Openbare sex

Openbare sex, Een van de meest spannende sex activiteiten die er zijn. Bijvoorbeeld in het openbare toilet of misschien wel in het park? Of spannend in een pashokje…

Heerlijks sex in de trein met een vreemde

Geplaatst door Julisha van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Hallo ik ben Julisha van thuis.nl en je kunt me vinden onder nummer 2725.

Het was echt zon dag dat alles mis ging en tegen zat, helemaal klaar om naar mijn werk te gaan start mijn auto niet, gelukkig is er vlak mij mijn huis een treinstation en besluit om dan maar met de trein te gaan.

Ik stap de trein in en ga zitten en pak mijn telefoon om een beetje op internet te snuffelen.

Ineens word er aan me gevraagd is deze stoel bezet? en ik kijk naast me en er staat een hele mooie man naast me, ik zeg meteen nee deze stoel is niet bezet en hij neemt plaats.

Ik kijk om me heen de trein rond en het is heel rustig dus er was nog plaats genoeg en voordat ik besefte dat het vreemd was dat de man vroeg of de plaats naast me vrij was voelde ik zijn hand op mijn bovenbeen, ik keek hem verschrikt aan en hij lachte na me, voordat ik iets kon zeggen voelde ik zijn lippen op de mijne en het voelde zo heerlijk warm en intens, dat ik geen woord meer kon uitbrengen.

De kus was heftig en onze tongen gingen wild met elkaar te keer,ik voelde hoe zijn hand verder omhoog ging en eindigde tussen mijn benen ik had een jurkje aan met daar onder alleen een string.

Zijn hand gleed onder mijn jurkje en deed mijn string opzij ,ik voelde zacht zijn vinger naar binnen glijden ooo wat voelde dat heerlijk aan en wat werd ik nat en opgewonden en het enige wat ik kon denken was alsjeblieft niet stoppen ,de man was ook niet van plan om te stoppen hij maakte zijn broek open en legde mijn hand op zijn naakte harde lul ,wat voelde die heerlijk aan en het enige wat ik toen dacht was ,wat wil ik die graag diep in me voelen en het was net of de man gedachten kon lezen en zei loop even met me mee.

Ik liep achter hem aan en we gingen het toilet binnen het was erg klein maar groot genoeg om daar heerlijk geneukt te worden ,de man deed mijn jurkje omhoog en duwde me tegen de muur aan beurde me op en ik gooide mijn benen om hem heen en voelde hoe hij wild bij mij naar binnen ging, ik werd heerlijk en hard geneukt net zolang tot we samen ons hoogtepunt bereikten de man zette me weer op de grond draaide zich om en liep het toilet uit ik fatsoeneerde mezelf en liep ook het toilet uit, ik keek ondertussen om me heen maar ik zag de man nergens mee, hij was verdwenen.

Wat was dat heerlijk

Geplaatst door Julisha van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Spanning in het kleedhokje.

Geplaatst door Natalie van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Om een beetje sportief te blijven en mijn mooie strakke lichaam te houden, ga ik af en toe zwemmen. Heerlijk baantjes trekken. En even bubbelen in het bubbelbad. Heerlijk relaxed. Het zwembad waar ik kom is vaak lekker rustig. Soms zelfs het hele zwembad voor mijn eigen alleen. Dat is dan helemaal genieten. Ook zo op deze dag. Ik kwam aan bij het zwembad en zag nog geen leven. En inderdaad, toen ik mijn eigen had omgekleed en naar het zwembad liep, niemand te bekennen. Maar eens even lekker veel baantjes trekken. Lag net even op mijn rug te dobberen, toen ik ineens iemand zijn keel hoorde schrapen, en toen ik opkeek stond er een jongeman aan de rand van het zwembad.

Mag ik erbij komen vroeg hij?

Ja maar natuurlijk, en hij sprong er meteen in.

Lekker rustig vandaag hé zei hij. Ja zeg dat wel zei ik terug. Kom je hier vaak, vroeg hij. Wel regelmatig ja. Nou gezellig, en naast elkaar zwommen we wat baantjes. Hij stelde zich voor, Peter heette hij. Na de nodige baantjes gezwommen te hebben vroeg hij of ik mee ging naar het bubbelbad, konden we daar even gezellig verder kletsen. Helemaal goed , leuk. En daar zaten we dan naast elkaar in het bubbelbad, er was nog steeds niemand te bekennen in het zwembad. We praatte over van alles en nog wat en het bleek dat  hij ook single was. Hij kwam steeds iets dichter bij zitten, en op een gegeven moment voelde ik zijn hand op mijn been. Mmmmm dat voelde wel goed. Voorzichtig ging zijn hand steeds hoger via de binnenkant van mijn been. Ik voelde mezelf blozen, het was al zo warm hier, maar nu kreeg ik het toch echt heet.

Zijn hoofd was vlak bij de mijne, en hij begon me te zoenen in mijn nek. Hij merkte dat ik niet tegensputterde en ging door, met zijn hand trok hij mijn bikini slip aan de kant en begon me te vingeren. Heel zachtjes langs mijn lipjes, die al begonnen op te zwellen. Mijn klitje klopte en ik wou dat hij me daar aanraakte. Tegen mijn heup voelde ik zijn harde lid.  Het lijkt me zo geil als jij me pijpt zei hij. Dat wou ik wel, maar niet hier, stel dat er intussen wel iemand komt. Dus we gingen het bubbelbad uit naar een kleedhokje. Daar ging ik zitten op het bankje en hij ging voor me staan en drukte zijn keiharde grote pik in mijn mond. En ik zoog hard aan zijn lul, en speelde ermee, en stak hem diep in mijn mondje.

Mmmmmm wat doe je dat lekker  kreunde hij. Zou ik in je mond mogen klaarkomen? Dat is goed zei ik, en pijpte hem gretig. Met 1 hand trok ik hem af en met de andere hand verwende ik zijn ballen. Ik ging zo even door en toen kreunde hij dat hij ging komen. Hij spoot in mijn mondje, maar het was zoveel zaad dat de rest in mijn gezicht kwam. Ik zat er helemaal onder, en likte mijn lippen af, mmmmmmm. Zal ik jou ook nog even verwennen vroeg hij. Dat sla ik niet af en hij zakte door zijn knieeën en deed mijn bikinislip uit en trok mijn benen uit elkaar. En zijn gezicht verdween tussen mijn benen en hij likte eerst in een kringetje om mijn klit , langs mijn lipjes en toen snel met zijn tong door mijn natte spleet. Oh ja daar……zei ik, en hij verwende mijn klitje oh zo lekker.

