Overspel verhalen

Overspel verhalen, ooit wel eens gedacht aan vreemdgaan of een affaire? lees hier alle verhalen die over overspel gaan.

Sex op kantoor

En ja hoor,vrijdagmiddag op kantoor en ik moest weer brieven opnemen bij die supergeile baas van mij.het is erg warm dus heb alleen een topje met kort rokje aan zodat die grote eile tieten lekker zichtbaar zijn als ik maar beetje buk.ga lekker op zijn buro zitten,jonge vent van net 30 en laat hem lekker gluren,duurt niet lang,hij staat op doet de deur op slot ,komt achter me staan en zonder pardon pakt hij die tepels vast en begint ze lekker te kneden. het duurde niet lang of ik had die superharde lul uit zijn broek en begon te pijpen.hij legde me languit op het buro en met mijn benen wijd,kut open hebben we een heerlijk partijtje liggen neuken,wil je dit met mij ook eens herbeleven,bel me

Geplaatst door Yvonne van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

De schilder

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het was kutweer en ik besloot die dag lekker in bed te blijven. Ik haalde een boek van beneden en was er snel in verdiept. Ik had alles bij de hand liggen. Sigaretjes, koffie en natuurlijk mijn vibrator in het nachtkastje voor als ik al geil werd. Ik lag er zoals altijd naakt in. Het boek was te spannend om echt geil van te worden, maar daar ging het me die morgen ook eens een keer niet om.

Ik had een paar uren liggen lezen toen ik bijna in slaap dommelde. Ik schrok op van een geluid buiten. Ik bleef eerst nog even liggen, maar mijn nieuwsgierigheid won het toch van me. Ik schoof het gordijn een stukje aan de kant en zag dat ze waren begonnen met schilderwerk buitenom. Toen ik naar buiten keek zag ik recht in het gezicht van een schilder. Hij zag er wel lekker uit. Hij glimlachte naar me en ik stak mijn hand op. Ik vergat helemaal dat ik niets aan had. Ik kreeg het pas door toen de schilder wel erg gretig naar me keek. Ik schrok er even van, maar trok me er verder weinig van aan.

De schilder maakte een beweging die ik eerst niet begreep. Al snel had ik door dat hij wilde dat ik het gordijn open deed. Het kon me op dat moment niets schelen, hij zag er echt zo lekker uit. Ik opende de gordijnen en ging weer op bed liggen lezen. Deze keer op het dekbed in plaats van eronder. Ik zag wel dat de schilder in de war raakte hierdoor. Ik genoot ervan. Ik zag dat hij weer iets gebaarde en moest nu even goed nadenken. Ik begreep niet wat hij bedoelde. Ik liep naar het raam toe, deed het een stukje open en vroeg wat hij bedoelde. Hij kreeg eerst een kleur, maar zei toen dat hij wel naast me wilde liggen.

Ik was zelf door deze onderbreking heerlijk geil geworden, dus ik nodigde hem uit om via het balkon binnen te komen. We moesten wel opletten dat niemand ons zag, maar we hadden geluk.

Binnen aangekomen stelde de schilder zich voor als Ruud. Hij had een wijde overal aan waar ik eerst even aan moest voelen of er lekker wat zat. Ruud kreunde zachtjes en ik begon door zijn kleren heen zijn ballen te strelen. Ruud pakte me beet en trok me tegen zich aan. Hij liep eerst naar het raam toe om de gordijnen dicht te doen. Ik vroeg of zijn collega’s hem niet zouden missen, maar hij zij dat het vaak genoeg gebeurde dat iemand bij een klant koffie dronk. Ik begon te giechelen en stelde voor om dan maar naar benenden te gaan en koffie te gaan drinken. Ik maakte aanstalten om naar beneden te gaan, voor de grap natuurlijk, maar Ruud vatte dat anders op. Hij pakte me beet en gooide me op mijn eigen bed. Hij knoopte zijn overal los en ging boven op me liggen. Vuile slet, geile hoer zij hij tegen me, eerst me gek maken en dan terugkrabbelen? Ik zal je laten voelen hoe geil en hard je me hebt gemaakt.

Ik genoot echt hiervan. Hij bleef me hoer en slet noemen. Hoe meer hij zei hoe harder hij me neukte en hoe meer ik onder hem lag te kronkelen. We gingen zo tekeer dat het bed ervan begon te kraken.

Ruud stootte nog een paar keer superhard en gaf toen een oerkreet. Ik spuit je vol geile teef, ik maak je zwanger zij hij.  Meteen daarna voelde ik zijn geile zaad in me spuiten. Hij bleef me nog hard neuken daarna tot ook ik met een schreeuw klaarkwam. Dit was echt het einde, zo hard geneukt te worden.

We trokken onze kleren aan en gingen toen inderdaad koffie drinken. We waren allebei behoorlijk buiten adem. Toen dat iets was bijgekomen spraken we af dat Ruud de komende weken een vast koffieadresje had.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Erg lekker

Donderdagavond hadden we een etentje van de zaak waar Nicole, mijn vriendin, werkt en iedereen moest zijn/haar partner meenemen. Het was een idee van de baas om hij de familiaire band net zo belangrijk vond als de werksfeer. Wij kwamen als één van de laatsten aan bij het restaurant en betraden het zaaltje waar iedereen, chique gekleed, zat te genieten van een drankje. Het was een heel ander gezicht dan op een doordeweekse dag, wanneer de meesten gewoon casual gekleed op het werk verschijnt. Ik kom nog wel eens langs namelijk. Dan trf ik meestal Marina aan bij de receptie. Een leuke meid, een paar ondeugende ogen en jawel we vinden altijd wel een moment om even te flirten. Natuurlijk zocht ik haar, al moest ik als partner van Nicole, nog wel even langs haar baas om hallo te zeggen en te bedanken voor de uitnodiging. Ten minste dat vond Nicole. We zagen hem een beetje achterin het zaaltje. Al lopende tussen de collega’s van Nicole voelde ik ineens een tikje op mijn kont.

