Seks standjes

Zij boven, dwars op hem…

Vandaag las ik online een bericht over sex standjes. Hoewel ik veel heb geprobeerd is dit er een waar ik zelf nog geen ervaring mee heb.

Het standje gaat als volgt:

Hij gaat op z’n rug liggen met zijn knieën gebogen. Zij legt 1 hand op z’n borst en 1 hand op z’n onderbeen. Een heerlijk standje voor iedere vrouw!

En de man… die kan ook heerlijk mee genieten!

Kleedhokje zwembad

En daar stonden we dan tegen sluitingstijd van het zwembad te wachten tot er eindelijk een kleedhokje vrij kwam. Ik was samen met mijn beste vriendin Lynn gaan zwemmen op blijkbaar de drukste dag van de week.

Eindelijk na 5 minuten wachten was daar einelijk een hokje vrij… en Lynn en ik besloten samen in een hokje te gaan.
Langzaam begon ik mezelf af te drogen eerst mijn haren, mijn armen en ik trok probeerde mijn bikini bovenstukje los te maken maar het sluitingkje zat te vast.. ik vroeg Lynn of zij mij wou helpen, ik voelde hoe Lynn haar warme vingers over mijn rug gleden, haar adem blies in mijn nek.. Ik voelde dat ik een beetje nat begon te worden…. daar schoot eindelijk het sluitingkje open.. ik draaide me om.. en ineens begon Lynn mij te zoenen, haar tong drong mijn mond binnen, ik zoende haar gretig terug mijn handen gleden naar haar bikini sluiting die ik snel opende..ik zag haar mooie volle borsten en begon aan haar tepel te zuigen, ik was onderhand super geil en nat geworden.. Mijn handen gleden over Lynns buik naar haar kale kutje, mijn vinge gleed over haar lippen.. ook zij was behoorlijk nat, mijn vinger gleed zo bij haar naar binnen. Lynn begon zachtjes te kreunen.. Ik duwde haar langzaam op het bankje en ging op mijn knieen zitten. Ik duwede zachtjes haar benen uit elkaar haar mooie natte kutje glom en ik begon haar super lekker te likken mijn tong maakte rondjes om haar kloppende klit ik proefde haar kutsap in mijn mond ik ging met twee vingers in Lynn haar kutje zij kreunde van genot.. eerst heel langzaam en daarna steeds sneller mijn vingers gleden in en uit haar mijn tong nog steeds om haar klitje…Lynn pakte mijn hoofd vast en al snel begon ze hevig te schokken..ze kwam klaar..ik proefde haar en ik voelde haar. Ik liet haar nog even nagenieten door zachtjes met mijn vingers in haar kutje te bewegen.. Toen haar orgasme was weggebt hebben we ons snel aangekleed en naar huis gesneld…..

Geplaatst door Nicky van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Een lift naar huis

Geplaatst door Danique van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Gehuld in niets meer dan een zwart wit gestreept jurkje, daaronder zwarte kousen van kant die op hun plaats gehouden worden door jarretels, loop ik vanaf het treinstation naar huis. Iedere stap die ik zet zorgt ervoor dat men jurkje iets meer omhoog kruipt. De eerste paar meters neem ik nog de moeite deze op zijn plaats te trekken, zodoende blijven mijn billen bedekt. Uiteindelijk word ik het zat en laat ik het jurkje een eigen leven leiden. Een deel van mijn billen komen onder het jurkje uit. Ik voel de wind erlangs waaien.

Het idee dat elke voorbijganger een stukje van mijn billen kan zien, wind me enigszins op.

Toch schrik ik wanneer ik vol in het licht word gezet door koplampen van een voorbij rijdende auto. Uit reflex trek ik mijn jurkje weer op zijn plaats.

