Vakantiesex

Vakantiesex is iets wat voor mensen van alle leeftijden voorkomt. Sex op vakantie is niet allen lekker, maar kan ook veel makkelijker met iemand die je maar 1 keer tegen gaat komen.

Wil jij heerlijke vakantiesex verhalen lezen? Bekijk dan de verhalen in dit overzicht en zie wat de dames van Thuis.nl zoal meemaken.

Erotiek op Kreta

Geplaatst door Angel van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik deed mijn ogen dicht en liet de heerlijke warme Griekse zon lekker op mijn lichaam branden, ik lag naakt en dat maakte me bloed geil, de warme wind bespeelde mijn lichaam en in mijn gedachte was het een man die mij streelde, plots deed ik mijn ogen open en keek ik recht in de mooie ogen van een jongeman die daar nog in zijn korte broek en t-shirt stond en me verlegen aankeek.

Hij vroeg beleefd in het Engels of hij bij mij mocht zitten, ik vond hem spannend en vond het goed, mits zich ook bloot gaf.

Hij vertelde mij dat dit zijn eerst keer was naakt op een strand en ik voelde zijn spanning en nieuwsgierigheid.

Hij bleef mij aankijken en vroeg of hij mij mocht insmeren met de olie die ik bij me had.

Ik liet hem zijn gang gaan en genoot van elke beweging van zijn handen over mijn warme lichaam.

Ik sloot mijn ogen en bedacht wat ik allemaal met hem kon doen.

Mijn lichaam schokte en hij merkte dat op.

Hij begon me te zoenen, ik voelde zijn heerlijke natte tong de mijne strelen.

Toen fluisterde hij in mijn oor of hij met me mee mocht naar mijn kamer.

Van die vraag werd ik zo geil dat ik ermee instemde.

We besloten een fles rum te halen en cola voor wat extra genot.

Ik schenkte meteen 2 glazen in en we dronken het in 1 keer leeg, hij kleedde me uit en ik hem en zoenden ons een weg naar de badkamer.

Voor het eerst werd ik helemaal ingezeept door een man, hij was heel lief en teder en ik voelde me zo geil worden.

We kuste elkaar overal en streelde elkaar en hij begon me te likken onder de douche,met zijn volle tong recht in me poesje, ik hield het niet meer.

na een kleine pauze begon hij me weer te strelen,zacht over mijn tepels heen en ik zag zijn pik harder worden,hij legde me neer,spreidde mijn benen en schoof zijn harde pik zo naar binnen,langzaam begon hij me te neuken,eerst een klein stukje en toen steeds dieper,hij neukte me een half uur achter elkaar zonder zelf klaar te komen om de daarna weer heerlijk te beffen,hij likte mijn hele poesje uit,ik kwam zo lekker klaar.

Maar hij was nog niet klaar met me,hij wou allerlei standjes uitproberen met mij.

Mijn normaal wat nauwe kutje werd steeds natter en ruimer geneukt.

Ik had nog nooit zolang achter elkaar genoten en het werd steeds heftiger.

Achter elkaar kwam ik klaar en ik spoot erbij,het was warm en nat er leek geen einde aan te komen.

Weer begon hij te likken en zuigde mijn klit tussen zijn lippen,ik was in de zevende hemel,ik wou dat het nooit ophield.

De hele nacht hebben we zitten praten over sex en steeds weer gingen we neuken,het bed was zeik nat van mijn geil,hij heeft zijn sperma op gespaart tot het einde en kwam toen hevig in mij klaar en hij neukte me nog een tijdje door…het was zo lekker dat we de volgende dag weer afspraken,hij was mijn vakantie liefde en heel soms chatten we nog met elkaar,in de hoop allebei ooit weer op dezelfde plek terug te komen.