Ik draaide me om en keek in de vrolijke kijkers van Marina. Een eerste flirt van de avond, ik had er wel een beetje op gerekend. Ik tref Marina kantoor meestal aan in een mooi jurkje, voor deze avond had ze een glimmend exemplaar aangetrokken. Haar borsten vielen me meteen op. Die tekenden zich mooi af in de stof. Haar sexy benen staken er onderuit en steunden op naaldhakken. Ik wilde eigenlijk stoppen om met kletsen te beginnen, maar voelde hoe Nicole mij meegidste naar achter. Ik had geen idee of zij doorhad wat Marina zojuist deed. Na Aad, de baas, gesproken te hebben en met hem geproost had op een leuke en gezellige avond, konden we aan tafel. Er was een tafelindeling gemaakt en tot mijn verbazing kwamen wij tegenover Marina en haar man te zitten. Mooie gelegenheid om met haar te kletsen, al moest ik natuurlijk mijn aandacht een beetje verdelen om geen verkeerde indrukken te wekken bij Nicole. Het was erg gezellig en het eten was erg lekker. De wijn maakte de sfeer compleet.

Ik denk ook dat daarmee de durf een beetje toenam, want toen ik met mijn buurman aan de praat was voelde ik ineens een voet tussen mijn benen komen. Ik keek naar de overkant van de tafel en zag Marina een knipoogje geven. De voet drukte mijn benen verder opzij en duwde tegen mijn kruis. Ik keek opzij naar Nicole die op haar beurt met de buurvrouw van Marina aan het kletsen was en niets meekreeg van wat er onder tafel gebeurde. Het was warm of ik kreeg het warm, mijn penis zwol van spanning. Het gesprek met mijn buurman was gelukkig over, want ik had me met geen mogelijkheid meer kunnen concentreren. Marina’s voet masseerden mijn zwelling in mijn kruis. Ik keek aandachtig naar haar tong die langs haar rode lippen ging. Onder tafel deed ik mijn rechterschoen uit en voelde waar Marina’s benen waren. Ik duwde haar scheenbenen uit elkaar en kreeg met mijn voet de ruimte om deze tegen haar kruis te zetten. Een hand van Marina verdween onder tafel. Voor ik het wist was mijn sok uit. Mijn blote voet stond tegen haar kruis. Langzaam trok Marina de stof van haar jurkje omhoog. Ik voelde geen slipje, maar in plaats daarvan gezwollen schaamlippen een beetje nat al en een paar kriebelende haartjes erboven. Mijn grote teen drukte ik er tegenaan en ik voelde hoe deze verdween in haar poes.

Ik voelde ook hoe Marina hierop reageerde, de druk van haar voet om mijn kruis werd groter. Met mijn grite teen speelde ik met haar spleetje, het sopte lekker, spannend was het maar klaarkomen gebeurde niet. Het dessert was misschien we de beste afkoeler die ik kon gebruiken, de spanning in mijn broek was tot een climax opgelopen, ik kon zo onmogelijk van tafel. Ik zag hoe Marina het fruit tussen haar lippen naar binnen liet verdwijnen, geil. Koffie kregen we in de ruimte naast waar we gegeten hadden. Er was een openhaard die gezellig brandde. Met Nicole was ik in gesprek geraakt met andere collega’s toen ook Marina en haar man zich bij ons vervoegden. Ik voelde hoe haar hand iets in mijn broek deed of zocht, maar kon er niet op reageren anders was de situatie erg gênant geworden. Een afzakkertje namen we nog en reden toen naar huis. Bij de deur had ik nog een zoen gehad op mijn wangen en snel was er nog één op mijn mond gezet door Marina. Het zag er allemaal onschuldig uit, al wisten Marina en ik wel wat de werkelijke reden was geweest.

Op weg naar huis spraken Nicole en ik nog over de gezellige avond en de gesprekken met enkele collega’s en hun partners. Af en toe moesten we erom lachen. In het maanlicht zag ik de rode wangen van Nicole. De alcohol had haar lekker doen ontspannen. Thuis kleedde ze zich voor me uitlopend op weg naar boven uit. Zo stapte ze naakt het bed op en keek me als een katje aan. Nicole heeft best een lekker figuur, haar taille is een mooie overloop tussen haar borsten en haar heupen. Haar bruine halflange haren, die ze voor vanavond voorzien had van een lichte krul vielen mooi over haar schouders en rug. Met deze zwoele katjesblik in haar ogen wilde ze maar één ding, ‘neuk me’ fluisterde ze me. Ik voelde hoe mijn pik harder werd en knoopte mijn broek los. De knoopjes van mijn overhemd gingen moeilijker en dus trok ik het overhemd na twee losse knoopjes snel over mijn hoofd uit. Mijn sokken, oops mijn sok, trok ik ook snel uit. Gelukkig had Nicole dat niet gezien, anders waren er misschien vragen gekomen en wellicht helemaal geen sex. En zo kroop ik nar Nicole toe. Ik likte haar over haar billen, haar rug tot in haar nek. Op handen en knieën had ze op me gewacht, een lichte rilling over haar lijf was voelbaar. Mijn tong begon z’n weg terug naar haar kont terwijl mijn linker hand haar borsten voelden, haar tepels hingen hard geworden naar beneden. Mijn rechterhand speelde tussen haar benen en vonden haar schaamlippen. Nicole was geil en klaar om genomen te worden. Ze pakte mijn harde pik en begon eraan te trekken. Ik verhoogde het ritme van vingeren en zij verhoogde het aftrekken tot ze zich op haar rug liet vallen, haar benen spreidde.

