Masturbatie

Masturbatie ook wel zelfbevrediging, geile vrouwen vertellen jou over hun masturbatie ervaringen.

Betrapt deel 1

Geplaatst door Laura van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik steek de sleutel in de voordeur, doe hem open en stap ons huisje binnen. Ik kom net van mijn werk, was een uur eerder vrij en ben gelijk naar huis gegaan. Stap de woonkamer binnen en zie op de tafel 2 wijnglazen staan.. Vreemd, denk ik. Ik loop naar de tv en zet hem aan. Ik kijk naar de 2 wijnglazen en krijg een vreemd gevoel. Ineens hoor ik geluid van boven, dat is helemaal raar Emiel kan nog niet thuis zijn. Toch besluit ik naar boven te gaan. Daar aangekomen hoor ik zacht gegiegel, uit onze slaapkamer komen. de slaapkamerdeur staat op een kier. Zachtjes loop ik erheen, ik kijk door de kier heen… En daar, bij mijn vriend Emiel ligt een ontzettend mooie donkerharige vrouw, helemaal naakt, ze zoenen! Nee, denk ik, dit gebeurd niet. Toch blijf ik kijken. De vrouw is mooi slank, met enorme ronde grote borsten, mooie tepels erop. Plagend bijt Emiel in haar tepel. Ze kijkt hem ondeugend aan met haar reebruine ogen, ik verlang zo naar je, fluisterd ze. Mijn vriend komt wat overeind, ik zie dat zijn pik kei en keihard is. Hij brengt zijn stijve naar haar mooie welgevormde mond. Gretig neemt ze hem aan.

Lees meer

De schilder

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het was kutweer en ik besloot die dag lekker in bed te blijven. Ik haalde een boek van beneden en was er snel in verdiept. Ik had alles bij de hand liggen. Sigaretjes, koffie en natuurlijk mijn vibrator in het nachtkastje voor als ik al geil werd. Ik lag er zoals altijd naakt in. Het boek was te spannend om echt geil van te worden, maar daar ging het me die morgen ook eens een keer niet om.

Ik had een paar uren liggen lezen toen ik bijna in slaap dommelde. Ik schrok op van een geluid buiten. Ik bleef eerst nog even liggen, maar mijn nieuwsgierigheid won het toch van me. Ik schoof het gordijn een stukje aan de kant en zag dat ze waren begonnen met schilderwerk buitenom. Toen ik naar buiten keek zag ik recht in het gezicht van een schilder. Hij zag er wel lekker uit. Hij glimlachte naar me en ik stak mijn hand op. Ik vergat helemaal dat ik niets aan had. Ik kreeg het pas door toen de schilder wel erg gretig naar me keek. Ik schrok er even van, maar trok me er verder weinig van aan.

Lees meer

Masturberen op de rand van het bed

Hij staat daar naakt, water druipt van hem af. Hij komt uit de douche. Waarom heeft hij geen handdoek gebruikt?

Zijn natte lichaam glinsterend benaderd het bed. Ik voel dat warmte stroomt in mijn lichaam. Ik hen zin in HET.

Hij pakt zijn geslacht en begint de geijkte bewegingen te maken. Ik voel het nat te worden tussen mij benen.. Mijn handen glijden als vanzelf over mijn dijen en borsten. Ik probeer me te concentreren op zijn gespierde lichaam en zijn intussen kennelijke staat van opwinding. Hij heeft enorm pik. Wat verrassend  Hij stapt in de richting van het bed. Zijn lid trots voor zich uit dragend. Ik duw mijn middelvinger bij mezelf naar binnen. Ik kan bijna niet wachten dat zijn pik  bij mijn binnen glijd.

Lees meer

De postbode en ik…(deel 1)

Geplaatst door Nikki van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het was een mooie warme dag, ik had me luchtig gekleed voor die dag…..lekker kort rokje… lekker open kruisje… en een topje. Me haar mooi gekampt, make-up op en me hakjes aan. Jah, daar hou ik van…maar stiekem ook van de postbode. Ik weet namelijk dat iedere dag die lekkere postbode langs komt. En steeds  ben ik te verlegen, ik zag hem wel kijken en zijn ogen wilde meer….maar ik wist niet wat ik moest doen!!! Ik raak zo opgewonden van die lekkere postbode, en hij zag het ook wel aan mij. Maar ook hij was heel erg verlegen. We voelden de aantrekkings kracht van elkaar, maar er gebeurde steeds niks. Alleen een geile blik…en ik dacht ooooohhh…wat wil ik je graag lekker neuken…aanraken…strelen…dat hij mij lekker zou likken, me borsten lekker streel. Dat hij me lekker neemt in de achtertuin..overal

Lees meer

Mastrubatie verhaal van een webcam dame

Geplaatst door Anita van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Een niet te stoppen heetheid zorgt ervoor dat ik mezelf weer installeer voor de camera en inlog.