Hij beet er zachtjes in en daarna weer met zijn tong erlangs en ook met zijn tong tussen mijn lippen door mijn kutje in. Zijn harde paal was ook weer overeind gekomen, en die had wel zin in een sappig kutje vertelde hij me. Nu ging hij op het bankje zitten en ik bovenop hem. Zijn harde paal schoof als vanzelf naar binnen. Ik draaide met mijn heupen en ging steeds sneller op en neer. Hij pakte mij stevig vast en hielp zo mee op het ritme. Ondertussen zoende we mekaar , waarna we weer hard verder neukte. Zo diep als je kan kreunde ik. Van mijn gekreun werdt hij zo ontzettend geil, dat hij ook begon te kreunen. Zodat we uiteindelijk tegelijk klaar kwamen. Dit was echt super. We spraken af dat we de week erna elkaar weer zouden ontmoeten in het zwembad, en daar neuken we nu wekelijks.

Geplaatst door Natalie van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Trein naar Utrecht

Ik ben iemand die van experimenteren houdt, maar helaas heb ik niet altijd mannen in mijn leven gehad die net zo ver wilden gaan als ik. Dus ik heb me een poosje geleden op een chatsite voor sex aangemeld. Niet verwachtend dat ik ooit zou afspreken, maar dan wel lekker achter mijn computer geil zijn en met wat geluk af en toe op de webcam mezelf laten komen. Inmiddels heb ik daar iemand ontmoet waar het heel goed mee klikt en hij en ik hadden allebei onze wens uitgesproken om naar een parenclub te gaan. Ik had een vrij weekend gepland en zou met hem daar heen gaan. Best spannend… om met iemand die je in het echt nog nooit gezien hebt ineens naar zo’n plek te gaan, maar onze gesprekken zijn zo heet, ik moet een pik in me, hoe meer hoe beter zelfs. We gingen op een gigolo night, dan wist ik zeker dat er genoeg  andere mannen waren waar ik het mee kon doen.

We spraken af in Utrecht en hij zou me van het station afhalen. Ik had mijn sexy outfit en nog sexyer lingerie aangedaan, met daaroverheen een lange, wijde rok en een trui. Het vooruitzicht van die nacht was zo heet, dat ik in de trein al wat heen en weer schoof van de hitte tussen mijn benen. Het was best druk in de trein en opeens komt er een meisje voor me zitten. Ik bekijk haar eens goed en eigenlijk is ze heel erg lekker. Mijn blik dwaalt over haar lichaam en als ik terug kijk in haar ogen kijkt ze mij met een lach aan. Ze zag me kijken en vraagt: “bevalt het wat je ziet?” Mijn tong gaat over mijn lippen en ik voel het tussen mijn benen nog natter worden. We komen aan de praat en ze verteld dat zij onderweg is naar haar vriendje maar dat ze niet vies is van vrouwen.

Het gesprek wordt steeds heter en ik vertel haar dat ik me op het toilet van de trein even ga fatsoeneren en ze loopt met me mee. Eenmaal op het toilet drukt ze mij tegen de deur en begint me te zoenen. haar handen dwalen over mijn lichaam en ze duikt onder mijn truitje.

Even kijkt ze verbaasd op en ik hijg in haar oor wat mijn plannen van die avond zijn. Ondertussen gaat zij genadeloos door met mijn nek en hals met haar mond te bewerken, mijn handen glijden over haar rug, naar haar lekkere billen en dan terug omhoog terwijl ik onder haar shirtje glij. Haar warme, zachte huid voelend, verkennen mijn handen haar buik en kom dan aan bij haar BH. Snel maak ik die los en mijn handen gaan verder op de verkenningstocht van haar lichaam. Ik draai met mijn duim rondjes over haar harde tepels terwijl zij me inmiddels heftig op mijn mond zoent en onze tongen elkaars lippen en mond aan het verkennen zijn. Ik laat me iets door de knieën zakken en trek haar truitje en BH omhoog zodat ik een van haar tepels in de mond kan nemen. Ik laat mijn tong piercing erover heen glijden, en zachtjes bijt ik in haar tepel. Ik hoor hoe ze even haar adem in houdt en als ik omhoog kijk, heeft ze haar hoofd achterover en ogen gesloten. Nog even een natte lik over haar tepel en dan neem ik de andere in mijn mond terwijl ik de eerste met mijn vingers liefkoos. Tussen duim en wijsvinger laat ik de tepel bewegen, iets drukkend en dan weer zachtjes eroverheen. Dan wil ik meer van haar voelen. Mijn mond gaat verder naar beneden en nu trek ik haar rokje omhoog. Mijn handen strelen haar benen en heel zachtjes glij ik met 1 vinger over haar natte slipje en ze laat een kreun haar lippen ontsnappen. Als ik langzaam het slipje naar beneden trek, lik ik elke centimeter die vrij komt. Ik ruik haar kutgeil, en dan beweeg ik heel zacht mijn vinger over haar clit, haar natte lippen en over haar gaatje. Ze duwt haar heupen mijn richting in, maar ik geef haar nog niet wat ze wil. MIjn tong verdwijnt inmiddels tussen haar benen en ik lik haar clit. Mijn vinger blijft haar gaatje masseren en ik merk aan het kreunen van haar dat ze meer wil en bijna gaat komen. Dan bijt ik iets in haar clit en duw gelijk 2 vingers in haar. Die beweeg ik diep in haar terwijl ik aan haar clit blijf zuigen, likken en bijten. Mijn andere hand glijdt omhoog en ik wil haar borsten pakken, maar merk dat ze zelf met haar tepels speelt. Ik kijk even omhoog om van dat uitzicht te genieten en ga dan nog fanatieker verder.

Ik stoot mijn vingers in haar, mijn tong draait rondjes om haar clit en ik voel haar kutspieren al samentrekken. Ik blijf haar nog even met mijn vingers neuken en als ik dan nogmaals op haar clit bijt, komt ze hard klaar. Ze spuit me helemaal onder. Ik probeer haar geil op te likken, maar het is teveel. Het zit inmiddels overal en ik grijns als ze mij met een verwarde blik aankijkt. “jee”, zegt ze, “dat is me nog nooit overkomen. ” We horen de machinist omroepen ” We naderen station Utrecht, reizigers voor blabla” de rest hoor ik niet meer. We moeten er uit. ze zoent me en zegt “Jammer, ik had graag jou ook laten komen” Ik lach en vraag of ze in is voor een trio met mijn date.

