Sex in de trein

Heerlijks sex in de trein met een vreemde

Geplaatst door Julisha van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Hallo ik ben Julisha van thuis.nl en je kunt me vinden onder nummer 2725.

Het was echt zon dag dat alles mis ging en tegen zat, helemaal klaar om naar mijn werk te gaan start mijn auto niet, gelukkig is er vlak mij mijn huis een treinstation en besluit om dan maar met de trein te gaan.

Ik stap de trein in en ga zitten en pak mijn telefoon om een beetje op internet te snuffelen.

Ineens word er aan me gevraagd is deze stoel bezet? en ik kijk naast me en er staat een hele mooie man naast me, ik zeg meteen nee deze stoel is niet bezet en hij neemt plaats.

Ik kijk om me heen de trein rond en het is heel rustig dus er was nog plaats genoeg en voordat ik besefte dat het vreemd was dat de man vroeg of de plaats naast me vrij was voelde ik zijn hand op mijn bovenbeen, ik keek hem verschrikt aan en hij lachte na me, voordat ik iets kon zeggen voelde ik zijn lippen op de mijne en het voelde zo heerlijk warm en intens, dat ik geen woord meer kon uitbrengen.

De kus was heftig en onze tongen gingen wild met elkaar te keer,ik voelde hoe zijn hand verder omhoog ging en eindigde tussen mijn benen ik had een jurkje aan met daar onder alleen een string.

Zijn hand gleed onder mijn jurkje en deed mijn string opzij ,ik voelde zacht zijn vinger naar binnen glijden ooo wat voelde dat heerlijk aan en wat werd ik nat en opgewonden en het enige wat ik kon denken was alsjeblieft niet stoppen ,de man was ook niet van plan om te stoppen hij maakte zijn broek open en legde mijn hand op zijn naakte harde lul ,wat voelde die heerlijk aan en het enige wat ik toen dacht was ,wat wil ik die graag diep in me voelen en het was net of de man gedachten kon lezen en zei loop even met me mee.

Ik liep achter hem aan en we gingen het toilet binnen het was erg klein maar groot genoeg om daar heerlijk geneukt te worden ,de man deed mijn jurkje omhoog en duwde me tegen de muur aan beurde me op en ik gooide mijn benen om hem heen en voelde hoe hij wild bij mij naar binnen ging, ik werd heerlijk en hard geneukt net zolang tot we samen ons hoogtepunt bereikten de man zette me weer op de grond draaide zich om en liep het toilet uit ik fatsoeneerde mezelf en liep ook het toilet uit, ik keek ondertussen om me heen maar ik zag de man nergens mee, hij was verdwenen.

Wat was dat heerlijk

Geplaatst door Julisha van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Trein naar Utrecht

Ik ben iemand die van experimenteren houdt, maar helaas heb ik niet altijd mannen in mijn leven gehad die net zo ver wilden gaan als ik. Dus ik heb me een poosje geleden op een chatsite voor sex aangemeld. Niet verwachtend dat ik ooit zou afspreken, maar dan wel lekker achter mijn computer geil zijn en met wat geluk af en toe op de webcam mezelf laten komen. Inmiddels heb ik daar iemand ontmoet waar het heel goed mee klikt en hij en ik hadden allebei onze wens uitgesproken om naar een parenclub te gaan. Ik had een vrij weekend gepland en zou met hem daar heen gaan. Best spannend… om met iemand die je in het echt nog nooit gezien hebt ineens naar zo’n plek te gaan, maar onze gesprekken zijn zo heet, ik moet een pik in me, hoe meer hoe beter zelfs. We gingen op een gigolo night, dan wist ik zeker dat er genoeg  andere mannen waren waar ik het mee kon doen.

We spraken af in Utrecht en hij zou me van het station afhalen. Ik had mijn sexy outfit en nog sexyer lingerie aangedaan, met daaroverheen een lange, wijde rok en een trui. Het vooruitzicht van die nacht was zo heet, dat ik in de trein al wat heen en weer schoof van de hitte tussen mijn benen. Het was best druk in de trein en opeens komt er een meisje voor me zitten. Ik bekijk haar eens goed en eigenlijk is ze heel erg lekker. Mijn blik dwaalt over haar lichaam en als ik terug kijk in haar ogen kijkt ze mij met een lach aan. Ze zag me kijken en vraagt: “bevalt het wat je ziet?” Mijn tong gaat over mijn lippen en ik voel het tussen mijn benen nog natter worden. We komen aan de praat en ze verteld dat zij onderweg is naar haar vriendje maar dat ze niet vies is van vrouwen.

