Sex op kantoor

Sex op kantoor

En ja hoor,vrijdagmiddag op kantoor en ik moest weer brieven opnemen bij die supergeile baas van mij.het is erg warm dus heb alleen een topje met kort rokje aan zodat die grote eile tieten lekker zichtbaar zijn als ik maar beetje buk.ga lekker op zijn buro zitten,jonge vent van net 30 en laat hem lekker gluren,duurt niet lang,hij staat op doet de deur op slot ,komt achter me staan en zonder pardon pakt hij die tepels vast en begint ze lekker te kneden. het duurde niet lang of ik had die superharde lul uit zijn broek en begon te pijpen.hij legde me languit op het buro en met mijn benen wijd,kut open hebben we een heerlijk partijtje liggen neuken,wil je dit met mij ook eens herbeleven,bel me

Geplaatst door Yvonne van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Geile sex in hotelkamer

Geplaatst door Lindy van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Gister was ik toevallig in een hotel voor mijn werk. Ik zag een ontzettend lekkere jongen aan de bar zitten.

Onopvallend ging ik naast hem zitten en we maakten al snel contact.

Ik hoorde hoe hij heette en heb hem opgezocht op Facebook. Ik voeg hem toe als vriend en al snel raakten we aan de praat via internet.

Hij wist nog niet dat ik praktisch naast hem zat aan de bar.

Later die avond vroeg ik hem via FB in welk hotel hij zat (wat ik natuurlijk al lang wist en op welke kamer) Ik vroeg hem wat hij met me zou doen als ik plots voor zijn deur zou staan, Hij zou me geil zoenen en heerlijk neuken.

Ik klopte op zijn deur. Hij schrok natuurlijk, maar maakte zijn beloftes meer dan waar.

Hij nam me keihard in mijn nat gelikte kutje. En ik hem hem daarna heerlijk afgezogen. Het was ontzettend geil en spannend.

Hij spoot mijn mondje en mijn gezicht heerlijk onder, terwijl hij mijn natte kutje gulzig likte. hmmm Als ik eraan terugdenk word ik er weer net zo nat van.

Kom jij ook lekker met me kletsen, misschien klop ik dan ook wel bij jou aan……..

Geplaatst door Lindy van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Sex met een ex collega

Geschreven door Lucky van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Lucky ben 37 jaar en ben een geile volle vrouw. Ik wil jullie een verhaal vertellen wat ik een paar weken geleden heb meegemaakt. Ik was aan het werk en kreeg een extern telefoontje aan de lijn. Ik werk bij een expeditie bedrijf en doe de loonadministratie en krijg meestal interne telefoon gesprekken. Misschien door toeval wie zal het zeggen kreeg ik Mark aan de lijn een ex collega die in de loods had gewerkt en waar ik het destijds goed mee kon vinden. Het was al meer dan 5 jaar geleden dus ik vroeg hoe het ging met hem. Het bleek dat hij pas verhuisd was en hier in de buurt was komen wonen.

Vroeger woonde hij 50 km bij zijn werk vandaan. Ik had nog wat werk wat afgemaakt moest worden en vertelde aan Mark dat ik niet te lang kon bellen. Mark vroeg of ik na werktijd misschien effe een bakje wou komen doen om wat bij te kletsen. Ik had nog wat overuren staan en besloot een uurtje eerder naar huis te gaan om nog even bij Mark langs te gaan. Het was 4 uur en ik reed bij m`n werk vandaan. Mark woonde precies op de weg naar huis dus ik hoefde niet om te rijden. Ik parkeerde m`n auto op z`n oprijlaan en belde aan.

Mark deed open en was nog steeds de lekkere knul van 5 jaar geleden. We gaven elkaar een kus op elkaars wang en gingen naar binnen. Mark had nog precies dezelfde (ondeugende) lach als toen. Hij zei dat ik ook niks veranderd was en er nog steeds goed uit zag. We haalden wat verhalen van vroeger op. Hij zei dat ik altijd de hoofden op hol maakte bij het loodspersoneel als ik de loods binnen kwam. Ik zei dat Mark altijd ons aan het blozen maakte als hij de loonadministratie binnen kwam. Hij kwam altijd in een strak t-shirtje binnen en je kon goed zien dat hij zwaar werk verrichte in de loods. Een lichaam om van te smullen. Er werd aangebeld en Mark liep naar de deur om open te doen. Er kwamen 2 collega`s van Mark binnen van het bedrijf waar hij nu werkte en stelden zich voor als Luuk en Dennis.

De beide heren gaven hun ogen goed te kost toen ze me zagen. Luuk zei tegen Mark dat hij het vreemd vond dat hij weg was gegaan bij ons bedrijf met zulk leuk personeel. Mark lachtte en ik moest er van blozen. De beide heren hadden ook net zo`n goed gebouwd lichaam als Mark. Ze gingen tegenover me zitten en deden ook een bakje koffie mee. Ik vroeg waar ze woonden. Ze woonden een eind verder op en moesten nog wat films afgeven bij Mark die hij vergeten was op zijn werk. De films moesten vandaag terug naar de videotheek. Ik zei dat ik ook regelmatig films huurde omdat er tegenwoordig niet veel op TV is. Dennis zei dat de films die Mark had gehuurd wel goed waren en moest lachen. Ik zag nu Mark blozen en had wel een idee wat voor soort films het moesten wezen. Welke films zijn het vroeg ik aan Mark om hem wat verder te plagen. Mark stond op en pakte de tas waar de films inzaten en haalde er 3 films uit. Ik moet zeggen dat ik het wel spannend vond om met de heren een beetje te flirten terwijl ik getrouwd was. Mark lag de films op tafel en vroeg met een lach of ik ze al gezien had.