Terwijl we terug lopen naar onze plaatsen en tassen, vertel ik haar mijn plan. Dan belt ze haar vriendje dat ze later is en pakt mijn hand vast. Terwijl zij en ik het station aflopen, zie ik mijn date al staan. Hij kijkt verbaasd en ik geef hem een kus op zijn mond. Lachend zegt het meisje “nu weet je ook hoe ik smaak” . Mijn hand laat ik gelijk op zijn broek glijden en hij is gelijk hard. “ik heb nog iets van haar tegoed, vind je het goed om toe te kijken? ” vraag ik hem. Hij lacht en we verlaten het station…

Verjaardag

Het was 3 weken voor me verjaardag en me vrouwtje vroeg me of ik iets speciaals voor me verjaardag wou hebben.
Ik antwoorde hier op verras me maar met iets leuks.
Ze beantwoorden me ok ik verzin wel iets leuk met een glimlach op haar gezicht.
En ze liet me weer doorgaan met me werk en ik gaf ook geen verdere aandacht meer aan haar vraag.
Zo gingen de dagen voorbij tot 2 dagen voor me verjaardag, toen ze tegen me zij dat ik geen mensen moest uitnodigen want zij had me verjaardag al gepland.
Ik beantwoorde haar met een glimlach op me gezicht nee lief ik heb nog niemand uitgenodigd en bij deze zal ik dat ook niet meer doen.
Ze lachte en verdween uit de deur, mij achterlatend met de vraag wat ze gepland zou hebben.
In me gedachte hopende dat ze niet teveel mensen had uitgenodigd voor me verjaardag.
Me gedachten dwaalde af naar me werk voor een nieuwe klant die ik had aangenomen.
Ze kwam thuis en na de maaltijd en tv zijn we naast elkaar in slaap gevallen.
De volgende ochtend stond ik op met de gedachte hoe me dag zou verlopen met me verjaardag in zicht die om 12 uur vannacht zou zijn.
Me vrouwtje was al wakker en had de koffie al klaar staan met 2 tosti’s en glimlachte met de woorden goede morgen lief.
Ik lachte terug met de woorden ruikt goed schatje.
Ze bracht me de koffie en tosti’s op bed.en we genoten samen van het ontbijt en ze stond op en vertelde me dat ze nog wat dingen moest regelen.
En voegde haar woord bij haar daad en liep de deur uit met de woorden zie je straks liefje.
Ook ik kwam uit me bed vandaan en ging verder met me werk van me nieuwe klant waar ik tot nu toe alleen begreep dat ze een sauna had.
Een aantal uren later ging de telefoon en me nieuwe klant was aan de lijn.
Ze informeerde me dat ik zeker morgen langs moest komen wat in belang zou zijn voor de klus.
Ik probeerde haar toch menigmaal om te halen of het niet kon verschoven worden na de volgende dag.
Want ik had aan me vrouwtje beloofd dat ik me verjaardag vrij zou houden voor haar verrassing.
Maar naar vele pogingen en zonder succes met de gedachte dat deze klus me wel 3maand salaris zou opleveren in nog geen maand tijd.
Ging ik akkoord dat ik morgen rond 10 uur smorgens daar zou zijn hopend dat ik met een klein uurtje weer thuis zou zijn voor mijn vrouwtje en haar verrassing.
Ik hing op met de gedachte dit gaat me vrouwtje niet leuk vinden.
De gedachte bleef maar in me hoofd zou ik het haar nou wel vertellen of niet.
De middag ging voorbij en me vrouwtje kwam binnen met de vraag of ik al een beetje zin had in me verjaardag.
Ik wist meteen dat ik haar maar moest vertellen dat ik naar me klant moest voor een zakelijke bespreking.
En ja het woord was er nog niet uit of ze begon al dat ze me 3weken van tevoren had gevraagd om de dag vrij te houden.
Ik vertelde haar dat ik alles in me macht had gedaan om de afspraak te verzetten en nadat het niet mogelijk was de afspraak te verzetten.
De afspraak naar smorgens vroeg had gezet zodat ik op tijd terug zou zijn.
Om toch de rest van de dag met haar zou zijn,ze vond het maar niks dat ik een klant boven haar verrassing zette.
Maar naar mening woorden wisselen ging ze akkoord op de voorwaarden dat ze mee mocht.
Na alles wat er was voor gevallen kon ik haar dat niet weigeren.
En die avond naar een lekkere maaltijd en samen tv gekeken te hebben gingen we naar bed.
Het was op dat moment al bijna 12 uur snachts en me vrouwtje had zich geschoren op haar intieme plekjes en ging klokslag 12 boven op me zitten.
Met haar heerlijke ruikende poes boven op me gezicht ik wist niet hoe snel ik dat heerlijke poesje moest likken.
Terwijl ik haar lekkere sappen naar binnen werkte merkte ik op dat ze me voeten en daarna me handen vastbindde.
Ik stribbelde niet tegen ik wist dat ik zou verwend worden, maar ineens stond ze op en liep naar de badkamer.
Naar enige minuten kwam ze terug met een teiltje en handdoek en scheermes waarna ze me helemaal kaal begon te scheren zowel aan me voorzijde als me achterzijde en me benen ook nog.
Ik was al in galop stand naar dat ze klaar was aan me voorzijde bij de tijd dat ze helemaal klaar was begon me 21cm erectie al te lekken van geilheid.
Ze nam me groot staande paal diep in haar mond en bracht me meerdere malen tot een hoogte punt, uiteindelijk ontknoopte ze me handen en voeten.
Waarna ik haar keihard neukte en klaar kwam zowel in haar poesje als haar kontje.
Uiteindelijk om 3 uur snachts vielen we samen in slaap.
Tring Tring tring ging me wekker om 8.30 beiden werden we wakker, ik stapte snel onder de douche om de sex geuren van me af te wassen.
Maar me vrouwtje weerhield me ze nam me lul in haar mond en voordat ik het wist waren we aan het sexen tot 9.30.
Ik maakte haar alert van de afspraak die ik over 30min had,en bij het woord voegde ze de daad en we kleden ons allebei aan.
De deur uit lopende rook ik nog de sex van me lichaam af en ook zei rook naar sex.
Maar ik kon er nu niet veel meer aan veranderen en glimlachde toen me vrouwtje me feliciteerde met me verjaardag.
Eenmaal aan gekomen bij de klant werden we verhaalt met een kop koffie voordat er nog zaken werden besproken.
Voordat ik de koffie op had maakte me vrouwtje duidelijk aab mijn vrouwelijke sauna beheerder dat vandaag me verjaardag was.
De vrouw bood meteen haar excuus aan en stelde voor dat we op haar kosten een dag van haar faciliteiten gebruik mochten maken met eten en drinken.
Ik vertelde haar dat ik dat zeer op prijs stelde maar a geen badjas of andere dingen bij me had en dat me vrouwtje wat in planning had staan voor me.
Maar voordat ik mijn zi niet had afgemaakt zih me vrouwtje dat ze het zeer op prijs zou stellen.
Ik keek haar aan met de gedachte dat zij toch ak iets anders had gepland maar ze zei me dat het goed was als ik dan wel haar zin gaf.
Ik stemde hier in toe zonder enige woorden.
Ik vroeg de vrouw des huizes of ze wel badjassen had voor ons om te gebruiken.
Ze lachte en zij dat ze hier geen badjassen in gebruik hadden ze kon ons wel een aantal handdoeken lenen.
Ik keek naar mijn liefje en we gingen akkoord de vrouw des huizes (lisa was haar naam)gaf ons een korte uitleg en rondleiding.
Toen ze ons de donkere kamer wees vroeg ik me af waar die voor gebruikt werd.
Maar voordat ik de vraag kon stellen nam me vrouw me mee naar de douche’s.
Waar we ons ontdeden van de sexgeuren en daarna aan de bar een kop koffie en ontbijt kregen.
Daarna stelde lisa ons voor om lekker in te gaan stomen in de niet te hete stoomcabine.
Ik volgde haar en ging voor de deur naar binnen toe voordat ik de deur dicht deed hoorde ik de deurbel en lisa verontschuldig zich on te ontfermen over haar klanten.
Nadat ik de deur dicht had gedaan vroeg ik nogmaals aan me vrouw of het haar echt niks uit maakte.
Ze zei me dat het allemaal al goed was maar ze wel nog een paar belletjes moest maken,en dat ik moest mee werken in haar idee.
Zonder enige gedachte stemde ik toe en we gingen lekker lang uit liggen in deze stoomcabine.
Na enige minuten voelde ik haar handen over me lichaam en terwijl ik zweette voelde ik haar handen over me hele lichaam gaan.
Haar handen stopte bij mijn lul waar ze ging spelen met me ballen en lul.