Het gesprek wordt steeds heter en ik vertel haar dat ik me op het toilet van de trein even ga fatsoeneren en ze loopt met me mee. Eenmaal op het toilet drukt ze mij tegen de deur en begint me te zoenen. haar handen dwalen over mijn lichaam en ze duikt onder mijn truitje.

Even kijkt ze verbaasd op en ik hijg in haar oor wat mijn plannen van die avond zijn. Ondertussen gaat zij genadeloos door met mijn nek en hals met haar mond te bewerken, mijn handen glijden over haar rug, naar haar lekkere billen en dan terug omhoog terwijl ik onder haar shirtje glij. Haar warme, zachte huid voelend, verkennen mijn handen haar buik en kom dan aan bij haar BH. Snel maak ik die los en mijn handen gaan verder op de verkenningstocht van haar lichaam. Ik draai met mijn duim rondjes over haar harde tepels terwijl zij me inmiddels heftig op mijn mond zoent en onze tongen elkaars lippen en mond aan het verkennen zijn. Ik laat me iets door de knieën zakken en trek haar truitje en BH omhoog zodat ik een van haar tepels in de mond kan nemen. Ik laat mijn tong piercing erover heen glijden, en zachtjes bijt ik in haar tepel. Ik hoor hoe ze even haar adem in houdt en als ik omhoog kijk, heeft ze haar hoofd achterover en ogen gesloten. Nog even een natte lik over haar tepel en dan neem ik de andere in mijn mond terwijl ik de eerste met mijn vingers liefkoos. Tussen duim en wijsvinger laat ik de tepel bewegen, iets drukkend en dan weer zachtjes eroverheen. Dan wil ik meer van haar voelen. Mijn mond gaat verder naar beneden en nu trek ik haar rokje omhoog. Mijn handen strelen haar benen en heel zachtjes glij ik met 1 vinger over haar natte slipje en ze laat een kreun haar lippen ontsnappen. Als ik langzaam het slipje naar beneden trek, lik ik elke centimeter die vrij komt. Ik ruik haar kutgeil, en dan beweeg ik heel zacht mijn vinger over haar clit, haar natte lippen en over haar gaatje. Ze duwt haar heupen mijn richting in, maar ik geef haar nog niet wat ze wil. MIjn tong verdwijnt inmiddels tussen haar benen en ik lik haar clit. Mijn vinger blijft haar gaatje masseren en ik merk aan het kreunen van haar dat ze meer wil en bijna gaat komen. Dan bijt ik iets in haar clit en duw gelijk 2 vingers in haar. Die beweeg ik diep in haar terwijl ik aan haar clit blijf zuigen, likken en bijten. Mijn andere hand glijdt omhoog en ik wil haar borsten pakken, maar merk dat ze zelf met haar tepels speelt. Ik kijk even omhoog om van dat uitzicht te genieten en ga dan nog fanatieker verder.

Ik stoot mijn vingers in haar, mijn tong draait rondjes om haar clit en ik voel haar kutspieren al samentrekken. Ik blijf haar nog even met mijn vingers neuken en als ik dan nogmaals op haar clit bijt, komt ze hard klaar. Ze spuit me helemaal onder. Ik probeer haar geil op te likken, maar het is teveel. Het zit inmiddels overal en ik grijns als ze mij met een verwarde blik aankijkt. “jee”, zegt ze, “dat is me nog nooit overkomen. ” We horen de machinist omroepen ” We naderen station Utrecht, reizigers voor blabla” de rest hoor ik niet meer. We moeten er uit. ze zoent me en zegt “Jammer, ik had graag jou ook laten komen” Ik lach en vraag of ze in is voor een trio met mijn date.