Ik zei voor de gein dat ik er 2 gezien had en de andere nog niet. Dit was voor de heren namelijk helemaal wat ze wilden horen. Dennis pakte de DVD van tafel en liet mij de achterkant zien en vroeg wat ik spannend vond aan zo`n film. Ik keek naar de achterkant van de hoes en zag dat er een vrouw van meerdere kanten werd genomen. Ik voelde dat ik me in een lastige positie had gekletst en vond het ook wel geil de situatie die zich voordeed. Ik ben al getrouwd sinds dat ik een kind kreeg en heb niet veel spannends kunnen beleven in m`n huwelijk. Ik kon niet meer terug voor m`n gevoel en besloot nog een stukje verder te gaan met het geflirt. Wat mij nu spanned lijkt aan zo`n film is hoe de mannen de vrouw zo ongeloof kunnen laten genieten tijdens de sex . Als een vrouw heerlijk genomen wordt door een paar van die enorme lullen. Ik zag Dennis even slikken bij mijn antwoord. Luuk vroeg of ik het ook niet angstig vond dat meerdere heren de dame in kwestie pijn zouden doen met het harde geneuk.

Ze zouden mij niet hard genoeg kunnen neuken met zulke lullen. Mark stelde de alles beslissende vraag en wist dat ik getrouwd was. Zou jij als getrouwde vrouw dit weleens willen meemaken vroeg hij aan mij. Ik zou het best wel willen weten , maar dan wel 1 malig zei ik. Mark stond op en liep naar me toe en gaf me zonder te vragen een toegzoen. De reactie die ik gaf om direkt met m`n tong te reageren vertelde Mark genoeg. Hij pakte met beide handen m`n borsten en begon er zachtjes in te knijpen. Luuk en Dennis kwamen nu ook naast me en begonnen nu ook aan me te zitten. Ik voelde dat m`n broek los werd gemaakt en uitgetrokken. Luuk begon met z`n vinger langs m`n klitje te vrijven en voelde dat ik ontzettend nat was. Dennis had z`n broek uit gedaan en bood zijn lul aan om gepijpt te worden. Binnen een paar tellen waren we alle 4 helemaal naakt en had ik 3 lullen voor me. Als iemand me dit van te voren had verteld, had ik hem voor gek verklaard. Mark en Dennis hadden allebei een lekkere lange lul waar ik goed aan kon trekken.

Ze waren goed hard om in m`n kutje te stoten. De lul van Luuk daarin tegen was wel wat vreemd. Hij was maar 15 cm lang maar gigantisch dik. Z`n lul paste niet in m`n hand en ik kreeg ook m`n lippen er niet omheen. Ik moest zijn lul met 2 handen bewerken. Als eerste nam Mark plaats op de bank en vroeg of ik op hem wou zitten. Ik vroeg of ze wel een condoom om wilde doen voordat ze in me kwamen en dit werd gerespecteerd door de heren. Ik liet me zachtjes over de lul van Mark zakken en begon op en neer te gaan op z`n lul. Dennis en Luuk namen plaats achter de bank zodat ik hun lullen kon verwennen. Mark begon nu ook in het ritme te komen en begon lekker te stoten. Ik zette m`n handen op z`n gespierde borstkast en hield m`n onderlichaam net boven zijn onderlichaam zodat hij lekker diep kon stoten. Het was nu de beurt aan Dennis die ook geneukt wilde worden. Dennis ging op de grond liggen en ik kroop over hem heen. Ook de lul van Dennis was ontzettend hard van geilheid.

De lul van Mark glimde van het kutgeil en nam deze weer lekker in m`n mond om m`n eigen kutsap eraf te likken. Na een tijdje was het de beurt aan Luuk en die vroeg of hij me op z`n hondjes mocht nemen. Ik nam plaats op m`n knieen en voelde z`n dikke lul tegen m`n kut drukken. M`n kutje was ontzettend nat anders had dit nooit gepast. Hij begon zijn lul steeds iets verder te stoten totdat hij totaan z`n ballen erin zat. Wauw, het leek wel of m`n kut openscheurde. Luuk begon nu met lange halen z`n 15 centimer dikke balk m`n kut in te stoten. Hoe moet dit voelen zonder condoom dacht ik. Ik vroeg of Luuk nog meer condooms bij zich had. Ja zei Luuk en vroeg waarom. Ik wil je dikke lul voelen zonder condoom maar wil je beloven dat je niet in me spuit. Luuk moest lachen en zei wees niet bang dat zal ik niet doen. Hij haalde de condoom van z`n lul en drukte deze in 1 keer weer m`n openstaande grot in. Ahh onbeschrijfelijk wat voor gevoel dat gaf. Z`n lul was sterk geadert en zo voelde ik elke ader door m`n grotje gaan.

Na een paar minuten kwam ik ongelofelijk klaar. Ik had nog nooit een orgasme beleefd door alleen maar gepenetreerd te worden. Ik moest even bij komen. Mark was nu naast ons komen liggen en vroeg of ik weer plaats op hem wou nemen. Hij drukte mijn borsten tegen z`n borstkast en we begonnen weer heerlijk te tongen. Dennis nam zonder dat ik het wist plaats achter me en zette zijn lul naast die van Mark zodra hij een stuk uit m`n kutjwas stootte ze samen hun lange lullen in m`n kut. Ik veerde even op maar was al lekker opgerekt door Luuk. Ik begon direkt m`n heupen naar achter te stoten en de heren aan te moedigen dieper in me te stoten. Na eerst de aders van Luuk te hebben gevoeld was het nu tijd om 2 lullen in m`n kut te voelen. Ik vroeg hetzelfde aan Mark en Dennis of ze hun condoom wilde afdoen maar niet in me te spuiten. Dennis kon dit niet beloven zo geil was hij al, maar zei wel dat hij zonder condoom in m`n kont wilde neuken. Ik was nog nooit in m`n kont geneukt, daarin tegen had ik het ook nog nooit gedaan met meerdere mannen, dus ik stemde in.