Ik kroop tussen haar benen, zette deze tegen mijn schouders en drukte mijn eikel tegen haar schaamlippen. Rustig en ik één vloeiende bewegen gleed ik tot aan mijn ballen in haar kut. Ik neukte met diepe lange halen, terwijl Nicole me zwoel aan bleef kijken. Haar tong gleed over haar lippen en… ineens zag ik Marina voor me. Dezelfde tongbeweging over de lippen. Ik voelde hoe mijn pik nog wat meer aanzwol en terwijl in Nicole neukte, was ik in gedachten Marina aan het neuken. Dieper en harder neukte ik, de sfeer van vanavond had de zin alleen maar toe doen nemen. Ik spoot mijn sperma diep in de kut van M…nee Nicole. Ik kwam weer bij zinnen toen Nicole ook schokkend klaar kwam. Uitgeput lagen we nog een beetje in elkaar verstrengeld en vielen uiteindelijk lekker in slaap. Ik was gelukkig vrijdags vrij en kon nog even blijven liggen, toen Nicole naar haar werk moest. Ik stond op en liep de trap af naar beneden. Ik vond mijn kleren en die van Nicole en wilde ze in de wasmand gooien. Al controlerend of er geen geld en sleutels in mijn broekzakken zaten vond ik een briefje. ‘Bel me, ik ben morgen vrij’ en een mobielnummer stond erop geschreven.

Ineens flitste door mijn hoofd dat dit van Marina moest zijn. Een spanning maakte zich van mij meester. Zou ik haar bellen, of moest ik het niet doen? Ik had een vriendin, zij was getrouwd, zij was de collega van Nicole… maar ze was ook hot en haar spel van gisteren was niet zo heel erg onschuldig geweest. Bovendien had ik meegespeeld en had ik het lekker gevonden. Ik pakte mijn telefoon en toetste het nummer in. Na een paar keer over te zijn gegaan, klonk Marina’s stem aan de andere kant. Ze kende mijn nummer niet en zo veranderde haar neutrale maar gezellige stem in een geile en ondeugende stem toen ze vernam dat ik het was. Ze stond onder de douche toen ze de telefoon hoorde overgaan, en eigenlijk stoorde ik haar in haar gedachten aan mij. Of ik zin had langs te komen voor een koffie. Ik noteerde haar adres, kleedde me aan en stapte in de auto. Marina woont een kilometer of 10 bij ons vandaan. Haar adres was snel gevonden en ik belde aan.

Marina deed open in… haar glitterjurk van gisteravond, haar lippen waren net zo rood, haar haar precies zoals gisteravond. ‘Ik wilde de avond van gisteren verder beleven zoals die in mijn gedachten ging’ zei ze zwoel. Ik zag aan haar tepels de geilheid in haar lichaam af. Ik stapte naar binnen, deed de deur dicht en pakte haar vast. We tongden heftig en ik zette mijn handen stevig in haar billen. Marina sloeg haar benen om mijn middel en knoopte mijn overhemd knoopje voor knoopje los. Mijn handen voelden hoe ze net als gisteren geen slipje droeg en dat haar poes al erg nat was. Ik hield Marina vast en liep de trap op naar boven. In haar slaapkamer liet ik haar op bellen vallen, schoof haar jurk omhoog en spreidde haar benen. Haar kletsnatte poes straalde naar me om gelikt te worden. Ik voelde haar sidderen toen mijn tong haar klitje raakte en befde haar alsof ik net van tafel kwam na de sensuele voetmassage van gisteren. Marina kreunde van genot. Haar handen speelden met mijn hoofd. Ik kneep nog wat harder in die lekkere kont en voelde hoe Marina schokkend klaar kwam.

Toen pas realiseerde ik me dat ik was vreemdgegaan. Tot dat moment had het als vanzelfsprekend aangevoeld. Marina die eigenlijk hetzelfde voelde trok zich naar me toe, keek me nog steeds geil aan en zei dat er nu geen weg meer terug was, dat we er maar van moesten genieten, ik van haar en zij van mij. Geen geflirt meer zoals op kantoor, maar ongeremd en passievol. Haar handen speelden met mijn broeksknoop en grepen mijn pik stevig beet toen deze los was. Ik ritste de jurk van Marina verder open en trok deze uit. Nu zag ik haar geile lichaam voor het eerst in volle glorie. 36 jaar, een prachtige D-cup, strakke huid, zandloperprofiel met mooie heupen en een mooi streepje schaamhaar. Haar bruine ogen glommen en haar haren vielen mooi langs haar gezicht. Ik trok mijn broek verder uit en ging op mijn rug liggen. Marina pakte mijn pik beet en begon me te pijpen. Ik zag mijn eikel tussen haar rode lippen in haar mond verdwijnen. Het was een ongelofelijk gezicht hoe ze mijn 20cm pik naar binnen liet glijden. Tot aan mijn ballen verdween ie in haar mond, in haar keel. Haar handen speelden met mijn ballen en de mijne speelden met haar borsten en streelden haar billen. Mijn vingers gleden door haar kut en als reactie hierop begon ze me harder te pijpen.

Heerlijk, maar ik wilde nog niet komen. Voor Marina was het genoeg, zij wilde haar orgasme. Ze stapte over mij heen en kwam op me zitten. Mijn pik zette ze tegen haar schaamlippen aan en zo gleed mijn harde pik haar gloeiende en soppige kut in. Marina zette haar handen op mijn borst en bereed me als een volleerd amazone. Ik zag hoe mijn pik in en uit haar kutje gleed en keek begeerlijk naar het dansen van haar borsten en de geile onverzadigbare blik in haar ogen. Ik had moeite om nog niet te komen, maar wist het nog een orgasme van Marina uit te stellen. Wederom hevig schokkend, haar borsten hevig schuddend en haar ogen spetterend van geilheid, Marina liet zich daarna op mijn borst vallen. Ik draaide ons beiden om en zo lag ik bovenop. Ik legde Marina’s benen tegen mijn schouders en neukte in haar geile genotsgrotje. Haar tong gleed langs haar lippen en ik neukte Marina. Geen fantasie meer, dit was real. Marina’s lichaam neukte ritmisch mee, het juiste tempo de juiste cadans en zo kwam ik heerlijk klaar. Grote stralen sperma spoot ik naar binnen, mijn ballen helemaal leeg. Wat een heerlijk neukwijf was Marina toch geweest in mijn gedachten toen ik met haar flirte op kantoor, ze was dat heerlijke neukwijf met wie ik nu in bed lag. We tongden nog wat en likten wat. We proefden elkaars geil.

