Voeten sex

Bezoek bij de pedicure

Geplaatst door Aafke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.

Met veel zorgvuldigheid bracht ik de rode glanzende nagellak aan op mijn teennagels. Ik had het altijd al prettig gevonden om mijn voetjes lekker te vertroetelen. Een voetenbadje, mijn voetjes lekker insmeren met cremé en natuurlijk mijn nageltjes altijd keurig gelakt. Mijn vriendin wist dat wel en had daarom een toepasselijk cadeau voor mijn verjaardag bedacht. Een bezoekje aan de pedicure.

Ik keek er nu al naar uit om mijn voetjes eens lekker door iemand anders te laten verwennen. Natuurlijk wilde ik wel dat mijn voeten er goed verzorgd uit zouden zien voor mijn afspraak, vandaar dus dat ik mijn teennagels nog even mooi lakte.

Met mijn blote voeten schoof ik in mijn zwarte pumps en sprong op de fiets. Het adres van de pedicure was maar een paar straten van mijn huis verwijderd en met mijn hakken op de pedalen trapte ik stevig door. Ik wilde tenslotte niet te laat komen voor mijn eerste afspraak.

Ik zette mijn fiets tegen het hek van het grote huis. Terwijl mijn hakken op de straatstenen klikte probeerde ik nieuwsgierig naar binnen te kijken. Tot mijn verbazing zaten de gordijnen potdicht. En dat terwijl het klaarlichte dag was. Iemand een pedicure behandeling geven leek mij toch niet bepaald een bezigheid die achter gesloten gordijnen hoefde plaats te vinden.

Toch wel iets wat nerveus drukte ik op de bel. Voetstappen klonken door de hal achter de voordeur. Niet de voetstappen van iemand op schoenen. Het klonk of diegene op blote voeten liep. Ach ja, als je de behandelingen aan huis geeft hoef je natuurlijk ook niet de hele dag op schoenen te lopen.

Gerammel aan het slot en dan gaat eindelijk de voordeur open. Van te voren had ik niet echt een idee wat voor soort persoon ik bij een pedicure moest voorstellen. Maar als de voordeur open gaat kan ik mijn verbazing moeilijk verbergen. Een man! Daar had ik me helemaal niet op ingesteld.

Hij moet mijn verbazing van mijn gezicht hebben kunnen lezen want hij begint er meteen alles aan te doen om mij op mijn gemak te stellen. “Kom binnen, kom binnen! Je ehhhh… vindt het toch niet erg? Dat ik een man ben? “ Met een iets wat verlegen glimlach houdt hij uitnodigend de deur voor mij open terwijl hij de vraag stelt. Wanneer ik wat van de schrik ben bekomen dringt het pas tot mij door dat deze man allerminst onaantrekkelijk is. En deze man gaat mijn voetjes lekker verwennen. Of ik dat erg vind? Zeker niet!

De man is voor mij uitgelopen en houdt in de gang een tweede deur voor mij open. Als ik binnenstap val ik in de volgende verbazing. Ik had een witte, iets wat steriele kamer verwacht. Maar dat is dit allerminst. In de kamer brandt gedempt licht en hier en daar staan wat kaarsjes te branden. Op de achtergrond klinkt zachte muziek. Midden in de kamer prijkt een groot rond bed vol met fluwelen kussens.

“Ga maar lekker gemakkelijk liggen” zegt hij uitnodigend. Ontspannen laat ik me in de kussens vallen met mijn voeten over de rand van het bed. Terwijl ik voel hoe zijn handen mijn enkels beetpakken en voorzichtig mijn mijn schoenen uitdoen valt mijn oog op één muur in de kamer. De muur is donkerrood geverfd en hangt vol met foto’s. Foto’s van blote voeten. Zo te zien zijn het allemaal voeten van vrouwen. Ik kan er mijn vinger niet helemaal op leggen, maar er gaat iets sensueels uit van de foto’s. Een bepaald soort spanning. Vreemd, wat het zijn toch alleen maar blote voeten?