Dennis haalde zijn lul naast die van Mark vandaan en deed zijn condoom af. Hij spuugde een klodder spuug op z`n lul en eentje op m`n sterretje en zette zijn lul er tegen aan. Dennis merkte dat ik wat gespannen was en zei dat we weer verder moesten gaan met tongen. Ik begon Mark weer te tongen en dacht minder aan waar Dennis mee bezig was. Dennis drukte zijn lul steeds verder m`n kont in en deed er na een paar centimeter weer een klodder spuug bij. In het begin was het wel wat pijnlijk maar naarmate m`n kontje glibberiger werd nam het genot ook toe. Ik voelde de lul van Mark heerlijk te keer gaan in m`n kutje wat door de lul van Dennis steeds krapper werd. Ik vroeg aan Dennis of hij z`n lul niet te ver erin wou stoppen zodat er wat kon beschadigen. Dennis moest lachen en zei dat z`n lul er reeds helemaal in zat. Beide heren begonnen me nu een partij heerlijk te neuken. Ik hoorde Dennis steeds zwaarder hijgen en voelde na een tijdje een vloeistof m`n darmen inspuiten. Het voelde alsof m`n reet geblust werd door zijn geil.

Luuk had door dit geile schouwspel maar weer een condoom aangetrokken wat inhield dat hij ook niet lang meer kon. Hij ging op z`n rug liggen en ik ging boven op hem zitten en begon hem heerlijk te bereiden. Door de dikte van z`n lul drukte hij het sperma van Dennis uit m`n kont. Mark deed ook z`n condoom af en begreep niet waarom totdat ik hem ook voelde tegen m`n kont. Ik had de dikke lul van Luuk in m`n kut en werd nog voller gepropt met de lul van Mark in m`n kont. Mark begon nu ook als een wilde te keer te gaan in m`n darmen. Na een paar tellen voelde ik voor de 2e keer iemand klaar komen in m`n kont. Door het krappe gevoel in m`n kut werd het ook teveel voor Luuk en voelde zijn lichaam schokken. Ik heb zijn condoom afgedaan en zijn lul heerlijk schoongelikt. Ik kon nauwelijks meer staan door hetgeen wat mij was overkomen!

Geschreven door Lucky van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Na kantoortijd

Geplaatst door Annelieke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het is rond 21.00 uur op een door-de-weekse dag. Ik loop het kantoor binnen. Het is er erg stil. Jij bent degene die vandaag moet afsluiten. Alle anderen zijn al weg en hebben jou alleen achter gelaten.

Je staat achter de receptiedesk iets te lezen. Ik loop naar jouw kant van de receptie. Je kijkt me aan. Met mijn hand glij ik langs je arm. Je blijft naar me kijken en laat het gebeuren, je afvragend wat het allemaal te betekenen heeft…

Dan, net als je denkt dat er niets gaat gebeuren, doe ik plotseling en snel handboeien om je hand. Je verzet je een beetje om te voorkomen dat ik ook je andere hand kan boeien. Maar met handboeien reeds om je ene hand, is er niet veel wat je kan doen en al vrij snel heb ik ook je andere hand geboeid. We zijn nu allebei een beetje buiten adem vanwege de kleine stoeipartij. Dit maakt de atmossfeer nog iets meer gespannen, op een erotische manier.

Nu heb ik je geboeid, overgeleverd aan mijn genade… Je vraagt je af wat er nu zal gaan gebeuren. We staan dicht bij elkaar. Ik heb mijn handen nog steeds om die van jou heen, die achter je rug geboeid zijn. Jou gezicht is dicht bij dat van mij… Mijn lippen dicht bij de jouwe… Ik breng mijn lippen nog een beetje dichterbij, je bijna kussend, maar net niet helemaal. Je beweegt je naar voren, maar terwijl jij dat doet, trek ik me terug.Je zucht, half van frustratie, half van de spanning van wat zal komen.

Mijn handen volgen je handen naar boven, naar je schouders. En dan weer naar beneden over je borst. Ik aarzel een beetje als ik je borst bereik… Ik wrijf mijn handen zachtjes erover… je tepels vindend… ze aanrakend door je shirt heen. Dan ga ik verder naar beneden. Ik kom aan bij je buik… heel langzaam ga ik verder.

Dan kom ik bij het einde van je shirt… Ik laat mijn handen even op je heupen rusten. Je kijkt me vol spanning aan. Ik kom dichterbij… en geef je een zacht kusje in je neck, net onder je oor. Je kreunt zachtjes. Ik breng mijn gezicht weer naar dat van jou, met mijn lippen naast die van jou. Ik geef je een kusje, net op je mondhoek. Je maakt gelijk van de gelegenheid gebruik en draait je hoofd en zoent mij op mijn mond… hhhmmmm….

Dan beweeg ik me weer van je weg… Ik ga met mijn handen onder je shirt. Terwijl ik dit doe, raak ik heel zacht, bijna per ongeluk, je broek aan… en ik voel dat dit alles het gewenste effect op je heeft… Ik moet erom lachen. Ik kijk naar je gezicht en geef je vlug nog een zoen op je mond, die jij gulzig beantwoord. In de tussentijd, vinden mijn handen weer hun weg naar boven. Ze betasten je buik, je borst, je tepels, je schouders.Dan glijden ze naar je rug. In deze positie moeten we wel heel dicht tegen elkaar aan staan. Ik akn de warmte van jouw lichaam voelen, en jij die van mij.