De auto komt naast mij rijden, het maakt me nerveus. Ik blijf recht vooruit kijken en hoop dat de automobilist het niet opmerkt. In mijn ooghoeken zie ik hoe hij zijn raampje naar beneden doet. “Blijf jij maar eens even staan, jongedame.” De strenge toon verrast me en zorgt ervoor dat ik mijn hart in mijn borst voel bonzen en mijn hoofd richting hem draai. Ik schrik wanneer ik zie dat het hier om een politie auto gaat. Nu kan ik niets anders dan doen wat hij zegt. De agent is een man van een jaar of 35 als hij dat niet allang gepasseerd is. Maar voor zijn leeftijd ziet hij er niet verkeerd uit, met zen donkere lokken die bij zijn bakkebaarden al wel aan de grijze kant is. Verder is hij netjes geschoren en kijkt hij zeer ondeugend uit zijn ogen, alsof hij iets van plan is. Ik zie hoe hij mij geheel in zich opneemt. Ik word er een beetje verlegen van. “Kom je uit de buurt?” Vraagt hij, ditmaal met een grijns op zijn gezicht. Waarop ik laat weten dat ik nog iets van 10 minuten moet lopen voor ik thuis ben. Hij stelt voor me thuis te brengen, en aangezien het best wel koud is sla ik dit uiteraard niet af. Daarnaast is het een agent, dus wat kan me gebeuren…

“Waar zal ik je afzetten?” Vraagt de agent aan mij, die zichzelf aan me heeft voorgesteld als Dirk. Ik vertel hem waar ik woon, terwijl ik mezelf in de gordels zet. We praten wat over koetjes en kalfjes. Ondanks ons leeftijdsverschil, merk ik toch dat er een bepaalde klik is. Dirk is ontzettend vriendelijk en heeft een vlotte babbel. Voor ik het weet rijden we mijn straat in, maar tot mijn verbazing stopt hij niet, maar rijdt door. “Je rijdt er voorbij” Zeg ik, met het idee dat hij zich vergist. Waarop hij laat weten dat door te hebben. Ik vraag hem waar hij dan naartoe rijdt als hij niet van plan is mij thuis te brengen. Hierop zegt hij: “Dat merk je vanzelf wel.”

Niet veel later komen we aan bij een politiebureau. Ik snap er nu al helemaal niks meer van, maar ben aan de ene kant ook wel een beetje opgelucht. Zijn in ieder geval niet op een afgelegen plek. Door middel van een pasje doet Dirk het hek open dat zich om het gebouw begeeft. We komen terecht op een parkeerplaats waar een hoop andere politieauto’s staan geparkeerd. Ik zie vanuit de auto iemand binnen staan.

“Wat doen we hier?” Vraag ik verbaasd en kijk Dirk strak aan. De lach die hij de gehele tijd op zijn gezicht had is inmiddels verdwenen. “Kom mee.” Beveelt hij me. Ondanks ik nog steeds in de war ben over wat we hier komen doen, doe ik precies wat hij zegt.

Zijn collega die ik binnen zag staan, staat inmiddels in de deuropening. “Lekker jong meisje dit keer.” Voor ik ook maar wat kan zeggen wordt ik door de beide mannen mee naar binnen genomen.

Ik word mee genomen naar 1 van de verhoorkamers. Zij duwen mij voorover tegen het bureau aan. Mijn jurkje die bij iedere stap omhoog kroop, zit inmiddels allang niet meer op zijn plaats. “Hoe beter je mee werkt, hoe sneller we klaar zijn.” Zegt Dirk terwijl ik voel hoe mijn stringetje in een vlotte beweging naar beneden wordt getrokken. Sta ik daar, voorover gebogen, met mijn jurkje omhoog en mijn stringetje naar beneden waardoor niet alleen men billen bloot zijn, maar ook mijn kaalgeschoren kutje goed zichtbaar word. Grote mannelijke handen beginnen mijn kutje te inspecteren. 1 van de vingers dringt ruw bij me naar binnen. Ondanks ik weet dat wat er nu gebeurd, op geen enkele mogelijke manier goed te praten valt, wind het me toch ontzettend op.