Marina vertelde me dat we nog niet klaar waren. Op het moment van bellen vanochtend stond ze nog te fantaseren over mij met haar onder de douche. Ze stapte uit bed, ik liep achter haar aan de douche in. Het warme water deed goed. Ik sopte haar geile lichaam en likte nadat het sop verdwenen was aan haar tepels. Marina zeepte mij in en pijpte mijn schone pik totdat ie weer stevig overeind stond. Toen draaide Marina zich om en duwde haar kont naar achter. Ik ging achter haar staan, pakte haar heupen stevig beet, zette mijn lul tegen haar kut en gleed naar binnen. Een beetje gevoelig van de neukbeurt van zojuist was ie nog wel maar het aanblik van het geile lijf van Marina deed het allemaal snel overgaan in genot. Ik greep haar grote borsten beet en drukte haar lijf tegen mijn borst terwijl mijn pik diep in haar kut stak. Haar tepels priemden tussen mijn vingers, haar tong priemde mijn mond binnen op zoek naar mijn tong. We neukten tot we beiden geweldig kwamen. De douche was inmiddels vol met stoom. Van het water of kwam het door ons? We genoten nog wat na van de opwinding, we speelden met elkaar, droogden ons af en kleedden ons aan. Marina zette beneden nog een bakkie koffie, daar was ik toch voor gekomen 😉

Nagenietend met een bakkie koffie in de hand vertelde Marina mij hoe ze gisteren al had met me had willen neuken en hoe ze ’s avonds met haar man had gevreeën maar in haar gedachten met mij was bezig geweest. Zouden we gisternacht tegelijkertijd ook in gedachten zijn vreemdgegaan. Ik kuste Marina en bedankte haar voor alles. Zij bedankte mij en stopte nog gauw mijn sok van gisteren in mijn hand. Ze zou me laten weten wanneer ze weer vrij was. En de tafelindeling van gisteravond… daar was zij verantwoordelijk voor geweest.

Zoekt leuke man

Geplaatst door Marijke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik ben een leuke vrouw en zoek een leuke man waar ik lekker mee kan praten of nog veel meer maar dat blijft lekker tussen ons als je in bent voor een lekker gesprek en je hebt een geile bui bel me dan maken we er samen een fijne dag van.

Hoor je snel dikke kus

Geplaatst door Marijke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Betrapt?

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik had de hele ochtend al met een heerlijk nat kutje gezeten, veel hete bellers gehad en met hulp van een filmpje al verschillende keren klaar gekomen. Ik zat even lekker onderuit in de stoel te lezen. Mijn kut bleef vochtig en kriebelig. Ik moest er gewoon nog iets aan doen. Ik pakte mijn kleine vibrator die ik zo heerlijk tegen mijn klit aan kon zetten en ging weer zitten. Lezen lukte niet echt meer en ik zette de nieuwe zender “Hustler” op. Het eerste wat in beeld kwam was een grote paal die heerlijk gelikt werd door een geile meid. Ik zette de vibrator zachtjes aan en ging lekker achterover zitten. Ik was van plan echt lekker lang van dat geile gevoel te gaan genieten. Ik ging helemaal in mezelf en de film op. Ik wist niet beter dat de achterdeur op slot zat zoals ik altijd heb en liet mezelf heerlijk gaan. Ik ging met mijn vingers bij mijn tepels langs en af en toe zakte ik af naar mijn klit. Ik zat in de voorkamer voor het raam, van buitenaf is daar wel niet echt veel te zien, maar voor de zekerheid hield ik toch mijn kleren aan. je weet maar nooit wie er aan de deur zou komen. Ik zat dus met de vib tegen mijn klit aan en mijn hand bij mn broek in.

Opeens hoorde ik de achterdeur. Ik wist niet hoe snel ik de tv op een andere zender moest zetten en een beetje fatsoenlijk rechtop zitten. Ik dacht dat het een van mijn dochters zou zijn die eerder thuis kwamen uit school. Ik was net met alles klaar, de vib zat nog in mn broek tegen mn klit aan zacht te trillen. Ik had geen tijd meer om hem uit te doen.

Tot mijn verbazing stapte Douwe, de buurman, binnen. Ik kreeg een kleur en vroeg hoe hij binnen kon komen. Gewoon door de deur antwoordde hij. Maar die zat toch op slot zei ik. Sja antwoordde hij, de meeste mensen hebben wel een sleutel voor noodgevallen ergens in de buurt van de achterdeur liggen, jij dus ook ik wilde je verrassen. Nou dat is je dan zeker gelukt zei ik.

Hij vroeg wat ik aan het doen was. Ik kreeg een kleur en vertelde toen gewoon de waarheid. Douwe wist ook wel hoe ik was. Hij wilde dat ik doorging alsof hij er niet was. Ik was al bijgekomen van de schrik en door hem nog een beetje geiler geworden. Ik zette de tv weer aan. Op dat moment was er een stel heerlijk aan het neuken. Er was een close up in beeld van die harde paal die diep in en uit een strak nat kutje ging. Ik begon weer heerlijk met mijn kutje te knijpen, als ik dat op een bepaalde manier deed voelde ik de vib stevig tegen mijn klit aan komen. Ik begon zacht te kreunen en deed mijn hand tussen mijn benen om de vib er nog steviger tegenaan te duwen. Het was zo’n heerlijk geil gevoel dat ik bijna vergat dat Douwe er ook nog was.