Terwijl we terug lopen naar onze plaatsen en tassen, vertel ik haar mijn plan. Dan belt ze haar vriendje dat ze later is en pakt mijn hand vast. Terwijl zij en ik het station aflopen, zie ik mijn date al staan. Hij kijkt verbaasd en ik geef hem een kus op zijn mond. Lachend zegt het meisje “nu weet je ook hoe ik smaak” . Mijn hand laat ik gelijk op zijn broek glijden en hij is gelijk hard. “ik heb nog iets van haar tegoed, vind je het goed om toe te kijken? ” vraag ik hem. Hij lacht en we verlaten het station…

De Vreemdeling

Geplaatst door Laura van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik stond op het perron en zag een echtpaar staan de man was rood van drift ruzie ?

Ik stapte erop af om een vuurtje. Hij kalmeerde wat en gaf mij letterlijk en figuurlijk een vuurtje ik werd warm van binnen en ook een beetje nat in m’n broekje. De trein arriveerde en halverwege de reis moest ik naar het toilet. En ja wie stond daar… de man.

Weer die aantrekkingskracht. Ik open de deur van de WC en daar stond hij voor me onweerstaanbaar. Z’n pik tegen me aan duwend . Ik werd zo geil van hem!

Nu ben ik echt nat en m’n klit zwol al op. Hij trekt de kleren van m’n lijf ik zit op de rand van de pot en stamel neuk me. Jesus! wat heeft een dikke pik hij stoot hard in me en gaat hevig op en neer m’n kut begint te trillen en ja ja ik kom.

Hij blijft doorgaan z’n ballen kletsen tegen me aan oooh wat ben ik nat ik kom weer ik ga spuiten!!! Er word op de deur geklopt hij maakt nog een paar lange slagen en explodeert. Snel weer aangekleed stappen we de wagon in.

Ik heb hem nooit meer gezien maar t was Super geil.

Geplaatst door Laura van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Sex in de trein – Laatste trein naar huis!

De klok loopt al tegen twaalf uur als ik, student, 19 jaar oud, in Rotterdam overstap op de laatste trein richting Haarlem. De coup‚ is leeg, op een oudere man na. Eenmaal aangekomen op station Delft stapt de oude heer uit, na mij eerst nog beleefd gegroet te hebben. Net als de trein zich weer in beweging zet, komt een jonge meid binnen die zwaar hijgt, alsof ze astmapatient is. Ze ploft neer op de bank schuin tegenover mij en zucht: “Hehe, dat was op het nippertje.” Ik bekijk haar een aandachtig: ze is een jaar of 19, net als ik, en heeft heel lang donker haar. Ze kijkt me aan en ik sta meteen in vuur en vlam. Ze heeft van die blauwe ogen waarin je kunt wegdromen. Lang donker haar en blauwe ogen, daar ben ik altijd al weg van. Ze lacht verlegen en draait haar hoofd om, om naar buiten te kijken. Omdat het daar stikdonker is, vraag ik mij af waarom ze uit het raam blijft kijken. Plotseling bemerk ik dat ze mij in de spiegeling van het glas zit te observeren. Ik kijk haar spiegelbeeld recht in de ogen en geef een knipoog. Mijn ogen wenden zich weer naar haar ‘echte’ gezicht. Ik zie dat ze een beetje rood wordt. Toch durft ze mijn richting op te kijken. Ik lach naar haar. Ze krijgt iets ondeugends over zich. Ik zeg: “Je was dus maar net op tijd, he?” “Ja”, antwoordt ze, “de bus had vertraging, dus moest ik rennen.” Ik vraag haar of ze het erg vindt als ik naast haar kom zitten. “Nee, natuurlijk niet”, roept ze, haast opgelucht dat ik het vraag. Ik ga naast haar zitten en we praten over van alles en nog wat. Doordat ze een strak, sixties-truitje aan heeft kan ik haar vrouwelijke welvingen uitermate goed bekijken. Ze heeft mooie volle melkhouders. Haar tepels zijn keihard; ze priemen recht door het textiel heen. Aangezien ik geen beha-bandjes zie, neem ik aan dat haar ‘speelgoed’ in vrijheid mag vertoeven. Terwijl ik haar zo bekijk, voel ik de nodige aktiviteit in mijn kruis. Dan valt het gesprek plotseling stil. Intuitief leg ik mijn hand op haar dijbeen en kijk haar aan. Haar volle, roodgestifte lippen vragen erom, hartstochtelijk gezoend te worden, wat dan ook spoedig gebeurt. Mijn hand gaat richting haar kruis. Als ik mijn hand erop leg, schokt haar lichaam. Ik voel dat haar spijkerbroek vochtig is. Al snel is haar truitje omhooggeschoven en blijkt mijn vermoeden juist; haar prachtige ferme borsten zijn geheel vrij, waardoor ik ze met beide handen direkt zalig kan masseren. Mijn reisgenote beantwoordt dit met gekreun en zachtjes fluistert ze: “Laat me klaarkomen, alsjeblieft, laat me klaarkomen.” Mijn handen flitsen naar haar jeans, die ik snel losmaak. Zij knoopt op haar beurt ook mijn broek met handige bewegingen open. Mijn paal, die natuurlijk al lang recht overeind staat, wordt door haar handen gestreeld. Ze pakt mijn stijve vast en begint er met korte schokjes aan te trekken. Ik kan mijn gedachten nauwelijks bij mijn eigen bezigheden houden. Mijn hand heeft ondertussen haar lichtbehaarde venusheuvel bereikt. God, die meid is echt kleddernat!

