Vakantiesex

Vakantiesex is iets wat voor mensen van alle leeftijden voorkomt. Sex op vakantie is niet allen lekker, maar kan ook veel makkelijker met iemand die je maar 1 keer tegen gaat komen.

Wil jij heerlijke vakantiesex verhalen lezen? Bekijk dan de verhalen in dit overzicht en zie wat de dames van Thuis.nl zoal meemaken.

Erotiek op Kreta

Geplaatst door Angel van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Ik deed mijn ogen dicht en liet de heerlijke warme Griekse zon lekker op mijn lichaam branden, ik lag naakt en dat maakte me bloed geil, de warme wind bespeelde mijn lichaam en in mijn gedachte was het een man die mij streelde, plots deed ik mijn ogen open en keek ik recht in de mooie ogen van een jongeman die daar nog in zijn korte broek en t-shirt stond en me verlegen aankeek.

Hij vroeg beleefd in het Engels of hij bij mij mocht zitten, ik vond hem spannend en vond het goed, mits zich ook bloot gaf. Lees meer

Vakantie sex

Ben net terug van een vakantie uit Turkije en heb daar een heerlijke seks ervaring gehad.
Ik ben hardloper en ging iedere ochtend aan het strand hardlopen anders is het te warm.
Op de eerste ochtend kwam ik een stevige hardloopster tegen en zoals het bij hardlopers gaat zeggen wij elkaar goedendag nu ook .
Ik keek haar recht in de ogen en zij glimlachte.
Die dag ging verder maar tijdens het zonnen dacht ik aan deze dame en hoopte haar de andere dag weer te zien.
Dus op de dinsdag weer om 7 uur op pad en ik zag de dame voor mij lopen ik ging wat harder lopen en kwam naast haar zei goedemorgen….de dame keek mij aan en lachte ..hallo wat leuk dat je er weer bent ik hoopte er al op.
Hoezo gaf ik als antwoordt…nou ik zie zie graag oudere sportieve mannen met een bruin lijf..en ben benieuwd of alles zo bruin is ? haha je bedoeld of ik ook een bruine lul hebt …zij lachte spontaan ..inderdaad.
En nu ik ….zijn die heerlijke borsten ook bruin…zij keek mij opgewonden aan…stopte bij een aantal bomen en gras trok haar shirtje uit en tilde haar sport bh omhoog 2 grote tieten kwamen te voorschijn…zo die zijn echt bruin…de dame trok mij naar de bomen en sloeg haar armen om mij heen en zoende mij vol op de mond en ik voelde haar hand in mijn korte loopbroekje waar mij lul al recht in stond.
Neuk me riep zij opgewonden en in no time lag de dame spiernaakt en wijdbeens op het gras.
Ook ik kleede mij snel uit en ging bovenop de dame liggen waarbij mijn stijve lul zo in haar natte kut gleed zij kreunde hard en riep neuk me neuk me hard Lees meer

Sex op het strand

hallo,werd vanmorgen heerlijk geil wakker,jammer genoeg alleen en de zon scheen mijn slaapkamer binnen.ik had een vrije dag en wilde deze zo goed mogelijk besteden.ben lekker naar het naaktstrand afgereisd wat ik wel vaker doe in de zomer woon er vlakbij dus zo plekje gevonden.strekte me uit op mijn handdoek in de duinen en keek eens rustig om me heen,ohhh wat een lekker ding verderop.nu ben ik in het bezit vn een paar heerlijke grote tieten en voelde die knoppen al hard worden en ja hoor,dat lekkere ding had mij opgemerkt en zat te gluren,zo die had al een lekkere stijve lul die ik wel in die ongeschoren kut met die lekkere dikke kutlippen wilde hebben.riep hem of hij even mijn rug wilde doen en jaaaaaaaa dat wilde hij wel,dus op mijn buik en ik voelde die handen al lekker over mijn rug gaan.het duurde niet lang of ze hadden die grote tieten gevonden.werd lekker gekneed en gemasseerd met heerlijk getrek aan die grote spenen van me.wilde niet achterblijven dus draaide me zeer om en pakte die stijven lul lekker vast en begon hem te pijpen,zjn hoofd ging al snel naar beneden en wat zoog hij lekker aan die kutlippen en met wat vingers inga  die natte kut,ohhhhhh wat lekker,bood mijn kut aan door op mijn knietjes te aan zitten met de kont naar boven.het duurde niet lang of zijn harde lul verdween in mijn volle,harige kut en ik werd heerlijk doggy-style geneukt.met zijn hand masseerde hij mijn klit en we kwamen beiden gillend klaar.wil je meer van mj weten en dit misschien ook wel beleven in dan snel naar mijn profiel en bel me….toekomst, Lees meer

Sex op strand

dag allemaal,

sinds enige tijd lees ik de ingezonden verhalen, een paar hebben mij tot het uitvoeren van een wens die al maanden door mijn hoofd ging.

Afgelopen zomer waren wij in Italie op vakantie, aan de bloemen riviera, op een bungalowpark, eigen strand, voor zover een strand kan noemen, meer rosten dan strand.

Mijn vrouw en ik lagen tussen die rotsen te zonnen, op een middag zaag ik twee mannen heen en weer op de brandin lopen hun ogen waren gericht op mijn vrouw die laag op haar buik, een flits van wellust liep over mijn lijf, zonder verder na te denken makte ik haar slip aan wederzijde los en liet zakken zodat die mannen haar kut konden zien. Een man kwam aanlopen en stopte voor ons, hij kijkt mijn vrouw aan en plotseling zaag ik zijn lul stijf worden in zijn zwembroek. Ik keek hem aan en glimlachte naar hem, hij kwam naar ons toe, naam plaats naast mijn vrouw , zij draaide langzaam om keekt die man, daarna keekt mij aan,  ik gaf haar een knipoog, zij deed haar bene iets uit elkaar, die man betaste haar kruis, mijn vrouw spreidde haar benen, even later laag die man met zijn lul in haar vagina te pompen, hij kwaam vrij snel klaar, mijn vrouw kruisdde haar voeten op zijn billen zodat zijn lul niet eruit kon gaan. Twee maal hoordde ik die man klaar komen. Inmiddels was nog een man aankomen lopen die zijn plaats tussen mijn vrouw de benen naam. Lees meer

Vakantie

Geplaatst door Pieta van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

We waren dit jaar voor het eerst met een bungalowtent met vakantie. In de vakantie drinkt mijn man graag een pilsje en dan ook vaak teveel. Het nadeel voor mij is dan dat hij als een blok in slaap valt terwijl ik andere plannen heb.

Ik had hier na een week genoeg van en begon mijn ogen open te houden wat er aan lekkere mannen op de camping rondliep. De meesten waren van die degelijke huismannetjes  waar ik het niet mee aandurfde om ze uit te dagen. Lees meer