Op een gegeven moment kwam hij overeind, liep naar het raam en trok de luxaflex dicht. Ik dacht heel even aan de buren, wat die daar van zouden denken, maar dat kon me ook niets schelen. Douwe had zijn broek nog aan, ik zag dat hij al een heerlijke stijve voor me had. Hij liep naar de achterkamer en pakte daar een stoel weg. In zijn andere hand had hij mijn zwarte tasje met speeltjes. Ik was helemaal vergeten dat die er nog stond, gelukkig was het niet een van mijn dochters die hem vond. Douwe ging tegenover me zitten en zei me dat ik door moest gaan, maar hij wilde me wel naakt zien. Ik begon me langzaam uit te kleden. Halverwege kwam hij een keer overeind om goed stevig aan mijn tepels te zuigen. Wow dat voelde geil, ze stonden recht vooruit na de tijd. Douwe ging weer zitten en ik zette de vib weer tegen mijn klit aan. Douwe liet me even doorgaan, maar zei al snel dat ik de grote dildo moest gebruiken. Hij pakte hem uit het tasje en gaf hem aan me. Ik sloeg eerst ermee tegen mijn klit aan en liet hem toen heel langzaam naar binnen glijden. Ik zag hem tegelijk geil aan en zag zijn pik met schokjes nog harder worden. Toen de dildo er helemaal in zat en ik mezelf lekker hard neukte begon hij ook lekker aan zijn lul te trekken ondertussen zeggend, toe maar, neuk dr goed hard en diep. Ik begon vooral daardoor steeds geiler te worden, ik voelde dat ik het niet lang meer tegen kon houden. Toen Douwe dan ook riep spuit haar maar vol kon ik het niet meer tegenhouden en kwam luid schreeuwend en kronkelend klaar.

Ik zat even na te schokken, dit was zo’n heerlijk orgasme geweest. Douwe zat nog steeds tegenover me met zijn harde paal in zijn hand. Toen ik een beetje bij was gekomen ging ik naar hem toe, knielde voor hem neer en begon aan zijn eikel te likken. De druppels voorvocht likte ik er zachtjes af. Ik liet langzaam mijn tong bij zijn pik langsgaan tot ik bij zijn ballen aankwam. Ik begon aan zijn ballen te likken en ze een voor een naar binnen te zuigen. Ondertussen trok ik aan zijn pik. Hij zat heerlijk te kreunen en ik keek hem af en toe geil aan. Daarna moest ik gaan zitten, hij kwam voor me staan met zijn harde paal en begon me heerlijk in mijn mond te neuken. Hij pakte me bij mijn haren beet en begon steeds harder te stoten. Ik begon bijna te kokhalzen, maar hij ging door. Heerlijk.

Opeens zag ik in mijn ooghoeken iets bewegen. Ik duwde Douwe een stukje van me af en zag wat het was. Tot mijn schrik was het mijn eigen man die daar stond te kijken. Ik schrok, maar ik zag aan zijn ogen dat hij het niet erg vond, ik zag nog wat beter en zag toen dat hij zijn broek ook uit had en zichzelf af stond te trekken. Dat was voor mij reden genoeg om gewoon door te gaan.

Douwe had hem ook gezien en dacht hetzelfde. Hij was even gestopt maar stootte zijn pik toen weer diep achterin mijn keel. Mijn man kwam dichterbij, ik stak mijn hand uit en pakte zijn pik beet. Ik begon er eerst zacht aan te trekken maar begon al snel harder. Ik hoorde de beide mannen kreunen van genot wat mijzelf ook weer heerlijk geil maakte.

Toen we hiermee stopten stelde mijn man voor om naar boven te gaan en het daar af te maken. Douwe en ik waren het meteen met hem eens. Mijn man waarschuwde wel dat hij het niet echt lang meer hield, zijn pik stond echt op springen. Douwe en ik waren er ook wel aan toe om lekker te neuken. Boven aangekomen moest ik op mijn rug op bed gaan liggen. Mijn man begon mijn natte kut heerlijk te likken, Douwe keek even toe en draaide me toen op mijn zij. Mijn man kon zo doorgaan met mijn kut en Douwe begon mijn anus te likken. Ik dacht echt dat ik gek werd, dit was zo heerlijk geil. Ik voelde de geile sappen uit mijn kut stromen en alles werd opgelikt. Ik voelde de tong van Douwe nu diep in mijn anus. Mijn man begon me steviger te beffen. Hij wist dat ik dit niet lang vol kon houden zonder klaar te komen. Inderdaad duurde dat niet lang, ik voelde een orgasme opkomen bijna vanuit mijn tenen. Ik begon hard te kreunen en zei dat ik het niet meer hield. Ik kwam bijna spuitend klaar. Mijn man likte bijna alles op en liet Douwe de rest doen.

Ze begonnen even te fluisteren terwijl ik weer bij lag te komen en na lag te schokken. Douwe liep de slaapkamer uit, het duurde even voor hij terug kwam met een potje vaseline. Toen wist ik al genoeg, ik zou eindelijk eens in 2 gaatjes geneukt worden. Alleen dat idee zorgde er alweer voor dat ik bloedgeil werd. Ik voelde mijn kut alweer reageren.

Mijn man ging op zijn rug liggen, ik moest me over zijn paal laten zakken en verder eerst niets doen. Ik keek verwachtingsvol wat Douwe zou doen. Hij begon zijn keiharde paal in te smeren met vaseline en kwam op zijn knieën achter me zitten. Hij trok mijn kont een klein stukje omhoog en duwde langzaam zijn harde paal in mijn anus. Ik dacht dat ik gek werd, zo heerlijk was dit. Beide gaatjes gevuld met 2 heerlijke echte lullen. Dit was mijn droom die eindelijk uitkwam. Douwe begon me langzaam te neuken toen hij er helemaal inzat. Ik begon mee te bewegen zodat ik de paal van mijn man ook goed diep in me voelde. Al snel ging het er harder en steviger aan toe. De een kreunde nog harder dan de ander. Na een tijdje hield ik het niet meer en kwam schokkend en kreunend alweer klaar.

De mannen gingen nog heel even door, haalden toen tegelijk hun pikken uit me en zeiden dat ik op mijn rug moest gaan liggen. Ik deed wat ze zeiden. Ze gingen beiden ieder aan een kant van me zitten en begonnen aan hun keiharde natte pikken te trekken. Opeens zei mijn man dat ik mijn mond open moest doen. Hij kwam luid kreunend klaar en spoot zijn hete zaad allemaal diep in mijn keel. Douwe ging nog heel even door tot hij ook begon te kreunen, hij spoot al zijn hete zaad over mijn borsten.