Terwijl ze me lul strookte gleed ze af en toe naar mijn kontgaatje,naar een aantal malen voelde ik haar vingers met me mannen kutje spelen en stak ze een vinger naar binnen.
Op dat moment keek ik om en ze zei je zei dat je mee zou werken ik keek haar aan en stemde toe.
Op dat moment voelde ik 2 tot 3 vingers naar binnen gaan en vroeg me af wat als er nu iemand anders naar binnen zou stappen.
Maar dit gebeurde gelukkig niet want ik was zo geil als boter door haar spelen met me mannen kutje.
Naar een klein half uurtje vroeg ze me of ik mee ging wat te drinken ik stelde haar voor om ook voor mij wat te drinken mee te nemen en ik snel een koude douche zou nemen zodat mijn stijve lul even kon intomen.
Ze lachte en zei tuurlijk lief neem jij maar een lekkere koude douche ik ben zo terug.
Zo gezegd liepen we beide uit de stoomcabine zij naar de bar ik naar de doucheruimte.
Eenmaal aan gekomen bij de doucheruimte merkte ik op dat er al zeker een man of 15 tot 20 aanwezig zijn.
Maar zonder enige andere gedachte nam ik me koude douche en glimlachte naar de aanwezige klanten.
Alle waren net zo vriendelijk en begroeten me terug ineens kwam om de hoek mijn vrouwtje aanlopen met drinken.
We zaten samen op een bankje en genoten van ons drankje, nadja (mijn vrouwtje) stelde voor om de eerste finse sauna binnen te gaan.
Dus dat deden we dan ook maar naar 12min had ik het wel even voor gezien en stond op en zei dat ik effe wat frisse lucht ging nemen.
Ik ging voor een minuut of 10 weg toen ik terug kwam hoorde ik vreemde geluiden alsof 1 of meerdere mannen klaar kwamen.
Maar ik dacht dat het aan mij gedachte zou liggen want nadja kwam naar buiten lopen en vroeg me of ik alweer een beetje bij was.
Ik zei tegen haar jazeker maar laten we die andere stoomcabine proberen ok.
Tuurlijk lief geen probleem maar ik ben nog steeds vergeten te bellen dus ik kom zo bij je.
Ok lief ik zie je zo en ging alvast naar binnen maar eenmaal binnen kon ik weinig zien zoveel stoom hing er.
Maar op de tast zocht ik naar een bankje maar ik voelde iets anders wat ik taste en verontschuldigde mezelf en ging zitten naast me hoorde ik een stem het is al goed.
Toen bedachte ik mezelf dat ik volgens mij iemand anders zijn lul had aan geraakt.
Maar ik ging liggen niet verder denkende ik hoorde de deur open gaan en iemand naast me plaats nemen ik ging er vanuit dat het nadja was.
Zeker omdat ik enige seconden later weer een paar handen langs me kont voelde, en daarna me lul vast pakte ik schrok heel even maar dacht daarna dat door de stoom niemand iets kon zien en ruste bij de gedachte.
Tot ik merkte dat deze handen niet van nadja waren maar ik genoot wel van de acties die deze handen uitvoeren.
Me lul was alweer keihard toen ik een aantal vingers in me mannen kutje voelde gaan, nu was ik toch wel benieuwd naar de eigenaar van de handen.
Maar voordat ik een duidelijk gezicht kon zien voelde ik nog een paar handen die mijn beiden billen naar buiten trok en die andere hand voelde ik tegen me mannen kutje aan.
Voordat ik nog enige woord kon uitbrengen voelde ik de hele hand een weg naar binnen gaan.
Ik was stil geslagen me kont werdt gepenetreerd door een hele hand die zijn weg naar binnen aan het bereizen was.
Ik kon geen woord meer uitbrengen en liet me gevoel gaan de hand zich totaal naar binnen gleed toen merkte ik op dat het een behoorlijke ferme hand was en dat die wel zeker van een man moest zijn.
Maar ik genoot er van terwijl ik de deur weer open hoorde gaan en nadja me riep waar ik was in al die stoom ik probeerde overeind te komen en zei hier maar de hand zat vast in me mannen kutje.
Nadja kwam naast me zitten en toen ze haar handen over me lichaam haalde zei ze op een ferme toon wat is dit nu dan.
Ze stond op en liep weg en nog geen minuut later kwam ze terug en pakte me handen en bond ze op me rug vast.
Ik wist op dat moment niet meer te reageren en de hand was zich als een vuist aan het maken.
Toen nadja plotseling zei jij bent jarig geniet er maar van dat zegende voelde ik hoe ze de hand dieper in me begeleide.
Ik genoot met volle intensiteit en zij baande met haar linkerhand naar me stijve lul die ze vastgreep en met haar rechterhand kreeg ik een volle pets op me billen terwijl de hand zich in me had gebald tot een vuist en bij iedere pets kneep ik me bilspieren samen.
Toen zei ze me op een meesteres toon dat ik op me rug moest gaan liggen en kwam ze met haar kutje boven me zitten en verplichte me om haar te likken.
Ik stak me tong in haar met een vuist die in en uit me mannen kutje ging proefde ik een rare smaak uit haar kutje en ook een grote hoeveelheid vloeistof die eruit kwam.
Maar ze had haar kutje zo strak op me mond gedrukt en ondertussen werd ik ook nog gefist dat ik geen woord kon uitbrengen.
Ze sprak me aan dat ik ja al dat mannenzaad uit haar moest likken.
Nu wist ik dus dat die geluiden die ik hoorde dus wel mannen waren die klaar kwamen ik proefde zeker 3 tot 4 verschillende soorten zaad .
Nadat ik haar zo goed als schoon had gelikt piste ze me de mond vol en tegelijkertijd voelde ik de vuist me mannen kutje verlaten.
Nog geen 2 tellen later kwam lisa (de eigenaresse) binnen en keek naar ons en zei tegen nadja zo werkt dat niet.
Nadja stond op en lisa helpte me overeind en nam ons allebei mee ik kon niks inbrengen me handen waren nog steeds vastgebonden en mannenzaad liep langs me mond en me kont voelde verkracht ik volgde haar als een hondje aan een riem.
Ze nam ons mee naar de donkere kamer ze zette me stil in het midden van de kamer en hielp me zitten dat was wat ik dacht.
Voordat ik werkelijk zat voelde ik 2 handen me kont begeleiden om boven op een Iul plaats te nemen ik voelde de lul met gemak weg glijden in me kont daarna wordt ik achterover getrokken op me rug.
Ik voel de lul diep in me glijden en krijg een masker om met een open mond gag en ik kan gewoon zien wat er gebeurt maar ik voel aan de achterkant het masker naar beneden getrokken worden.
Ik zie nadja en lisa bijde plaats hebben genomen op een 22-25cm lul terwijl ik achterover met me hoofd lig en ik zeker ook een 22cm lul in me heb zie ik toe hoe ze beide de mannen aan het bereiden zijn.
Ik wordt ondertussen duidelijk gemaakt van de stotende lul diep in me terwijl ik nadja hoor genieten en kletsend op de lul rodeo rijdt.
De beste mannen gaan dit niet lang volhouden lisa stapt van haar 22cm dekhengst af en zegt tegen nadja kijk zo doe je dat de lul glanst van de kutsappen van lisa ze neemt de man mee van de bank af.
En zet hem met ze dikke lul recht voor me en hij plaatst ze lul in me mond ik proef lisa kutsappen op de dikke staaf die zich steeds een cm verder in me mond verplaatst.
Ik voel de lul tegen me huig maar door de open mond gag kan ik niks doen langzaam maar zeker gaat dat gevaarte zich in me strot pompen nadja gaat er even goed voor zitten zodat ze duidelijk me de ziet weg werken en ik haar nog steeds de 24cm lul zie berijden.
Maar ik voel hoe de lul in me mond zich naar een einde bereikt ze lul wordt dikker en harder hij pakt me hoofd vast.
Dan zegt lisa kijk nadja hoe we dit doen op dat steekt ze een dikdo in zijn kont waardoor hij ze lul diep in keel begraaft en spontaan begint te spuiten waar zei de dildo op max vibraties zet.
De 1 naar de andere lading zaad wordt diep in me gespoten ik kan niet veel anders dan slikken tot kots neiging aan toe en dan trekt ze lul uit me mond nog steeds spuitend over me lippen en in me ogen.
Sperma loopt uit me mondhoeken vandaan waar ook nadja op klaarkomt en haar stier is ook op het punt van komen.
Ook zij begeleid de beste man naar me mond en steekt zijn nog langere lul diep in me strot en nadja pakt een tarzan en steekt hem diep in zijn kont ik voel hoe de beste man ze lul halfweg in me strot heeft .