Mijn handen glijden over je rug, je een beetje masserend, een beetje mijn nagels gebruiken, maar zo dat ik je net geen pijn doe. Ik voel je rillen van genot. Ik trek je shirt uit. Ik moet het natuurlijk over je handen heen laten hangen. Die zijn nog steeds geboeid en ik ben nog niet van plan ze los te maken…

Nu sta je voor me, bovenlichaam naakt. Ik beweeg mijn handen over je lichaam. Ik begin je nek te kussen. Je probeert me terug te kussen, maar als je dat doet, trek ik me weer terug. Je geeft je aan me over. Ik kus je nek weer, ga verder naar je oor, zuig erop en bijt er zachtjes in. Je kreunt, hhmmm… lekker… Nu glij ik met mijn tong naar beneden. Ik proef je borst. Ik stop even bij je tepels. Terwijl mijn handen verder hun weg naar beneden zoeken, speelt mijn tong met je tepels. Ik zuig op ze, eerst de rechter, dan de linker. Hier bijt ik zachtjes in… dan doe ik hetzelfde met je rechter.

Ik kijk op om je gezicht te zien en het is duidelijk dat je geniet van alles wat ik met je doe. Mij handen wrijven over je rug en kneden dan zachtjes je kont. Dan gaan ze weer terug naar je rug. Mijn mond zoekt de jouwe weer. We zoenen elkaar, bijna alle controle verliezend… Van je mond ga ik naar je rechter oor. Ik neem het tussen mijn lippen, bijt er zachtjes in, lik het, kus het. Naar beneden nu… naar je nek, zuigend, bijtend. Mijn lippen bewegen verder, van je rechterkant naar je linker. Ik duw mezelf tegen je aan.

Je voelt hoe mijn lichaam zich tegen dat van jou aandrukt. Mijn borsten smeken bijna om aangeraakt te worden, maar dat kan je natturlijk nog niet doen omdat je handen nog steeds zijn vastgebonden. Ik voel je harde lul tegen mijn lichaam aandrukken. Ik verlang zo vreselijk veel naar je… Maar ik ben nog niet met je uitgespeeld. Je smeekt me om je handen los te maken, maar nee, dat doe ik nog niet.

Mijn handen strelen weer je borst, markeren de weg die mijn tong zal volgen. Naar beneden langs het midden van je lichaam. Verder en verder naar beneden… Ik kom bij je navel, lik het… en ik lik tevens iets eronder, net boven je riem. Met mijn mond trek ik je broek een stukje naar beneden, zodat mijn tong bij je heel gevoelige huid kan komen, net boven je harde lul. Je smeekt me je handen los te maken, zodat je actief mee kan gaan doen…

In plaats van de handboeien los te maken, maak ik je broek open, zodat je pik een beetje ruimte krijgt…

Daar sta je dan, je broek open. Ik ga op mijn knieën voor je zitten. Met mijn handen streel ik je lichaam, trek ik je broek naar beneden… een klein beetje. Mijn tong zoekt je lekkere lul op. Ik raak hem vluchtig aan met het topje van mijn tong. Ik doe dit heel kort, dan stop ik weer. Ik wacht even voordat ik met mijn natte, hete tong je lul weer laat vinden. Mijn natte tong glijdt over je eikel. Ik sluit mijn lippen er om heen en zuig er zachtjes op.Je eikel is compleet in mijn warme, natte en hete mond. Mijn tong masseert je eikel, rond en rond gaat mijn tong, over het topje… je proevend…

Je geniet van wat ik met je do. Maar je wil je handen vrijhebben. Ik besluit dat je nu wel je handen mag gaan gebruiken. Ik sta op en maak de handboeien los… Het is duidelijk dat je hier erg blij mee bent. Je laat dan ook geen seconde verloren gaan om je handen te gaan gebruiken. Je trekt me dicht naar je toe en zoent me hartstochtelijk.

Je handen raken me overal aan… mijn rug… mijn buik… mijn borsten… Je voelt mijn herse tepels door de dunne stof van mijn jurkje. Ik geef me volledig over aan jouw aanraking…

Je mond laat die van mij los. Je bijt zachtjes in mijn tepels door de stof van mijn jurkje heen. Dan…kom je weer omhoog… streelt mijn schouders… en langzaam maar zeker trek je mijn jurkje naar beneden van mijn schouders, over mijn borsten en je laat het rusten op mijn heupen… Ik draag geen BH. Je voelt mijn blote huid onder je handen, zacht en warm.

We staan nu dicht bij elkaar, allebei half ontkleed… de stoom slaat bijna van onze hete lijfen af… Met je tong lik je mijn nek, af en toe zachtjes bijtend, af en toe zuigend… Je bereikt mijn oor… je begint eraan te sabbelen… Ik krijg er kippevel van… Met mijn handen en nagels trek ik strepen over je rug, je net geen pijn doend. Terwijl jij allerlei delen van mijn nek en hals kust, bijt, likt en zuigt, glijden je handen langs mijn rug totaan mijn kont. Je vingers volgen de contouren van mijn ruggegraat, voelen mijn hete huid. Je vingers komen aan bij mijn heupen, waar mijn jurkje nog steeds wacht om verder naar beneden getrokken te worden. Eindelijk doe je dat dan ook. Nu mijn jurkje uit is, sta ik voor je met alleen mijn kleine slipje aan.

Je handen gaan naar mijn kont en masseren die een beetje. Door mijn slipje heen, kan je voelen hoe nat en heet mijn kutje reeds is. Wachtend op jouw aanraking. Ondertussen vinden mijn handen jouw broek weer en trekken die naar beneden, samen met je boxershort. Nu sta je geheel naakt voor me, met je harde lul die trots omhoog steekt.

Dan ga ik weer op mijn knieën voor je zitten. Ik plaats zachtjes een kus op het puntje van je stijve, harde, warme lul. Je rilt en wil meer… Ik geef je nog een kus, een beetje langer dit keer. En, hierna, duw ik mijn lippen weer om je eikel heen. Maar dit keer, in plaats van weg te trekken, zuig ik je lul naar binnen.