Ik probeer me tegen het geile gevoel te verzetten, maar dat is nogal lastig met een vinger die ritmisch in en uit men kutje glijdt. Ik voel hoe men kutje een beetje vochtig begint te worden en het valt me op dat ik wat zwaarder ben gaan ademen. Het zal toch niet gebeuren dat ik er nog echt van ga genieten ook, denk ik bij mezelf. Ik voel hoe hij er een tweede vinger bij stopt en langzaam het tempo opvoert. In men ooghoeken zie ik dat een van de mannen niet meer achter me staat, maar voor me is gaan staan terwijl hij zijn broek los knoopt. Hij haalt zijn pik uit zijn broek. Hij heeft een lekkere pik om te zien. Groot, gelukkig niet te groot en lekker stevig. Zijn ballen staan strakgespannen en zijn netjes geschoren. Ik word voor hem op mijn knietjes neergezet.

Dirk trekt aan mijn haren men hoofd naar achter zodat zijn collega met zijn pik makkelijk bij mijn mond kan. Eerst glijdt hij met zijn eikel over mijn lippen heen, ik voel hoe die besmeurd worden met zijn voorvocht. Hij kijkt me aan terwijl hij dat doet, en iets in die blik van hem doet me ernaar verlangen om mijn mond open te doen en heerlijk aan zijn pik te gaan sabbelen. Nog een beetje twijfelend kijk ik hem aan, maar bedenk me dan weer wat er tegen me gezegd werd. Met de gedachten dat als ik meewerk ze sneller klaar zijn, doe ik mijn mond open. Ik heb mijn mond nog niet goed en wel geopend en voel al hoe hij zijn pik direct bij me naar binnen schuift. Terwijl Dirk me stevig bij mijn haren beet blijft houden begint de andere agent me steeds sneller en dieper in mijn mondje te neuken. Er wordt totaal geen rekening gehouden met het feit dat hij me nu wel heel diep in men mondje neukt. Ik begin ervan te kokhalzen en het kwijl druipt langs mijn mondhoeken naar beneden. “Wat ben je toch een heerlijk sletje.” Hoor ik 1 van de mannen zeggen. Terwijl ik voel hoe Dirk inmiddels met zijn behoorlijk hard geworden pik tegen men kutje aan duwt.

Eindelijk laat Dirk mijn haren los. Zijn collega neemt het al gauw over, maar trekt me daarbij gelukkig minder hard aan mijn haren. Dirk pakt mijn heupen beet en ramt zo in 1 keer die pik van hem bij me naar binnen. In eerste instantie voel ik een enorme pijn scheut door de ruwe manier hoe hij binnen dringt, maar al snel wordt dit gevoel vervangen voor pure genot. Kennelijk denkt Dirk daar ook zo over, aan zijn gegrom te horen.

“Wat een lekker strak kutje.” Kreunt Dirk terwijl hij het tempo opvoert. Zijn pik stoot steeds dieper in mijn strakke en inmiddels behoorlijk nat geworden kutje. Er is niets lekkerder dan goed gevuld worden.

Ik sabbel aan de pik van zijn collega alsof mijn leven ervan af hangt. Zo te horen doe ik het wel goed, als ik afga op zijn gekreun. Hij pakt me steviger bij men haren beet, stoot nog een paar keer heel diep in men keeltje en spuit uit het niets men mondje vol. “Mmm… wat kan jij lekker pijpen zeg.” En haalt zijn pik uit men volgespoten mondje. Hij trekt zijn broek weer aan en groet ons nog voordat hij er vandoor gaat. Nu ben ik aan Dirk overgeleverd, die me nog steeds in men kutje aan het neuken is.