En ook vervolgens de 1 naar de andere straal zaad diep in me spuit ondertussen voel ik een 2e pik tegen me kontgat naar binnen toewerken deze is wel 30cm.
Ik verslik me in de 24cm lul maar nadja stoot hem nog dieper me strot in daarna voel ik de 30cm tot aan zijn ballen in me kutje gaan ik begin me een neukslet te voelen.
Daarna voel ik de 30cm zich verlaten uit me mannen kut en plaats neemt voor de 24cm lul in me mond en de beste man neukt me mond als of het een natte open staande kut is.
Lisa en nadja vermaken zich met wat ze zien en zeggen tegen elkaar dat ik een echt neukslet ben Vooral met die 30cm lul die net uit me kont komt regelrecht in me zaadmond en diep gaat.
Maar de dames lopen de deur uit en 12 mannen komen naar binnen alle met stijgerende lullen alle klaar om een van me gaatjes te vullen met hun warme zaad.
Me kont wordt voor de aankomende 2 uur lang door twee kloppende dikke genots stafen in en uit geragd en als ze op punt van spuiten staan ze verplaatsen naar mijn pijpmond om hun warme zaad diep in me strot te spuiten sommige mannen komen wel een 2 keer.
In 2 uur tijd krijg ik wel een kwart liter warme zaad in me mond gespoten.
Dan komen de dames weer terug met allebei een xxxl strapon en de 1 met een zweep en de andere met een stokje, ze commanderen de mannen de kamer uit en ik wordt op een bok vastgezet.
Eenmaal vast geknoopt op de bok komen beide voor me staan met hun 35cm en wel 20cm omtrek dildo’s en zo zeggen beide tegelijk hoe voel je nu zaadslet we zullen dat mannen kutje is echt doorpalen lisa gaat achter me staan en strijkt de sperma die langs mijn benen loopt op haar hand.
En komt dan voor me staan dan voel ik nadja met een stok op me kont slaan dat kan niet he alle zaad moet in je blijven daatop houdt lisa haar hand voor me en laat me alles op likken.
Ondertussen voel ik nadja de dikke strapon tegen me gaatje aan drukken dan in 1keer ramt ze hem diep in me ik laat een gil van de dikke dildo lisa slaat me met de zweep op me rug.
We willen niks horen van je sletje daarop schuift ze haar strapon in kut en daarna in mijn mond ze was ondertussen ook vol gespoten met zaad en op deze manier moest ik al haar zaad slikken.
Terwijl nadja me zo diep neemt dat ik tussen pijn en genot in zweef maar elke keer als ik maar een piep laat horen krijg of een stokslag of een zweepslag.
Nadat beiden elkaar naar 30min af wisselen en ik dus een uur langs beurs geneukt ben lopen ze de kamer uit en voor een uur lang daar gelaten met het druipend zaad langs me benen en me gezicht .
Dan komt nadja naar binnen en zegt tegen me zo hoe voel je nou slet genoeg gehad.
Ik kon niet meteen antwoorden maar uiteindelijk zij ik dat ik me wel verkracht voelde en dat het wel goed was zo.
Oh ja zegt en spuugt me op me kont en in me gezicht ik ben nog lang niet klaar je verjaardag is nog niet voorbij dus hier heb je wat te drinken ik neem een grote slok en merk dat het glas gevuld was met zaad en pis nadja knijpt me neus dicht en gooit het hele glas door me strot.
Zo dat is een echt zaadslet zo hoort dat maar lisa heeft een grote verrassing voor je,daarna gaat de deur open en komen er wel 20 negers binnen met alle dikke heipalen.
Zo schatje ditmaal kijk ik toe hoe die negers je afwerken en ze mogen niet de kamer uit voor de eerste 3uur dus als ze moeten pissen dan doen ze dat in jouw en hoop maar niet dat ze nog wat anders moeten doen.
Anders krijg je een volle bruine maaltijd want deze kamer moeten we schoon achterlaten.
Zegt ze met een grote glimlach op haar gezicht en lisa komt binnen met 1 liter bier voor iedere persoon ik voelde de bui al hangen ze wou me gewoon volgepist zien worden.
Ze vondt het idee dat ze kon toekijken hoe ik geneukt werd en dan ook nog is in me mond werd gepist en dan weer een dikke lul diep me strot in.
Maar ze ging uitgebreid liggen op de hoogste bank en vroeg aan de heipalen of er nog gewerkt ging worden.
Op dat moment krijg ik de ene naar de andere pik in beide gaten ze had ze verteld 4 keer in zijn neukhol en dan die pik met al dat zaad er aan in ze mond weer schoon maken.
En dat waren ze voor de eerste uur dan ook allemaal aan het doen me neukgat bleef al geopend van al die dikke palen om ze te beurt 4 keer stoten en dan weer naar me mond ik prioefde alleen nog maar pis en sperma en me eigen stront.