Geplaatst door Angel van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Vakantie sex

Ben net terug van een vakantie uit Turkije en heb daar een heerlijke seks ervaring gehad.
Ik ben hardloper en ging iedere ochtend aan het strand hardlopen anders is het te warm.
Op de eerste ochtend kwam ik een stevige hardloopster tegen en zoals het bij hardlopers gaat zeggen wij elkaar goedendag nu ook .
Ik keek haar recht in de ogen en zij glimlachte.
Die dag ging verder maar tijdens het zonnen dacht ik aan deze dame en hoopte haar de andere dag weer te zien.
Dus op de dinsdag weer om 7 uur op pad en ik zag de dame voor mij lopen ik ging wat harder lopen en kwam naast haar zei goedemorgen….de dame keek mij aan en lachte ..hallo wat leuk dat je er weer bent ik hoopte er al op.
Hoezo gaf ik als antwoordt…nou ik zie zie graag oudere sportieve mannen met een bruin lijf..en ben benieuwd of alles zo bruin is ? haha je bedoeld of ik ook een bruine lul hebt …zij lachte spontaan ..inderdaad.
En nu ik ….zijn die heerlijke borsten ook bruin…zij keek mij opgewonden aan…stopte bij een aantal bomen en gras trok haar shirtje uit en tilde haar sport bh omhoog 2 grote tieten kwamen te voorschijn…zo die zijn echt bruin…de dame trok mij naar de bomen en sloeg haar armen om mij heen en zoende mij vol op de mond en ik voelde haar hand in mijn korte loopbroekje waar mij lul al recht in stond.
Neuk me riep zij opgewonden en in no time lag de dame spiernaakt en wijdbeens op het gras.
Ook ik kleede mij snel uit en ging bovenop de dame liggen waarbij mijn stijve lul zo in haar natte kut gleed zij kreunde hard en riep neuk me neuk me hard

wij naaide elkaar en deze dame was een geile boskat haar benen sloeg zij om mijn middel en begon met haar kut mee te bewegen ons tempo ging omhoog zei riep alleen maar geile woorden ….en toen kwam het hoogte punt de dame gilde het uit en riep …spuit me vol kom op met je warme zaad ….en dat kwam …een volle dikke straal spoot ik in haar heerlijke natte kut ….wij kreunde van geilheid

Twee ochtende later hebben wij het nog een keer langer over gedaan

Sex op het strand

hallo,werd vanmorgen heerlijk geil wakker,jammer genoeg alleen en de zon scheen mijn slaapkamer binnen.ik had een vrije dag en wilde deze zo goed mogelijk besteden.ben lekker naar het naaktstrand afgereisd wat ik wel vaker doe in de zomer woon er vlakbij dus zo plekje gevonden.strekte me uit op mijn handdoek in de duinen en keek eens rustig om me heen,ohhh wat een lekker ding verderop.nu ben ik in het bezit vn een paar heerlijke grote tieten en voelde die knoppen al hard worden en ja hoor,dat lekkere ding had mij opgemerkt en zat te gluren,zo die had al een lekkere stijve lul die ik wel in die ongeschoren kut met die lekkere dikke kutlippen wilde hebben.riep hem of hij even mijn rug wilde doen en jaaaaaaaa dat wilde hij wel,dus op mijn buik en ik voelde die handen al lekker over mijn rug gaan.het duurde niet lang of ze hadden die grote tieten gevonden.werd lekker gekneed en gemasseerd met heerlijk getrek aan die grote spenen van me.wilde niet achterblijven dus draaide me zeer om en pakte die stijven lul lekker vast en begon hem te pijpen,zjn hoofd ging al snel naar beneden en wat zoog hij lekker aan die kutlippen en met wat vingers inga  die natte kut,ohhhhhh wat lekker,bood mijn kut aan door op mijn knietjes te aan zitten met de kont naar boven.het duurde niet lang of zijn harde lul verdween in mijn volle,harige kut en ik werd heerlijk doggy-style geneukt.met zijn hand masseerde hij mijn klit en we kwamen beiden gillend klaar.wil je meer van mj weten en dit misschien ook wel beleven in dan snel naar mijn profiel en bel me….toekomst,

Geplaatst door Yvonne van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Vakantie

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

We waren dit jaar voor het eerst met een bungalowtent met vakantie. In de vakantie drinkt mijn man graag een pilsje en dan ook vaak teveel. Het nadeel voor mij is dan dat hij als een blok in slaap valt terwijl ik andere plannen heb.