Ik trek haar jeans en slipje bijna geheel naar beneden en masseer met mijn vingers haar schaamlipjes. Dan smelt ze weg; ze geniet intens en heeft gewoon geen kracht om aan mijn kloppende lul te trekken. Het vocht loopt gewoon haar kut uit. Mijn wijs -en middelvinger glijden soepel haar liefdesgrotje in; haar ademhaling wordt onregelmatig. Plots hijgt ze: “Waarom plaag je me zo? Streel mijn kittelaar, anders wordt ik gek.” Ik heb inderdaad expres haar clitoris nog niet beroerd. Nu is de tijd dan gekomen. Ik ga op de grond zitten tussen haar benen en begin haar klitje met mijn tong te verwennen. Ze weet niet hoe ze het heeft; ze kronkelt over de treinbank en komt steeds verder omhoog, totdat ze zelfs op de bank staat! Ik ben natuurlijk ook omhooggekomen, om met mijn tong haar klitje te kunnen blijven strelen. Kirrend hangt ze aan het bagagerek, terwijl ik haar heerlijk bef en mijn vingers sneller en sneller in en uit haar zachte poesje laat glijden. Dan begint haar lichaam spastisch te schokken. Ik kan mijn tong nauwelijks bij mijn ‘werk’ houden. Plots schokt ze zo heftig dat zelfs het bagagerek er van kraakt. Ze slaakt een lange, gelukzalige zucht en is zeker een halve minuut van de wereld. Met een zwoele brede lach op haar gezicht gaat ze zitten en bedankt mij voor dit heerlijke avontuur. De luidspreker meldt dat het eerstvolgende station Leiden zal zijn. Mijn zojuist klaargekomen brunette begint zich, tot mijn verbazing vlug aan te kleden. “Ik moet er hier helaas alweer uit”, zegt ze op spijtige toon. Ze biedt tientallen keren haar excuses aan dat ze mij niet heeft kunnen verwennen. Ze pakt haar rugtas, geeft me nog een laatste zoen en trekt plagerig aan mijn paal. “Volgende week, zelfde tijd, zelfde trein, maak ik dit karweitje af”, roept ze als ze de coup‚ verlaat. Ze zwaait nog op het perron als de trein wegrijdt en geeft me een ondeugende knipoog. Op de treinbank ontdek ik een bibliotheek-pasje dat ze is vergeten. Angelique H., 17-09-75 staat erop. Nou, nu maar hopen dat de week snel voorbij gaat.

Dagje strand

Geschreven door Christina van Thuis.nl. Klik hier en bekijk haar profiel.

Op een hete warme zomerdag besloot ik lekker naar het strand te gaan…ik stond die ochtend lekker vroeg op en nam de trein naar het strand!

Het was nog lekker rustig dus ik had even mooi tijd om een boek te lezen…tijdens het lezen ben ik in slaap gevallen en schrok om 14:45 wakker toen ik een mannenstem hoorde zeggen…pas je op dame straks vebrandt je nog je bent aardig rood geworden….!!!!