Nadja opperde dat ik effe moest doorgespoeld worden al snel kwamen 2negers voor me staan en beiden drukte ze hun dikke vleeskluifen in me mond ik kon me mond niet meer dicht krijgen.
Toen keken beiden naar nadja en vroeg of ze goed zicht erop had, ze beantwoorden kom jongens spuit die zaadmond maar is schoon.
Beiden keken me terwijl ze me de mond vol piste het was zoveel in 1 keer dat ik niet alles kon wegslikken waarop er een 3e lul recht in me gezicht piste.
Pis liep nu over alle kanten over me heen nadat ze klaar waren drukte ze me naar de vloer en moest ik de hele vloer droog likken.
Nadja fluisterde tegen de groep dat wie moest pissen dat maar in zijn kont moest doen vanaf nu want in zijn mond houdt hij het ook niet binnen.
Nog voordat ik de vloer droog had gelikt voelde ik een dikke paal in me kont gaan eenmaal diep tot aan zijn ballen leegde de man zijn volle blaas in me.
Het leek wel of hij wel 2 liter in me dumpte nadat hij zijn paal eruit trok voelde ik zijn pis met zaad vermengd langs me benen lopen en kon ik weer verder gaan met de vloer schoon likken.
Na een goed half uur was de vloer eindelijk weer droog nadja kwam naar me toe en zij dat ik alweer stonk uit me mond dus moest ik nog maals schoon gepist worden.
Ditmaal slikte ik zo snel als ik kon ik wou niet weer opnieuw beginnen ditmaal hield ik alles binnen.
Goed zo pijpslet zie dat je het wel kan zo nu ga je ze allemaal 2 keer leegzuigen en wil ik geen druppel zien.
De mannen gingen alle naast elkaar staan en alle drukte hun heipaal tot aan hun ballen in me mond om daarna hun dikke ladingen zaad diep in me strot te deponeren.
Na het eerste rondje zat me keel verstopt door de dikke zaaddraden, nadja kwam naar me toe en vroeg wat er aan de hand was.
Ik vertelde haar het en ze gingen boven op me mond zitten en piste me keel schoon.
Zo dan kan je weer verder pijpslet hop ga aan het werk zuigen slet en ze drukte me op de dikste pik tot aan de ballen toe.
Ze pompte me op en neer tot hij ging spuiten ze liet hem tegen me gezicht aan spuiten.
Maar hij moest ook nog meteen pissen dus hij drukte zijn pik in me mond en piste me vol.
Ik was bijna aan de laatste pik toe en ja hoor 1 van hun stelde voor dat ik 2 in de achterkant en 2 in de voorkant.
Dat duurde dan ook niet lang en ik werdt door 4 heipalen gepaald en nogmaals vol met zaad gespoten en Tuurlijk moest ik ze ook nog schoolikken.
Eindelijk na 4.5 uur gepaald te zijn door deze donkere heipalen Mocht ik de kamer uit maar wel alleen met halsband en ketting om en dikke buttplug in me kont.
Maar ik vond alles goed als ik maar mocht douchen en pissen,douchen mocht maar pissen alleen in glas .
Dus eerst gingen we naar de douche ik moest tegen de muur staan van nadja waarna ze een tuinslang in me kont duwde en die voor zeker 15min me liet schoonspuiten totdat er alleen nog maar schoon water uit kwam.

Daarna zette ze de slang voor me mond en ik moest me mond open zodat ook die 10 min werd schoongespoten.
Hier heb je een glas om te pissen daarna moest ik hem ook leeg drinken.
Zo nou kan ik je meenemen naar de bar eenmaal daar aan gekomen zag ik de 35man die me alle hadden gepaald en vol gespoten.
Daarna keek ik op de klok en zag dat het 6 uur savonds was nadja vroeg of ik nog dorst had.
Nou ik lust wel wat dat is mooi ze nam me mee naar een tafel en ik werd op me rug vastgebonden en de deur ging open en 20 vrouwen kwamen binnen.
Al deze moet je ook nog leeg likken en sommige zullen wel moeten pissen.
Dit ging door tot 10 uur en toen gingen we eindelijk naar huis.
Eenmaal thuis had ze de strapon om gedaan en neukte me nog een uur of diep in me mannen kutje.
Ik bedankte haar voor het waarna ze zei ik heb je een jaar abonnement gekocht minimaal ga je1 keer per maand daarna toe om je als zaadslet te laten behandelen.
Ik heb nog vele malen plezier gehad.