Ik had hier na een week genoeg van en begon mijn ogen open te houden wat er aan lekkere mannen op de camping rondliep. De meesten waren van die degelijke huismannetjes  waar ik het niet mee aandurfde om ze uit te dagen.

Na 2 dagen had ik me er bij neergelegd dat ik dan mezelf maar vaker moest helpen, toen er naast ons een caravan kwam met 2 lekkere kerels. Ik had al snel door dat dit weer een teleurstelling was, het waren namelijk 2 homo’s.

Die avond was ik echt bloedgeil. Ik had tussen de bagage een kleine vibrator verstopt en die haalde ik tevoorschijn. Mijn man lag alweer te snurken en ik ging naar de doucheruimtes om me op te frissen en mezelf te verwennen.

De heren doucheruimte grensde aan die van de dames. Ik begon me uit te kleden en dacht iets te horen in de ruimte naast me. Ik legde mijn oor tegen de muur en hoorde inderdaad gekreun. Ik hoorde duidelijk 2 mannen dus het kon bijna niet missen dat dit onze buren waren. Ik bleef een tijd luisteren en werd door die geile geluiden nog geiler dan ik al was. Ik begon aan mijn tepels te trekken die keihard waren en mijn vingers gleden naar mijn natte klit. De heren gingen lekker tekeer, waardoor ik mezelf steeds sneller ging vingeren. Ik had een nieuwe batterij in mijn vibrator gedaan en op het moment dat ik voelde dat ik bijna klaarkwam drukte ik de vib tegen mijn klit aan en kwam met een gilletje spuitend klaar. Toen drong het tot me door dat het in de ruimte naast me helemaal stil was geworden. Ik dacht dat ze wegwaren en ik ging met dat lekkere geile gevoel douchen.

Ik was heerlijk klaargekomen maar was nog steeds bloedgeil. Toen ik mijn kleren aan ging doen stopte ik mijn lingerie dan ook in mijn tas in plaats van het aan te doen. Ik droogde de vloer en keek nog even of ik niets vergeten was. Ja hoor daar lag de vibrator nog op het bankje. Ik wilde hem in mijn tas doen maar bedacht me. Ik stopte hem bij mijn broek in,een klein stukje tussen mijn lipjes en ik liet hem zacht trillen. Ik liep de doucheruimte uit en zou terug lopen naar de tent. Al snel kwam er aan beide kanten van me iemand lopen. Ik keek opzij en herkende in het schemer de buren. Ze wilden even kennis met me maken. Ze zagen er zo lekker uit allebei dat ik spontaan weer nat werd. Ze vroegen me een paar dingen en al snel vroeg de ene, Frank, hoe het was onder de douche. Ik kreeg een kleur en antwoordde “ja lekker”. De ander,Henk, zei tegen me dat het te horen was hoe lekker het was. Ik begon nog meer te blozen en wilde terug naar de tent gaan. Henk hield me zacht bij mijn arm beet en vroeg of ik niet met hun even in het bos wilde spelen. Ik dacht er even over na, en het geile gevoel won van mijn verstand. Jan, mijn man, lag toch in diepe slaap dus wat hield me tegen.

Frank en Henk gaven me ieder een arm en zo liepen we het bos in. Ze vertelden dat ze ieder jaar op deze camping kwamen zodat ze het bos goed kenden. Het beetje angst wat ik had was al snel verdwenen. Het waren echt schatten. Het bleek dus dat ze beiden bi waren en ook beiden getrouwd. Hun vrouwen wisten dan ook niet dat ze een sexuele relatie hadden. Ze dachten dat ze gewoon jaarlijks even als mannen onder elkaar weg wilden.