Heel langzaam voel je hoe je lul naar binnen gezogen wordt in mijn warme, natte mond. Eerst zuig ik alleen op je eikel, er tegelijk met mijn tong mee spelend. Met mijn lippen om je lul heen gesloten, beweegt mijn tong op en neer, op en neer… erover langs gaand, en ieder stukje ervan likkend. Nu neem ik meer van je lul in mijn mond, niet langer alleen de eikel. Met mijn hand streel ik je ballen. Ik streel ze en knijp er zachtjes in. Net zo, dat het waanzinnig lekker aanvoelt… Met mijn mond beweeg ik op en neer, op en neer, mijn lippen over je lul glijden over je harde paal heen terwijl ik met mijn tong blijf likken. Ik kietel je ballen met mijn vingers. Je geniet van iedere seconde.

Ik blijf zo even op je lekkere lul zuigen, tot ik voel dat je op het punt staat te komen. Dat mag van mij nog niet… Je zal nog even moeten wachten….

IK ga staan en zoen je. Je handen zijn gelijk weer over mijn hele lichaam aan het strelen, maar volgen heel zeker een pad naar beneden en trekken mijn slipje uit. Je trekt mijn slipje met je handen naar beneden, langs mijn benen tot aan de grond. Op deze manier komt je gezicht precies voor mijn natte kutje uit… Met je tong begin je mijn kutje en mijn clitje te likken… Dan beweeg je je handen langs mijn benen weer naar boven, terwijl je mij dwingt mijn benen iets te sprijden. Je gaat weer staan. Terwijl mijn mond die van jou weer vindt, vinden jouw handen mijn warme, geile kutje. Je masseert het, voelt hoe nat het al is. Je duwt me nu naar achteren toe, naar een bureau. Je duwt me op het bureau, terwijl je handen nog steeds met mijn kutje spelen. Nu duw je mijn benen verder uit elkaar. Je vingers betasten ieder plekje van me. Dan, langzaam, breng je een vinger naar binnen in mijn warme kutje, het neukend met je vingers. Je brengt nog een tweede vinger naar binnen, terwijl je mijn clit blijft masseren…

Na een paar minuten ga je met je hoofd tussen mijn benen en ik voel hoe je warme, natte tong me begint te likken. Je brengt je tong bij me naar binnen, trekt hem weer weg, likt mijn lippen…. mijn clitje…Nu begin je er ook op te zuigen, voorzichtig bijt je erin… Ik weet onertussen niet meer precies wat je aan het doen bent, maar het is zalig. Ik wil niet dat je ooit nog stopt. Je tong, je handen, je vingers… Ik voel ze overal en ik voel hoe ik ga komen… Je voelt hoe mijn lichaam reageert en je voelt mijn heerlijke, geile orgasme.

Maar nu, na dit, wil ik je harde lul in mij voelen. Ik trek je lichaam dicht naar me toe. Je harde lul kan niet wachten om bij mij binnen te dringen… Ik voel hoe hij tegen mijn lippen aanduwt… Ik sla mijn benen om je heen en ik voel hoe je warme stijve lul zijn weg naar binnen vindt. Je duwt je harde lul naar binnen. Ik voel hoe je me helemaal vult… dieper en dieper… Ik leun naar achteren zodat je nog dieper in mij kan komen. Je neukt me, eerst rustig, dan ruwer en ruwer… Afgewisseld met rustige stoten… Je voelt dat je op het punt staat te komen…

Het voelt zo goed, onze twee lichamen samen… ik wil niet dat je stopt… Ik wil je diep in mij voelen… Je stoot nog intenser…. Je komt… Ik voel hoe je sperma mijn lichaam inspuit…. Mijn kutje geheel vult…

Geheel moe en zwetend blijven we even zo staan. Dan trekken we onze kleren weer aan. Klaar voor het eten en de rest van de avond…

Geplaatst door Annelieke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Bart’s verhaal

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Nadat Ina vorige week vrijdag op kantoor was geweest en we een vreselijk geile middag hadden gehad samen met Connie, hadden we afgesproken dat ze vaker langs zou komen.

Vandaag was het weer zover, tegen het einde van de dag ging mijn mobieltje, ik zag haar naam in het display en voelde direct een lichte siddering door mijn onderbuik gaan. Snel naar beneden, haar binnen gelaten en mee genomen naar mijn  kantoor. Iedereen was al naar huis of zat in de kroeg voor de vrijdagmiddagborrel.

Eenmaal op mijn kantoor lieten we er geen gras overgroeien, zodra de deur dicht was, zat haar hand al diep in mijn broek en speelde ze mijn ballen. Ik zag direct dat ze vandaag geen bh aanhad, dus ik had vrij toegang tot haar geweldige borsten, met die lekkere harde, stevige tepels van haar. Al frunnikend en zoenend strompelde we naar mijn bureau. Ik legde haar achterover op het bureaublad en deed langzaam haar rokje omhoog, duwde voorzichtig haar dijen uit elkaar en had toen vrij uitzicht op dat heerlijke gladde kutje van Ina, geen slipje vandaag, heerlijk. Langzaam ging ik met mijn handen via de binnenkant van haar dijen omhoog, bij iedere centimeter die ik hoger kwam ging ze zwaarder ademen, ook Ina was zo geil als een pakje boter (zoals altijd). Heel zachtjes begon ik haar lekkere klitje te masseren, bij de eerste aanraking leek het wel of er een elektrische schok door haar lichaam ging en een zachte kreun. Ze was al lekker nat. Met mijn andere hand zocht ik haar heerlijk borsten op en begon zachtjes haar tepels te masseren. Wat een heerlijk gezicht om haar zo voor me op het bureau te zien kronkelen en kermen van geilheid en genot.