De buurman

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Toen ik een jaar of 16 was woonde er een vrijgezelle man naast ons. Ik vond het zomers heerlijk in bikini achter huis te liggen en vooral toen ik doorhad dat hij me dan stond te begluren wondt me erg op. Ik zag altijd meteen of hij stond te gluren of niet. Als hij er stond was het gordijn aan de kant geschoven.

Op een dag waren mijn ouders weg en ik had het hele huis voor mezelf. Het was een heerlijke warme dag, echt om lekker te zonnen. Ik trok mijn kleinste bikini aan en installeerde me met een paar boeken achter huis. Ik lag er net toen het gordijn al bewoog. Ja hoor daar stond hij alweer te loeren. Ik voelde nu heerlijke kriebels in mijn buik opkomen en ik moest klaarkomen. Met of zonder hem dat zou ik nog wel zien.

Ik had een tijdje geleden gezien dat mijn moeder een vibrator in haar nachtkastje bewaarde en besloot dat ik die wel kon gebruiken. Ik was erg benieuwd naar dat gevoel. Hij lag nog op de plek waar ik hem toen had gezien en er lag ook nog een pakje batterijen bij. Het maakte me op dat moment niet uit dat het mijn moeder wel eens op kon vallen dat het pakje nu open was. Dat zag ik later dan wel.

Ik ging naar beneden en voelde dat ik lekker nat was al door de voorpret. Ik ging languit op de stretcher liggen en zorgde ervoor dat de buurman goed zicht op me had. Ik begon met mijn vingers bij mijn tepels langs te gaan. Ze werden meteen keihard, hoe steviger ik eroverheen streelde des te lekkerder werd het gevoel. Ik voelde het nu in mijn onderbuik, ik werd echt bloedgeil ervan. Ik deed mijn benen een beetje uit elkaar en streelde nu met een hand mijn tepels en met de andere wreef ik over mijn klit.  Ik kon het nu niet meer tegenhouden. Ik moest klaarkomen. Ik trok mijn bikinislip naar beneden en begon mezelf heerlijk te vingeren. Ik geloof niet dat ik eerder zo nat was geweest. Ik kon niet teveel lawaai maken ivm de andere buren die ook buiten zaten. Ondanks dat kwam ik echt heerlijk klaar. Ik lag schokkend klaar te komen toen ik uit een ooghoek zag dat de buurman nu zichtbaar voor het raam stond. Hij had zijn pik in zijn hand en stond er zacht aan te trekken.

Ik twijfelde om een gebaar te maken dat hij met me mee kon doen. Ik wilde het heel graag, maar aan de andere kant was ik nog maagd en wist ik niet zeker of ik me wel wilde laten ontmaagden door een oudere buurman. Hij was denk ik toch wel de 40 gepasseerd. Ik besloot af te wachten of hij zelf actie ondernam en ging lekker verder met mezelf. Ondanks dat ik heerlijk was gekomen bleef ik geil. Door de buurman uiteraard die met zichzelf stond te spelen en door het idee dat ik eindelijk een vibrator in mijn kut kon voelen.

Ik pakte de vibrator tevoorschijn en bekeek hem eens goed. Het was echt de vorm van een grote lul. Ik deed de batterijen erin en voelde hoe hij trilde, ik voelde het met mijn hand en zelfs dat voelde al heerlijk.

Ik lag inmiddels helemaal naakt en ging met de vibrator bij mijn hele lichaam langs. Toen ik bij  mijn tepels kwam ging er een schokje door me heen, dit voelde zo lekker. Ik ging daar een tijdje mee door totdat ik echt weer bloedgeil werd.  Toen liet ik de vibrator zakken en ging ermee bij mijn benen langs. Naar beneden en weer omhoog. Ik gilde het bijna uit van genot. Toen ik bij mijn schaamlipjes langs kwam voelde ik het geil uit mijn kutje stromen. Ik keek nog even naar het raam en jammer genoeg was de buurman weg gegaan. Ik dacht dat hij klaar was gekomen en dus wel genoeg had gezien.

Ik trok me er niet veel van aan en ging verder op onderzoek uit. De vibrator raakte zacht mijn klit, dit was nog lekkerder. Ik duwde hem er stevig tegenaan en voelde dat het niet lang zou duren voor ik weer zou komen. Op het moment dat ik de vibrator in mijn natte kutje wilde duwen hoorde ik een zware stem zeggen dat daar beter iets anders in kon. Ik schrok en keek op, dit was dus de buurman die dit zei. Ik keek hem lachend aan en vroeg of hij van me had genoten. Dat had hij zeker, maar hij had zijn zaad voor mij bewaard.

Ik zei hem dat ik nog maagd was en zei er eerlijk bij dat ik niet wist of hij me wel mocht ontmaagden. Hij lachte even en zei dat hij dat niet eens zou willen. Hij liet dat over aan iemand van mijn eigen leeftijd, maar ik mocht wel met zijn lul spelen als ik dat wilde. Ik had nog nooit een lul van zo dichtbij gezien en raakte hem zachtjes aan.  Ik voelde hem met schokjes nog harder worden. De buurman kreunde zachtjes en zei me dat ik wel wat steviger mocht strelen. Dan zou hij nog harder worden. Ik deed wat hij vroeg en meteen voelde ik de vibrator over mijn lichaam bewegen. Hij had hem gevonden en verwende me er heerlijk mee. Hij vroeg me of ik zijn eikel wilde likken, dan zou hij me gek maken met de vibrator. Ik had nog nooit een man gepijpt en zei dat ook tegen hem. Hij lachte en zei dat ik vanzelf zou merken wat hij lekker vond en ik hoefde niets te doen wat ik niet lekker vond.

Ik boog me een beetje voorover en likte zacht aan zijn eikel. Ik merkte inderdaad dat hij het heerlijk vond en al snel zat ik aan hem te likken alsof het een ijsje was. Hij had ondertussen de vibrator tegen mijn klit aangezet en liet hem heerlijk trillen. Daardoor begon ik hem nog steviger te likken. Toen hij de vibrator langzaam in me duwde nam ik als vanzelf zijn lul in mijn mond. Ik zoog eraan als een gek doordat hij me ook zo’n heerlijk gevoel bezorgde.

We gingen helemaal in elkaar op en zagen en hoorden niets om ons heen. Opeens haalde hij de vibrator uit me en vroeg of hij me mocht likken. Dit had ik ook nog nooit meegemaakt maar ik was zo geil dat ik alles goed vond wat hij zei.