“Vindt je het mooi?” vraagt hij als hij ziet waar ik naar kijk. Ik knik verlegen. Hij is op zijn knieën voor het bed komen zitten en druppelt wat geurige olie op zijn handen. “Ontspan maar lekker” glimlacht hij vriendelijk terwijl hij de olie warm wrijft in zijn handen.

Dan voel ik hoe hij met zijn sterke handen mijn linker voet beetpakt en deze zachtjes begint te masseren. Eerst mijn hiel en voetzool en dan heel langzaam naar mijn tenen toe. Ik sluit mijn ogen. Mmmm wat voelt dit heerlijk aan. Met zijn duimen draait hij zachtjes rondjes over mijn voetzool heen en werkt zo heel langzaam richting mijn tenen. Iedere teen krijgt evenveel aandacht en ik voel hoe hij ieder teentje aandachtig masseert. Ik voel me zo ontspannen dat ik er niets aan kan doen dat er een zachte kreun uit mijn mond ontsnapt.

Even open ik mijn ogen om zijn reactie te peilen. “Geniet maar” zegt hij terwijl hij me met een intense blik aan blijft kijken. Ik sluit mijn ogen weer en geniet van zijn warmen handen die mijn voeten verwennen.

Even denk ik dat ik me het verbeeld. Maar wanneer ik mijn ogen weer open weet ik dat ik het toch goed gevoeld heb. Zijn warme tong gaat tussen mijn tenen door. Hij likt mijn blote voeten. Ik voel verwarring opkomen. Dit is toch wel vreemd voor een pedicure behandeling. Aan de andere kant voelt het wel erg lekker. “Laat je maar lekker gaan”. Met een geruststellend knikje van hem geef ik me uiteindelijk helemaal aan hem over. Ik voel zijn warme tong mijn voetjes helemaal schoon likken. Mijn voetzolen, mijn wreef, mijn tenen. Geen enkel plekje slaat hij over. Ondertussen hou ik me niet meer in en kreun zacht bij iedere aanraking van zijn warme tong op mijn blote voeten. Ik merk dat ik nu niet meer gewoon ontspannen ben maar ontzettend opgewonden. Aan zijn ademhaling te horen ben ik niet de enige. Zonder dat ik het in de gaten heb gaat schuift mijn hand langzaam onder mijn rokje. Mijn kutje is inmiddels behoorlijk nat geworden. Terwijl hij zachtjes op mijn tenen zuigt laat i!

k mijn vingers tussen mijn natte lippen doorglijden. Ik begin harder te kreunen terwijl mijn vinger steeds sneller op en neer gaat langs mijn kutje. Dan voel ik hoe hij plotseling stopt met mijn voeten likken en gaat staan. Ik open mijn ogen uit angst dat ik misschien te ver ben gegaan. Maar dan zie ik dat hij voor me staat. Naakt. Met in zijn hand een heerlijke harde pik. Hij duwt mijn pik tegen mijn voeten aan. Als vanzelf omklem ik zijn harde pik met mijn voeten. Zijn gekreun moedigt mij aan door te gaan met mezelf te vingeren terwijl ik met mijn blote voeten zijn harde pik verwen. Met mijn hielen raak ik zijn ballen aan en met mijn tenen kietel ik zijn eikel terwijl ik mijn voeten om zijn pik op en neer laat gaan. Want een ontzettend geil gezicht is dit zeg: zijn harde pik tussen mijn blote voeten. Mijn vingers bewegen steeds sneller in mijn natte kutje. Dan hoor ik hoe hij hard kreunden klaarkomt. Het warme zaad spuit over mijn voeten heen een loopt tussen mijn tenen door. Mijn hele voeten onder het warme zaad. Een heerlijk geil gevoel. En terwijl voel ik hoe al mijn spieren in mijn lichaam zich samenspannen en kom ook ik luid kreunden klaar.

Terwijl ik nog aan het na hijgen ben hoor ik hem rommelen in een laadje. “Vind je goed als ik een foto van je voeten maak?”

Geplaatst door Aafke van Thuis.nl. Klik hier voor haar profiel.