Sex op kantoor

De sollicitatie

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik was een jaar of 18 toen ik voor het eerst op een baantje als secretaresse solliciteerde. Ik was uiteraard op van de zenuwen en wilde goed voor de dag komen. Ik trok een keurige degelijke rok aan met een bloesje. Ik wist dat ik lekkere grote borsten had en die liet ik ook graag zien. Ik had dan ook een beetje inkijk in dat bloesje maar ik dacht dat dat wel zou kunnen. Mijn vader had ik zo gek gekregen om me erheen te brengen zodat mijn haar niet zou verwaaien. Terug ging ik lopend. Lees meer

Sex in de bioscoop

Ik had een date met een collega van mijn stiefvader, ik had deze jongen al vaker gezien en vond hem best aantrekkelijk.

Na hem een aantal keer gezien te hebben sprak hij me aan we raakten aan de praat,en hij vroeg me mee voor een avondje bioscoop..waar meteen volmondig ja op antwoorde.

Toen hij me die avond kwam ophalen was ik stiekem een beetj zenuwachtig en fantaseerde over wat de avond ons zou kunnen brengen.

Eenmaal aangekomen bij de bioscoop haasste we ons naar binnen zodat we niks van de film zouden missen. Lees meer

Sex op het werk

Geplaatst door Natalie van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Voor mijn beroep ben ik schoonmaakster, en maak dan ook kantoren schoon.

Er werken hele leuke mannen op het kantoor.

En af en toe vliegen de flirts over en weer.

Maar ja….sex op het werk is uit den boze.

Een paar weken geleden was ik weer driftig aan de schoonmaak.

En had net het kantoor gedaan waar een hele leukerd nog aan het overwerken was.

Praatje over koetjes en kalfjes, maar er hing wat in de lucht.

Ben maar snel verder gegaan. Lees meer

De Stageplek – 1: De Wachtkamer

Geplaatst door Angel van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Eindelijk was het me gelukt om een afspraak te maken bij het grote verzekeringskantoor voor een felbegeerde stageplek. Omdat ik absoluut niet te laat wilde komen was ik vroeg van huis vertrokken. Het was gelukkig maar een half uurtje rijden naar de grote stad. Tijdens de autorit vlogen mijn gedachten alle kanten op en ik bedacht me dat ik zo lang gehoopt had op een kans op deze stage dat ik tot mijn schrik merkte dat ik erg nerveus was. De stage was bij het management van de afdeling verkoop. Ik deed de opleiding tot managementassistent en ik zou daar een half jaar kunnen stagelopen, als assistent van de hoogste manager! Al met al de ideale stage voor mijn opleiding en ook nog eens in de buurt! Op de opleiding was juist deze stage vaak het onderwerp van gesprek geweest. Het bedrijf stond erg goed bekend en na een stage hier was je gegarandeerd van een baan in het werkveld. Van een andere stagiaire had ik gehoord dat de manager in kwestie kritische vragen kon stellen. De foto op de website liet een wat donkere foto zien van een op zich aantrekkelijke man van rond de 40 met een serieuze blik. Niet echt mijn type. Hij was bij haar bijzonder kritisch geweest tijdens het gesprek, dat naar haar mening ondanks dat toch goed verlopen was. Na afloop uitte hij zich positief en ze was dan ook zwaar teleurgesteld toen ze de stage niet mocht doen. Mijn nieuwsgierigheid naar de man en stageplek in kwestie was gewekt. Naast dat het een beregoede werkplek was wilde ik ook de verbale uitdaging aan gaan zodat ik deze stageplek wel kon bemachtigen. Lees meer

Sex met een collega van een vriendin!

Geplaatst door Nichole van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik was voor een week terug bij mijn vriendin op kantoor en ik heb al een tijd oog contakt met een man van de kantoor van mijn vriendin ik wou alleen even bij kletsen met mijn beste vriendin maar ja zo ver kwam het niet ze was er niet dus ik wou weg gegaan kwam de jonge man binnen en til me op zet me op de burau van mijn vriendin begon me te kussen ging hij na benen maak mijn benen open begon me te likken ik heb het toe gelaten ik smolt helemaal zo lekker was het toen hij klaar was draaide hij mij op en begon me te …….. op zijn doggy stijl het was gewoon lekker wil je meer weten kijk op mijn site. Lees meer

Secretaresse

Geplaatst door Heleen van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Mmmmmm, het is maandag ochtend.

Ik heb je al verschillende keren aan de telefoon gehad. Je stem klonk altijd heerlijk, zo zwoel en warm.  Ik mag voor jou gaan werken, jij wordt de nieuwe manager hier en ik ben jou secretaresse.  Om klokslag 9 uur kom je binnenlopen, wat zie je er heerlijk uit. Krijg het gelijk al warm bij je binnenkomst en ik zie dat jou ogen over mijn hele lichaam gaan. Speciaal heb ik voor jou een heerlijk kort zwart rokje aangetrokken, met een leuk strak blousje, mijn mooie zwarte kousen eronder en natuurlijk mijn lange laarzen. Ook aan mijn lingerie heb ik gedacht, een heel mooi kanten setje. Lees meer

De lift

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik heb ooit een blauwe maandag in een verpleegtehuis gewerkt. Gewoon als schoonmaakster, omdat ik in die tijd even geen ander werk had. Op zich was het best wel leuk hoor, alleen iedere dag hetzelfde schoonmaken verveelt snel. Er werkte in die tijd een heerlijke fysiotherapeut, Eddy. Echt een heel lekker ding. We hadden af en toe ook ondeugend oogcontact. Ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven. Als we elkaar in de gang tegenkwamen liepen we ook wel met zin tegen elkaar aan. Ik begon echt op hem te geilen. Ik had het idee dat het andersom ook wel zo was. Lees meer