Trio verhalen

Heerlijke trio verhalen zijn hier te lezen. Trio verhalen van webcamdames van Thuis.nl en andere mensen die de geilste belevenissen met ons delen.

Triootje

Lang geleden toen ik dienst zat leerde ik de vrouw van mijn meerdere kennen zij was Indisch en mee gegaan met haar latere man. Hij was adjudant en haar Inge als hele jonge vrouw meegenomen naar Nederland.

Maar ja na een paar jaar kwam de slijt erin en was Inge duidelijk op zoek naar potenten mannen…mijn oog was al lang op haar gevallen want het was een mooie verschijning.

Op een feestje in de onderofficierskantine begon het zij flirte met mij en er was wat drank naar binnen gegaan dus je durft dan meer. Lees meer

Geile rendez-vous

Geplaatst door Michelle van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het is nog belachelijk vroeg, als ik omdraai en de tijd zie op mijn wekker. Ik hoor Dirk rommelen in de keuken, druk bezig met het klaarmaken van het ontbijt. Ik trek de deken over me heen en probeer nog wat te slapen. Lukt niet echt, de gedachte aan wat er vanavond komen gaat houd mij wakker. Dan maar even mijmeren en er verschijnt een glimlach op mijn lippen. Ik voel me gelukkig, de relatie met Dirk is fantastisch.

Zo’n twee en half jaar geleden werd ik voorgesteld aan Dirk door één van mijn vriendinnen. Ik had al een tijd geen relatie meer, en het vrijgezellenleventje beviel me eigenlijk wel. Maar toen ik hem zag was ik meteen verkocht hij heeft alles wat mij zo aantrekt in een man. Aantrekkelijk, slim, humor, lang en naar later bleek geweldig in bed! Ik dacht toch behoorlijk ervaren te zijn, maar hij introduceerde een wereld voor mij waar ik niet eens van had gedroomd. Passie, overgave, controle, vertrouwen, eindeloze orgasmes. Ik rek mezelf uit, krul me weer op en mijmer weer verder, ik wil niet teveel aan vanavond denken het maakt mij nerveus. Lees meer

De sexbioscoop

Geplaatst door Famke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Het begon op een mooie dag ergens in juni…ging al vaker naar de sexbioscoop. In begin altijd met iemand het was een soort minnaar van mij. Hadden er vele leuke en spannende momenten in een van de cabine’s die daar te huur waren voor een uurtje. Maar na een lange tijd kon jij niet meer. Vanwege prive reden en zijn werk en de grote afstand die hij naar mij toe moest rijden.

Nu Stond ik er alleen…toch de stoute schoenen aan gedaan en er heen gegaan. Was even wennen zo in me eentje tussen al die andere geile mensen. Maar al snel voelde ik me op me gemak. Zo eng en vreemd waren ze niet immers, zij kwamen precies voor het zelfde als ik. Een geil avontuurtje en lekkere sex. Daar is niks mis mee toch? Lees meer

Triootje

Ik heb een erg geile buurvrouw waar ik op zijn tijd de nodige klusjes doet, zij heeft het niet breed dus betaal zij mij in natura.

Zo ook afgelopen woensdag er waren wat keukenkastdeurtjes die niet meer goed dicht gingen zij had mij daarop aangesproken.

Voor mij geen probleem wanneer ben jij thuis zij gaf als antwoord ….nu !  Oke ik ga mijn gereedschap halen …waarop zij ( Astrid ) met een geile glimlach zei als je die lekkere dikke lul ook maar mee neem.

De buurvrouw was als vroeg geil gezien deze opmerking ik reageerde direct door mijn trainingsbroek iets te laten zakken en mijn inmiddels stijve lul te laten zien….dat was in de gang van de schuur dus kon dit. Lees meer

De verrassing

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Een keer in de week ging ik een avondje stappen. Mijn man had daar geen problemen mee. Hij hoefde dat zelf niet zo nodig. Meestal werd het middernacht voor ik terug was en mijn man lag dan altijd al lekker te slapen. Ik had me al die jaren gedragen, maar deze avond werd dat moeilijk.

