Sex op kantoor

Secretaresse

Geplaatst door Heleen van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Mmmmmm, het is maandag ochtend.

Ik heb je al verschillende keren aan de telefoon gehad. Je stem klonk altijd heerlijk, zo zwoel en warm.  Ik mag voor jou gaan werken, jij wordt de nieuwe manager hier en ik ben jou secretaresse.  Om klokslag 9 uur kom je binnenlopen, wat zie je er heerlijk uit. Krijg het gelijk al warm bij je binnenkomst en ik zie dat jou ogen over mijn hele lichaam gaan. Speciaal heb ik voor jou een heerlijk kort zwart rokje aangetrokken, met een leuk strak blousje, mijn mooie zwarte kousen eronder en natuurlijk mijn lange laarzen. Ook aan mijn lingerie heb ik gedacht, een heel mooi kanten setje.

Lees meer

De lift

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik heb ooit een blauwe maandag in een verpleegtehuis gewerkt. Gewoon als schoonmaakster, omdat ik in die tijd even geen ander werk had. Op zich was het best wel leuk hoor, alleen iedere dag hetzelfde schoonmaken verveelt snel. Er werkte in die tijd een heerlijke fysiotherapeut, Eddy. Echt een heel lekker ding. We hadden af en toe ook ondeugend oogcontact. Ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven. Als we elkaar in de gang tegenkwamen liepen we ook wel met zin tegen elkaar aan. Ik begon echt op hem te geilen. Ik had het idee dat het andersom ook wel zo was.

Lees meer

Sex op kantoor

En ja hoor,vrijdagmiddag op kantoor en ik moest weer brieven opnemen bij die supergeile baas van mij.het is erg warm dus heb alleen een topje met kort rokje aan zodat die grote eile tieten lekker zichtbaar zijn als ik maar beetje buk.ga lekker op zijn buro zitten,jonge vent van net 30 en laat hem lekker gluren,duurt niet lang,hij staat op doet de deur op slot ,komt achter me staan en zonder pardon pakt hij die tepels vast en begint ze lekker te kneden. het duurde niet lang of ik had die superharde lul uit zijn broek en begon te pijpen.hij legde me languit op het buro en met mijn benen wijd,kut open hebben we een heerlijk partijtje liggen neuken,wil je dit met mij ook eens herbeleven,bel me

Lees meer

Geile sex in hotelkamer

Geplaatst door Lindy van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Gister was ik toevallig in een hotel voor mijn werk. Ik zag een ontzettend lekkere jongen aan de bar zitten.

Onopvallend ging ik naast hem zitten en we maakten al snel contact.

Ik hoorde hoe hij heette en heb hem opgezocht op Facebook. Ik voeg hem toe als vriend en al snel raakten we aan de praat via internet.

Hij wist nog niet dat ik praktisch naast hem zat aan de bar.

Later die avond vroeg ik hem via FB in welk hotel hij zat (wat ik natuurlijk al lang wist en op welke kamer) Ik vroeg hem wat hij met me zou doen als ik plots voor zijn deur zou staan, Hij zou me geil zoenen en heerlijk neuken.

Lees meer

Sex met een ex collega

Geschreven door Lucky van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Lucky ben 37 jaar en ben een geile volle vrouw. Ik wil jullie een verhaal vertellen wat ik een paar weken geleden heb meegemaakt. Ik was aan het werk en kreeg een extern telefoontje aan de lijn. Ik werk bij een expeditie bedrijf en doe de loonadministratie en krijg meestal interne telefoon gesprekken. Misschien door toeval wie zal het zeggen kreeg ik Mark aan de lijn een ex collega die in de loods had gewerkt en waar ik het destijds goed mee kon vinden. Het was al meer dan 5 jaar geleden dus ik vroeg hoe het ging met hem. Het bleek dat hij pas verhuisd was en hier in de buurt was komen wonen.

Lees meer

Na kantoortijd

Geplaatst door Annelieke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het is rond 21.00 uur op een door-de-weekse dag. Ik loop het kantoor binnen. Het is er erg stil. Jij bent degene die vandaag moet afsluiten. Alle anderen zijn al weg en hebben jou alleen achter gelaten.

Je staat achter de receptiedesk iets te lezen. Ik loop naar jouw kant van de receptie. Je kijkt me aan. Met mijn hand glij ik langs je arm. Je blijft naar me kijken en laat het gebeuren, je afvragend wat het allemaal te betekenen heeft…

Lees meer

Bart’s verhaal

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Nadat Ina vorige week vrijdag op kantoor was geweest en we een vreselijk geile middag hadden gehad samen met Connie, hadden we afgesproken dat ze vaker langs zou komen.

Vandaag was het weer zover, tegen het einde van de dag ging mijn mobieltje, ik zag haar naam in het display en voelde direct een lichte siddering door mijn onderbuik gaan. Snel naar beneden, haar binnen gelaten en mee genomen naar mijn  kantoor. Iedereen was al naar huis of zat in de kroeg voor de vrijdagmiddagborrel.

Lees meer