Frank vertelde me dat ze nog nooit eerder een vrouw erbij hadden gehad, maar toen ze mij zagen hadden ze al het idee om te proberen mij zover te krijgen. Ze hadden dus geluk dat Jan zo dronk, anders was het niets geworden. Inmiddels waren we diep in het bos aangekomen we waren in een open ruimte helemaal tussen bossen in en er stonden verschillende bankjes op ons te wachten… We gingen zitten en Frank begon mijn borsten te strelen en Henk zijn hand verdween naar mijn natte grotje. Hij kwam al snel de vibrator tegen en keek me ondeugend aan. Dus die gebruikte je onder de douche zei hij lachend.

Ik voelde me helemaal week en slap worden en gaf me helemaal aan de 2 mannen over. Ik probeerde zelf ook hun aan te raken maar dit wilden ze nog niet. Ik hoefde alleen te genieten. Dat deed ik dan ook zeker. Ik voelde hun handen overal. Ze masseerden me eerst over mijn kleren heen, daarna begonnen ze me beiden uit te kleden. Ik kon mijn ogen niet van hun af houden, vooral niet toen ook zij naakt gingen. Frank ging achter me staan en Henk voor me. Ze begonnen me overal aan te raken met hun handen, ik kronkelde van genot. Vooral toen ik voor en achter een keiharde lul tegen me aan voelde duwen. Henk ging gehurkt voor me zitten en spreidde mijn benen. Hij begon mijn lipjes te likken en af en toe verdween zijn tong lekker diep in mijn grotje.

Frank pakte van achter mijn tepels beet en trok er lekker aan. Ik zat echt te kronkelen van genot. Op het moment dat ik bijna klaar ging komen stopte Henk met likken en zuigen. Ik keek hem smekend aan en vroeg of hij door wilde gaan. Hij kwam een stukje omhoog en liet even zijn harde pik diep in me glijden. Wow wat een heerlijke grote paal had hij. Hij ging echter niet door, maar liep naar Frank toe die nog achter me stond. Ze gaven elkaar een innige tongzoen terwijl ik me had omgedraaid en toekeek. Ik zag die 2 glimmende neukstokken tegen elkaar aankomen en kon me niet meer inhouden. Ik liep naar ze toe en ging op knieen tussen ze inzitten. Nu zag ik die palen nog dichterbij. Ik ging ze beiden verwennen met mijn tong en handen. Ik raakte alles aan van ze,hun eikels,de hele lengte van die heerlijke palen en hun ballen. Die nam ik een voor een in mijn mond en zoog ze diep naar binnen.

Op dat moment voelde ik dat Henk en Frank op het punt stonden klaar te komen, maar dat ging niet door. Ik wilde een lul diep in me voelen en het zaad erin voelen spuiten. Ik ging weer staan en trok ze beiden zacht aan hun lul met me mee.

Ik duwde Henk zacht op het bankje en zag zijn paal fier omhoog staan.Ik ging voor hem staan en spreidde mijn kutlippen voor hem. Ik deed een stap naar voren en liet me over zijn harde paal heenglijden.Ik begon hem leker stevig te berijden. Frank kwam inmiddels weer achter ons staan zodat ik met mijn mond bij zijn harde neukpaal kon komen. Ik likte eerst zijn eikel en begon hem toen lekker stevig te pijpen. Intussen voelde ik de lul van Henk lekker diep in me en als ik neerkwam voelde ik zijn  ballen tegen mijn kont aanslaan. Frank trok zijn lul even terug en vroeg of hij mijn geile kont mocht neuken. Daar zat ik dus al lang op te wachten dus ik zei “ja graag”. Frank kwam achter me staan en met een harde stoot duwde hij zijn paal diep in mijn kont. Ik kon aan Henk merken dat hij Franks paal ook voelde diep in me. We begonnen alledrie hard te kreunen. Dit was echt zo lekker geil. Ik hield het niet meer. Ik kwam dan ook met een schreeuw klaar. Ik zag echt sterretjes zo lekker was het. Frank en Henk hadden op me gewacht en al snel kwamen hun ook schreeuwend klaar. Ik voelde hun hete zaad diep in mijn kut en anus stromen.

Zoals verwacht was dit de eerste maar zeker niet de laatste keer dat we elkaar verwend hebben.

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.