Hij pakt me steviger bij mijn heupen beet en stoot zen pik helemaal tot aan de wortel in men kutje. We kreunen het beide uit van genot. Met zen handen glijdt hij over mijn buik richting mijn borsten. Hij pakt mijn borsten beet en wrijft met zen vingers over mijn harde tepels en knijpt er zachtjes in. Met zen lippen kust hij men nek omhoog naar mijn oren en fluistert dat ik hem moet smeken om zijn zaad. Kennelijk doe ik dit niet snel genoeg, want dit keer zegt hij het harder. “Ik wil dat je me smeekt om mijn zaad.” Terwijl hij met een hand is afgedwaald naar mijn nek en me daar stevig beetpakt. “Smeek om mijn zaad.” Roept hij nogmaals. Bang dat hij men keel helemaal dicht knijp doe ik wat hij zegt, hoe vernederend ook. Heb nog niet goed en wel mijn zin afgemaakt en hij spuit men kutje vol.

“Zo, waar zei je ook alweer dat je woonde?”

Geplaatst door Danique van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

De buuf

Ik heb een buuf die nog eens een klusje heeft zo ook deze ochtend zij vroeg of ik de kastdeur van de slaapkamer wilde nakijken nou geen probleem want mijn buuf betaald mij altijd in natura.

Even mijn buuf voorstellen zij heet Astrid en is blond heeft cupo maat ff echt niet normaal en is maar 1 meter 60 groot verder lekker molig. Mijn buuf kan de hele dag met sex bezig zijn. Ik belde aan en Astrid stond in haar nachtjapon aan de deur …kom binnen en ik stapte de gang in de buuf kuste mij en hijgde in mijn nek kon mee de slaapkamer in want ik ben bloedgeil duz op naar de slaapkamer haar nachtjapon lag in de gang al op de grond en zij liep spiernaakt naar het bed zij spreide haar benen wijd uit elkaar en vroeg kom mijn lekker likken lieverd dus ik lekker met mijn tong in haar kale natte kut zij pakte mijn dikke pik en begon die te strelen en te zuigen. Wij waren zo een tijdje bezig toen de buuf zwaarder begon te hijgen en riep lik me diep steek je tong dieper in mijn kut oh ruud kom neuk me kut met je tong , ik likte wat sneller en stak mijn tong dieper in haar steeds natter wordende kut en toen kwam Astrid gillend klaar. ik wa in die tijd ook bloedgeil geworden en zonder wat te zeggen ramde ik mijn lul in haar zeiknatte spleet en begon de buuf hard te neuken zij gilde het uit een riep jesus wat is dit lekker neuk me ruud neuk me hard mijn pik klapte haast uit elkaar van geilheid en toen was er vuurwerk ik spoot de buuf helemaal vol met een dikke straal zaad ….zalig even daarna lagen wij bezweet uit te hijgen. De kastdeur is gemaakt maar wij hebben de hele dag sex gehad in de keuken in de kamer ook nog een keer gewoon voor het raam op zijn hondjes echt geil is dat.

Geile one night stand

Het is alweer een paar jaar geleden. Ik was in die tijd single en had al een paar weken geen seks gehad. Die avond had ik zin om te gaan stappen, me sensueel uit te gaan leven op de dansvloer en daarmee te scoren. Ik had wel weer eens zin om stevig genomen te worden!

Zorgvuldig zocht ik mijn kleding uit, een strak, bloedrood shirt met een V-hals die een mooie inkijk gaf op mijn volle borsten. Daaronder een zwart rokje tot op mijn knieën en zwarte pumps, een lekker luchtje op. Omdat ik in een ondeugende bui was, besloot ik geen lingerie aan te trekken.

Die zwoele zomeravond ging ik op pad, het was aardig broeierig buiten en ik had geen jas bij me. Onderweg werd ik plotseling overvallen door een korte, maar hevige, stortbui, zodat ik tot op de draad doorweekt was. Eigenlijk deerde het me niet zo, ik voelde me als een echte ‘Miss Wet T-shirt’ alleen nog maar sexyer hierdoor. Mijn borsten stonden strak onder het shirt en mijn tepels stonden zichtbaar rechtop.

