Moeder sex

Milf staat voor “Mother I’d like to fuck” of wel, een moeder die ik wil neuken!

Op deze pagina lees je verschillende MILF verhalen, verhalen over moeders en hoe die sex hebben met jongere kerels!

Cougar

Geplaatst door Tina van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het is half zes als ik snel nog even de laatste boodschappen voor het eten van die avond haal.

Kids zijn uit logeren en ik heb gelukkig het rijk voor me alleen.

De hele dag ben ik al in een opgewonden stemming. Ik neem een fles witte wijn mee, wat lekkere hapjes en das genoeg voor de avond.

Diezelfde middag heb ik een aantal klanten geholpen en daar zaten een aantal mannen onder die allemaal even vriendelijk en flirterig waren.

Lag het aan mij? Was ik te vrolijk en te amicaal? Lees meer

Mijn geile buurjongen

Geplaatst door Lola van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Toegegeven, ik ben een nog goed uitziende dame, de jongens uit de buurt noemen me MILF en over die  jongens uit de buurt wil ik het nu net hebben!

Het was een prachtige dag en ik lag heerlijk in mijn tuintje,topless en een klein stringetje aan.

Ik heb zo,n opzet bad dus toen het te warm werd besloot ik af te koelen in het bad.. doordat ik het trapje op moest klimmen zag ik hem, mijn
buurjongen bart, een jaar of 19 superverlegen, maar daar zat ie toch verdomd naar me te gluren! Lees meer

MILF met de buurjongen

Toegegeven, ik ben een nog goed uitziende dame, de jongens uit de buurt noemen me MILF en over die jongens uit de buurt wil ik het nu net hebben!

Het was een prachtige dag en ik lag heerlijk in mijn tuintje,topless en een klein stringetje aan.

Ik heb zo,n opzet bad dus toen het te warm werd besloot ik af te koelen in het bad.. doordat ik het trapje op moest klimmen zag ik hem, mijn buurjongen bart, een jaar of 19 superverlegen, maar daar zat ie toch verdomd naar me te gluren!

Ik zwaaide, ik zag dat ie schrok maar hij zwaaide terug, ik ging het water in, en waar ik normaal lekker onder het water zou afkoelen ging ik nu staan, ik keek hem recht in de ogen aan en mn tepels waren keihard van het koude water, speels gleed ik met mijn handen over mijn keiharde tieten, ik vond het geil hoe hij mij bekeek, ik riep hey bart, denk je dat je moeder misschien een kopje suiker voor me heeft? hij antwoorde ‘ ja hoor’ ‘zal ik het ff komen brengen’? graag, antwoordde ik, binnen 2 minuten ging de de deurbel, ik snelde naar de deur zonder iets aan te trekken, deed de deur open, en bart keek naar mn tieten, ik vroeg hem of ie iets wilde drinken en hij zei ja zonder zn ogen van mn borsten af te wenden. Lees meer