Mijn lul stond keihard in mijn broek, daar moest ook iets mee gebeuren, maar dat had Ina allang gezien, ze gleed van het bureau af en duwde mij in mijn stoel, deed razend snel mijn broek uit en stroopte tergend langzaam mijn boxer naar beneden. Ik was werkelijk supergeil en hard, mijn eikel was nat van het voorvocht. Langzaam begon ze met mijn ballen te spelen, ze nam er een in haar mond, toen dacht ik al dat ik gek werd. Vervolgens ging ze met haar mond lang mijn kloppende lul naar boven, richting mijn natte, glinsterende eikel. Eerst zachtjes likken, maar toen nam ze hem vol in haar warme mond en begon me diep te pijpen, ik dacht dat ik gek werd.

Met mijn beide handen vond ik haar borsten, met nu wel heel erg harde tepels die gewoon om aandacht schreeuwden, naar mate Ina mijn harder en harder pijpte, begon ik haar tepels steeds harder en harder te masseren, door alle pijpgeluiden heer kon ik haar steeds harder horen kreunen, ook Ina was aan het genieten.

Plotseling ging de deur van mijn kantoor open en daar stond Richard, mijn collega. Even stond hij als verstijfd in de deuropening. Ina bedacht zich geen moment en zei direct: “Doe je lekker mee?” Ina stond op, liep naar Richard toe, greep hem vol in zijn kruis en zei dat hij al flink hard aan het worden was. Ze nam hem mee naar mijn bureau, deed de deur achter hem dicht en haalde erg handig zijn lul uit zijn broek. Ik zag dat Richard een behoorlijke lul had, ik heb al geen kleintje, maar die van hem mocht er wezen. Verlekkerd begon Ina te likken aan zijn ballen om vervolgens zijn inmiddels harde lul te pijpen. In tussen was ik achter Ina gaan staan en me maar weer eens met haar natte kutje gaan bemoeien, het geil stroomde over mijn vingers toen ik haar lippen uitelkaar deed om lekker naar binnen te gaan, ze was echt super geil. Snel vond ik haar klit die lekker groot en hard was inmiddels. Richard was in mijn stoel gaan zitten, terwijl Ina hem pijpte, ik had Ina haar kont gepakt en omhoog getrokken, zodat ik haar zou kunnen nemen. Toen ik mijn eikel tegen haar kutje duwde gaf ze een klein gilletje van genot, snel stootte ik diep door, ze was werkelijk supernat. Het voelde zo geil aan. Zachtjes begon ik te pompen, steeds diepen en dieper in haar natte warme kutje. Richard zat nog steeds in mijn stoel en werd heerlijk afgezogen op het ritme van mijn diepe stoten in Ina, terwijl hij haar harde tepels masseerde.

Op dat moment zei Ina dat ze door twee pikken geneukt wilde worden, Richard liet zich dat geen twee keer zeggen en ging op zijn rug op de grond liggen. Ina klauterde daar behendig op en liet zich met een zucht van genot over zijn nu wel heel erg grote en dikke lul zakken en begon hem zachtjes te berijden. Ik nam achter haar plaats en vond al snel haar anus die inmiddels ook al lekker glad was van al het geil, heel makkelijk gleed ik naar binnen, dit had ze vaker gedaan!!!

Toen Richard en ik hetzelfde ritme te pakken hadden konden we haar helemaal gek neuken, twee harde lullen diep in haar, Ina schreeuwde het uit van geilheid en spoorde ons aan om haar harder en diepen te neuken, iets wat wij ons geen tweede keer lieten zeggen. Daar lagen we drie mensen, supergeil, diep in elkaar verstrengeld, pompend en kermend van genot.

Ina was de eerste die klaar kwam, iedere spier in haar lichaam werd gespannen en met een diepe, oerschreeuw kwam ze keihard klaar op onze twee lullen. Toen ze weer een beetje bij adem was vroeg ze of wij niet in haar wilde komen, want ze was dol op sperma. Richard gaf aan dat het bij hem niet heel lang meer zou duren, dus hij haalde zijn lul uit haar kutje en zij begon hem heerlijk te pijpen. Ik zat nog steeds lekker diep in haar kontje en voelde dat ook ik niet zo heel ver meer was van een orgasme. Op dat moment barste bij Richard zijn orgasme in alle hevigheid los, grote klodders zaad werden in Ina’s mond gespoten en ze genoot hiervan met volle  teugen, alles slikte ze door. Toen ik dat zag was voor mijn het moment ook daar, snel draaide ik Ina op haar rug en kwam op mijn knieën naast haar hoofd zitten en spoot mijn hele lading zaad in haar mond. Slikkend en likkend om maar niets van al dat lekkers te missen lag Ina daar op haar rug te genieten van twee lullen, onder het zaad.

Nadat we een beetje op geruimd hadden, vertelden we Richard van ons avontuur vorige week met Connie en ik zag aan zijn ogen dat hij weer geil werd. Ik ook trouwen, alleen de gedachte al. We spraken af dat hij vaker langs zou komen en zo werd ons vrijdagmiddag neuk clubje steeds groter, wie weet waar dit zal eindigen?

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

 

 

Geile werkdag

Geplaatst door Lisa van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Half zeven,mijn wekker gaat.Pffff geen zin vandaag..lig naakt onder de dekens,heb zin om nog even met mezelf te spelen.ik steel mijn borsten.Mijn tepels reageren meteen.Hmmmm.Mijn hand glijd over mn buik naar beneden.ik spreid mijn benen.Laat een vinger in mn kutje glijden.hmmm wat voelt dat goed zeg.Nog een vinger er bij..Dan begin ik rondjes te draaien om mn klitje.Al snel ben ik kletsnat en kom met een zachte kreun klaar.En nu opschieten voordat ik nog te laat op het werk kom.