Vandaag ben ik met mijn laptop op de slaapkamer. In een mijn mooie lingerie wacht ik op wat komen gaat en af en toe dwaalt mijn blik naar de doos met speeltjes die ik altijd bij me heb als ik voor de camera ben. Het is helaas heel stil en ik denk erover om maar te stoppen. Dan bedenk ik me dat ik maar beter net zo goed wat aan mijn geilheid kan doen. Ik laat mijn webcam aan en pak mijn vibrator. Op het scherm zie ik hoe de vibrator over mijn slipje gaat en ik voel het zoemen over mijn klit. Langzaam schuif ik mijn slipje opzij en laat de trillende kop even naar binnen gaan, oh, wat voelt dat lekker. Dan zet ik hem op een andere stand en buig hem zo dat ik het ook op mijn klit voel trillen. Het bolle kopje gaat in en uit mijn kut en het sprietje aan het eind zwiept steeds tegen dat speciale plekje binnen in me aan. Ik kreun zacht en voel dat ik bijna ga klaarkomen. Vlak voor ik niet meer kan stoppen zet ik de vibrator uit. Ik kronkel over het bed van de geiligheid en kijk verlangend naar mijn superdildo.

Lees meer

Hoe ik met mezelf speel

Heerlijk..zoals ik in gedachte aan jou denk.. De tintelingen voel ik al heerlijk in me natte poesje, hoe jij me aankijkt.. Ik zoen je in je nek, daarna steel ik met me tong je tepels, ik ga met me tong naar je tafel, draai heerlijk rondjes… Terwijl ik heerlijk met me tong over jou lichaam ga, zit ik me me andere hand heerlijk me poesje te verwennen, draai heerlijk rondjes over me clitoris en kreun er zachtjes bij, ik zie hoe stijf je pik word, van me gekreun, ik ga met me tong naar beneden, lik zachtjes over je pik en streel met me hand je ballen, je kreunt.. je wilt me.. ik neem langzaam je pik in me mond, pijp je heel teder…mmmm…heerlijk.. Ik word enorm opgewonden waardoor ik mezelf harder en harder begin te vingeren, ik ben enorm nat, ik kreun..ik neem je pik dieper in me mond en pijp je sneller en sneller, je shockt van genot en pakt met je handen me haren vast, heerlijk zoals jij mij laat voelen hoe je gepijpt wilt worden.. Ik ga op je zitten, met me gezicht naar jou gezicht, ik vinger mezelf voor jou, lekker hard en diep.. Je mag naar me kijken, maar aanraken nog niet..terwijl ik met me andere hand weer heerlijk met jou pik speel.. je kreunt, je schreeuwt dat je me wilt…ik speel nu lekker met me borsten en vinger me met me andere hand.. jij kijkt toe… je wilt me.. langzaam ga ik met me kutje op jou pik zitten, ik laat je voelen hoe nat ik ben…. daarna, neem ik je pik weer in me mondje en pijp je langzaam….. wil je weten wat ik nog meer met je doe? BEL me kanjer….

Lees meer

Lekker geil spuiten

Geplaatst door Eva van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Wauw wat was het heerlijk!! Mijn eerste spuit ervaring nu weer een aantal jaren geleden… Ik wist niet wat me overkwam.

Hij en ik… Het was zo mooi en lekker, maar zeker verrassend, ik wist niet dat ik dit kon.

Hij wist me spuitend te laten klaarkomen door met zijn vingers lekker diep in mijn kutje te gaan, en met de juiste bewegingen me naar de zevende hemel te brengen… Intussen ben ik heel wat liters vocht en ervaringen rijker, elke keer krijgt hij het weer voor elkaar… Niet 1 keer… Maar soms wel 10 keer achterelkaar… Steeds meer en meer.

Lees meer