In de uren op de dansvloer danste er voortdurend een aantrekkelijke man in mijn nabijheid, ik flirtte met hem en als hij vlak bij was, ging hij terloops even met zijn hand langs mijn bil. Toen de nacht tot in de kleine uurtjes gevorderd was, werden er wat langzame nummers gedraaid, ideaal om even lekker op te schuifelen. Ik zocht de onbekende aantrekkelijke op en wenkte hem.

Terwijl hij met me aan het schuifelen was, fluisterde hij in mijn oor dat hij de hele avond al geil op me was en dat ik zo’n prachtige borsten had. Ik voelde zijn hand onder mijn shirt glijden terwijl hij dat zei en dacht ‘Deze vent wil ik!’. Veel meer gebeurde er echter nog niet op de dansvloer en toen de dj stopte met draaien en de lichten aangingen, gaf ik hem een plagerige zoen op zijn lippen en besloot maar naar huis te gaan. Ik dacht dat het bij deze aanraking zou blijven.

Lichtelijk teleurgesteld en in een roesje van de genuttigde wijntjes liep ik huiswaarts, de hakken van mijn pumps waren het enige hoorbare toen ik enkele minuten later in het pikkedonker door een verlaten tunneltje liep. Ineens hoorde ik voetstappen en keek achterom, het was de man van de dansvloer! Mijn hart maakte een klein vreugdesprongetje en hij wilde dat ik mijn pas inhield.

Ik had hem de hele avond al op lopen winden, zei hij en hij wilde me voelen, hij had zin in mijn geile lijf. Hij ging achter me staan, ik met mijn gezicht naar de muur van het tunneltje en ik voelde zijn adem in mijn nek en zijn harde paal tegen mijn billen. Weer gingen zijn handen onder mijn shirt en nu pakte hij mijn borsten stevig beet. Even later ging zijn andere hand onder mijn rok en hij ontdekte dat ik geen slipje aanhad.

Toen bedacht hij zich niet meer, hij maakte de rits van zijn jeans los en haalde zijn pik tevoorschijn. Vrijwel meteen stootte hij hem met een harde stoot in mijn gladgeschoren kutje en begon me wild te nemen. God, wat was dit geil zeg! En wat voelde ik me een enorme slet en wat vond ik het opwindend! Het duurde niet lang of hij kwam met een diepe grom in me klaar. Kletsnat van het geil was ik en zijn sperma droop langs de binnenkant van mijn benen naar beneden.

Hij deed zijn gulp weer dicht, gaf me een hete tongzoen en verdween in de donkere nacht. Ik vervolgde mijn weg naar huis, trillend op mijn benen van opwinding. Toen ik eenmaal in bed lag, ben ik het nog even dunnetjes over gaan doen door mezelf te vingeren en toen ik klaar was gekomen, viel ik in een diepe slaap. Ik heb die nacht heerlijk geil gedroomd.

Geplaatst door Tatjana van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

De ondeugende leerling

Geplaatst door Summer van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Midden in de les ziet zij hem stiekem in z,n telefoon gluren en vraagt zich af wat hij nu precies in zijn telefoon aan het doen is. Omdat er een proefwerk gemaakt word is het verder heel stil in de klas en werken de overige leerlingen ijverig door. Alleen hij wekt haar aandacht en een poosje laat zij hem zijn gang gaan. Ze bestudeert aandachtig zijn blik die overduidelijk nog steeds op zijn mobiel is gericht, ze ziet dat de jongen ook een beetje soms heen en weer beweegt en dan ook weer probeert recht te gaan zitten net of er hem iets niet lekker zit. Dan steekt hij plots zijn vinger op en vraagt zijn lerares naar het toilet te mogen gaan. Na enige twijfel en hem bijna vragend aankijkend laat zij hem naar het toilet gaan. De jongen verlaat de klas zij heeft opgemerkt dat zijn mobiel in zijn broekzak aangenaam vooruit stak en bedenkt na een paar seconde dat zij even verdere polshoogte moet gaan nemen om te zien wat deze jongen verder van plan is met zijn mobiel.