De ochtend gaat best snel.ik werk in een kledingzaak en het is uitverkoop dus best druk.De middag duur uren voor mijn gevoel.Zo druk het vanmorgen was,zo rustig is het nu.Er is weinig te doen en ik sta een beetje met mijn collega te kletsen.Een mooie meid van mijn leeftijd met lang bruin haar en prachtige bruine ogen.Ik krijg stiekem altijd de wildste fantasieën als ik naar haar kijk.Ze heeft een heerlijk kontje en draagt meestal truitjes die net te diep zijn uitgesneden zodat ik van haar heerlijke decollete kan genieten..Oh een klant,bij de les blijven lisa.De klant is snel geslaagd en verlaat tevreden de winkel.En weer is het stil.Ik kijk op de klok,nog een uurtje dan zit het er weer op gelukkig.Dan komt er een man de winkel binnen.Ik schik en begin te blozen.Ik ken die man,ik cam wel eens met hem..Shit wat doet hij hier nou?!Hij groet me en loopt verder de winkel in.Zou hij me niet herkennen??Even later komt hij mijn kant op,mijn hart klopt in mijn keel.

Hij vraagt me of  ik hem even kan helpen met een broek,wellicht moet hij wat ingenomen worden. Ik loop met hem mee naar achter richting de paskamers. Dan trekt hij me mee een hokje in. Eindelijk Lisa, hier heb ik naar verlangt hoor ik in m’n oor. Zijn handen gaan onder mijn truitje en pakken mijn borsten beet. Hmmm. Ik maak zijn gulp los en haal zijn harde lul uit zijn broek.Ik kniel en begin hem heerlijk te pijpen. Zijn lul is keihard en klopt in mijn mond.Ik kijk hem geil aan,hij wenkt me op te staan.Hij maakt mijn broek los. Zijn hand glijd in mijn slipje.Ik voel een vinger mijn kutje in gaan.Een kreun verlaat mijn mond. Op dat moment hoor ik mijn collega. Lisa lukt het? We gaan zo afsluiten. Ik zie dat ze door het kiertje van het gordijn gluurt. Ze glimlacht en geeft me een knipoog.

Met rode wangen komen we het hokje uit. Ik nodig hem uit nog even mee naar mijn huis te gaan. Natuurlijk zegd hij ja…

Dan vraagd mijn collega,Lisa nodig je mij niet uit soms??Haha dat hoeft ze natuurlijk geen 2x te vragen. Tuurlijk, jij bent altijd welkom hoor zeg ik haar met een knipoog.

Met zijn drieën vertrokken we naar mijn huis.. .En wat daar gebeurde?? Dat vertel ik een andere keer..;)

Geplaatst door Lisa van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

De therapeut

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik moest die middag naar de fysiotherapie omdat ik al een behoorlijke tijd last van een tennisarm had. Ik was al eens eerder in deze praktijk geweest, bij een vrouw. Ik had toen al gezien dat er best wel een lekker uitziende man rondliep, stiekem hoopte ik dan ook een beetje dat hij me deze keer zou behandelen. Ik was mooi op tijd in de praktijk en begon even in een krant te lezen die daar lag. Na een minuut of 10 was ik aan de beurt. Mijn wens kwam uit, het was hem. Hij stelde zich aan me voor als Dennie en vroeg me mee te lopen. We gingen naar een klein kamertje toe waar hij me van alles over mijn klachten vroeg. Het was er behoorlijk warm, al snel zat ik dan ook behoorlijk te zweten. Hij maakte er een opmerking over en stelde voor om maar snel te beginnen. Er stond een behandeltafel in die kleine ruimte waar ik bij moest gaan zitten op een krukje, Dennie kwam tegenover me zitten. Hij begon mijn arm te masseren.

Ik zag dat hij lekkere stevige handen had en begon te fantaseren dat die handen ergens anders terecht zouden komen dan op mijn arm. Mijn gedachten dwaalden helemaal af. Op een gegeven moment schrok ik van mezelf, kreunde ik nou? Ik kreeg een kleur en keek Dennie verlegen aan. Hij lachte en vroeg of ik het zo lekker vond. Ik wist niet hoe ik daar op moest reageren. Dennie ging door met mn arm en ik nam mezelf voor om me niet weer zo te laten gaan. Dat lukte me wel aardig. Op een gegeven moment voelde ik dat hij zijn voet langzaam bij mijn been langs liet gaan. Ik kreeg meteen een electrisch schokje door me heen. Ik keek hem aan en ik denk dat in mijn ogen wel te zien was dat hij wat mij betrof wel door mocht gaan. Ik besloot het spelletje lekker mee te gaan spelen. Toen Dennie opstond was ik dan ook even teleurgesteld. Had ik het nu verkeerd ingeschat?? Maar nee, gelukkig deed hij alleen maar de deur op slot en zei tegen me dat we met zn tweeen in het pand waren, maar voor de zekerheid wilde hij toch de deur op slot hebben.

Vanaf toen ging het snel. Hij kwam achter me staan en begon heel langzaam mijn bloesje los te knopen. Ik had het gevoel dat mijn tepels door mn beha heen prikten zo hard waren ze. Hij haalde mn tieten uit mn beha en nam mn harde tepels tussen duim en wijsvinger. Hij begon ze heel langzaam te masseren. Nu kon ik kreunen van genot zonder me te hoeven schamen. Ik voelde zijn onderlichaam tegen mn kont aanduwen. Hij maakte alvast hele langzame neukbewegingen. Doordat hij mn tepels zo lekker masseerde voelde ik mn kutje natter en natter worden. Hij liet een tepel los en ging langzaam met die hand over mn buik naar beneden. Ik had een lange broek aan met eleastiek wat nu erg goed uitkwam. Langzaam liet hij zijn hand erbij in zakken en vond al snel mn natte kut. Gelukkig had ik m die avond ervoor net geschoren, dus het voelde nog lekkerder dan anders. Langzaam liet hij een vinger naar binnen glijden. Ik was echt zeiknat. Ik voelde dat zijn pik ook begon te groeien, hij duwde zijn onderlichaam steeds steviger tegen me aan.