Ik keek in zijn ogen en het waren echt de mooiste donkere ogen die ik ooit in mijn leven gezien had!

Ik antwoode met ohh jeetje ik heb gewoon bijna 2 uur geslapen zonder me ingesmeerd te hebben, waarop hij beantwoorde ik wil je best insmeren hoor als dat mag.

Iemand die mij kent weet dat ik niet verlegen ben en liet mij insmeren door dat ongelofelijke lekker ding! Mike was zn naam!

We raakte aan de praat en het was gezellig!

Rond 16:00 besloot ik naar huis te gaan, Mike en ik hadden nummers uitgewisseld en we zouden contact houden!

Ik liep door het bos naar het treinstation….in de verte hoorde ik een hatd geluid van een motor die elke keer dichterbij kwam, de motor stopte naast me en ik zag dat het Mike was….

Hij stapte zn motor af en vroeg of ik nog ff zien had om samen te wandelen in het bos…zo gezegd zo gedaan….

We liepen en liepen en liepen ik had last van mn rug en gaf dat aan bij mike…hij ging achter me staan en masseerde rustig mijn schouderbladen…ik genoot hier zo van dat ik eigenlijk meer en meer wilde….ik draaide me om en voor ik het wist waren we aan het zoenen!!!!! Zijn hand gleedt onder mijn truitje en voorzichtig masseerde hij mijn borsten! Rustig kreunde ik van genot en kon aanvoelen dat hij al hard was geworden….ik duwde hem tegen een boom aan en deed zn t-shirt omhoog….rustig gaf ik hem zwoele hete geile kusjes op zn onderbuik…Mike hield het niet meer en vroeg me of ik hem wilde pijpen….voorzichtig nam ik zijn caramelgekleurde grote pik in mn mond en begon er voorzichtig op te zuigen….ik gaf het likjes nam het lekker diep in mn mond,…ik voelde al lekker wat voorvocht vrij komen en vroeg Mike mag ik je klaar pijpen Mike!!! Zijn antwoord was jaa graag!!!! Ik nam een paar keer zijn pik die in mn keel zoog aan zn ballen en aan zn eikel en voor ik het wist spoot hij mijn mondje vol!!!!

Ik zag hoe mike genoot, ik nam een paar stappen achteruit en verdween met mijn hand in mn ondergoed…ik was zo nat dat ik mijn vingers kon oplikken….mike werd hier zo geil van en ging op zn knieen voor mij zitten???? Ik zei hem dat ie lekker moest ontspannen en zorgde ervoor dat hij lekker relaxd op zn rug lag!!!! Toen hij op zn rug lag ging ik op zijn gezicht zitten zodat hij mij lekker kon beffen….voorzicht stak hij zn tong tussen mijn benen…ik genoot er zo erg van dat ik het uitschreeuwde….hij likte mijn klitje lekker en werd nog geiler en zei neuk me Mike ga ik me pak me neem me ik wil dat je me nu keihard neukt!!! Ik hoefde het niet te herhalen of mike lag al bovenop me…hij stopt zn lekkere pik diep in me en gaf me heerlijke diepe stoten….met mn nagels zat ik in zn rug het was zo lekkerrr en werd er alleen maar geiler van….ik ging plat op mn buik liggen met mn kontje omhoog… En zei Mike ik wil dat je me lekker van achteren neukt!!! Hij ging er zo diep in dat ik het in mn maag voelde….ik denk dat de hele omgeving mij klaar heeft horen komen….en hem ook! De sex was heerlijk….diezelfde avond hebben we nog een paar keer wilde geile hete sex gehad bij mij thuis!!!

Geschreven door Christina van Thuis.nl. Klik hier en bekijk haar profiel.

