna viel ik al in slaap toen mijn telefoon ineens ging, het was mijn neukertje. Hij was nog op zijn werk maar had wel even tijd voor een geil gesprekje. Ik vertelde hem dat ik onder de douche aan hem moest denken, en dat ik lekker met mijn kutje had gespeeld. Gelijk voelde ik weer mijn kutje dik worden. Ik streel mijn tepels met mijn vingertopje, ze zijn gevoelig en stijf. Terwijl mijn neukertje me verteld hoe lekker hij me de volgende keer gaat nemen en verwennen, laat ik twee vingers mijn natte kutje inglijden. We worden steeds geiler en geiler. Mijn kutje word steeds natter en ik krijg het steeds warmer. Dan smeek ik hem bijna om zijn pik. We komen samen hijgend en kreunend klaar. Omdat hij nog op zijn werk was moest hij snel ophangen. Ik heb mezelf opgefrist en ben weer lekker op de bank gaan zitten. Ik heb de rest van mijn jointje opgerookt en de fles leeg gedronken. Daarna ben ik naar bed gegaan, voor ik ging slapen heb ik hem nog een geile sms gestuurd om dit lekkere ontspannen avondje af te sluiten!

Kusjes, Tina

Geplaatst door Tina van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.