Ze gingen ieder aan een kant naast me liggen. Douwe bleef niet lang liggen, hij begon zijn eigen zaad van mijn borsten af te likken. Ik genoot er nog heerlijk van. Tegelijk fluisterde mijn man in mijn oor of mijn droom nu uitgekomen was. Ik zei volmondig jaaa en keek hem tegelijk vragend aan. Wist je dan dat Douwe hier zou zijn? Vroeg ik. Hij lachte en keek geheimzinnig, toen wist ik dus dat de heren dit zo hadden afgesproken. We zouden het zeker nog een keer overdoen.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

De verrassing

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Een keer in de week ging ik een avondje stappen. Mijn man had daar geen problemen mee. Hij hoefde dat zelf niet zo nodig. Meestal werd het middernacht voor ik terug was en mijn man lag dan altijd al lekker te slapen. Ik had me al die jaren gedragen, maar deze avond werd dat moeilijk.

Een lekkere jongen van een jaar of 20 zat de hele avond al met me te flirten. Ik was toen 35 en het gaf me een lekker gevoel dat een knul van die leeftijd mij wel zag zitten. Ik flirtte terug en hij kwam steeds een stukje dichter bij me zitten. Na een klein half uur zat hij helemaal naast me en hij bood me een drankje aan. Ik accepteerde dat en we raakten in gesprek. Ondertussen zag ik dat zijn hand langzaam richting mijn been bewoog. Ik kreeg er lekkere kriebels van en dat zag hij aan mijn ogen denk ik. Daardoor durfde hij ook wel door te gaan. Ik had een kort rokje aan en al snel voelde ik zijn hand op mijn knie. Er ging een schokje door me heen. Het kon niet anders of hij voelde dat. Ik keek hem daarbij geil aan en moedigde hem met mijn ogen aan om verder te gaan. Langzaam bewoog zijn hand omhoog en al snel voelde ik zijn duim bij mijn klitje langsglijden. Ik kreunde zachtjes en bewoog mijn billen een beetje omhoog zodat ik hem helemaal kon voelen.

Ik denk dat hij dat een beetje te ver vond gaan in die volle kroeg, want hij liet me meteen los en fluisterde me of ik met hem mee ging. Dat hoefde hij maar een keer te vragen. Ik stemde meteen toe en liet mijn drankje staan. Buiten aangekomen liepen we een steegje in en daar begon hij me heerlijk te zoenen. Ik duwde ondertussen met mijn onderlichaam tegen de zijne aan en voelde hoe hard hij was. Het ging ons beiden een beetje te ver om buiten door te gaan en ik vroeg hem of we niet naar zijn huis konden gaan. Hij kreeg een kleur en bekende dat hij nog bij zijn ouders woonde en die lagen nooit vroeg op bed in de weekeinden.

Ik dacht even na en stelde toen voor dat hij met mij mee zou gaan. Mijn man lag altijd vroeg op bed en werd nog niet van een kanon wakker. We vonden het allebei wel heel spannend om dat te doen. Maar we zetten het toch door.

Toen we bij mij thuis waren loodste ik Jeroen de kamer in en sloop zelf naar boven om te zien of Jan echt sliep. Hij snurkte alles bij elkaar dus dat zat wel goed. Ik pakte mijn geilste body uit de kast en trok dat in de badkamer aan. Deze body had een open kruis en gaten waar de tepels lekker doorheen staken.  Mijn tepels waren keihard en mijn kutje kletsnat. Zo liep ik naar beneden.

Toen ik de kamer inkwam zag ik dat Jeroen schrok. Hij zat zichzelf lekker over zijn kruis te wrijven en verwachtte me nog niet terug. Hij stopte meteen maar ik vroeg hem om door te gaan. Ik vond het heerlijk geil om te zien hoe hij zichzelf zat op te geilen. Ik ging tegenover hem zitten en deed mijn benen uit elkaar. Terwijl ik naar Jeroen bleef kijken begon ik met mezelf te spelen. We gingen daar mee door tot we het beiden niet meer hielden van de geiligheid.

Jeroen kwam als eerste overeind. Hij ging voor me staan en kleedde zich langzaam uit. Hij had een heerlijke grote en vooral dikke pik. Hij duwde hem even in mijn mond en ik likte zijn heerlijke voorvocht eraf. Op het moment dat ik zijn lul helemaal in mijn mond had ging de deur open. We schrokken ons allebei gek en daar stond mijn man.

Ik verwachtte dat hij Jeroen eruit zou gooien en boos op mij zou worden. Dat was dan ook terecht geweest. Tot mijn verbazing ging hij zonder woorden tegenover ons zitten en vroeg zelfs om door te gaan. We vonden het alle twee wel vreemd maar deden toch wat hij zei. Al snel gingen we weer heerlijk in elkaar op. Toen Jeroen mijn begon te likken door de opening in de body waren we beiden Jan vergeten.

Jan was ook geil geworden en die vond dat hij nu ook wel mee mocht doen. Hij kwam naast me zitten en keek toe hoe lekker Jeroen me likte. Hij had zelf ook een stijve gekregen en die duwde hij in mijn mond. Ik dacht dat ik gek werd. Gelikt worden door Jeroen en mijn eigen man pijpen. Hier had ik alleen nog maar van kunnen dromen. We gingen zo een tijdje door en genoten er heerlijk van. Toen ik bijna klaar ging komen liet ik zijn lul los en duwde Jeroen zachtjes weg. Ik zei dat ik hier dubbel van wilde genieten en zeker nu nog niet klaar wilde komen. Tot mijn verbazing gaf Jan Jeroen een hand en stelde zich aan hem voor. Ze begonnen te fluisteren en lachend ging Jan de kamer uit. Hij kwam terug met een stuk touw en zei tegen me dat ik straf verdiend had. Ik wist dat hij niet boos op me was en genoot alleen maar. De beide mannen begonnen me vast te binden terwijl ik op de bank lag met mijn benen wijd. Ik voelde het geil uit mijn kutje stromen.