Zomaar een erotische ontmoeting

Geplaatst door Irene van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Een beetje gehaast stapte ik in de trein opgelucht dat ik het toch nog gered had. Al snel vond ik een plaats in de bijna lege coupe. tegenover zat een man die nieuwsgierig opkeek toen ik plaats nam. Kennelijk beviel het hem wel wat hij zag en hij liet zijn blik goedkeurend over mijn lichaam gaan. Nou weet ik zelf wel dat ik er goed uitzie en werd dus een beetje onrustig van deze openlijke belangstelling en besloot er maar geen aandacht aan te schenken. “wil je je benen iets verder uit elkaar doen dan word mijn uitzicht nog prettiger”, het klonk als een vriendelijk verzoek maar ik was enigszins verbaasd en zeker niet van plan om te doen wat hij vroeg. Wat dacht hij wel. Ik had de keus om ergens anders te gaan zitten. “Waar je ook naar toe gaat,ik volg je al is het naar het eind van de wereld”. Dat leek me wel een beetje erg ver maar ik moest wel glimlachen om deze reactie.Nu zelf ook wel nieuwsgierig bekeek ik de man wat beter. Het beeld tegenover mij beviel me wel en een beetje flirten kon toch geen kwaad vond ik.

Hij had een open gezicht met oprechte belangstelling. “Jij lijkt mij een vrouw die er ook van houd om met zich zelf bezig te zijn”. Ik vond dit wel wat brutaal maar het was wel de waarheid Het was gewoon heerlijk om even wat tijd te nemen voor je zelf met mijn hand langs mijn natte kutje en over mijn groeiende klit kon ik me volledig over geven aan gevoelens die steeds heftiger werden. Alleen al de gedachte hieraan liet me bijna klaarkomen. Toen ik opkeek naar de man zag ik dat hij over de groeiende bult in zijn broek wreef. Hij legde zijn jas over zijn schoot en ik hoorde hoe hij de rits van zijn broek open deed. Hij sloeg zijn jas een stukje terug zodat ik net kon zien hoe zijn lul klopte in zijn hand. Daar werd ik zo geil van  dat ik onderuit zakte en mijn slipje opzij schoof zodatik lekker bezig kon gaan met mijzelf. We ademden allebei zwaar en genoten van het zicht op elkaar. Net voordat we een station binnen reden voelde ik een heel intens orgasme opkomen. Hij genoot van mij en zijn lul spoot zich leeg net op tijd. Bij het opstaan dankte hij me zacht en op het perron wierp hij me een kushand toe.Ik deed hetzelfde en we zwaaiden nog even. Vaak denk ik terug aan deze ontmoeting en raak dan telkens weer opnieuw opgewonden. Een heerlijke belevenis die ik iedereen kan aanraden.

Geplaatst door Irene van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

De treinreis

Hallo lekkere geile mannen,

Ik wil jullie wat vertellen van mijn hete treinreisje laatst. Het was een snikhete dag,dus had ik mij daar luchtig op gekleed, ik was in’t wit gekleed, een mooi kort rokje iets doorschijnend met daarop een mooi getailleerd bloesje ook doorschijnend, zodat je mijn BH er door heen zag, onder mijn rok droeg ik geen slipje. En ik had hele hoge witte pumps aan. Ik zat eerste klas en lekker alleen, tot dat er een man netjes in costuum pak ook bij me kwam zitten, hij ging recht tegen over me zitten,en ik voelde dat hij telkens op mij zat te letten, en ik dacht bij me zelf deze man wil wat van me.Ik stond op en liep naar ’t toilet en 5 min. later klopte er iemand op de deur.

Ik deed open en het was die man uit mijn coupe, hij zei tegen mij, ooh!!!, wat zie jij er toch lekker sexy uit ik werd geil van je in de coupe. Ik lachte tegen hem en vroeg wat hij van mij wilde.

Toen zei hij tegen mij, mag ik eens onder je rokje kijken, en ik zei ja hoor ga je gang. Hij ging bukken en zag tot zijn verbazing dat ik er niks onder aan had. En toen vroeg hij aan mij, mag ik jou poesje lekker likken, ik zei daarop ja natuurlijk. En zo gulzig als hij was begon hij mijn geile kale kutje heerlijk te beffen…

Wil meer weten over dit ondeugende treinreisje log dan snel bij mij in. Dan vertel ik jou wat er nog meer gebeurde in het toilet.

Dus aarzel niet en log snel bij me in schatje.

Tot gauw,geile kusjes van Patty

Klik hier voor haar profiel.