Een lekkere jongen van een jaar of 20 zat de hele avond al met me te flirten. Ik was toen 35 en het gaf me een lekker gevoel dat een knul van die leeftijd mij wel zag zitten. Ik flirtte terug en hij kwam steeds een stukje dichter bij me zitten. Na een klein half uur zat hij helemaal naast me en hij bood me een drankje aan. Ik accepteerde dat en we raakten in gesprek. Ondertussen zag ik dat zijn hand langzaam richting mijn been bewoog. Ik kreeg er lekkere kriebels van en dat zag hij aan mijn ogen denk ik. Daardoor durfde hij ook wel door te gaan. Ik had een kort rokje aan en al snel voelde ik zijn hand op mijn knie. Er ging een schokje door me heen. Het kon niet anders of hij voelde dat. Ik keek hem daarbij geil aan en moedigde hem met mijn ogen aan om verder te gaan. Langzaam bewoog zijn hand omhoog en al snel voelde ik zijn duim bij mijn klitje langsglijden. Ik kreunde zachtjes en bewoog mijn billen een beetje omhoog zodat ik hem helemaal kon voelen. Lees meer

Sex bij de bodypump les

Hhhhhhmmmm waar zal ik beginnnen.

Ik geef body bumping les gggrrrr het woord zegt het a en daarmee bedoel ik mee voor de mensen die niet weten wat het betekent: bewegen met gewichten voor je rondingen en op maat.

Ik geef dan les aan een groep wat merendeel bestaat uit vrouwen en aantal mannen dus ongeveer 14 personen.  Ik vind het  vrij opwindend worden het is een uitdagende groep waar iedereen vrij is en veel ogencontact en bodylangues maakt.

Een keer was ik klaar met les geven en na mij les ruim ik de zaal op en ga ik gelijk douchen  want naast de kleed ruimtes heb je ook douches. En de mannen die in mij groep zitten zijn singles waarvan ik met 2 van de mannen ook oogcontact heb en veel sex grappen maak. Lees meer

Stapavondje

Het is een natte, donkere en koude zaterdagavond. Mijn vriendin en ik hebben een van onze stapavondjes gepland en gaan richting de stad, gekleed in korte rokjes en laarzen met hoge hakken. Dit zal een top-avond worden. Thuis hebben we al een aantal wijntjes op en de sfeer zit er al goed in. Eenmaal in onze stamkroeg aangekomen, klimmen we gelijk op het podium en beginnen te dansen. Om ons heen staan allemaal goedgeklede mannen die verlekkerd naar ons staan te kijken. We staan uitbundig te dansen en bewegen ons langzaam richting de danspaal. Samen beginnen we tegen de paal te dansen en we krijgen steeds meer en meer aandacht. In het publiek valt één man op; lang, donker haar en felblauwe ogen. Hij staat stil en concentreert zich helemaal op ons. Ik tease hem een beetje door hem geil aan te kijken en zachtjes op m’n lip te bijten. Ik wrijf zachtjes over de kont van m’n vriendin en geef haar een zoen in haar nek. Ze draait haar hoofd en begint met me te zoenen. Ik word er geil van, zo geil dat ik mijn stringetje nat voel worden. Ik duw haar lichaam tegen de mijne zodat de paal tussen ons in komt te staan. Samen beginnen we tegen de paal op te rijden. We krijgen steeds meer ruimte om onze gang te gaan. Iedereen gaat een stapje achteruit om ons bezig te zien. Ik word steeds geiler en geiler en begin steeds feller te zoenen. In m’n ooghoek zie ik de man nog steeds naar ons staren en fluister tegen m’n vriendin: “Zie je die lekkere man daar, wit blouseje, donker haar? Zullen we die vanavond helemaal gek gaan maken?”. Lees meer