Toen ik vast lag gingen ze voor me zitten en Jeroen begon Jan te pijpen. Ik wist helemaal niet dat Jan bi was en van Jeroen wist ik het helemaal niet. Ik vond het een heerlijk geil gezicht. Vooral toen Jan Jeroen zijn harde pik ook in zijn mond nam. Ik had dolgraag mee willen doen en in ieder geval met mijn kutje willen spelen maar ik kon niets doen doordat ik vast lag.

Opeens stopten ze en Jan liep naar de keuken. Jeroen bleef lachend bij me staan met zijn pik recht vooruit. Ik wilde zo graag eraan likken of hem aanraken maar dat zat er niet in. Al snel was Jan terug met 2 flesjes bier. Hij gaf  een aan Jeroen en knikte hem bemoedigend toe. Jeroen ging bij me op de bank zitten en keek naar mijn natte lippen. Hij keek Jan nog even aan en die knikte weer. Wat er toen gebeurde zal ik niet snel weer vergeten. Hij boog zich over me heen en goot een beetje van dat ijskoude bier in mijn kut. Ik hield mijn adem in. Dit was zo’n apart gevoel, het bier was echt ijskoud en hij kwam er meteen achteraan met zijn hete tong om me leeg te drinken.

Ik kronkelde van genot en smeekte bijna om meer. Toen kwam Jan naar me toe. Hij deed hetzelfde wat Jeroen had gedaan en ook hij dronk zijn bier uit mijn natte kut. Zo dronken ze beiden hun flesje bier leeg. Ik denk dat ik wel 4 keer ben klaar gekomen alleen daardoor. De bank was doorweekt. Niet alleen van het bier maar ook van mijn geile sappen.

Jeroen en Jan waren door dit alles ook bloedgeil geworden. Ze maakten me los en Jeroen ging onderuit op de bank zitten. Ik moest boven op hem gaan zitten en langzaam over zijn harde paal glijden. Dit hoefde hij maar een keer te zeggen tegen me. Ik was zo geil als wat ondanks de vele orgasmes die ik al had gehad.  Mijn kut was nog zo nat van het geil en bier. Hij schoof er heel makkelijk in. Toen Jeroen zijn pik tot zijn ballen in me zat voelde ik dat Jan een natte vinger in mijn anus schoof. Ik begon wild op Jeroen zijn pik te rijden omdat dit zo heerlijk geil was. Al snel verwisselde Jan zijn vinger voor zijn harde pik. Langzaam schoof hij erin. Eerst zijn harde eikel en toen langzaam de rest. Ik had het gevoel dat ik heerlijk helemaal gevuld was. Ik bewoog zelf niet meer maar liet me heerlijk in beide gaatjes neuken.

Dit was iets wat ik altijd had gewild maar nooit had verwacht dat het uit zou komen. Jan en Jeroen hielden het lekker lang vol.  Toen Jeroen met zijn duim ook nog eens mijn klit ging bewerken hield ik het niet meer. Ik kwam kronkelend en kreunend klaar. Dat was voor de mannen het teken om zich ook te laten gaan. Bijna tegelijk spoten ze me heerlijk vol.

Toen ik overeind ging en naar de wc liep liet ik een spoor van sperma en bier achter. Ik maakte mezelf een beetje schoon en ging terug naar de kamer. Daar zag ik nog  net dat Jan Jeroen geld gaf. Ik keek ze vragend aan en toen bekenden ze dat Jan Jeroen hiervoor had ingehuurd. Jan wist wat mijn wens was en hij wilde zelf ook wel eens weten hoe het was met een man.

Ze keken me afwachtend aan hoe ik hierop zou reageren. Ik vond het daar door alleen nog maar geiler. We hebben Jeroen toen een keer per maand geboekt. We genoten dan alle 3 van elkaar.J

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

 

Sex met 2 mannen!

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Een aantal weekjes geleden kwam mijn man ziek thuis van zijn werk. Ik had de hele dag de meest heerlijke seksfilmpjes zitten kijken en was dus behoorlijk opgegeild. Het viel me dan ook tegen dat mijn man ziek was, want normaal is hij absoluut in voor een heerlijke neukpartij. In zo’n geval kan je twee dingen doen. De eerste is jezelf gaan verwennen, ff klaarkomen en genoeg geweest, de tweede is een andere man. Ik was in zo’n geile bui dat optie één geen mogelijkheid was. Ik liet mijn man merken dat ik geil was en dat ik wel wat wilde neuken. Normaal is hij dan niet zo makkelijk, maar hij gaf direct aan dat ik dan maar iemand anders moest bellen. Misschien was het meer uit een grapje, maar ik nam het serieus, liep naar de slaapkamer en pakte de telefoon.

Er zijn twee mannen waarmee ik eerder seks heb gehad en waar we allebei mee omgaan. Erg vertrouwelijk dus. Dit zijn Jaap en Dick. Jaap is een lekkere vent met donker bruin haar en stevige kont en heerlijke grote lul. Dick is de meest geile met een heerlijke lange lul en ook een strakke kont. Dick draagt altijd super strakke kleding, waarin je zijn lul goed kan zien. Jaap is wat netter.

Jaap liet weten wel in te zijn voor een lekkere neukpartij en gaf aan direct te komen. Ik zei hem dat ik Dick ook nog zou bellen, gelukkig vond hij dit een heerlijk geil idee. Dick was al minstens even enthousiast, maar gaf aan bij een vriendin van ons, Angelique, te zijn. Zonder dat ik er om durfde te vragen vroeg hij aan Angelique of ze ook mee ging en dat leek haar heerlijk. Dit werd dus een kwartet! Met Angelique had ik nog niet eerder seks gehad, maar ook zij is heerlijk en de fantasie het eens met een vrouw te doen is vaak genoeg door mijn hoofd geschoten! Toen de bel ging bleek dat ze alle drie beneden bij de portiek stonden.