Hij begon me nu echt te vingeren terwijl hij harder en harder in mijn tepel kneep. Ik hield dit niet lang vol wat ik ook tegen hem zei. “kom maar schatje”zei hij laat je gaan, kom lekker klaar dan gaan we dan verder. Door die woorden, hij had ook een hele geile hese stem, hield ik het echt niet meer. Ik kwam luid kreunend klaar, “Oohh Dennie, jaaaa dit is geil, jaaa lieverd ik kommm”.

Hij bleef even tegen me aanstaan zodat ik een beetje bij kon komen. Lang duurde dit niet. Toen tilde hij me op en legde me op de behandeltafel. Terwijl ik daar lag trok hij al mn kleren verder uit. Daar lag ik dan, helemaal naakt. Hij begon zich ook langzaam uit te kleden voor me en kwam erbij op de tafel. Hij kwam over me heen zitten, aan beide kanten van mn lichaam een knie. Zo kon ik goed zien wat een lekkere pik hij had. Hij kroop een klein stukje naar voren zodat zn pik tussen mn tieten in kwam te liggen en begon me langzaam tussen mn tieten te neuken. Ik deed mn hoofd een beetje omhoog zodat ik met mn tong zn eikel kon raken. Steeds als hij omhoog stootte kwam het puntje van zn eikel tegen mn tong aan. Ik kon merken dat hij dat ook supergeil vond, want hij bleef steeds langer boven hangen. Tot ik zijn pik helemaal in mn mond kon nemen. Hij kwam nog een stukje omhoog zodat ik er beter bij kon en begon me diep in mn keel te neuken. Tot mn verbazing begon hij me Pieta te noemen. Ohhh ja Pieta, ik neuk je diep achterin je keel, jaaa, zuig aan die lul van me.

Op dat moment herkende ik zijn stem ook. Jezus, dit was een van mn vaste bellers, een van de bellers waar ik altijd superlekker mee klaar kom aan de telefoon. Dit maakte mij nog geiler, maar ik besloot er niets van te zeggen en alleen maar te blijven genieten. Volgens mij drong het niet eens tot hemzelf door dat hij mijn cam/telefoon naam gebruikte.

Hij stootte nog een tijdje door in mn mond en haalde hem toen abrupt eruit. Hij ging van de tafel af, trok aan mn benen zodat mn kont op de rand van de tafel kwam, trok mn benen uit elkaar en ging met zn gezicht tussen mn benen. Toen begon hij me zo geil te beffen dat het me bijna de adem benam. Woww wat was dit lekker. Hij zoog aan mn klit en duwde zn tong zo diep mogelijk naar binnen. Ik was nog nooit zo lekker gebeft. Toen hij dan ook nog een vinger in mn anus duwde hield ik het helemaal niet meer. Ik kwam gillend van genot klaar. Terwijl ik bij lag te komen zei hij “stil eens, volgens mij komt er iemand binnen”. We blijven zo stil mogelijk zitten, ja hoor, er komt iemand binnen. We horen een stem die roept of er iemand is. Dennie doet zn handen voor mn mond, ssst. Ik ben nog niet klaar met je.

We zitten samen te wachten tot het weer stil word. Degene die binnen is gekomen horen we niet weer eruit gaan. Ik kijk Dennie vragend aan, “en nu?” zeg ik vragend. Ik wil je neuken, is zijn antwoord. Blijf lekker liggen zoals je ligt. Benen omhoog en een beetje omhoog met je lichaam. Maar denk erom, geen geluid maken, dan ben ik de lul. Ik begin een beetje te giechelen, dit is echt spannend zo. Ik vind het wel een beetje jammer dat ik me nu niet meer zo lekker kan laten gaan, maar zo op deze manier heeft het ook wel wat. Dennie komt weer op de behandeltafel over me heen, trekt mn benen een beetje uit elkaar en ineen keer stoot hij zn harde lul bij me naar binnen. Ik moet een gilletje binnen houden wat gelukkig wel lukt. Dan begint hij me eerst langzaam te neuken. Ik kan merken dat hij het toch ook heel spannend vind dat er iemand binnen is, hij begint dan ook al snel het tempo op te voeren. Ik voel zn paal heerlijk diep in me, zijn ballen komen tegen mn kont aan. Harder en harder gaat het. Tot ik zijn lichaam voel verstrakken en hij zn mond op die van mij drukt. Zacht kreuenend komt hij klaar, hij spuit zn zaad diep in me. Ik houd het zelf ook niet meer en kom voor de 3e keer tot een zalig hoogtepunt.

We blijven even liggen na te genieten. Dan zegt hij dat hij nu toch verder moet met zn volgende patient. Ik kan het niet laten om te vragen of hij wist dat ik “Pieta” was. Hij vertelde me dat hij eerst geen idee had, totdat hij mijn stem hoorde. Toen had hij zich ook voorgenomen dat hij me hoe dan ook zou gaan neuken.

Toen moesten we de kamer nog uit zonder dat het degene die binnen was gekomen op zou vallen. Gelukkig ging dit goed. Dennie ging eerst. Op dat moment kwamen er veel meer patienten en collega’s van Dennie het gebouw binnen. Toen viel het niet meer op dat ik daar ook was. We maakten nog een nieuwe afspraak. Ik was zeer beniewd of dit eenmalig was of nog een keer zou gebeuren.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.