Hij ging op zijn rug liggen en vroeg me over hem heen te komen zitten zodat mijn kut boven zijn mond kwam. Hij duwde meteen zijn tong diep in me. Ik hield mijn adem even in om van het gevoel te genieten. Hij stopte nog even om me te vragen of ik hem nu wilde pijpen.  Ik boog me voorover en begon weer zacht bij zijn eikel. Hij ging weer door met zijn tong diep in mijn kut en af en toe zoog hij mijn klit diep naar binnen. Ik hield het bijna niet meer en smeekte hem door te gaan tot ik zou komen. Hij likte me nu nog harder en steviger en ik zoog zijn pik naar binnen zover hij kon. Ik voelde dat ik ging komen en zei dat tegen hem. Als antwoord kreeg ik ja ik ook. Ik ga spuiten. Ik ging gewoon door met likken en zuigen en ik kwam met een ingehouden schreeuw klaar. Meteen op dat moment probeerde hij zich terug te trekken uit mijn mond. Ik had geen idee waarom en liet dan ook niet los. Op dat moment voelde ik iets in mijn mond komen en liet toen wel los. Ik keek met aandacht naar zijn lul waar met schokjes zaad uit liep. Nu begreep ik waarom ik moest stoppen. Ik had het eerste zaad in mijn mond gekregen en zonder erg slikte ik dat door. Ik vond het niet eens vies smaken. Ik zag zijn zaad op zijn onderbuik liggen en begon dat er zacht vanaf te likken. Ook zijn lul maakte ik nog schoon met mijn tong. Hij genoot er nog van. Ik draaide me om en ging naast hem zitten. Ik vond dat ik nu zijn naam ook wel mocht weten. Hij lachte en zei dat hij Erik heette. Hij vroeg me of mijn ouders vaak weg waren. Ik zei dat ze elke donderdagavond weg gingen te kaarten. Erik vroeg me of hij me dat voortaan gezelschap mocht houden. Dit vond ik een heel goed plan. Ik heb nog heel veel lekkere dingen van Erik geleerd en een  paar weken na dit voorval heeft hij me toch ontmaagd. Het was heerlijk.J

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Heet sauna avontuur

Het was een van die zeldzame dagen dat ik vrij was van mijn werk en ik had zin om eens lekker te relaxen, dus ik besloot om naar de sauna te gaan. Het was er lekker rustig en ik had de Finse sauna voor mij alleen. In plaats van op de bank te gaan zitten, spreidde ik mijn grote handdoek uit over de bank en ging op mijn rug liggen, lekker met mijn ogen dicht om mijn hoofd leeg te maken. Na een minuut of twee ging de deur open en er kwam een knappe, gespierde man de cabine binnen. Hij ging dichter bij mij zitten dan noodzakelijk was, er was namelijk ruimte zat in de saunacabine. Ik voelde dat hij zijn ogen niet van mij af kon houden.

Plotseling voelde ik zijn hand mijn voet strelen en ik kreunde zachtjes. Het viel hem blijkbaar op, want zijn hand ging via mijn enkel en mijn kuit langzaam naar boven, tot hij tussen mijn dijbenen bleef rusten. Ik deed mijn ogen open, keek hem aan en gaf hem een bemoedigend knikje. Ik voelde mezelf enorm geil worden en deed mijn benen een beetje uit elkaar. Zijn hand gleed verder richting mijn klitje en mijn kaalgeschoren kutje en ik voelde zijn vinger bij me naar binnen glijden.

Ik wenkte hem en hij ging naast me staan, zodat ik zijn pik kon pakken. Ik begon er langzaam op te zuigen en voelde dat zijn grote paal al keihard was, hij was net zo opgewonden als ik! Ik kon mezelf niet meer inhouden, ik wilde die pik in mijn kut voelen! Toen ging hij bovenop mij liggen, duwde mijn benen uit elkaar, stootte zijn pik in me en begon me hard te neuken. In de zengende hitte van de sauna hadden we bloedhete seks. Het duurde niet lang, of we kwamen gelijktijdig klaar. Ik kreunde het uit toen ik zijn hete sperma diep in mijn kutje voelde spuiten.

Toen stond hij op en liep de saunacabine uit, mij in extase achterlatend. Ik besloot dat het tijd werd om mezelf onder te dompelen in het koude bad om maar even goed af te koelen na deze hete ervaring.

Geplaatst door Tatjana van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Kleedhokje zwembad

En daar stonden we dan tegen sluitingstijd van het zwembad te wachten tot er eindelijk een kleedhokje vrij kwam. Ik was samen met mijn beste vriendin Lynn gaan zwemmen op blijkbaar de drukste dag van de week.

Eindelijk na 5 minuten wachten was daar einelijk een hokje vrij… en Lynn en ik besloten samen in een hokje te gaan.
Langzaam begon ik mezelf af te drogen eerst mijn haren, mijn armen en ik trok probeerde mijn bikini bovenstukje los te maken maar het sluitingkje zat te vast.. ik vroeg Lynn of zij mij wou helpen, ik voelde hoe Lynn haar warme vingers over mijn rug gleden, haar adem blies in mijn nek.. Ik voelde dat ik een beetje nat begon te worden…. daar schoot eindelijk het sluitingkje open.. ik draaide me om.. en ineens begon Lynn mij te zoenen, haar tong drong mijn mond binnen, ik zoende haar gretig terug mijn handen gleden naar haar bikini sluiting die ik snel opende..ik zag haar mooie volle borsten en begon aan haar tepel te zuigen, ik was onderhand super geil en nat geworden.. Mijn handen gleden over Lynns buik naar haar kale kutje, mijn vinge gleed over haar lippen.. ook zij was behoorlijk nat, mijn vinger gleed zo bij haar naar binnen. Lynn begon zachtjes te kreunen.. Ik duwde haar langzaam op het bankje en ging op mijn knieen zitten. Ik duwede zachtjes haar benen uit elkaar haar mooie natte kutje glom en ik begon haar super lekker te likken mijn tong maakte rondjes om haar kloppende klit ik proefde haar kutsap in mijn mond ik ging met twee vingers in Lynn haar kutje zij kreunde van genot.. eerst heel langzaam en daarna steeds sneller mijn vingers gleden in en uit haar mijn tong nog steeds om haar klitje…Lynn pakte mijn hoofd vast en al snel begon ze hevig te schokken..ze kwam klaar..ik proefde haar en ik voelde haar. Ik liet haar nog even nagenieten door zachtjes met mijn vingers in haar kutje te bewegen.. Toen haar orgasme was weggebt hebben we ons snel aangekleed en naar huis gesneld…..

Geplaatst door Nicky van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.