Ik had nooit durven dromen dat ze alle drie echt zouden komen. Met een nat kutje stond ik ze op de galerij op te wachten. Allereerst kwam Jaap. Zijn heerlijke tepels staken recht naar voren en hij drukte zich tegen me aan. Met mijn hand gleed ik over zijn broek, langs zijn stijve pik. Hij maakte een zacht kreunend geluid in mijn oor terwijl hij mijn oorlel likte. Toen kwam Dick in zijn strakke kleding. Zijn stijve lul was door zijn broek heen te zien en de vorm van zijn lul was precies te zien. Met een heerlijke warm tongzoen verwelkomde ik hem.

Angelique zag dit allemaal gebeuren en kwam een beetje onwennig op mij af. We hadden natuurlijk nog nooit eerder seksueel contact gehad. Ze gaf mij een heerlijke zoen met haar volle lippen en raakte heel zacht mijn borsten aan. Daarna gaf ze een zoen op mijn tepels die steeds harder mijn shirt uit wilde knallen! Alledrie liepen ze de slaapkamer in.

Snel liep ik nog even naar mijn man toe, zijn gezicht was al iets minder vrolijk. Hij had gezien wie er allemaal waren en was er niet al te blij mee. De jaloezie kwam naar boven. Op zo’n moment, kan ik je vertellen, kies je toch voor de sex. Je bent geil, wilt neuken en gaat dus naar de slaapkamer.

Eenmaal daar aangekomen lagen Angelique, Dick en Jaap al helemaal naakt op bed. Ze lagen elkaar te strelen. Angelique in het midden, duidelijk onwennig in de situatie. Jaap en Dick waren duidelijk eerder samen met een vrouw bezig geweest, het zelfvertrouwen spatte er van af. Ze zagen me binnen komen en Jaap en Dick stonden op om mij te helpen met uitkleden. Langzaam trokken ze mijn kleren uit en gleden hun heerlijke handen langs mijn lichaam en kut. Mijn handen verdwenen ondertussen bij beide heren in de slips, langs hun heerlijke kontjes en ballen op weg naar hun harde pikken. Net toen ik Dick’s lul wilde aanraken zakte hij door zijn knieën en begon mijn natte kut te likken. Langzaam gleed hij met zijn tong langs mijn schaamlippen naar mijn klitje om daarna weer naar boven te komen met zijn tong. Zijn warme adem voelde ik op mijn kut. Hij stak zijn tong in mijn grotje en begon heerlijk te likken. Terwijl dit gebeurde trok ik Jaap naar me toe en begon hem te pijpen. Ondanks dat ik ontzettend genoot wilde ik op bed gaan liggen. Ik keek richting bed en zag Angelique daar liggen die met haar benen wijd haar heerlijke kaal geschoren kutje lag te vingeren.

Ik kon me niet inhouden en liep zo van Dick en Jaap weg en belandde tussen Angelique’s benen. Haar heerlijke kutje was sappig en warm. Ik kon het niet laten om mijn tong in haar kutje te steken. Blijkbaar geen probleem, want het werd beantwoord met een flink gekreun. Ik lag daar tussen haar benen in haar te beffen toen ik twee handen over mijn lichaam voelde glijden. Het voelde behoorlijk bekend, maar ging er van uit dat het Dick of Jaap was. Langzaam gleden de handen naar mijn klit die bij aanraking twee keer zo hard werd. Toen ik omkeek om te kijken wie het was bleek het mijn man te zijn. Hij was nooit in voor seks met anderen erbij, maar nu werd hij gepijpt door Dick en gezoend door Jaap. Blijkbaar had hij er lol in gevonden en was hij toch niet zo ziek. Ondertussen was ik zo geil dat ik geneukt wilde worden. Ik legde Dick op zijn rug op bed, en ging boven op hem zitten. Zijn lul was ondertussen zo hard dat hij zo naar binnen gleed en ik die harde grote lul diep in me voelde. Ik had het niet meer. Ik begon steeds sneller en sneller te rijden.

Toen ik wat moe raakte vond ik dat het tijd werd om verwend te worden. Dus ik liet Dick onder mij uit en ging op mijn rug liggen. Mijn man en Jaap kwamen samen aan mijn kutje likken. Ik lag heerlijk te genieten toen Angelique met haar borsten voor mijn gezicht kwam Haar harde tepels kwamen elke keer langs mijn lippen. Ik zoog eraan. Ik kan je vertellen, het is heerlijk om aan haar tieten te likken. Langzaam ging Jaap op mij zitten en laat zijn pik diep in mijn kutje wegzakken. Angelique en Dick kwamen naast mij liggen, Angelique met haar borsten en Dick met zijn harde neukstaaf bij mijn gezicht. Mijn man was blijkbaar een beetje ontdaan door de situatie, hij werd een beetje buitengesloten. Langzaam schoof ik wat op, met Jaap nog steeds op mij en zijn pik in me. Mijn man kwam naast me liggen waarna Dick Angelique’s kale kutje begon te likken. Jaap begon steeds harder te neuken en Angelique pijpte Dick terwijl Dick mijn man pijpte. Terwijl mijn man steeds harder begon te kreunen likte hij aan mijn oorlel. Steeds harder kreunde hij en hij fluisterde dat hij ging klaarkomen. Bij mij was dit ook het geval, evenals bij Jaap. Jaap was ondertussen zo geil dat hij niet meer door had wat hij deed en keihard te keer ging. Zijn harde tepels gleden door mijn gezicht wat een heerlijke situatie was om in klaar te komen. Mmmmmmm, dit deed ik dan ook. Precies om dat moment voelde ik Jaap en mijn man heerlijk trillen van het klaarkomen.

Om nog even lekker na te genieten ging Angelique nog even lekker aan mijn kut likken, lekker al het kutsap van mij en het sperma van Jaap er uit likken. Hierna gingen Dick,Jaap en Angelique weer naar huis. Mijn man en ik bleven nog lekker naast elkaar liggen. Hij was blij dat hij er toch bij was gekomen. Je knapt nergens zo goed van op als van een lekkere geile neukpartij.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.