Eenmaal bij het jongenstoilet te zijn aangekomen bemerkt zij dat door alle proefwerken die op dit moment gemaakt worden er verder niemand dan de jongen in de toilettengroep aanwezig is. Zij krijgt een wat opgewonden gevoel en gaat het jongentoilet heel zachtjes binnen en sluit de deur achter zich af. Na een stukje verder door te zijn gelopen hoort ze een zacht gekreun en ziet onder de deur door een paar schoenen met een spijkerbroek op de enkels.. even stokte haar adem, maar na een paar keer diep inademen besloot ze haar nieuwsgierigheid te voeden en duwde heel zacht de deur op een kier open. De jongen stond namelijk met zijn rug naar de deur en had deze in alle haast vergeten af te sluiten.

Nu zag zij dan eindelijk wat hij al die tijd al zo had gedaan, via zijn mobiel keek hij porno. Een blonde volslanke dame werd door 3 jongens genomen en zijn gekreun werd steeds heviger niet wetende dat zijn lerares nu achter hem mee keek naar het geile spektakel dat zich nu op zijn telefoon afspeelde. Ook zij kon zich nu niet langer meer inhouden en begon onder haar rokje door over haar slipje heen te wrijven en moest flink haar best doen nu niet zelf te gaan kreunen… likkend aan haar lippen en natter wordend van haar vingers kwam zij bijna klaar.. De jongen daarentegen had inmiddels zijn lerares via zijn beeldscherm gezien en deed net alsof hij nog steeds gefixeerd op zijn porno film aan het trekken was, maar toen bedacht hij zich en zag dat zijn lerares op het punt stond te gaan klaarkomen.. Maar dit wilde hij zelf voelen van haar en draaide zich wild om greep haar vast en trok haar tegen zich aan… Hij keek haar diep in haar donkere ogen en hijgde tegen haar jou wil ik nu neuken… ik ga je nu neuken en hij tilde haar tegen de muur.. haar blouse sprong open en hij duwde zijn tong tegen haar ferme tieten zoog er enorm hard aan en zij slaakte een zachte kreet.. zijn hete paal richte zich op haar natte kut en duwde zich woest naar binnen en begon haar flink te stoten.. haar blote billen raakte bij iedere stoot de koude tegels en zijn eerste straal zaad spoot diep naar binnen. Nee zij hij tegen haar ik ben nog niet klaar en hij zette haar op het fontein deed de kraan open en spoelde warm water tegen haar kutje aan en begon eraan te zuigen heel haar gaatje stond open en zijn warme zaad stroomde eruit met haar vingers streelde ze erdoorheen en likte deze gulzig af mmm zei ze jij proeft lekker… ik wil meer… en wel nu omdat de jongen zich dat geen 2e keer liet zeggen liet hij haar voor zich knielen en duwde zijn paal diep haar rode gestifte lippen voorbij zo haar mond in de kleur liep zo langs zijn harde paal en kermend van genot liet hij zich voor een 2e keer diep in haar keel klaarkomen deze keer zodat zij geen druppel verloren kon laten gaan…

Zo zei zijn lerares na weer fatsoenlijk overeind te zijn gekomen en hem weer serieus aan de les te kunnen laten deelnemen. Jongen jij komt nog wel even na hé!

Geplaatst door Summer van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Til haar op

Ga tegen de rand van het bed aan staan met je rug naar het bed toe. Dit werkt ook met een wasmachine of droger). De man pakt de vrouw met zijn handen en tilt haar op. Hij houd haar vast aan haar billen en bovenbenen. De vrouw doet haar benen om zijn bovenlichaam (voeten tegen het bed voor steun) en haar armen om zijn rug en schouders. Zijn penis gaat naar binnen terwijl jij aan hem hangt. Met behulp van zijn armen kun je heerlijk bewegen.